Canım şimdilik almış görünmüyorum ama her an patlayabilirim:)) çünkü maşallah pek güzel yiyorumödem atıcı olmaz şimdi canım hamileyken hiç olmaz tuzu azalt bol su iç zaten şimdi birde şişkinlik oluyor onu da unutma
Merhaba sevgili ocak anneleri,
Şuan 8 haftayı doldurdum.
5. Haftadan bu yana her yemekten her meyveden sonra müthiş gaz sıkıntısı çekiyorum. Midem şişip ele geliyor.
Çok afedersiniz yemekten 2 saat sonra yukarıdan gaz çıkarınca ki kendiliğinden oluyor, rahatlıyorum. Ben hayatımda hiç mide sorunu yaşamamıştım. Bir salata yesem, midemdeki his 2 ayva yemiş kadar ağır gerçekleşiyor.
Forumlarda kimse mide gaz şikayetinden söz etmiyor.
Akşamları ise 6 aylık hamile gibi karnım şişiyor, sabahları düz bir karınla uyanıyorum.
Doktorum hormonlardan dolayı bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi.
Okuduğum kadarı ile midesi bulanan uykusu gelen çok. Ama benim gibi gaz sıkıntısı çeken yok gibi.
Benzer durum yaşayan var mı? Tavsiyeniz olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeşilçay içiyodum hamile olmadan önce baya zayıflatmıştı keten tohumu falan ama artık içemiyorm zararlıymış limonlu su içiyorum 3lt yi geçiyo bile bazı günler en iyisi yürüyüş yapayım ya yoksa 90 kg olcam doğurana kadar
hamdolsun canım sen nasılsın geçti mi bulantın?
yok valla canım kraker kemiriyorum şu an
ay sen çok matraksın canım pek sevdim seni demek ki olurmuş sucuuuukk ben sebze yemeklerine bayılırım çorba delisiyim çeşit çeşit yaparım karnabaharın patatesin bile çorbasını yaparım ımmmm canım istedi et aramam olursa azcık yerim ama çok nadir canım ister zaten şu an zorla yiyorum o da oğlumda hiç yiyemedim ya acısını çıkarıyorum:))
canım korkma o kadarını bende kullanıyorum aşırı yersen bir şey olur yoksa maydanoz bile yiyorum ben ama aşırı değil çok az
Canım ben oğlumda senin gibiydim şimdi yiyebiliyorum yemek yapabiliyorum öyle seviniyorum ki:) çok zor bilirim inşallah seninki çabuk geçer,inşaallah atıyordur canım kalbi
ayy ben arada yedim sucuk zaten hep diyorum yahu sucuk pişiyor ne zararı olacak çiğ yemiyoruz ya diyordum:)) gıda mühendisiydin değil mi sana güveniyorum:) sebzeyide sirkeli suda bekletiyorum zaten rahat olabilirim:) etede dokunmuyorum eldivensiz, doğradığım tahtayıda amonyaklı krem temizleyiciler var ya mutfakta kullandığımız onunla temizliyorum tuzluyorum:) ama cam olanlardan alıcam demiştiniz
canım dr bir şey yok demiş bazı hamilelerde böyle oluyor sebebi bilinmiyor istersen ara sor
canım çok normal bebiş büyüyor yer açıyor kendine korkma
canım azalabilir birden hortlayadabilir 12. haftaya kadar gider gelir
aynen biz hasta değiliz senin doktoru sevdim ben hamileyiz ya hu abartmaya gerek yokriskli olanları tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın
canım sadece pastırma yemeyin o da benim şahsi fikrim. Aslında halis kgsı 200 tl olarak pastırmalardan zarar gelmez ama normalde bir pastırmanın kuşgömü denen hayvanın sırt etinden yapılması tam 40 gün doğal hava akışı olan yerde sürgün olarak bekletilmesi ve baharatın önemi diyorum yine düzgün baharat oranı ile karıştırılmış çemenle bekletilmesi gerekir. Ama günümüzde arz-talep eğrisini karşılamak adına pastırmalar klimalı odalarda kurutuluyor klimalar düzenli temizlenmiyor baharat oranı düzgün olmayan çemenle karıştırılıyor ve bana göre de inanılmaz sağlıksız oluyor.
Çiğ köfteler içine bolca baharat atıldığı için ve yoğruldugu için eti pişirir. Çiğ köfte kültürü olan arkadaşlar az çok bilirler..
Bu arad gıda hiyjen sorumlusuyum amma devlet memurlugu tatlı geldi bastım istifamı
bence bir kaç naneden birşey olmaz gebelik sağlıklıysa ne yapsan sorun olmuyor.o zaten senin kanınla canınla besleniyor.merak etme yiyebilirsin bence.
bende kızımda salatadan etten tiksinmiştim.seninde kızın olabilir canım.
sanırım bebek büyürken kılcal damarlara temas edip ufak kanamalar yapabiliyormuş.doktor sorun yok dediyse yoktur bence
valla ilk çocukta çok inceliyor.ben ikinciye hamileyim.sucuk salam canım ne isterse yerim.birşey olacağını düşünmüyorum ben.
bende perşembe göreceğim inşallah kalp atışlarını
canım raporu çıkabiliyor diye biliyorum çıkar rahat etKızlar sinirden çıldırdım... Sabah cleaxene yazdırmaya gttım bır kutuda 10 tane war 10 günde bir yazdrıom ama bgun saglık ocagına gıttım yazdrdı. Eczaneye yurudum rczane drla uyusmuo uzman yazmalı dedi tekrar gıttım ugrastı dr yazdı tekrar eczaneyegttmm yıne olmadııı cıkdrmak üzereyımm alamadım bu ıgnenın raporu cıkarabılıomuyuz??? Bilen varmı
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Ocak annesi olacağım inşallah.
oyyyy ne dedin sen bastırma mıayyy bayılırım ama o çiğ ya dediğin gibi şimdi orijinal ürün bulmakta zor yiyemem olmadı pişirip yerim, kızzzz canım çok istedi babam iyi bilir gençliğinde çalışmış pastırma fabrikasında:))
memurluk iyidir
ay sen çok matraksın canım pek sevdim seni demek ki olurmuş sucuuuukk ben sebze yemeklerine bayılırım çorba delisiyim çeşit çeşit yaparım karnabaharın patatesin bile çorbasını yaparım ımmmm canım istedi et aramam olursa azcık yerim ama çok nadir canım ister zaten şu an zorla yiyorum o da oğlumda hiç yiyemedim ya acısını çıkarıyorum:))
canım korkma o kadarını bende kullanıyorum aşırı yersen bir şey olur yoksa maydanoz bile yiyorum ben ama aşırı değil çok az
Canım ben oğlumda senin gibiydim şimdi yiyebiliyorum yemek yapabiliyorum öyle seviniyorum ki:) çok zor bilirim inşallah seninki çabuk geçer,inşaallah atıyordur canım kalbi
ayy ben arada yedim sucuk zaten hep diyorum yahu sucuk pişiyor ne zararı olacak çiğ yemiyoruz ya diyordum:)) gıda mühendisiydin değil mi sana güveniyorum:) sebzeyide sirkeli suda bekletiyorum zaten rahat olabilirim:) etede dokunmuyorum eldivensiz, doğradığım tahtayıda amonyaklı krem temizleyiciler var ya mutfakta kullandığımız onunla temizliyorum tuzluyorum:) ama cam olanlardan alıcam demiştiniz
canım dr bir şey yok demiş bazı hamilelerde böyle oluyor sebebi bilinmiyor istersen ara sor
canım çok normal bebiş büyüyor yer açıyor kendine korkma
canım azalabilir birden hortlayadabilir 12. haftaya kadar gider gelir
aynen biz hasta değiliz senin doktoru sevdim ben hamileyiz ya hu abartmaya gerek yokriskli olanları tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM.. İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİDER.. BENİM Kİ DE BİR AN ÖNCE GEÇER UMARIM .. BEBEK BESLENEMEYECEK DİYE BAYA TAKIYORUM.. SAĞLIKLI ŞEYLER YİYEMEZ OLUM.. BİR TEK YUMURTAYI VE SÜTÜ ZORLADA OLSA YİYİYORUM..
ayyy ciddi ciddi ağzım sulandı aşerdim sonundao bilirse alsın torununa. kızına degıl ama.
ben Afyonluyum canım et yemeyene insan muamelesi yapılmıyor burda..
.
Etli tatlı yaptık ötesi varmı
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM.. İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİDER.. BENİM Kİ DE BİR AN ÖNCE GEÇER UMARIM .. BEBEK BESLENEMEYECEK DİYE BAYA TAKIYORUM.. SAĞLIKLI ŞEYLER YİYEMEZ OLUM.. BİR TEK YUMURTAYI VE SÜTÜ ZORLADA OLSA YİYİYORUM..
Slm kızlar Nasılsıniz? ?? Hepinizde farklı farklı şikayetler var ama benimkisi sanırım hicbirinizde yok..bacak kampı. 6 haftalik hamileyim bacak kramplarım başladı. .iğrenç bir ağrı.... bacagimi hissetmiyorum. .ve bu agrilar 24 haftadan sonra baslarmiskizimda da krampları m olmuştu fakat son aylarda...allah yardımcımız olsun ...Mide bulantimi hiç anlatmayayim. .. nese sabır az kaldı :))) diyelim. .opuldunuz hamisler:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ciddi ciddi ağzım sulandı aşerdim sonundane edem ben şimdi benim bağışıklığım yok toxo ya:44: hımm afyonlusun tabi sucuk dersin sen
canım ilk üç ay besleyemiyorum diye düşünme sakın üç aydan sonrası çok önemli yediklerinde, ilk üç ay en zararlısı ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?