2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yeşilçay içiyodum hamile olmadan önce baya zayıflatmıştı keten tohumu falan ama artık içemiyorm zararlıymış limonlu su içiyorum 3lt yi geçiyo bile bazı günler en iyisi yürüyüş yapayım ya yoksa 90 kg olcam doğurana kadar

aynı durum 2 haftadır bende de vardı. 2 gündür geçti gibi. birde sabah kalkınca ve akşam işten çıkınca gazdan dolayı bulantım olup istifra ediyordum. bu yüzden tuzlu çubuk kraker, tuzlu ne varsa yiyip duruyordum. ellerim ve ayaklarım çok şişince bide her gören oo hamilemisin diyordu karnımın şişliğini görünce 5-6 aylık hamile sanıyordu herkes. bu aralar meyve ve tuzlu yiyecekleri kestim en azından elimin ayaklarımın şişliği azaldı ama karnımın şişliği devam.. bende ki sorun gaz çok ama çıkış yok

canım düzenli yürüyüş yaparsan bir şey olmaz bak benim ablam hiç kilo almadı ikinci gebeliğinde:)) nasıl oldu her gün oğlunu okula götürdü getirdi günde dört kere yürümüş oldu hamileyken ve hiçççç kilo almadı dr devam et demiş yürüyüşe son güne kadar yap bir şey olmaz riskin yok demiş, bende başlıycam ama havalar soğuk oğlum hasta olur diye çıkamıyorum bu hamileliğimde inşallah yürüycem aksilik çıkmazsa

Not: Ablam doğumdan sonra alı bir sürü kızdım bende

bayanlar bu karında şişkinlik derdinden bende muzdaripdim,,,, hele ki geçen gün 5 aylık hamile gibiydim resmen,,, neyse dün yediklerime biraz dikkat ettim, tartıda 1 kilo az çıktım bir gün sonrasında,,,, ( kilo değil şişkinlikdi giden) ne yaptım derseniz,,,
ekmeği kestim AMA HAMİLELİK DÖNEMİNDE KARBONHİDRAT ALMAK ŞART HEMDE % 55 oranında,,,,
fakat karbonhidrat sadece ekmekde değil tabiki de,,, sabahlayin müsli yedim, hatta ben kendim içine yulaf ezmesi ve kuruyemiş ekledim,,,
ben dürüm ekmeğini seviyorum onun kahverengi undan yapılanından var, hemde tam tahıllı,,, onda da bir tane yedim,,,öğleniii
bulgur pilavı zaten her gün yiyorum,,,
bugünde kahverengi makarna alıcam, ( kahverengi makarnayı sevmeyenler, beyaz ile karıştırın tadı güzel oluyor)
içerisinde karbonhidrat olan sebzeler de var tabiki de,,,

Son düzenleme:
yok valla canım kraker kemiriyorum şu an

İnşaallah geçer canım ben anlamadım senin böyle bulantın varken nasıl kilo aldın ki?Ödem mi oluyor sende acaba? Elma denedin mi benim bulantımı elma tuzlu yoğurt maden suyu kesiyor:)

canım sadece pastırma yemeyin o da benim şahsi fikrim. Aslında halis kgsı 200 tl olarak pastırmalardan zarar gelmez ama normalde bir pastırmanın kuşgömü denen hayvanın sırt etinden yapılması tam 40 gün doğal hava akışı olan yerde sürgün olarak bekletilmesi ve baharatın önemi diyorum yine düzgün baharat oranı ile karıştırılmış çemenle bekletilmesi gerekir. Ama günümüzde arz-talep eğrisini karşılamak adına pastırmalar klimalı odalarda kurutuluyor klimalar düzenli temizlenmiyor baharat oranı düzgün olmayan çemenle karıştırılıyor ve bana göre de inanılmaz sağlıksız oluyor.
Çiğ köfteler içine bolca baharat atıldığı için ve yoğruldugu için eti pişirir. Çiğ köfte kültürü olan arkadaşlar az çok bilirler..
Bu arad gıda hiyjen sorumlusuyum amma devlet memurlugu tatlı geldi bastım istifamı

Kızlar kabızlık için siyah kuru eriği tavsiye ediyorum her gün yiyin hamdolsun kabızlık derdim bitti

Kızlar sinirden çıldırdım... Sabah cleaxene yazdırmaya gttım bır kutuda 10 tane war 10 günde bir yazdrıom ama bgun saglık ocagına gıttım yazdrdı. Eczaneye yurudum rczane drla uyusmuo uzman yazmalı dedi tekrar gıttım ugrastı dr yazdı tekrar eczaneyegttmm yıne olmadııı cıkdrmak üzereyımm alamadım bu ıgnenın raporu cıkarabılıomuyuz??? Bilen varmı

Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Ocak annesi olacağım inşallah.

oyyyy ne dedin sen bastırma mı ayyy bayılırım ama o çiğ ya dediğin gibi şimdi orijinal ürün bulmakta zor yiyemem olmadı pişirip yerim, kızzzz canım çok istedi babam iyi bilir gençliğinde çalışmış pastırma fabrikasında:))

memurluk iyidir

SAĞOL CANIM ..HAYIRLI EVLAT OLSUN DA CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL.. HAYIRLI OLSUN 2. BEBEĞİN

canım raporu çıkabiliyor diye biliyorum çıkar rahat et
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Ocak annesi olacağım inşallah.

hoş geldin hayırlı olsun

o bilirse alsın torununa. kızına degıl ama.
ben Afyonluyum canım et yemeyene insan muamelesi yapılmıyor burda..
.
Etli tatlı yaptık ötesi varmı

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM.. İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİDER.. BENİM Kİ DE BİR AN ÖNCE GEÇER UMARIM .. BEBEK BESLENEMEYECEK DİYE BAYA TAKIYORUM.. SAĞLIKLI ŞEYLER YİYEMEZ OLUM.. BİR TEK YUMURTAYI VE SÜTÜ ZORLADA OLSA YİYİYORUM..

Slm kızlar Nasılsıniz? ?? Hepinizde farklı farklı şikayetler var ama benimkisi sanırım hicbirinizde yok..bacak kampı. 6 haftalik hamileyim bacak kramplarım başladı. .iğrenç bir ağrı.... bacagimi hissetmiyorum. .ve bu agrilar 24 haftadan sonra baslarmiskizimda da krampları m olmuştu fakat son aylarda...allah yardımcımız olsun ...Mide bulantimi hiç anlatmayayim. .. nese sabır az kaldı :))) diyelim. .opuldunuz hamisler:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yiyebiliyorum ama herşeyden bıktım hiçbir şey yiyesim gelmiyo canım isteye isteye yediğim bişey kalmadı sütten yumurtadan da sıkıldım kendimi zorlamıyorum bu ara tiksinmeyeyim diye artık sütlü tatlı falan yapcam öle yicem mecbur

o bilirse alsın torununa. kızına degıl ama.
ben Afyonluyum canım et yemeyene insan muamelesi yapılmıyor burda..
.
Etli tatlı yaptık ötesi varmı
ayyy ciddi ciddi ağzım sulandı aşerdim sonunda ne edem ben şimdi benim bağışıklığım yok toxo ya:44: hımm afyonlusun tabi sucuk dersin sen

canım ilk üç ay besleyemiyorum diye düşünme sakın üç aydan sonrası çok önemli yediklerinde, ilk üç ay en zararlısı ilaçlar

Canım kramp için her gün muz ye ve magnezyum iste doktorundan

deme kız bende migren var hamileliğimden beri 4 kere minoset içtim vicdan azabı çeke çeke ama başka türlü de geçmiyo ki zıkkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…