naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)
Maşşallah canım. Tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.Kizlaaar dun bebegimin kalp atislarini duydum minik kalbini gordum pit pit pit ilk gebeligimde bu duyguyu yasayamamistim bile. Suan icimde resmen atan minik bir kalp var. Allahim sana sukurler olsuuuun. Progestani 1 e dusurdu. 1 hafta sonra birak dedi. Ama igneye hala devam dedi. Peki simdi sirada ne var? Ilk uc ayin bitmesini bekliyorum tamam ama sirada baska hangi onemli olaylar var? :) tecrubeli annisler yazsinlar bize ogrenelim. Bu arada 6+6 yim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canım Allah'a emanet kuzularımız.Günaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
her ne kadar girip paylaşımları okusam da aktif katılmıyorum pek. Çooook sıkkınım. En son bu sabah kanamam oldu dra gittim. Bebiş çok iyi ama yine 10 gün yat dedi. Progestana başladım Sürekli stres. dr bebişin gelişimi çok iyi hareket ediyor, dikkat edin bundan sonra düşerse bende üzülürüm, sağlıklı çünkü bu bebek dedi. İşe daha yeni gitmeye başlamıştım ufak ufak, evde yatarak çok ta sıkılıyorum. Allah kimseye vermesin bu belirsizliği..
Kızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.
Hic uzme kendini rabbim omur yazmissa hicbisey olmaz hem 10 gun yatmak dedigin nedir ki? El ugrasi bul kendine ben kece yapiyorum mesela insan cok mutlu oluyor hem de slklntlsl geclyor. O dedigin tehlike aslinda burdaki her hamile icin gecerli o yuzden kendini otekilestirme hic derim:)
Günaydın tazecik anneler
Kalp atışını dinlemek için gitmiştim geçen hafta ses duymadık görüntüyü gördük doktor niye ses açmadıki sanki bende heyecandan unutmuşum ilaçlarımı bile sormayı unuttumda sonradan aradım tlfdan öğrendim doktordan.
Görüntüde pıt pıt atıyordu meleğimin kalbi ama ses duymadımdoktorda açmadı Zaman geçmek bilmiyor 11 mayısta gel dedi doktor ikinci bir melek daha vardı kesesini görmüştük iki hafta sonra anlaşılılır demişti bakalım o ikinci meleğim benimle devam edicekmi
Maşşallah canım. Tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım Allah'a emanet kuzularımız.
Bende Dr. Gidicem. Perşembe. Sen kendine dikkat et dinlen özellikle katarak.
Hemde baya bi sabretcezSlm kızlar nasılsınız....
Gunler öle böle geçiyo ...
Cinsiyet ini bnde cok merak edıyorumm hemde cok.. Sabreetmk gerekıyo inş bi daha ki gidişimde belli olur .. Gercekten hep aklımda..
Bide kızlar hiç hamile gibi degilim arada bi kanamalarım oldu baska bişi yok... Hani usgde görmesem inanmıcam :))
Öyle arkadaşım, Allaha emanet inşallah sende iyi haberler alırsın bebişinden
Merhaba kızlar 😘 ben dün akşam tavuk gibi 10da uyudum sabahta 10.30 kalktım gündüzde uyumuştum bide resmen uykuya düşmüş durumdayım 😃😃
Canım naen limonu nasıl önerdi nane maydanoz düşüğe sebep oluyor:44: hamilelikte tek izin verilen ıhlamur
Hemde baya bi sabretcezben kızımın cinsiyetini 4. Ayda öğrendim :) sende eski usül test yap canım. Evde.
Âmin canım inşallah.
Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum
Canım benim inş. Seninledir minik kuzucuğun bebeğe zararlı diye kimi doktorlar dinletmiyorlar biz dinledik tek kese ile gittim mucize çift kalp sesi duyduk 😊 11 haziranda başka doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş. Bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum
Bnde kızımda 4. Ayda ögrendim canım
Nasıl yapcam o testi bilgilendirirmisn cok merak ettım gercekten
Hemn yapayım catlıyorum zaten meraktan
Merhaba kizlar.. ya benim gogus hassasiyetim azaldi ve midd bulantim bu iki gundur hic yokbi sorunmu var acaba. Cuma gunu doktora gidicem insaallah kalp atisini görürüz bebegimin hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?