2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
naber kızlar ne gibi belirtileriniz var
bu arada eskiler hamilelikte çok uykusu olanın kızı olurmuş derler yani kız çocuğu uyku yapar derler ne kadar inandırıcı bilemicem :)

Ayy bende öle duydum inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir kız evlat nasip etsin bana da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşşallah canım. Tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım Allah'a emanet kuzularımız.
Bende Dr. Gidicem. Perşembe. Sen kendine dikkat et dinlen özellikle katarak.

Kızlaarr 7+2 deyim yarın ilk defa doktora gidicem inşallah her şey yolundadır. Kalp atışlarını duyabilirmiyiz sizce ne diyorsunuz yarın 7+3 olucak. Çoook heyecanlıyımm.

Canım duyarsın bende 7+1 de duydum kısa ama çok güzel bir duygu hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inş.🙏

Allah de ötesini bırak...

Çok alışırsam daha çok üzülürüm bişey olursa gibime geliyor. O yüzden pek hamile moduna girmek istemiyorum açıkçası. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olarak gelir. Bende eve getirteyim işleri evde yazarım dilekçelerim filan canımın sıkıntısı azalır belki. Birde tabi sorumluluk, işe gidemeyince vicdanen de rahatsız oluyorum. Hayırlısı artık.

Canım benim inş. Seninledir minik kuzucuğun bebeğe zararlı diye kimi doktorlar dinletmiyorlar biz dinledik tek kese ile gittim mucize çift kalp sesi duyduk 😊 11 haziranda başka doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş. Bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Merhaba güzel hamişler
Günler geçmek bilmiyor sanki :18:
Perşembe kısmetse erkenden Dr. Gidicem.geçen hafta gittiğimde ultrasonda keseyi görememiştik.
Bu bir hafta bana bir yıl gibi geçmek bilmiyo.
Ilk bebek olmasada ilk gibi heycan ve sevinç dolu içim.
3yaşında kızım bile kardeşim olcak deyip duruyo :) ama kız kardeş istiyor evcilik oynayacakmış :) yavruşum.
Göğüslerim acıyo artık yanlara bastırınca. Ayağa kalkıncada gözlerim kararıyo.
Bundan başka bi sıkıntı yok şimdilik. Çok şükür.

Slm kızlar nasılsınız....
Gunler öle böle geçiyo ...
Cinsiyet ini bnde cok merak edıyorumm hemde cok.. Sabreetmk gerekıyo inş bi daha ki gidişimde belli olur .. Gercekten hep aklımda..
Bide kızlar hiç hamile gibi degilim arada bi kanamalarım oldu baska bişi yok... Hani usgde görmesem inanmıcam :))

Merhaba kızlar 😘 ben dün akşam tavuk gibi 10da uyudum sabahta 10.30 kalktım gündüzde uyumuştum bide resmen uykuya düşmüş durumdayım 😃😃

Hemde baya bi sabretcez ben kızımın cinsiyetini 4. Ayda öğrendim :) sende eski usül test yap canım. Evde.
Öyle arkadaşım, Allaha emanet inşallah sende iyi haberler alırsın bebişinden

Âmin canım inşallah.

Ayy inş canım gönlümden geçen benimde kız bebiş ama rabbim sağlıklısını versin en başı o. Bidene oğlum var zaten ona bi kız kardeş güzel olur 🙏

Bana dr gecen perşembe gittigimde 4 hafta sonra gel dedi. Çok uzun süre değil mi ya?

Canım naen limonu nasıl önerdi nane maydanoz düşüğe sebep oluyor:44: hamilelikte tek izin verilen ıhlamur

Bana drum çay kahve içme kuşburnu ve ıhlamur iç onların yerine demişti

Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum

Hemde baya bi sabretcez ben kızımın cinsiyetini 4. Ayda öğrendim :) sende eski usül test yap canım. Evde.

Âmin canım inşallah.

Bnde kızımda 4. Ayda ögrendim canım
Nasıl yapcam o testi bilgilendirirmisn cok merak ettım gercekten
Hemn yapayım catlıyorum zaten meraktan

Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum

Geçmiş olsun canım bnm.. Şimdi nasulsın iyısın inş. Toparla kendini

Merhaba kizlar.. ya benim gogus hassasiyetim azaldi ve midd bulantim bu iki gundur hic yok bi sorunmu var acaba. Cuma gunu doktora gidicem insaallah kalp atisini görürüz bebegimin hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ikiz istiyorum keseyi gördük ama henüz kalp atışını duymadım keşke bende seninkisi gibi bir sürprizle karşılaşsam bir kız bir erkek olsun :)))

canım çok geçmiş olsun...

Bnde kızımda 4. Ayda ögrendim canım
Nasıl yapcam o testi bilgilendirirmisn cok merak ettım gercekten
Hemn yapayım catlıyorum zaten meraktan

erkekler daha çabuk gösteriyormuş cinsiyetini diye duydum ama yaşayıp görücez
ne güzel bütün heyecanları birlikte yaşıcaz

canım arada benim de oluyor:.
bi günüm bi günümle uyumsuz bazen göğüslerimin acısından zıplıyorum bazen daha az duyarlı oluyor....
mide bulantılarım hele bi gün öldürüyor ertesi günü birşey yok..
nasıl hamilelik yaşıyorum anlamadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…