yok geçirmemişim halbuki etinde cok pişmemişini severim. evde kedim var. sokaktaki kedileri öper ıssırırım. sadece biraz daha dikkatlı olacagız hepsi bu. kendi kedimin patisi ağzımda uyurdum ama sımdı iki kafasını okşasam elimi yıkıyorum hemen
İnşaallah geçer canım ben anlamadım senin böyle bulantın varken nasıl kilo aldın ki?Ödem mi oluyor sende acaba? Elma denedin mi benim bulantımı elma tuzlu yoğurt maden suyu kesiyor:)
evde kediyle yaşamak nasıl bişi. benim eşim de aynı sen gibi çöpten çıkarır sever ben biraz korkuyorum bide evde yaşama fikri uzak geliyo ama eşim de o kadar çok istiyoki kıyamıyorum
Günaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
her ne kadar girip paylaşımları okusam da aktif katılmıyorum pek. Çooook sıkkınım. En son bu sabah kanamam oldu dra gittim. Bebiş çok iyi ama yine 10 gün yat dedi. Progestana başladım Sürekli stres. dr bebişin gelişimi çok iyi hareket ediyor, dikkat edin bundan sonra düşerse bende üzülürüm, sağlıklı çünkü bu bebek dedi. İşe daha yeni gitmeye başlamıştım ufak ufak, evde yatarak çok ta sıkılıyorum. Allah kimseye vermesin bu belirsizliği..
Acaip bulantım olmasına rağmen inanılmaz yemek yiyorum ...bulantım var ama kusmuyorum ....garip bir durum bende anlamadımm
ayyyy dünyanın en kolay şeyi canım ya. kedi rahatına düşkün hayvan.tek kötü tarafı eğitemezsen mobilyaları cizebilir. biz eğittik sorun yok. tırmalama tahtası var ona gider. 8 yılda 1 kere eve çiş kaka yapmadı hasta oldugunda bile kucagımda kumuna götürürdüm yapardı o derece..Sonra inanılmaz sakinler(gerçi karakter meselesi). çok temizler. 8 yıldır banyo yapmadı ama nasıl becerıyorsa tertemiz kokuyor.Çamaşır makinesi dursun hemen yanına gellir elbise çarşaf sürtünmeye çalışır,parfüm yapıyor kendine
Köpegimde vardı ama havlaması eve çiş kaka yapması devamlı ilgi istemesi sıkıntı oluyordu.Kedi ilgi istemiyor bazen 3 gün evde yalnız kalıyor gerçi gelince biraz cırmıklıyor bizi ama hakedıyoruz.Evde papağan ve birde muhabbet kuşu var daha 1 kere pençe çıkartmadı
kısacası aşırı bir korkun yoksa allerjinde yoksa al sokaktan bir can.Hayatını kurtar
günaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
her ne kadar girip paylaşımları okusam da aktif katılmıyorum pek. çooook sıkkınım. En son bu sabah kanamam oldu dra gittim. Bebiş çok iyi ama yine 10 gün yat dedi. Progestana başladım sürekli stres. Dr bebişin gelişimi çok iyi hareket ediyor, dikkat edin bundan sonra düşerse bende üzülürüm, sağlıklı çünkü bu bebek dedi. Işe daha yeni gitmeye başlamıştım ufak ufak, evde yatarak çok ta sıkılıyorum. Allah kimseye vermesin bu belirsizliği..
az kaldı canım bi kaç hafta daha idare et bak bebeğin sağlıklıymış önemli olan da bu yata yata büyütcen karpuz dilimini :)
kocamın karşısında dik duruyom yok istemem falan diyom da içten içe de kıyamıyorum isteğini görünce en son dedim bigün kedi alcam sana ama şimdi değil :) o da diyo çocuğumu kendim gibi yapcam sokaktan tuttuğu kediyi getircek eve kıyamıcan :) bilmiyoki ben ona da kıyamıyom
Aynen canım, okuldakiler biz anladık hamile olduğunu karnından diyolar. İyi de o benim göbeğim diyorum bebek değil:d ay kilo da almadım bu şişkinlik rahatsız ediyo beni pantolonlar sıkıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı bende öyleyim kaç haftalıksın sen
Kizlar ben de cop gibiyim zaten gobegim aldi basini gitti daha 1.5 ay oldu olmadi cok cabuk degil mi ya? Bu gaz beni olduruyor su da iciyorum meyve de yiyorum ama yok yok... daha okuldakilere soylemedim ama millet gobekten anlayacak bnm de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annelere söyledik te akrabalar falan bilmiyor. Allahın izni ile Kalp atışını duyuyım öyle söyliyim dedim canım.
Haklisin ben de oyle yapmayi dusunuyorum. 1 hafta sonra kontrol var insallah kalp atislarini duyabilirsek biz de anlatacagiz.
Günaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
her ne kadar girip paylaşımları okusam da aktif katılmıyorum pek. Çooook sıkkınım. En son bu sabah kanamam oldu dra gittim. Bebiş çok iyi ama yine 10 gün yat dedi. Progestana başladım Sürekli stres. dr bebişin gelişimi çok iyi hareket ediyor, dikkat edin bundan sonra düşerse bende üzülürüm, sağlıklı çünkü bu bebek dedi. İşe daha yeni gitmeye başlamıştım ufak ufak, evde yatarak çok ta sıkılıyorum. Allah kimseye vermesin bu belirsizliği..
merhaba arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??
hayırlı olsun allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım 7.haftanın içerisindesin demek oluyor yani aslında 6 ile 7 haftanın arasındasın o yüzden direk 7.hafta içerisinde yazıyor.
canım çok geçmiş olsun ama stres yapmamaya çalış içini ferah tut bebişin seni bırakmaz allahım inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip eder dikkat et kendine bebişin seninle
benimkide 3 yaşında canımAnladım canım. ..benim kızım 6 yaşında seninki???2008 dogumlu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bozuyor canım:))bak sende olmamış birde 2. bebişin..Forum adamı bozuyor.
sana da canımSLM ..Güzel hamişler..mutlu bir gün olur inşallah hepimize
garip değilsin bende sendenim:)) bulandıkça yiyorumAcaip bulantım olmasına rağmen inanılmaz yemek yiyorum ...bulantım var ama kusmuyorum ....garip bir durum bende anlamadımm
canım bak bebeğin iyiymiş sende yatacaksın artık mecburen yapacak bir şey yok canı sağolsunda kuzunun tek sen yatGünaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
maşallah canım çok sevindimKizlaaar dun bebegimin kalp atislarini duydum minik kalbini gordum pit pit pit ilk gebeligimde bu duyguyu yasayamamistim bile. Suan icimde resmen atan minik bir kalp var. Allahim sana sukurler olsuuuun. Progestani 1 e dusurdu. 1 hafta sonra birak dedi. Ama igneye hala devam dedi. Peki simdi sirada ne var? Ilk uc ayin bitmesini bekliyorum tamam ama sirada baska hangi onemli olaylar var? :) tecrubeli annisler yazsinlar bize ogrenelim. Bu arada 6+6 yim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım benim droktorlarımda öyle bir şey dememişti ben kendim araştırıp öğreniyorum:)) benim doktorlar pek rahat:)Bu arada kizlar benim dr nerdryse hicbir seye kisitlama getirmedi. Hijyenik olmayan acik urunler yeme. Etleri iyi pisir. Sebze meyveyi bol yika dedi. Baska hicbisey yok. Maydonozu sitelerde duymustum. Cok yemiyorum. Ama naneyi hic duymadim ve gecen gun sirf nane sogan salatasi yedim. Taze nane de kuru nane de. Surekli tuketiyorum. Dun dr da her seyimiz normaldi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
6-6+6 arası 7. hafta oluyor canım 6 dolmuş yediye girmiş oluyorsunMerhaba Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??
tünaydın kızlaarrr ..
öğle yemeğine çıkmadan hızlıca göz attım maaşallah döktürmüşsünüz
bu gün tam 8 haftalık olduk(gerçi ultrasona göre 8+2)ama midem daha bi kötü...
herkesin giderek iyileşir benim kötüleşiyor
neyse şikayet yok iyiki bebişlerimiz var...
bu arada ben zaten normalde de içmem ama bitki çayyını önermedi bana sadece zencefil papatya yı hatırlıyorum içebilicek olduklarımdan
çok sevmediğim için atlamışım o kısmı
bi de sucuğu falan çiğ yememek gerek pişirirsek sorun olmaz...
gerçi ben et ve türevlerinden tiksindiğim için yemedim hiç...
cumartesi tekrar kontrole gidicem...2 hafta önce gitmiştim ama çağırdı tekrar..
çalıştığım yerin özel sigortası olduğu için ücret ödemiyorum koşa koşa gidiyorum
eğer aklınıza takılan sormak istedikleriniz olursa doktoruma sorarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?