2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

evde kediyle yaşamak nasıl bişi. benim eşim de aynı sen gibi çöpten çıkarır sever afyonlular hep böle heralde :) ben biraz korkuyorum bide evde yaşama fikri uzak geliyo ama eşim de o kadar çok istiyoki kıyamıyorum

Son düzenleme:
İnşaallah geçer canım ben anlamadım senin böyle bulantın varken nasıl kilo aldın ki?Ödem mi oluyor sende acaba? Elma denedin mi benim bulantımı elma tuzlu yoğurt maden suyu kesiyor:)

Acaip bulantım olmasına rağmen inanılmaz yemek yiyorum ...bulantım var ama kusmuyorum ....garip bir durum bende anlamadımm

Günaydın kızlar, kanamam dolayısı ile düşük riskim olduğu için çok fazla kendimi kaptırmamak adına
her ne kadar girip paylaşımları okusam da aktif katılmıyorum pek. Çooook sıkkınım. En son bu sabah kanamam oldu dra gittim. Bebiş çok iyi ama yine 10 gün yat dedi. Progestana başladım Sürekli stres. dr bebişin gelişimi çok iyi hareket ediyor, dikkat edin bundan sonra düşerse bende üzülürüm, sağlıklı çünkü bu bebek dedi. İşe daha yeni gitmeye başlamıştım ufak ufak, evde yatarak çok ta sıkılıyorum. Allah kimseye vermesin bu belirsizliği..

evde kediyle yaşamak nasıl bişi. benim eşim de aynı sen gibi çöpten çıkarır sever ben biraz korkuyorum bide evde yaşama fikri uzak geliyo ama eşim de o kadar çok istiyoki kıyamıyorum

ayyyy dünyanın en kolay şeyi canım ya. kedi rahatına düşkün hayvan.tek kötü tarafı eğitemezsen mobilyaları cizebilir. biz eğittik sorun yok. tırmalama tahtası var ona gider. 8 yılda 1 kere eve çiş kaka yapmadı hasta oldugunda bile kucagımda kumuna götürürdüm yapardı o derece..Sonra inanılmaz sakinler(gerçi karakter meselesi). çok temizler. 8 yıldır banyo yapmadı ama nasıl becerıyorsa tertemiz kokuyor.Çamaşır makinesi dursun hemen yanına gellir elbise çarşaf sürtünmeye çalışır,parfüm yapıyor kendine

Köpegimde vardı ama havlaması eve çiş kaka yapması devamlı ilgi istemesi sıkıntı oluyordu.Kedi ilgi istemiyor bazen 3 gün evde yalnız kalıyor gerçi gelince biraz cırmıklıyor bizi ama hakedıyoruz .Evde papağan ve birde muhabbet kuşu var daha 1 kere pençe çıkartmadı
kısacası aşırı bir korkun yoksa allerjinde yoksa al sokaktan bir can.Hayatını kurtar

az kaldı canım bi kaç hafta daha idare et bak bebeğin sağlıklıymış önemli olan da bu yata yata büyütcen karpuz dilimini :)

kocamın karşısında dik duruyom yok istemem falan diyom da içten içe de kıyamıyorum isteğini görünce en son dedim bigün kedi alcam sana ama şimdi değil :) o da diyo çocuğumu kendim gibi yapcam sokaktan tuttuğu kediyi getircek eve kıyamıcan :) bilmiyoki ben ona da kıyamıyom

canım çok geçmiş olsun ama stres yapmamaya çalış içini ferah tut bebişin seni bırakmaz allahım inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip eder dikkat et kendine bebişin seninle

az kaldı canım bi kaç hafta daha idare et bak bebeğin sağlıklıymış önemli olan da bu yata yata büyütcen karpuz dilimini :)

Teşekkürler canım, drda 3 hafta sıkın dişinizi dedi, kolları bacakları oluşmuş, bakın nasıl hareket ediyor diye gösterdi. Yaşım da olduğu için dr istemiyormuşum muamelesi yapıyor, bebişi bana sevdirmeye çalışıyor. Tamam planlı değil ama 2 tane çocuğum var anneyim nihayetinde hiç farkı yok diğerlerinden benim için. Çok istiyorum artık Drada diyorum çok üzülüyorum siz böyle söyleyince ben alıştım artık bu bebişe, istiyorum diye ama, her gidişte sanki istemiyormuşum gibi davranıyor. Hala bana hayatınız eskiye dönecek yakında biraz sabır vs vs. akıl veriyor. Yaşı bana yakın sanırım empati yapıyor ve kendisi çocuk istemediği için benim de istemediğimi sanıyor

ben küçükken çok cırmalanmışım cok ıssırılmışım.. 1-2 kere ağlamışım. sonrasında eve geldiğimde kolumda bir çizik annem sorardı ne oldu hiç kedi cırmaladı. 10 lere tetanoz 5 kerede kuduz iğnesi oldum sanırım.
Artık pes ettiler.
ama herzaman derim cok büyük merhamet ve vicdan duygusu oluyor. gece 2 de sokaga kemik çıkartmaya gidiyorum. Ben vermezsem aç kalırlar düşüncesi içimi yiyip bitiriyor

bence şansı varsa bebek hayvanla büyüsün benım velet çok şanşlı olacak.

Kizlaaar dun bebegimin kalp atislarini duydum minik kalbini gordum pit pit pit ilk gebeligimde bu duyguyu yasayamamistim bile. Suan icimde resmen atan minik bir kalp var. Allahim sana sukurler olsuuuun. Progestani 1 e dusurdu. 1 hafta sonra birak dedi. Ama igneye hala devam dedi. Peki simdi sirada ne var? Ilk uc ayin bitmesini bekliyorum tamam ama sirada baska hangi onemli olaylar var? :) tecrubeli annisler yazsinlar bize ogrenelim. Bu arada 6+6 yim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bu arada kizlar benim dr nerdryse hicbir seye kisitlama getirmedi. Hijyenik olmayan acik urunler yeme. Etleri iyi pisir. Sebze meyveyi bol yika dedi. Baska hicbisey yok. Maydonozu sitelerde duymustum. Cok yemiyorum. Ama naneyi hic duymadim ve gecen gun sirf nane sogan salatasi yedim. Taze nane de kuru nane de. Surekli tuketiyorum. Dun dr da her seyimiz normaldi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Merhaba Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??

Hic uzme kendini rabbim omur yazmissa hicbisey olmaz hem 10 gun yatmak dedigin nedir ki? El ugrasi bul kendine ben kece yapiyorum mesela insan cok mutlu oluyor hem de slklntlsl geclyor. O dedigin tehlike aslinda burdaki her hamile icin gecerli o yuzden kendini otekilestirme hic derim:)

tünaydın kızlaarrr ..
öğle yemeğine çıkmadan hızlıca göz attım maaşallah döktürmüşsünüz
bu gün tam 8 haftalık olduk(gerçi ultrasona göre 8+2)ama midem daha bi kötü...
herkesin giderek iyileşir benim kötüleşiyor
neyse şikayet yok iyiki bebişlerimiz var...

bu arada ben zaten normalde de içmem ama bitki çayyını önermedi bana sadece zencefil papatya yı hatırlıyorum içebilicek olduklarımdan
çok sevmediğim için atlamışım o kısmı

bi de sucuğu falan çiğ yememek gerek pişirirsek sorun olmaz...
gerçi ben et ve türevlerinden tiksindiğim için yemedim hiç...

cumartesi tekrar kontrole gidicem...2 hafta önce gitmiştim ama çağırdı tekrar..
çalıştığım yerin özel sigortası olduğu için ücret ödemiyorum koşa koşa gidiyorum
eğer aklınıza takılan sormak istedikleriniz olursa doktoruma sorarım...

Anladım canım. ..benim kızım 6 yaşında seninki???2008 dogumlu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimkide 3 yaşında canım
bak sende olmamış birde 2. bebişin..Forum adamı bozuyor.
evet bozuyor canım:))
SLM ..Güzel hamişler..mutlu bir gün olur inşallah hepimize
sana da canım
Acaip bulantım olmasına rağmen inanılmaz yemek yiyorum ...bulantım var ama kusmuyorum ....garip bir durum bende anlamadımm
garip değilsin bende sendenim:)) bulandıkça yiyorum
canım bak bebeğin iyiymiş sende yatacaksın artık mecburen yapacak bir şey yok canı sağolsunda kuzunun tek sen yat
maşallah canım çok sevindim
canım benim droktorlarımda öyle bir şey dememişti ben kendim araştırıp öğreniyorum:)) benim doktorlar pek rahat:)
Merhaba Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??
6-6+6 arası 7. hafta oluyor canım 6 dolmuş yediye girmiş oluyorsun

canım miden 9. haftada tavan yapacak çünkü beta hg tavan yapıyor sonra azalmaya başlayacak, ohh sık sık gör minişi, devlete gidiyorum ben hurra herkes girmese sık sık giderim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…