2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ayakları çok üşüyenin kızı mı olur erkeği mi herkes bişey demiş forumlarda ama bizimkiler kızın olur diyor siz böyle bişey duydunuz mu:44::44::44:

Ayy insaallah bi sorun yoktur yaa.. senin kac haftalik kalp atisini filan duydunmu

Kızlar ayakları çok üşüyenin kızı mı olur erkeği mi herkes bişey demiş forumlarda ama bizimkiler kızın olur diyor siz böyle bişey duydunuz mu:44::44::44:

Geçenlerde biri de üşüyorsan erkek ateş basıyorsa kız demişti...
bi kesin yöntem bulamadık

Ayy bende öle duydum inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir kız evlat nasip etsin bana da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok be yavrum elin boşşa uykun geliyor. benım uykum var mı yokmu anlamıyorum ki koşturmacadan

genel olarak zaten hamilelik belirtileri
yorgunluk halsızlık uyku halı bulantı aşerme vsvs...
neyse %50 kız ihtimal diyelim

Bnm kızımda çin takvimi tutturmustu bi çok srkadasımın ve yakınımnda aynı şekilde şimdi erkek diyo bakalım ..
Sizde bakın doldurdugunuz yasla hamile kaldıgınız ayın cakıtıgı yyer.. Bi kac hafta sonra bakalım dorumu yanlış mı

Geçenlerde biri de üşüyorsan erkek ateş basıyorsa kız demişti...
bi kesin yöntem bulamadık

hadi yaa hayırlısı olsun zaten kızında erkeğinde değiliz sağlıklı olsunlarda inşallah ama insan merak etmeden duramıo kıyafet bakası gelio:) hatta alası gelio:)

Merhaba kızlar 😘 ben dün akşam tavuk gibi 10da uyudum sabahta 10.30 kalktım gündüzde uyumuştum bide resmen uykuya düşmüş durumdayım 😃😃

Ohh maşallah da drlar günlük 8 saatten fazla uyumayın diyor kilo yaparmış

hadi yaa hayırlısı olsun zaten kızında erkeğinde değiliz sağlıklı olsunlarda inşallah ama insan merak etmeden duramıo kıyafet bakası gelio:) hatta alası gelio:)

Aynen canım...bana kalsa ben şimdiden sarı yeşil alıcam ama eşim aldırmıyor...
ilk 3 ay almayalım dedi...haklı tabi ama iyi düşünmek isityorum ben..
hem çok alıştım bebişime 8 haftalık hamileyim ama sanki 8 senedir hamile gibiyim

Ben oğlumu 11.haftada öğrenmiştim erkek oldugunu hayırlısı artık allah'tan

11 Hafta mııı
çok erken öğrenmişsin ne güzelll.....

benim arkadaşımın kızı olucak kesinleşmesi 20.haftayı buldu
ben bekleyemem o kadarrr..
gerçi eşim daha meraklı benden..

Evet canım dr erkeğe benzettim dedi ama yinede %50 %50 dedi ama anlıyolarmış kemik yapısından falan bekletmedi miniğimm hemen öğrenmiştik

ayy canım benimmm :) ne tuhaf i duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bizimki de biraz sakin ol diyip duruo zamanla bakıcaz yapcaz halledicez adam bi sakin bi sakin sanki 9 cu cocugu neyse az kaldı inşallah son 4 haftamız cinsiyetinden sonra bir iki şey alırız artık nasip ederse Rabbim:))

Bana da erkek diyor :))

canım şu linkten mi bakmışlardı

http://www.cintakvimi.org/

Ewet canım
Aslında çin takvimine bakıp doru cıktıgında aaa takvimde cıkmıştı demek ne kadar doru bilmiyorum
Sonucta rabbim ana rahmine yerleşir yerleşmez herseyini belirliyo ....
Rabbim gönlümüzdekinide biliyo.. Ben şimdi kız cocugum oldugu için yine kız istyorum sanki erkek olursa onu sewemem yabancılık cekerim gibi geliyo cok sacma ama ...
Böle yani ..
Bakalım rabbim neyi layık görücek ... Sabır versin hepimize rabbim

Kız olursa alıcam da erkek olursa pek bişi almıcam oğlumdan dünya şey var.

çok az giydikleri için eskimemişlerdir bile görümcemden biliyorum herşey yepyeni duruyor çok hızlıu büyüyolar:) bizim nasipse ilk olucak

Erkekler daha sakin oluyor..
ona kalsa bebek arabasını da doğduktan sonra alıcaz
ana yüreği farklı

Evet canım dr erkeğe benzettim dedi ama yinede %50 %50 dedi ama anlıyolarmış kemik yapısından falan bekletmedi miniğimm hemen öğrenmiştik

Erkeklerde hemen belli oluyo cinsel organları cıkıntılı oldugundan muhtemel 12. Ayda belli oluyo yani.. Ama kızlar 16. Hafta belki 20 . Hafta kadar kesinleşiyo
Banada kızımfa drum kıza benziyo ama kesin degil demişti 16. Haftaydı düşünün yani.. Yengemin oglu oldu bnmle hamşti 12 haftada dedıler ki erkek
Hayırlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…