2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım aynı bende sen gibi diğer düşüğüm de kalp atışını duymamamıştık dün bende duydum harika bi duygu Allh herkese yaşatsın.. Bana ptogeatanı kes dedi decavit verdi bide ecopirin kullanıyorum bir ay sonra gel dedi ense kalınlığı ölçülecekmiş

Doğru söylüosun O (cc) neyi layık görürse kabulümüz bekliycez sabırla biraz zor oluo ama napalım

Hem canım Allah ım en güzelini nasip eder kullarına annenin merhametinden 99 kat fazlaymış merhameti rahmeti

Bişi yiyebildiğim yok ztn bi yaptıgım şey uyku 😃😃😃😃

İnş gıdanı da alırsın bana özellikle kahvaltıda her renk yiyecek olsun dedi Dr peynir zeytin yumurta sütle beraber biber morul nane reyhan roka vs bol su yemeye çalış sende bu arada hergün bir avuç tuzsuz badem içi - fındık ve ceviz ye dedi önemli kaç haftalıksın :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende kendime gebelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapıcam ya şu sizinki gibi olanları hangi siteden buldunuz

İnşallah canım bende 11 haziranda gidicem mayısta nerden çıktı

Amin canım ya hayırlısıyla şu 3 ayı bir doldursaydık sağlıkla inşallah

canım bizim günlerimiz çok yakın. benide tam 12 haftalıkken çağırdı. 14ünde gidicem doktora. bende belki söyler diyorum. erkekse daha çabuk belli eder öğrenirsiniz diyolar ama :18:

canım bizim günlerimiz çok yakın. benide tam 12 haftalıkken çağırdı. 14ünde gidicem doktora. bende belki söyler diyorum. erkekse daha çabuk belli eder öğrenirsiniz diyolar ama :18:

Hayırlısı bakalım :18:
Bn de o tarihlerde gidicem randevu almadım daha... Hayırlısı ya cok heycanlıyım

Midesi bulanan yemek yiyemeyen arkadaşlar kaçıncı haftada başladı bulantılar falan

Bnde kızımda 4. Ayda ögrendim canım
Nasıl yapcam o testi bilgilendirirmisn cok merak ettım gercekten
Hemn yapayım catlıyorum zaten meraktan

Çok basit canım. Ama birisi sana yapmalı. Makas bıçak testi
Iki yastık alın birinin altına makas diğerine bıçak koysun birisi sen görmicen ama hangisi nerde.
Sonra birine seçip oturcan.
Makas kız. Bıçak erkek
Bende kız çıktı.

Annem yaptı makasa oturdum.

Benim biraz mide bulantım var gibi, halsizim. Başım ağrıyor arada. Belirtilerim bu kadar. Bir de gaz problemin arttı.

Bakalım aksam eşime yaptırım :))
Ne cıkıcak bu testı komsu ablam kızımda yapmıştı bnde oturmustum bnde makasa oturmustum kızım var ama tabi bunu maksa baglamıyorum tevafuk oldu dıyelim

Şu aralar dalin reklamı çıkınca çok mutlu oluyorum. :) bıcı bıcı yaparım dalinle ipek gibi saçlarım :)

hayırlı olsun bizde keseyi gördük yaklaşık bir hafta oldu. 10 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah nasip ederse kalp atışlarını duycaz.

Sanada hayirli olsun tatlim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bizde haftaya carsamba gidicez kalp atislari icin. Zaman gecmek bilmiyo sanki cok heyecanliyim

Bitki çaylarıyla ilgili bu yazıyı buldum. tam karanfilli çook açık çay içiyordum. bıraktım bardağı elimden...(

Hamilelerin içmesinde sakınca olmayan bitkisel çaylar:
- Ahududu
- Nan
- Limon
- Zencefil
- Ihlamur
- Elma
- Portakal
- Turunç
- Kuşburnu
- Papatya
- Rezene
- Yeşilçay

Hamilelikte hangi bitki çayları içilmemelidir?
Bu çaylar rahim kasılmalarını uyarıcı v.b etkilerde bulunabilir, gebelikte tüketilmemelidir.
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içilmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç
- Melekotu
- Kimyon
- Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…