benimkide 3 yaşında canım
evet bozuyor canım:))
sana da canım
garip değilsin bende sendenim:)) bulandıkça yiyorum
canım bak bebeğin iyiymiş sende yatacaksın artık mecburen yapacak bir şey yok canı sağolsunda kuzunun tek sen yat
maşallah canım çok sevindim
canım benim droktorlarımda öyle bir şey dememişti ben kendim araştırıp öğreniyorum:)) benim doktorlar pek rahat:)
6-6+6 arası 7. hafta oluyor canım 6 dolmuş yediye girmiş oluyorsun
canım miden 9. haftada tavan yapacak çünkü beta hg tavan yapıyor sonra azalmaya başlayacak, ohh sık sık gör minişi, devlete gidiyorum ben hurra herkes girmese sık sık giderim:))
İnş canım duyarsın bebişinin bom bom seslerini
Ne güsel tatıl yapıyosunuz ya off kıskanıyorum he
Nereye gidiceksiniz tatile canı
teşekkür ederim doktoru aradım ilaç verdi 1 adet iğne bir de hap verdi hapalrı 15 gün kullanacağım sonra dayanamayıp gittim bir sorun yok dedi ilaca devam et kanama olabilir ama kesenin çevresinde kanlanma görünmüyor dedi hakkımızda hayırlısı olsun haplara devam edeceğim
Kızlar doktorum kan idrar tahlilimin sonuçları için aradı şimdi. Değerler iyi ama idrarda kristaller var. Kum döküyor olabilirsin bol su iç dedi. Ama mide bulantım çok şiddetli su hiç içemiyorum. Var mı bi öneriniz
Bende de aynısı oldu canım. kasık ağrım kesildi birden, göğsümdeki ağrı da azaldı. Doktora gittim ama bir sorun yok dedi.Görürsün sen de inşallah kalp atışlarını
Progestan mı verdi canım? Geçmiş olsun. Doktor birşey yok desiyse her şey kontrol altındadır canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beni de 10 günde bir çağırıyor, neden bu kadar sık çağırıyor diyorum:) Bu kadar sık kontrole giden var mı aranızda?
Bende ikiz istiyorum keseyi gördük ama henüz kalp atışını duymadım keşke bende seninkisi gibi bir sürprizle karşılaşsam bir kız bir erkek olsun :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
kuru erik, prune diye satılıyor ben marketten kapalı olandan alıyorum hafif nemli gibi oluyor,, birde bol bol su ve lifli yiyecekler,,,, az ve sık yemek,,, birde günün belli saati tuvalette yarım saaat dahi olsa oturmak,,, ben bundan bir kaç hafta önce çektim ölüyorum sandım hakket zor ama bunlara dikkat edersen geçiyor tatlım,,,,
Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
Ananas çok iyi bir çözüm hemde bebeğe de yararli
Ya hergün sabah gün kurusu yıom ama banamısın demıyo işte...
Ya hergün sabah gün kurusu yıom ama banamısın demıyo işte...
Amin canım inş. Rabbim gönlüne göre verir 🙏 bende hocaya bir kız bir erkek olursa çok güzel olur dedim ama tek yumurta ikizleri nde cinsiyet aynı oluyormuş hocanın demesi rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere inş.bir mucize daha olur bir kız bir erkek olur 🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?