2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yaşasın dobişko hamişlik

İnş canım duyarsın bebişinin bom bom seslerini
Ne güsel tatıl yapıyosunuz ya off kıskanıyorum he
Nereye gidiceksiniz tatile canı

inşallah canım duyarız darısı duymayan herkesin başına
ayy demeseydim keşke senede 1 defa işte bütün sene çalış
1 hafta da ne yaparsan artık işte :) kuşadasına gidiyoruz

Selam kızlar bugün kan tahlil sonuclarimi göstermeye gittim dr herşey yolundaymus şükür vitamine devam dedi harici bişey yazmadi ikili teste kadar bebisi görmek yok bu arada bende memlekete kacicam bikaç güne: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Progestan mı verdi canım? Geçmiş olsun. Doktor birşey yok desiyse her şey kontrol altındadır canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son adet tarihime gore 6+5im :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de içemiyorum fazla, içine limon sıkıyorum bazen. Su içince geri çıkacak gibi oluyor zor tutuyorum kendimi. Doğru düzgün birşey de yiyemiyorum 2,5 kilo verdim şimdiden. Sonumuz hayrola inşallah bi an önce biter bulantılar.

Bende de aynısı oldu canım. kasık ağrım kesildi birden, göğsümdeki ağrı da azaldı. Doktora gittim ama bir sorun yok dedi.Görürsün sen de inşallah kalp atışlarını

Insaallah canimm. Sen kacinci haftada gordun kalp atislarini

Progestan mı verdi canım? Geçmiş olsun. Doktor birşey yok desiyse her şey kontrol altındadır canım.

Aynen canım o ilacı verdiii umarım geçer yatıyorum şu anda

Amin canım inş. Rabbim gönlüne göre verir 🙏 bende hocaya bir kız bir erkek olursa çok güzel olur dedim ama tek yumurta ikizleri nde cinsiyet aynı oluyormuş hocanın demesi rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere inş.bir mucize daha olur bir kız bir erkek olur 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??

kuru erik, prune diye satılıyor ben marketten kapalı olandan alıyorum hafif nemli gibi oluyor,, birde bol bol su ve lifli yiyecekler,,,, az ve sık yemek,,, birde günün belli saati tuvalette yarım saaat dahi olsa oturmak,,, ben bundan bir kaç hafta önce çektim ölüyorum sandım hakket zor ama bunlara dikkat edersen geçiyor tatlım,,,,

Ya hergün sabah gün kurusu yıom ama banamısın demıyo işte...

Ya hergün sabah gün kurusu yıom ama banamısın demıyo işte...

yok bu kuru eriği de bir dene istersen birde beyaz ekmek, hamur işi, makarna pilavı kes,,, sabahları yiyebiliyorsan müsli ye içine kuruyemiş ile yulaf ekle veyahut gün içinde acıktın mı müsli ye ara öğün olaraktan,,, hem tadı güzel hem sağlıklı,, bol bol su ve günün bir saatini tuvalete ayır,ama her gün aynı saat olsun, kitap dergi al oku,,, posalı meyveler ye, meyvelerin kabuklarını soy,,
bu arada bu dönemde yiyeceklerimizin %55 karbondidrat olmak zorunda ekmeği kesme, kahverengi ekmek, bulgur pşlavı, kahverengi makarna falan ye,,müslide de karbonhidarat var,,,

Son düzenleme:
ananası çok fazla yememek gerekiyor bayanlar ve suyunu da içmemek gerekiyor, çünkü ananasda Bromelain adında bir şey var oda bazen rahimin alt kısmında (Cervix) yumuşamaya sebeb olabiliyor,, tabiki de yiyen hamileler var ama az yemekte ve suyunu içmemekde yarar var,,,

Son düzenleme:

Âmin canım aminnnnn inş. Rabbim bütün annelere istediği gibi evlatlar nasip etsin inş hepimizin hayırlı evlatları olsun sağlıklı sıhatli

ya bayanlar ben 7/24 sadece bebekler hakkında konuşuyorum eşim dün akşam çok kızdı bana nasıl oluyorda herşeyi bebeğe bağlayabiliyorsun dedi,,,,
ya sizde böyle misiniz? yoksan ben kontaklarımı attırdım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…