Midesi bulanan yemek yiyemeyen arkadaşlar kaçıncı haftada başladı bulantılar falan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 5. hafta bitiminde bsşladı hala devam ediyo. Cuma 8 hafta olucak
hemen doktoruna telefon aç, büyük bir olasılıkla önemsizdir ama doktora telefon aç,,belki ilca falan verirler,,
Ilk hamileligimde bende de kan gelmişti. ..hemen drun a sorup gitme lisin. ...3 ay yatmistim ve iğne kullanmıştım. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slmmmm kızlar
perşembe kalp atışlarını duymaya gidiyorum bebeğimin
cuma akşamıda tatile gidiyoruz umarım güzel haberler alırızda
musmutlu ailecek tatil yaparız...
teşekkür ederim doktoru aradım ilaç verdi 1 adet iğne bir de hap verdi hapalrı 15 gün kullanacağım sonra dayanamayıp gittim bir sorun yok dedi ilaca devam et kanama olabilir ama kesenin çevresinde kanlanma görünmüyor dedi hakkımızda hayırlısı olsun haplara devam edeceğim
Kızlar doktorum kan idrar tahlilimin sonuçları için aradı şimdi. Değerler iyi ama idrarda kristaller var. Kum döküyor olabilirsin bol su iç dedi. Ama mide bulantım çok şiddetli su hiç içemiyorum. Var mı bi öneriniz
sakin ol, stres yapma,, bol bol dinlen, çalışıyor musun bilmiyorum ama öyle değilse de çok mecbur olmadıkça ayağa kalkma,, çalışıyorsan da az yürümeye çalış, kendini de az yor,,, hadi geçmiş olsun,,,,
Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum
Bana dr gecen perşembe gittigimde 4 hafta sonra gel dedi. Çok uzun süre değil mi ya?
Merhaba kizlar.. ya benim gogus hassasiyetim azaldi ve midd bulantim bu iki gundur hic yokbi sorunmu var acaba. Cuma gunu doktora gidicem insaallah kalp atisini görürüz bebegimin hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba sevgili ocak anneleri,
Şuan 8 haftayı doldurdum.
5. Haftadan bu yana her yemekten her meyveden sonra müthiş gaz sıkıntısı çekiyorum. Midem şişip ele geliyor.
Çok afedersiniz yemekten 2 saat sonra yukarıdan gaz çıkarınca ki kendiliğinden oluyor, rahatlıyorum. Ben hayatımda hiç mide sorunu yaşamamıştım. Bir salata yesem, midemdeki his 2 ayva yemiş kadar ağır gerçekleşiyor.
Forumlarda kimse mide gaz şikayetinden söz etmiyor.
Akşamları ise 6 aylık hamile gibi karnım şişiyor, sabahları düz bir karınla uyanıyorum.
Doktorum hormonlardan dolayı bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dolayı sıkıntı yaşıyorsun dedi.
Okuduğum kadarı ile midesi bulanan uykusu gelen çok. Ama benim gibi gaz sıkıntısı çeken yok gibi.
Benzer durum yaşayan var mı? Tavsiyeniz olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakalım aksam eşime yaptırım :))
Ne cıkıcak bu testı komsu ablam kızımda yapmıştı bnde oturmustum bnde makasa oturmustum kızım var ama tabi bunu maksa baglamıyorum tevafuk oldu dıyelim
ben de bugün sabah bir kanama geçirdim neden oluyor ki acaba bu kanamalar doktor herşey yolunda görünüyor bir sorun yok bol bol dinlen dedi bugün sana da çok geçmiş olsun
aynı durum 2 haftadır bende de vardı. 2 gündür geçti gibi. birde sabah kalkınca ve akşam işten çıkınca gazdan dolayı bulantım olup istifra ediyordum. bu yüzden tuzlu çubuk kraker, tuzlu ne varsa yiyip duruyordum. ellerim ve ayaklarım çok şişince bide her gören oo hamilemisin diyordu karnımın şişliğini görünce 5-6 aylık hamile sanıyordu herkes. bu aralar meyve ve tuzlu yiyecekleri kestim en azından elimin ayaklarımın şişliği azaldı ama karnımın şişliği devam.. bende ki sorun gaz çok ama çıkış yok
Geçmiş olsun canım.
Dr. Bişey yok diyormuş. Inşallah geçici bişeydir.
Dinlen yorma kendini. Bacaklarını uzat yat mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?