2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar doktorum kan idrar tahlilimin sonuçları için aradı şimdi. Değerler iyi ama idrarda kristaller var. Kum döküyor olabilirsin bol su iç dedi. Ama mide bulantım çok şiddetli su hiç içemiyorum. Var mı bi öneriniz

slmmmm kızlar

perşembe kalp atışlarını duymaya gidiyorum bebeğimin
cuma akşamıda tatile gidiyoruz umarım güzel haberler alırızda
musmutlu ailecek tatil yaparız...

Benim 5. hafta bitiminde bsşladı hala devam ediyo. Cuma 8 hafta olucak

Maşallah size Ben 6 haftalık oldum bulantım yok henüz demekki başlıycak :))
Suyunun içine bir dilim limon at aromalı olunca belki içersin birde su matarası al kendine elinin altında olsun tv izlerken arada 1-2 yudum içersin zamanla alışırsın zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemen doktoruna telefon aç, büyük bir olasılıkla önemsizdir ama doktora telefon aç,,belki ilca falan verirler,,

teşekkür ederim doktoru aradım ilaç verdi 1 adet iğne bir de hap verdi hapalrı 15 gün kullanacağım sonra dayanamayıp gittim bir sorun yok dedi ilaca devam et kanama olabilir ama kesenin çevresinde kanlanma görünmüyor dedi hakkımızda hayırlısı olsun haplara devam edeceğim

Ilk hamileligimde bende de kan gelmişti. ..hemen drun a sorup gitme lisin. ...3 ay yatmistim ve iğne kullanmıştım. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana da bol bol dinlen dedi hap verdi ayrıca 1 tane de iğne oldum bisorun görünmüyor sen dinlen 10 gün sonra görüşürüz filan dedi

slmmmm kızlar

perşembe kalp atışlarını duymaya gidiyorum bebeğimin
cuma akşamıda tatile gidiyoruz umarım güzel haberler alırızda
musmutlu ailecek tatil yaparız...

İnş canım duyarsın bebişinin bom bom seslerini
Ne güsel tatıl yapıyosunuz ya off kıskanıyorum he
Nereye gidiceksiniz tatile canı

sakin ol, stres yapma,, bol bol dinlen, çalışıyor musun bilmiyorum ama öyle değilse de çok mecbur olmadıkça ayağa kalkma,, çalışıyorsan da az yürümeye çalış, kendini de az yor,,, hadi geçmiş olsun,,,,

suyun içine meyve atabilirsin, limon elma, portakal, birde büyük su bardağı olsun evde, 300-400 ml olanlardan bir dikişde bir bardak suyu iç ilaç niyetine düşün, asla küçük bardakda yada yarım bardak su içme,,, hep büyük ve dolu bardak olsun,, çok geçmiş olsun,,,,

hayır canım çalışmıyorum evdeyim ama işte ev içinde çalışıyor gibiyim artık yemek bile yapmıcam bu korku bana 9 ay yeter

Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum

ben de bugün sabah bir kanama geçirdim neden oluyor ki acaba bu kanamalar doktor herşey yolunda görünüyor bir sorun yok bol bol dinlen dedi bugün sana da çok geçmiş olsun

Bende de aynısı oldu canım. kasık ağrım kesildi birden, göğsümdeki ağrı da azaldı. Doktora gittim ama bir sorun yok dedi.Görürsün sen de inşallah kalp atışlarını

Ahh canım olmaz mı bebek gibi sırtımı sıvazlatıyorum anneme eşime... Sakız çiğniyorum sindirebilmek için... Afedersin gaz çıkarında hafif bir rahatlama oluyor eşim iki dkda yoruldum diyor anneciğime sürekli sırtımı sıvazlatıyorum ben de :))

Bakalım aksam eşime yaptırım :))
Ne cıkıcak bu testı komsu ablam kızımda yapmıştı bnde oturmustum bnde makasa oturmustum kızım var ama tabi bunu maksa baglamıyorum tevafuk oldu dıyelim

Eğlence işte
Oğlumdada kızımdada tuttu:)
Bakalım üçüncü de tutacak mı

Kızlaar selam😘 okuldan şimdi geldim, bugün 7 saat dersim vardı ama düne göre çok iyiyim allaha şükür. Yorgunluk yok, bulantı da yok şu anda. Akşam saatlerinde başlıyo benim bulantı gündüz olmuyo nedense. Ya da okulda yoğunluktan ben mi anlamıyorum acep. Karnımda şişkinlik çok fazla yaa sanki 4 aylık hamileyim.. Cumartesi yine miniğimi görücem...
Ben aslında çok hazır değildim bebek yapmaya. Herkes 2 yıl oldu artık yapın dedi diye yaptım, eşim çok istiyo diye bir de. Ne biliyim çok büyük bir sorumluluk bu. Korkuyordum resmen. Ama onun ilk kalp atışlarını duyduktan sonra değişti herşey. Nasıl bi duygu bu ya, o benim bi parçam, canımın canı artık.. İçimde büyüyor mucize gibi.. Artık diyorum ki bir an önce kavuşsam ona, büyütsem elinden tutup gezdirsem babasıyla.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah💖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ben de bugün sabah bir kanama geçirdim neden oluyor ki acaba bu kanamalar doktor herşey yolunda görünüyor bir sorun yok bol bol dinlen dedi bugün sana da çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.
Dr. Bişey yok diyormuş. Inşallah geçici bişeydir.
Dinlen yorma kendini. Bacaklarını uzat yat mümkünse.

CANIM SENİN SIKINTILARINI CEKEN COK KİSİ VAR SEN DENK GELMEMİŞSİN DEMEKKİ MESELA O İNSANLARDAN BİRİ DE BENİM BENİM NEREDEYSE TEK SORUNUM MİDEDE EKŞİME YANMA VE ŞİŞKİNLİK, YEMEK YEMEK BANA İŞKENCE OLDU BENDE SENİN GİBİ HİÇ MİDE AGRISI CEKMEZDİM AMA SİMDİ HER YEMEKTEN SONRA KENDİMİ ZEHİRLENMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AYRICA HİÇ KABIZ OLMAYAN BEN HAFTADA BİR ZORLA ÇIKIYORUM, BENCE HERKESİN BÜNYESİNE GORE DEĞİŞİYO İSHAL OLAN DA ÇOK BENİM GİBİ SABAH YİYİP AKSAMA ŞİŞEN DE:s:s:s

Geçmiş olsun canım.
Dr. Bişey yok diyormuş. Inşallah geçici bişeydir.
Dinlen yorma kendini. Bacaklarını uzat yat mümkünse.

zaten her gün 10 dönüm bostan yan gel yat osman yatıyorum bi yemek yapmaya filan kalkıyordum yani bugün sabah uyanır uyanmaz bunu görünce çok üzüldüm gerçekten evet ama doktor sıkıntı yok dedi umarım gerçekten bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…