2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hergünmü yicez pki cnm fazlası zarar diolar ya nasıl tüketcez

Bimde satiliyor hem uygun hemde guzel cikiyor al soy yuvarlak yuvarlak dilimle buz dolabına koy gunde iki dilim ye hic bir zarari yok ortasini yeme sadece bunu tüp bebek yaptiran bir arkadasima prof dr onerdi bizdede o dönem kabızlık ceken biri vardi oda yedi onuda duzeltti kayisi falan kar etmiyodu

Ah hiç sorma ya aynen bende öyle..
Elimde tlf sürekli bebeğin gelişimi şusu busu,konuşmalarımda hep bebek başka konu yok aklım fikrim sadece bu 😊 abarttığımı düşünüyorum bazen

Yok canım hepimiz aynıyız😄 hatta benim eşim benden daha çok konuşuyor bebek hakkında. Günlük tutmaya başlamış 20 sayfa yazmış bana nie hala yazmıyorum diye kızıyo bi de😁 duygusal benim kociş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda ((

Son düzenleme:
Aynen canım o ilacı verdiii umarım geçer yatıyorum şu anda

Ben de içiyorum canım. Geçer Allah'ın izni ile. Çok yorma kendini.

Geçmiş olsun canım. Neden öyle oluyor ki senin?

Geçmiş olsun, bu zorlu günlerin kısa sürsün inşallah...

Ah hiç sorma ya aynen bende öyle..
Elimde tlf sürekli bebeğin gelişimi şusu busu,konuşmalarımda hep bebek başka konu yok aklım fikrim sadece bu 😊 abarttığımı düşünüyorum bazen

bende öyleyim işyerimde sürekli bilgisayardan günü gününe takip ediyorum eşimle sürekli konuşuyorum ama o gayte normal karşılıyor ilk bebeğimiz olmasına rağmen ya ben aşırı heycan yapıyorum ya da o çok çok umursamaz anlamadım gitti

çok çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin . ben de bugün kustum halsizdim ama senin bu yaşadıklarını duyunca şükür ettim.
inşallah toparlanırsın çok zor ya

Ananas çok iyi bir çözüm hemde bebeğe de yararli

ananası hamile kaldığım ilk zamanlar yemiştim burada da sormuştum
araştırmalarımda 2 şey diyen var.
1. bazı ülkelerde doğumu kolaylaştırmak için kadınlara yediriliyormuş o yüzden düşük yaptırır dediler
2. de tüp bebeklilere veriliyormuş bebek tutunsun diye
bende nefsimi köreltecek kadar yemiştim

peki sen de mi herhangi bir kanama sonucunda ilaca başladın
gerçi bende kese çevresinde de kan tespit edemedi bugün

Yok canım. Ben de rahimde kan pıhtısı gördü doktor o yüzden verdi.

Cnm gecmiş olsun az sık dişini su 13 bi bıtsın allhın izniyle kuzuları alalım kucagımıza popolarına vura vura çektrdıklerını sorarız azdaha dayan moralını bozma cnmm

Bende ilk öğrendiğimde 10 gun kadar yedim.günde iki dilim

geçmiş olsun,, en azından biticak az kaldı ilk üç ayımızı doldurmamıza,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…