Hergünmü yicez pki cnm fazlası zarar diolar ya nasıl tüketcez
ya bayanlar ben 7/24 sadece bebekler hakkında konuşuyorum eşim dün akşam çok kızdı bana nasıl oluyorda herşeyi bebeğe bağlayabiliyorsun dedi,,,,
ya sizde böyle misiniz? yoksan ben kontaklarımı attırdım????
ya bayanlar ben 7/24 sadece bebekler hakkında konuşuyorum eşim dün akşam çok kızdı bana nasıl oluyorda herşeyi bebeğe bağlayabiliyorsun dedi,,,,
ya sizde böyle misiniz? yoksan ben kontaklarımı attırdım????
Aynen canım o ilacı verdiii umarım geçer yatıyorum şu anda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
Dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
Ah hiç sorma ya aynen bende öyle..
Elimde tlf sürekli bebeğin gelişimi şusu busu,konuşmalarımda hep bebek başka konu yok aklım fikrim sadece bu 😊 abarttığımı düşünüyorum bazen
14 ocak 2015 bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum allahın izniyle..allah herkese nasip etsin şimdiden heycan yaptım
Ananas çok iyi bir çözüm hemde bebeğe de yararli
memursan 1 gün daha sık dişini 15 inde doğur :)))
Ben de içiyorum canım. Geçer Allah'ın izni ile. Çok yorma kendini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Duphalac diye bi şurup var.. Kabızlık için.. Hamilelikte veriyolar ama sen bi araştır bakalım
peki sen de mi herhangi bir kanama sonucunda ilaca başladın
gerçi bende kese çevresinde de kan tespit edemedi bugün
ananası hamile kaldığım ilk zamanlar yemiştim burada da sormuştum
araştırmalarımda 2 şey diyen var.
1. bazı ülkelerde doğumu kolaylaştırmak için kadınlara yediriliyormuş o yüzden düşük yaptırır dediler
2. de tüp bebeklilere veriliyormuş bebek tutunsun diye
bende nefsimi köreltecek kadar yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?