2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tatlı annelere bişi sorucam dün akşam ilaçlarımı içmeyi unuttum acaba şimdi içsem akşam tekrar içsem mi yoksa bugünü atlasam mı folbiol ve B vitamini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun...ama geçmiyor hemen canım hastanede sana verilenlerin aynısı banada yapıldı sadece 1gün çok iyiydim sonrası aynı, zaten doktorlarda diyor yapılabilecek pek bir şey yok diye.Bende 4gece kalıp çıktım vomex a da eh işte biraz yardimci oluyor ama ben yataga çakıldım kaldım yaa kaç haftadır çok sıkıldım. Allahım sen bizlere yardım et inşallah. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

b grub vitaminler depo edilmez canım günlük Alman lazım.folicte öyle.2doz Alman birsey ifade etmez fazlası idrarla atılır

diren sılam.son 4düzlüge girdik:).bende fena yiyorum üstüne midem bulanıyor ama benim sıkıntı başağrıları

b grub vitaminler depo edilmez canım günlük Alman lazım.folicte öyle.2doz Alman birsey ifade etmez fazlası idrarla atılır

O zmn düne yapılacak bişi yok bugün içmeye devam ediyim tşk ederim canım :))

O zmn düne yapılacak bişi yok bugün içmeye devam ediyim tşk ederim canım :))

aynen canım devam :)

Kızlar ananas kan sulandırıcı. Bebeğin tutunma aşamasında az yemek öneriliyor ama hamilelikte çok sık tüketmek kanamaya neden olabilir. Ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün. O yüzden tüketmiyorum. Aynı şekilde nar da kan temizleyici. Çok sık tüketmeyin.

Sıla çok geçmiş olsun tez zamanda bitsin şu bulantı işi

diren sılam.son 4düzlüge girdik:).bende fena yiyorum üstüne midem bulanıyor ama benim sıkıntı başağrıları

geçmiş olsun,, en azından biticak az kaldı ilk üç ayımızı doldurmamıza,,,

Canım çok geçmiş olsun

Cnm gecmiş olsun az sık dişini su 13 bi bıtsın allhın izniyle kuzuları alalım kucagımıza popolarına vura vura çektrdıklerını sorarız azdaha dayan moralını bozma cnmm

çok çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin . ben de bugün kustum halsizdim ama senin bu yaşadıklarını duyunca şükür ettim.
inşallah toparlanırsın çok zor ya

Geçmiş olsun canım. Neden öyle oluyor ki senin?

Cok tesekkur ederim hepinize inanin artık sabrimin son noktasindayim evde bıraktığım cocuklarimami yanayım esimin cektigi zorluklarami kendi cektiklerimemi bilemedim bildiğim tek sey birsn önce iyi olmak istedigim çaresizlik kadar zor birsey yok ...
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin lütfen dua edin benim için :-(

Son düzenleme:
Ahh kızlar ah ne zor şeymiş annelik canım annemi çok iyi anlıyorum şu anda

Allah yardımcın olsun cnm tez zamanda normale dönersin inş

Kızlar tahlillerimi aldım tsh düşük çıktı. Tsh3 tsh 4 normal değerde tsh düşük sınır 34 benim 27 cıkmış. Bide demir eksikliği var ferritin düşük. Kan ilacı verdi bulantın olabilir dedi. Bu tsh hamilelikte oynayabilirmiş bi ay sonra tekrarlayalım dedi tsh3 tsh4 iyi dedi. Düzelmesse düşük doz ilaç kullancan dedi. Varmı benim gibi bu durumu yaşayan?

Tam bulantım ağrım sızım yok derken bu kanama çıktı umarım hayırlısı olur tüm şefaat Allahındır

galiba ben çok şişko bir anne olacağım zaten fazla kilom vardı daha 7+4 ama karnım kocaman şişti. sabah uyanınca hiç bir şey yemek istemiyorum sonra bir an dünyayı yiyebilecek gibi hissediyorum ne olacak bu halimmmmm

benim tsh de 2,79 çıkmıştı doktor bir ilaca başlattı, sentetik triod hormonu şlacı şu anda 1.49 a düştü ve hala devam ediyorum,,, ilacı o zaman çok araştırmıştım, hatta öteki hamile formlarına falan yazmıştım kullananan var mı ? diye ,, kullananan varmış kötü bir şey değil doktor kontrolünde olduğu sürece,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…