Yok canım. Ben de rahimde kan pıhtısı gördü doktor o yüzden verdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
Tatlı annelere bişi sorucam dün akşam ilaçlarımı içmeyi unuttum acaba şimdi içsem akşam tekrar içsem mi yoksa bugünü atlasam mı folbiol ve B vitamini
diren sılam.son 4düzlüge girdik:).bende fena yiyorum üstüne midem bulanıyor ama benim sıkıntı başağrılarıDün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
b grub vitaminler depo edilmez canım günlük Alman lazım.folicte öyle.2doz Alman birsey ifade etmez fazlası idrarla atılır
O zmn düne yapılacak bişi yok bugün içmeye devam ediyim tşk ederim canım :))
Sıla çok geçmiş olsuntez zamanda bitsin şu bulantı işi
diren sılam.son 4düzlüge girdik:).bende fena yiyorum üstüne midem bulanıyor ama benim sıkıntı başağrıları
Çok geçmiş olsun...ama geçmiyor hemen canım hastanede sana verilenlerin aynısı banada yapıldı sadece 1gün çok iyiydim sonrası aynı, zaten doktorlarda diyor yapılabilecek pek bir şey yok diye.Bende 4gece kalıp çıktım vomex a da eh işte biraz yardimci oluyor ama ben yataga çakıldım kaldım yaa kaç haftadır çok sıkıldım. Allahım sen bizlere yardım et inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun,, en azından biticak az kaldı ilk üç ayımızı doldurmamıza,,,
Canım çok geçmiş olsun
Cnm gecmiş olsun az sık dişini su 13 bi bıtsın allhın izniyle kuzuları alalım kucagımıza popolarına vura vura çektrdıklerını sorarız azdaha dayan moralını bozma cnmm
çok çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin . ben de bugün kustum halsizdim ama senin bu yaşadıklarını duyunca şükür ettim.
inşallah toparlanırsın çok zor ya
Geçmiş olsun canım. Neden öyle oluyor ki senin?
Ben de içiyorum canım. Geçer Allah'ın izni ile. Çok yorma kendini.
Ahh kızlar ah ne zor şeymiş annelik canım annemi çok iyi anlıyorum şu anda
Cok tesekkur ederim hepinize inanin artık sabrimin son noktasindayim evde bıraktığım cocuklarimami yanayım esimin cektigi zorluklarami kendi cektiklerimemi bilemedim bildiğim tek sey birsn önce iyi olmak istedigim çaresizlik kadar zor birsey yok ...
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin lütfen dua edin benim için :-(
Slm cnm sen 2009 aralık annesimiydın :)
Kızlar tahlillerimi aldım tsh düşük çıktı. Tsh3 tsh 4 normal değerde tsh düşük sınır 34 benim 27 cıkmış. Bide demir eksikliği var ferritin düşük. Kan ilacı verdi bulantın olabilir dedi. Bu tsh hamilelikte oynayabilirmiş bi ay sonra tekrarlayalım dedi tsh3 tsh4 iyi dedi. Düzelmesse düşük doz ilaç kullancan dedi. Varmı benim gibi bu durumu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?