2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

beyaz ekmeği, makarnayı, pilavı kes tatlım, tam tahıllı ekmek, bulgur pilavı , kahverengi makarna ye,, müsliyi de yiyebilrsin ben içine ilaveten yulaf ezmesi ve kuruyemiş katıyorum,,,
bende çok kilolu hamile kaldım,,, ama bunlara dikkat ediyorum kilo da almadım zaten şu 3 ay dolsun, dr verdiği sürece de yürüyeceğim,,,, umarım 6 -7 kiloylada tamamlayacağım,,

kızlar merhaba benimde bugün karnımda sızı vajinamda yanma var bugün adet günümdü acaba ondanmı fikri olan varmı

Bende yarın kalp atışı bıde kusmetse bebişi görcem. 7 +6 yarın benim karnım büyüdü öne doğru mıde kısmım ama 3 kilo verdim kusma bulantı olmadı ama mıde ağrım oldu bıde tansıyon yükseklıgı oldugundan yedıgıme dıkkat ettım inş cok almam sonrakı aylar

Hanımlar hepinize merhaba.
Kısmetse ben de ocak annesi olmaya adayım. İzmirliyim, Antalya’da yaşıyorum, öğretmenim. 32 yaşındayım Sat 26 Nisan bdt 30 Ocak. Herşey sorunsuz giderse ilk çocuğum olacak. Son 2 senede 2 boş gebelik sonucu kürtaj, 2 düşük yaşadım. 3. kayıptan sonra yapılan testlerde pıhtılaşma problemim olduğu tespit edildi. 4. gebeliğimde Kan sulandırıcı iğne, crinone jel ve coraspin e rağmen 6. haftamda şubat ayında düşük yaptım. Yine iğne ve coraspin kullanıyorum. Bugün itibariyle 5+4 günlük hamileyim. Kötü tecrübelerim yüzünden 9. haftaya kadar doktora gitmemeyi düşünüyordum ama kendimi o kadar çok dinleyip strese sokuyorum ki bu cumartesi büyük ihtimalle gideceğiz.
Çift çizgiyi gördüğüm günden beri takip ediyorum bu konuyu, yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama eşim dışında kimse hamile olduğumu bilmiyor ve içimi dökmenin beni rahatlatacağını düşünüp yazmaya karar verdim. Umarım bu serüvenin sonuna kadar güzel haberler paylaşmak ve okumak için beraber oluruz.

hayırdır canım ne kanaması

Valla bilmiyorum ki sabah bi kanamayla uyandım sabah 5te uyandım yoktu 9 da uyandım kan vardı dr aradım iğne ve hap verdi sonra dayanamadım gittim bi sorun görünmüyor 10 gün sonra görüşelim bol bol dinlen filan dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bendende leke geldi 3 gündür kahverengi akıntım vardı. bende doktorumu aradım progestan hapımı bıraktırmıştı tekrar başla dedi eşim tatmin olmadı en yakın hastaneye gittik hemen iğne bebkte iyi dedi gönderdi eltime gittim daha sonra benim şakır şakır kanıyordum bişi olmaz dedi

Aaa aynen bende senin gibiyim benimde ilk gebeliğim mol gebelikdi kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim ama dr a gittim 5hafta5günlük şimdi 9haZirana randevu verdi ama bide rahimin arkaya doğru kıvrılmış dedi çok tedirginim çoooookkkkk sabırsızlanıyorum acba perşembe mi gitsem diye

Haha yani benim şakır şakır diil ama damla damlaydı hala çok minnacık pembelik var silince doktor önemli bişiy olsa söylerdi diye düşünüyorum bir sorun görünmüyor dedi sadece işte on gün sonra tekrar gidicem umarım bebişime kavuşurum bnm halamın kızı da 6. Aya kadar kanaması olmuştu ped takıyordu bebeği doğdu ama

Geçmiş olsun inşallah bu sefer her şey yolundadır senin için. Bütün hamileler tedirginlik yaşıyor ama bizim gibi kaybı olanlar daha da fazla. Sürekli kendimi dinliyorum ben. 2 gündür sürekli ağrı hissediyorum gibi ama bir an geliyor dikkatim dağılmış oluyor aa diyorum ağrım yok işte uyduruyorum. Gece uyurken bile kendimi nasıl kastıysam bütün gün bacaklarım ağrıdı. Eşim stresten düşüreceksin yapma diyor ama elimde değil. Ben daha hiç doktora gitmedim. Öncekilerde ilk kontrol idare ederdi ama 2. de ya kürtaj kararı verildi ya da düşük yaptığım kesinleşti. Doktorumu da iyi tanıyorum 3. ve 4. de terslik olduğunu ilk kontrolde anlamıştım yüzünden. Düne kadar erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim diyordum ama belirsizlik de yıpratacak. Kaçmanın sonu yok. Sen de daha rahat edeceksen git doktora hafta sonun mutlu geçer.

Ben de Ocak 2015 annesi olucam kısmetse. 17 Nisan da 7 haftalık düşük yaptım. Adet görmeden hamile kalmışım. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta filan çok kasık ve bel sancım vardı. Şu anda hiç bişeyim yok. Öğleleri biraz bulantım oluyor sadece. Ilk gebeliğimde de hiç şikayetim olmamıştı. 5 haftalıktan sonra gelişmediği için düşük başladığını öğrenmiştik. Şimdi de belirtiler hafifledi diye ödüm kopuyor. 1 hafta sonra gidicem doktora. Folidoce ve bebe aspirini kullanıyorum. Bi kaç gündür biraz iş yaptım evde. Kötü birşey mi oldu acaba.... Offfff 😔

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım elimden geleni yapıcam benim biraz riskli olduğu için daha doğrusu geçmişte düşük ve dış gebeliğim var ondan bide kortizon içiyorum vitaminler progestan ondan da dikkat etmem gerekiyor. özellikle tuza.. neyse sağlıklı bebişlerimiz olsun bizde sağlıklı olalım sağlığımızı etkileyecek kadar kilo almayalım yeter gerisini veririz zaten inşş

Son düzenleme:

canım tabiki tedirgin olacaksın bebeğin için korkacaksın kendini sıkma sadece dua et ve şunu aklından çıkarma olacak olanı engellemek imkansız bende aynı korkuyu yaşıyorum 2 yıl içinde bir dış gebelik geçirdim bir de bebeğimin 6 haftalık kalbi durdu aldılar. şimdi 7+4 deyiz dua ediyorum sadece bu arada ben çocuk gelişim uzmanı aynı zamanda pedegog um yani ne olursa olsun bu tedirginliği yaşamamak imkansız tek tavsiyem vakit geçirecek ve seni mutlu edebilecek bir şeylerle oyalanmaya çalışman olur umarım her şey hepimiz için iyi gider

Geçmiş olsun. Tek tesellim hissetmeden kaybetmek. Beterin beteri var Allah korusun herkesi. Allahtan çalışıyorum. Yoksa vakit geçmezdi.

Aramıza hoşgeldin canım:) Rabbim sağsalim hayırlı sağlıklı ayıpsuz kusursuz evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin, benim de önceden bir düşüğüm var. Hamile olduğumu daha ilk gün anlamıştım ama korkudan konuya geç katılanlardanım ben de... Ama burası rahatlatıyor, sen de iyi yapmışsınız yazarak. Senin için de dua edeceğim, hiç korkma stres yapma... Doktoruna git, bende de kan pıhtılaşması var ve iğne oluyorum.. İnş bebişlerimizi kucağımıza alacağız sen hiç dert etme :) yeterli stressiz olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…