- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Çok sağol canım. Geçicek diye düşünelim ki öyle olsun. Allah yardımcımız olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aramıza hoşgeldin canım:) Rabbim sağsalim hayırlı sağlıklı ayıpsuz kusursuz evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin, benim de önceden bir düşüğüm var. Hamile olduğumu daha ilk gün anlamıştım ama korkudan konuya geç katılanlardanım ben de... Ama burası rahatlatıyor, sen de iyi yapmışsınız yazarak. Senin için de dua edeceğim, hiç korkma stres yapma... Doktoruna git, bende de kan pıhtılaşması var ve iğne oluyorum.. İnş bebişlerimizi kucağımıza alacağız sen hiç dert etme :) yeterli stressiz olalım...
Dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
Insaallah canimm. Sen kacinci haftada gordun kalp atislarini
Eşimle yaptık.. Eşimm cok merak ettı caktırmadı amaEğlence işte
Oğlumdada kızımdada tuttu:)
Bakalım üçüncü de tutacak mı
Bol suKızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
Herkes öledir canım bnm muhakkak anneler tanikiya bayanlar ben 7/24 sadece bebekler hakkında konuşuyorum eşim dün akşam çok kızdı bana nasıl oluyorda herşeyi bebeğe bağlayabiliyorsun dedi,,,,
ya sizde böyle misiniz? yoksan ben kontaklarımı attırdım????
Canım bnm coook geçmiş olsunDün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
14 ocak 2015 bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum allahın izniyle..allah herkese nasip etsin şimdiden heycan yaptım
canım günde 3litreye kadar normal ama 3 litreyi geçme bence..
normalde de içermiydin çok?
canım kızın kaç yaşında?
biraz kıskançlık olur ama sen ikisine de yetişirsin annelerin kalbi kocaman kii
yok bence de 1 litre yeterli değil...ben de zorla 2 litreyi bulmaya çalışıyorum ama başaramıyorum
bence ilk 3 ay yemesek de olur ama su şart...
bu arada benim de geç döllenme sat 17mart ama doktor 8 nisan kabul edicez dedi...yoksa aralık annesi olucaktım..
inşallah bebişlerimiz vaktinde doğar da 2015 bebişi olur 1 yıl karda olurlar
Tam bulantım ağrım sızım yok derken bu kanama çıktı umarım hayırlısı olur tüm şefaat Allahındır
Dr ilaç verdi mi canımm çok geçmiş olsun umarım hepimizin sorunları bir an önce geçer ve bebeklerimiz sağlıklı olur2-3 gündür benim de sürekli pembe akıntım var, bazen koyulaşıyor. Dün doktora gittim, kese etrafında kanama alanı yok herşey normal dedi. Neden devam ediyor hala bilmiyorum
Dr ilaç verdi mi canımm çok geçmiş olsun umarım hepimizin sorunları bir an önce geçer ve bebeklerimiz sağlıklı olur
Teşekkür ederim canım. Benim baştan beri var bu sorun ama 1-2 saat olup geçiyordu. Bu sefer 3 gündür devam ediyor. Progestan vermişti ona devam ediyorum. İnşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Senin ne kadar zamandır var kanaman?
Benim bugün başladı sabah uyandığımda gördüm öğleden sonra azaldı şu an nasıl anlatayım çooookk açık kırmızı silince geliyor ama sebebini bilmiyorum işte doktor bi sorun göremediğini söyledi bugün
İnşallah Özel hastaneye mi gidiyorsunBen de bi telaşla koştura koştura gidiyorum bir sorun yok deyip gönderiyor. İnşallah yoktur tabi de merak ediyorum yine de neden olduğunu.
Birdaha olmaz inşallah canım
İnşallah Özel hastaneye mi gidiyorsun
Ben de bi telaşla koştura koştura gidiyorum bir sorun yok deyip gönderiyor. İnşallah yoktur tabi de merak ediyorum yine de neden olduğunu.
Birdaha olmaz inşallah canım
Bence var olana yok demezler zaten içimizi ferah tutalım geçecek bu günler inşallah birbirimize dua edelimEvet özele gidiyorum. İki defa devlete gitmeye çalıştım birinde aynı anda 3-4 kişi aldılar odaya, diğerinde de o kadar sıra vardı ki tahammül edemedim o kadar beklemeye
Bence var olana yok demezler zaten içimizi ferah tutalım geçecek bu günler inşallah birbirimize dua edelim
Canım kaçıncı haftandasın?
Bebek iyiyse korkma hepimizin başına geliyor rahim büyüdükçe kılcal damar çatlaması oluyormuş ondan olabilir.benimde 6.haftamda çok şiddetli kanamam oldu,dr birçok hamilede karşılaşıyoruz dedi ama insan korkuyor gerçekten.
İnşallah canım. Senin için de dua edicem. Allah yardımcımız olsun
Aminn
Çook teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?