2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hoşbuldum canım . Amin.

Kıyamam ya çok geçmiş olsun inan kendim için bulantı yaşayan bütün hamileler için senin için dua ediyorum allah yardımcımız olsun en kısa zamanda düzelirsin inşallah 10.haftadan sonra biraz olsun hafifliyormuş biraz daha sabır en azından hastalık değil bu sonu çok güzel böyle düşün rahatlat kendini canım...

Eğlence işte
Oğlumdada kızımdada tuttu:)
Bakalım üçüncü de tutacak mı
Eşimle yaptık.. Eşimm cok merak ettı caktırmadı ama
Bıcaga oturdum ..... hayırlısı
Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
Bol su
Sebze yemkleri.. Karbonhidratı cok yiyeceklerden i müddet uzak dur canım ..
Bn ilk bi hafta oldum kabız ama sonra geçti şimdide agedersiniz ishalım..ne yesem hemen yakıyom
Herkes öledir canım bnm muhakkak anneler taniki
Eşler bunu biraz sıkıcı bulabılır.. Özellikle ilk anne adayları ewet abarttıgınızda olur ama gayet normal bişi canım.. Bnu eşin warken yapmassan aranızda bi oroblem olmaz cicim
Canım bnm coook geçmiş olsun
Kızz dünür niye böle oldu kızzz .... Oglanlardada bölemiydin aynı bende kızımda senin gibiydim he ilk 5 ayım hastanelerde geçti nerdeyse
Kız kıçımı kadıyayım bu sefer şükür bişim yok masallahım war..
14 ocak 2015 bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum allahın izniyle..allah herkese nasip etsin şimdiden heycan yaptım

Hayırlı olsun gözün aydın canım bnm :))

evet normaldede çok içerdim ama hamile kalınca ağzım çok kuru olmaya başladı bende çoğalttım

Tam bulantım ağrım sızım yok derken bu kanama çıktı umarım hayırlısı olur tüm şefaat Allahındır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2-3 gündür benim de sürekli pembe akıntım var, bazen koyulaşıyor. Dün doktora gittim, kese etrafında kanama alanı yok herşey normal dedi. Neden devam ediyor hala bilmiyorum

2-3 gündür benim de sürekli pembe akıntım var, bazen koyulaşıyor. Dün doktora gittim, kese etrafında kanama alanı yok herşey normal dedi. Neden devam ediyor hala bilmiyorum
Dr ilaç verdi mi canımm çok geçmiş olsun umarım hepimizin sorunları bir an önce geçer ve bebeklerimiz sağlıklı olur

Dr ilaç verdi mi canımm çok geçmiş olsun umarım hepimizin sorunları bir an önce geçer ve bebeklerimiz sağlıklı olur

Teşekkür ederim canım. Benim baştan beri var bu sorun ama 1-2 saat olup geçiyordu. Bu sefer 3 gündür devam ediyor. Progestan vermişti ona devam ediyorum. İnşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Senin ne kadar zamandır var kanaman?

Benim bugün başladı sabah uyandığımda gördüm öğleden sonra azaldı şu an nasıl anlatayım çooookk açık kırmızı silince geliyor ama sebebini bilmiyorum işte doktor bi sorun göremediğini söyledi bugün

Ben de bi telaşla koştura koştura gidiyorum bir sorun yok deyip gönderiyor. İnşallah yoktur tabi de merak ediyorum yine de neden olduğunu.
Birdaha olmaz inşallah canım

Ben de bi telaşla koştura koştura gidiyorum bir sorun yok deyip gönderiyor. İnşallah yoktur tabi de merak ediyorum yine de neden olduğunu.
İnşallah Özel hastaneye mi gidiyorsun

İnşallah Özel hastaneye mi gidiyorsun

Evet özele gidiyorum. İki defa devlete gitmeye çalıştım birinde aynı anda 3-4 kişi aldılar odaya, diğerinde de o kadar sıra vardı ki tahammül edemedim o kadar beklemeye

Canım kaçıncı haftandasın?
Bebek iyiyse korkma hepimizin başına geliyor rahim büyüdükçe kılcal damar çatlaması oluyormuş ondan olabilir.benimde 6.haftamda çok şiddetli kanamam oldu,dr birçok hamilede karşılaşıyoruz dedi ama insan korkuyor gerçekten.

Evet özele gidiyorum. İki defa devlete gitmeye çalıştım birinde aynı anda 3-4 kişi aldılar odaya, diğerinde de o kadar sıra vardı ki tahammül edemedim o kadar beklemeye
Bence var olana yok demezler zaten içimizi ferah tutalım geçecek bu günler inşallah birbirimize dua edelim

8+2 deyim canım ben. Tam geçti diye sevinirken yeniden başlıyor. Ben de duydum biçok kişide olduğunu ama ister istemez korkuyorum tabi. Hayırlısı olsun herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…