2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
8+2 deyim canım ben. Tam geçti diye sevinirken yeniden başlıyor. Ben de duydum biçok kişide olduğunu ama ister istemez korkuyorum tabi. Hayırlısı olsun herşeyin.

Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum

bende normal doğum istiyorum yani bir nevi bebeğim için kilo almak istemiyorum,,, çoğu fırında tuzsuz diyet ekmekleri satılıyor,, bende çok dikkat ediyorum tuza, peyniri suda bekletip yiyorum misal,,, ama iyodda almak gerekiyor ne zor iş bu hamilelik,,,

Eşimle yaptık.. Eşimm cok merak ettı caktırmadı ama
Bıcaga oturdum ..... hayırlısı

Hayırlı olsun gözün aydın canım bnm :))

yalnız yediklerimizin %55 nin karbonhidrat olması gerekiyor sadece ekmekden bahsetmiyorum tabikide sebzeler de buna dahil,,, uzun sürede sindirilen, kan şekerini normal seviyede tutan karbonhidartlar yani bir nevi kaliteli karbonhidartalar,,, kahverengi ekmek, bulgur, kkahverengi makarna, yulaf, vb gibi

Yaklaşık 10 gündür bulantıdan mahvoldum. Ekrana bakarken bile bulanıyo midem, hiç bişey okuyamıyorum. Yetmezmiş gibi 5 gündür de nur topu gibi kuyruk sokumu agrısı sahibi oldum. şikayet etmemeye çalışıyorum yine de şükrediyorum halime. Buradan da uzak kaldım biraz. Umarım herkes iyidir. Bu arada tevhidlere devam ediyoruz yaklaşık 30000 oldu. Katılmak isteyenler özelden msj atarsanız sevinirim. Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin.

çin takvimi erkek diyor kızlar
bende bıçağa oturdum erkek oluyor oda
ama kız gibi geliyor sanki çirkinleşmeye başladım sivilceler çıkıyo

Haklısın ama ne yapalım bende allah tan hayırlısı istıyorum dua ediyorum eger bebegim bana yazılmışsa mutlaka benimle olacaktır sende
İçini ferah tut unutmaya calış biraz
Bi şeylerle uğraş hamile kaldıgında eşinle ilşkinizde kesin
Belki bu sefer bebegin seninle olur inşlhhh:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ha bide bu çok önemli sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bizim burda düşük riski yada düşük yapanlara annesi bi cevşen yaptırır benim ilk gebeligim mol gblikti söylemiştim ikinciye hamile oldugumu öğrenince annem hemen yaptı bunun özelliği annenin parasını verme sizin etrafta yapılıyo mu bilmiyorum ama
Bizim burda sık yapılır hatta eltiminde ilk gebeligi kimyasal gblikti düşük yaptı onada annesi parası istanbuldan yolladı bırda kv gidip yaptı şimdi ikinciye hamile 2buçk aylık sen bi bunu düşün derim

benimkinin de hayali o :) bebek olsun o ara bi tane de bebek kedi bulalım birlikte büyüsünler :) ama ben yeterince hazır değilim daha

Merhaba Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??

canım 6yı tamamladın 7. haftadan gün alamaya başladın ondan 7. haftanın içindesin yazıyor doldurduğun haftayı değil yaşadığın haftayı baz al netten araştırırkende bu hafta 7. haftanın özelliklerini oku mesela

rahat ol canım bi sorun yok herşey yolunda hayırlısıyla belirtiler bi gidiyo bi geliyo son bi haftadır benim de dediklerin geçmişti dün itibari ile geri geldi :)

ben 1 kılo almıstım doktorum çok kızdı. yürüyüş verdi hemen. o dönem tatlı ve hamur işi çok yemıştim yasakladı. ben de bayadır yürüyorum ve hıç kılo almadım hatta verdım bıle. sadece sağlıklı ve faydalı şeylerle beslenıyorum. bende fazlasıyla kılo takıntılıyım.o yüzden baya dıkkat edıyorum yedıklerıme.

karbonhıdratın bu kadar önemlı oldugunu doktorum söylememıstı. ben normalde de bulgur, makarna çok yıyen bırı degılımdır. sadece kahvaltıda ekmek yerım baska da yemem. ama bol sebze ve proteınle beslenıyorum.bırde kalsıyum.iınsallah 3 hafta sonra gıttıgımde bebegın gelısımıde ıyı olur. kılo verınce bıraz tereddutte kadım çünkü. ama çevremdekıler yedıklerının sadece faydalı olmayan kısmını yakarsın dıyor gerısı kana karısırmıs. ınsallah öyledır.

Son düzenleme:
Ohh maşallah da drlar günlük 8 saatten fazla uyumayın diyor kilo yaparmış

bizde büyükler hamileyken gündüz çok uyursa anne bebek sarılık olur derler ki çoğunda da tutuyo bende annem hep uyumuş sarılığım kaç ay geçmemiş ondan bende çok uykum geliyo ama pek uyumuyorum gerçi işe geldiğimden pek uyucak vakit kalmıyo akşam da eve git yemek yap falan saat en az 9 oluyo

desene benım cocuk sarılık yüzü görmeyecek. gece 1 de yattım sabah 6 da kalktım. Akşam bulantıdan uyuyamadım sabah bulantıdan erken kalktım

Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum

umarım geçer ben de dün vardı çok azdı yani 1günlük pedin 4te 1ini dolduracak kadardı bugün silince geliyor iç çamaşırımda leke göremedim
birbirimize dua edelim bu günleri çabuk atlatmak için çok zor gerçekten onu kaybetmek korkusu

ediyor canım :) kolları ve bacakları silindir şeklinde uzamış oluyo hatta kollarında dirsekleri de oluyo :) benim bi arkadaşım 8 haftalıkken görmüştü hareketlerini ama şans da lazım biraz o ara bebeğin hareket etmesi lazım sanırım sürekli hareket halinde olmuyolar inşallah görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…