- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 44
8+2 deyim canım ben. Tam geçti diye sevinirken yeniden başlıyor. Ben de duydum biçok kişide olduğunu ama ister istemez korkuyorum tabi. Hayırlısı olsun herşeyin.
tamam canım elimden geleni yapıcam benim biraz riskli olduğu için daha doğrusu geçmişte düşük ve dış gebeliğim var ondan bide kortizon içiyorum vitaminler progestan ondan da dikkat etmem gerekiyor. özellikle tuza.. neyse sağlıklı bebişlerimiz olsun bizde sağlıklı olalım sağlığımızı etkileyecek kadar kilo almayalım yeter gerisini veririz zaten inşş
Eşimle yaptık.. Eşimm cok merak ettı caktırmadı ama
Bıcaga oturdum .....hayırlısı
Hayırlı olsun gözün aydın canım bnm :))
Geçmiş olsun inşallah bu sefer her şey yolundadır senin için. Bütün hamileler tedirginlik yaşıyor ama bizim gibi kaybı olanlar daha da fazla. Sürekli kendimi dinliyorum ben. 2 gündür sürekli ağrı hissediyorum gibi ama bir an geliyor dikkatim dağılmış oluyor aa diyorum ağrım yok işte uyduruyorum. Gece uyurken bile kendimi nasıl kastıysam bütün gün bacaklarım ağrıdı. Eşim stresten düşüreceksin yapma diyor ama elimde değil. Ben daha hiç doktora gitmedim. Öncekilerde ilk kontrol idare ederdi ama 2. de ya kürtaj kararı verildi ya da düşük yaptığım kesinleşti. Doktorumu da iyi tanıyorum 3. ve 4. de terslik olduğunu ilk kontrolde anlamıştım yüzünden. Düne kadar erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim diyordum ama belirsizlik de yıpratacak. Kaçmanın sonu yok. Sen de daha rahat edeceksen git doktora hafta sonun mutlu geçer.
Geçmiş olsun inşallah bu sefer her şey yolundadır senin için. Bütün hamileler tedirginlik yaşıyor ama bizim gibi kaybı olanlar daha da fazla. Sürekli kendimi dinliyorum ben. 2 gündür sürekli ağrı hissediyorum gibi ama bir an geliyor dikkatim dağılmış oluyor aa diyorum ağrım yok işte uyduruyorum. Gece uyurken bile kendimi nasıl kastıysam bütün gün bacaklarım ağrıdı. Eşim stresten düşüreceksin yapma diyor ama elimde değil. Ben daha hiç doktora gitmedim. Öncekilerde ilk kontrol idare ederdi ama 2. de ya kürtaj kararı verildi ya da düşük yaptığım kesinleşti. Doktorumu da iyi tanıyorum 3. ve 4. de terslik olduğunu ilk kontrolde anlamıştım yüzünden. Düne kadar erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim diyordum ama belirsizlik de yıpratacak. Kaçmanın sonu yok. Sen de daha rahat edeceksen git doktora hafta sonun mutlu geçer.
ben küçükken çok cırmalanmışım cok ıssırılmışım.. 1-2 kere ağlamışım. sonrasında eve geldiğimde kolumda bir çizik annem sorardı ne oldu hiç kedi cırmaladı. 10 lere tetanoz 5 kerede kuduz iğnesi oldum sanırım .
Artık pes ettiler.
ama herzaman derim cok büyük merhamet ve vicdan duygusu oluyor. gece 2 de sokaga kemik çıkartmaya gidiyorum. Ben vermezsem aç kalırlar düşüncesi içimi yiyip bitiriyor
bence şansı varsa bebek hayvanla büyüsün benım velet çok şanşlı olacak.
Merhaba Arkadaşlar 6 hafta 1 günlük hamileyim ama neden profilimde 7 hafta yazıyor.??
Merhaba kizlar.. ya benim gogus hassasiyetim azaldi ve midd bulantim bu iki gundur hic yokbi sorunmu var acaba. Cuma gunu doktora gidicem insaallah kalp atisini görürüz bebegimin hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende normal doğum istiyorum yani bir nevi bebeğim için kilo almak istemiyorum,,, çoğu fırında tuzsuz diyet ekmekleri satılıyor,, bende çok dikkat ediyorum tuza, peyniri suda bekletip yiyorum misal,,, ama iyodda almak gerekiyor ne zor iş bu hamilelik,,,
yalnız yediklerimizin %55 nin karbonhidrat olması gerekiyor sadece ekmekden bahsetmiyorum tabikide sebzeler de buna dahil,,, uzun sürede sindirilen, kan şekerini normal seviyede tutan karbonhidartlar yani bir nevi kaliteli karbonhidartalar,,, kahverengi ekmek, bulgur, kkahverengi makarna, yulaf, vb gibi
Ohh maşallah da drlar günlük 8 saatten fazla uyumayın diyor kilo yaparmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizde büyükler hamileyken gündüz çok uyursa anne bebek sarılık olur derler ki çoğunda da tutuyo bende annem hep uyumuş sarılığım kaç ay geçmemiş ondan bende çok uykum geliyo ama pek uyumuyorum gerçi işe geldiğimden pek uyucak vakit kalmıyo akşam da eve git yemek yap falan saat en az 9 oluyo
Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
kuru kayısı kuru incir bide yiyebiliyosan acı biber bana çok iyi gelmişti şimdi yok şükür şikayetim
Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum
günaydın fıstıklar. bu hafta biter mi ya
günaydın:) çabucak geçsin ya haftaya kontrol var, kontroller ayda bire düşünce nasıl beklicem acaba
Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?