günaydın fıstıklar. bu hafta biter mi ya
Gunaydın dr 7 ve 9. Hafta ne yapsan böleni şikayet olur dıo bklıcez geraldee fenalardayım ama dayancmm mecbuurr
desene benım cocuk sarılık yüzü görmeyecek. gece 1 de yattım sabah 6 da kalktım. Akşam bulantıdan uyuyamadım sabah bulantıdan erken kalktım
bu hafta bitsin haftaya bitsin ondan sonraki hafta da bitsin ayın 23ü gelsin artık ben de gideyim doktora bebeğimi çok merak ediyorum kocaman olcak sıpam ben görene kadar baya bebek olcak :) inatçı babası ultrasona çok girmesin diye götürmüyo bide benden habersiz gitmicek diye söz verdiriyo ama meraktan kudurcammmmm. 3 hafta biter mi
akşam erken yatsan bile sorun değil gündüz uykusu için söylerle bizim orda benim uykum geliyo ama işteyken uyuyamıyorum evdede habire kendime iş buluyorum yok onu da yapayım bunu da yapayım akşam oluyo haftasonu :)
su içebiliyo musun onun da faydası var ben 8. haftamı doldurcam çok şükür 5. haftadan bu yana sorun yaşamıyorum ama akşam meyve yiyorum hergün en az iki litre su içiyorum baklagil sık pişiriyorum çok faydalı diye bi dene canım çok sıkıntılı o durum insan sıkıntıda ölüyo allah yardımcın olsun
Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum
hıı o da yok bende canım 9 erkek calısan arasında nerede uyuyayım
Kızlar günaydın bugun 7+6 hesabına göre ama ultrasonda 7+4 çıktı boyu 1,29cm kalp artışı görüldü ama ısı vermek istemıyorum hersey yolunda dedi:)cok şükür.heyecandan bi sonrakı kontrolü sormamışım sizler kaçıncı haftanızda çağırdı 2 hafta sonramı gıtsem kızlar sizin kontrollerınız kaçıncı haftanızda
Kızlar günaydın bugun 7+6 hesabına göre ama ultrasonda 7+4 çıktı boyu 1,29cm kalp artışı görüldü ama ısı vermek istemıyorum hersey yolunda dedi:)cok şükür.heyecandan bi sonrakı kontrolü sormamışım sizler kaçıncı haftanızda çağırdı 2 hafta sonramı gıtsem kızlar sizin kontrollerınız kaçıncı haftanızda
ben 6+0 da gitmiştim kalbi duyduk şimdi 10+3 te gidicem canım 4 hafta sonra yani
ben 6+0 da gitmiştim kalbi duyduk şimdi 10+3 te gidicem canım 4 hafta sonra yani
Öncelikle gözün aydın pit pit icinBen dün gittim 9.hafta da ışte ikili test için gel dedi 11-14.hafta arasında herşey yolundaysa sende öyle git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kizlar hastanede 7inci günüm daha ne kadar kalicami bilmiyorum tabi
Serumu aldım kendime geldim dünden beri iyiyim şükür ne mide bulantısı nede halsizlik hic biseyim yok ama serum almadimmi hersey basa dönüyor ne zamana kadar serumla yasicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?