2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın fıstıklar. bu hafta biter mi ya

bu hafta bitsin haftaya bitsin ondan sonraki hafta da bitsin ayın 23ü gelsin artık ben de gideyim doktora bebeğimi çok merak ediyorum kocaman olcak sıpam ben görene kadar baya bebek olcak :) inatçı babası ultrasona çok girmesin diye götürmüyo bide benden habersiz gitmicek diye söz verdiriyo ama meraktan kudurcammmmm. 3 hafta biter mi

Gunaydın dr 7 ve 9. Hafta ne yapsan böleni şikayet olur dıo bklıcez geraldee fenalardayım ama dayancmm mecbuurr

su içebiliyo musun onun da faydası var ben 8. haftamı doldurcam çok şükür 5. haftadan bu yana sorun yaşamıyorum ama akşam meyve yiyorum hergün en az iki litre su içiyorum baklagil sık pişiriyorum çok faydalı diye bi dene canım çok sıkıntılı o durum insan sıkıntıda ölüyo allah yardımcın olsun

desene benım cocuk sarılık yüzü görmeyecek. gece 1 de yattım sabah 6 da kalktım. Akşam bulantıdan uyuyamadım sabah bulantıdan erken kalktım

akşam erken yatsan bile sorun değil gündüz uykusu için söylerle bizim orda benim uykum geliyo ama işteyken uyuyamıyorum evdede habire kendime iş buluyorum yok onu da yapayım bunu da yapayım akşam oluyo haftasonu :)

bak benım bitti canım bu cumartesi kavuşsaz mınnakla

akşam erken yatsan bile sorun değil gündüz uykusu için söylerle bizim orda benim uykum geliyo ama işteyken uyuyamıyorum evdede habire kendime iş buluyorum yok onu da yapayım bunu da yapayım akşam oluyo haftasonu :)

hıı o da yok bende canım 9 erkek calısan arasında nerede uyuyayım

Bn normaldede 3 lıtre su içerdım şimdi 3 ü gecıom , meyve karpuxu cok yerım ama tıkandı resmenn bılmıorumm😢😢😢

Benimde kırmızdan kahveye döndü 1 haftadır devam ediyor bende 7+2 benimde haftaya kontrolüm var 8+2 de kanamam için erken çağırdı.8.haftada hareket ediyor mu bebek ?nasıl iyimi çok merak ediyorum

Ben hareket eder diye ümitle gitmiştim ama maalesef göremedim bi hareket Sadece kalbi hareket ediyordu pıt pıt. Geçer inşallah bu sorunlarımız da sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize

hıı o da yok bende canım 9 erkek calısan arasında nerede uyuyayım

benim odada da bi tane var üç hafta yoktu iyi oluyodu tektim o zaman uyuyodum bi saat falan ama şimdi pek uyuyamıyom gerçi hamile olduğumu biliyo idare ediyo da gene de rahat olmuyo tabi

Kızlar günaydın bugun 7+6 hesabına göre ama ultrasonda 7+4 çıktı boyu 1,29cm kalp artışı görüldü ama ısı vermek istemıyorum hersey yolunda dedi:)cok şükür.heyecandan bi sonrakı kontrolü sormamışım sizler kaçıncı haftanızda çağırdı 2 hafta sonramı gıtsem kızlar sizin kontrollerınız kaçıncı haftanızda

ben 6+0 da gitmiştim kalbi duyduk şimdi 10+3 te gidicem canım 4 hafta sonra yani

canım 12. haftada tarama testleri başlıyor. Aslında senın sormana gerek yok doktorun demesi lazım. 1 ay sonra gıdersen taramalara girersin istersen ara sor dotkoru

Öncelikle gözün aydın pit pit icinBen dün gittim 9.hafta da ışte ikili test için gel dedi 11-14.hafta arasında herşey yolundaysa sende öyle git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ucuncuyu doğuran kizlar ikinci normal daha kolay mi oluyor...yani annem öyle diyor herşey tamam şimdiden doğumu dusunuyorum :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 6+0 da gitmiştim kalbi duyduk şimdi 10+3 te gidicem canım 4 hafta sonra yani

Bnm tansıyon yüksek çıkıyor dıye 10 tansıyon ölç kardıyolojıye git dedi o arada kafam ona gıdınce sormamışım 2 hafta sonra ozaman kardıyolojıye gıdıp gıdeyım

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.
Bu haftalarda uykuya aşırı eğilim, yorgunluk hissi, unutkanlık, göğüslerde dolgunluk, sık idrara çıkma, karnın adeta "davul gibi şişmesi" gibi belirtilerin olması tümüyle normaldir.
Bazı anne adayları da hiç bir değişiklik hissetmediklerinden bebeklerinin sağlığı ile ilgili endişe duyarlar. Gerçekte ise anne adaylarının yaklaşık %20 kadarı bebekleri sağlıklı gelişmesine rağmen gebeliklerini bu şekilde sürdürürler.

kızlar bunlar normalmiş doktorunuz sıkıntı yok diyosa boşuna endişelenmeyin :)

Günaydın kizlar hastanede 7inci günüm daha ne kadar kalicami bilmiyorum tabi
Serumu aldım kendime geldim dünden beri iyiyim şükür ne mide bulantısı nede halsizlik hic biseyim yok ama serum almadimmi hersey basa dönüyor ne zamana kadar serumla yasicam bilmiyorum

Saol cnm ben kalp atışı görüldü duyulmadı ısı vermek istemedı sadece carsamba güneleri oluyo doktorum oyuzden bende 2 hafta sonra 9+4olur tansıyon için kardıyolojıyede gıtmiş olurum sonuçla gıderim kısmet ne derse

Canım bende iki gün önce gittim sata göre 7+6 olmalıydı ama 7+1 göründü ultrasonda boyu 1.11cm kalp atışı da dinledik gayet güzel dedi doktor 1 ay sonra gel dedi bana da ramazandan önce gitmeyi düşünüyorum 26-27si gibi.. Bi sorun yoksa snde öyle yap bence.. Gözünaydın bu arada kalp atısını görünce rahatlamışsındır ben gibi ))

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…