2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm ya ne cektın inş bir an önce normale dönersın

:)aynen rahatladın bide bende göğüs dolgunlugu bıde mıde ağrısı şikayetımden başka bile yoktu cok şükür ben keseden buyana korkuyorum boş gebelikten çünkü hamıle gibi değildim :))

:)aynen rahatladın bide bende göğüs dolgunlugu bıde mıde ağrısı şikayetımden başka bile yoktu cok şükür ben keseden buyana korkuyorum boş gebelikten çünkü hamıle gibi değildim :))

şükret canım .. inşallah böyle devam edersin .. çok zor oluyor...

geçer canım geçer inşallah keseni kalp atışını görürsün:)
maşallah ne güzel canım Rabbim evladın olduğu için çok yormuyor seni
Bana drum çay kahve içme kuşburnu ve ıhlamur iç onların yerine demişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım sağol
Kızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum
canım bazı gebeler adet görür bir araştır istersen
Kızlar ayakları çok üşüyenin kızı mı olur erkeği mi herkes bişey demiş forumlarda ama bizimkiler kızın olur diyor siz böyle bişey duydunuz mu:44::44::44:
canım oğlumda yandım şimdi üşüyorum bakalım sonuç ne olacak:)
Geçenlerde biri de üşüyorsan erkek ateş basıyorsa kız demişti...
bi kesin yöntem bulamadık
:)) oğlanda yandım ben:) şimdi üşüyorum ama bakalım ne olacak
bende tutmadı canım o
11 Hafta mııı
çok erken öğrenmişsin ne güzelll.....

benim arkadaşımın kızı olucak kesinleşmesi 20.haftayı buldu
ben bekleyemem o kadarrr..
gerçi eşim daha meraklı benden..
bende 12. haftada öğrenmiştim oğlumu kızlar daha geç gösteriyor 20 de önce nadir gösteren:) edepli oluyorlar:)
Biz keseyi gorduk. Darisi kalp atislarini duymaya
maşallah canım
canım sudan başka çaren yok ama birde gilaburu var araştır hamilelikte hiç sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor düşüğü engelliyor
slmmmm kızlar

perşembe kalp atışlarını duymaya gidiyorum bebeğimin
cuma akşamıda tatile gidiyoruz umarım güzel haberler alırızda
musmutlu ailecek tatil yaparız...
hadi inşallah duyarsın canım iyi tatiller
ben de bugün sabah bir kanama geçirdim neden oluyor ki acaba bu kanamalar doktor herşey yolunda görünüyor bir sorun yok bol bol dinlen dedi bugün sana da çok geçmiş olsun
canım sende araştır hamileyken adet görenler var
Yaşasın dobişko hamişlik
aynennn amannn kasmıyorum kendimi kastıkça şişiyor insan:)
Kızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
canım siyah kuru erik süper oğlum kabız oluyordu ona çok kullanıyordum mutlaka her gün ye elinin altında olsun aklına düştükçe ye tadıda gzüel hem de yumuşacık, ben onunla rahatladım
maşallah bebişe iyi tatiller
Hergünmü yicez pki cnm fazlası zarar diolar ya nasıl tüketcez
canım ananas zararlı değil tam tersi tüp bebek tedavisi görenlere doktorları söylüyor tutunmayı kolaylaştırsın diye bir dilim ye yuvarlak yani tamam
ah canım Rabbim şifa versin
14 ocak 2015 bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum allahın izniyle..allah herkese nasip etsin şimdiden heycan yaptım
hayırlı olsun
canım içme bir günden bir şey olmaz
Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana bir an önce toparlan inşaallah
canım hamilelikte olabiliyor doktoruna güven düzelmezse ilaç kullanırsın ilaç kullanan çok
:)) ne olacak doğumdan sonra hepsi gidecek bol bol emzirmeyle:)) benim ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti hem de tatlıları götürdüğüm halde:)yemesem daha çok gidermiş:)
kızlar merhaba benimde bugün karnımda sızı vajinamda yanma var bugün adet günümdü acaba ondanmı fikri olan varmı
canım bazen bana da oluyor korkma normal
Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın annesi sağlıkla doğsun büyüsün inşaallah
hayırlı olsun canım korkma belirtiler bazen gidiyor bazen geliyor takılma belirtiye rahat ol
bende diyorum nerde bu hatun geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana da
çin takvimi erkek diyor kızlar
bende bıçağa oturdum erkek oluyor oda
ama kız gibi geliyor sanki çirkinleşmeye başladım sivilceler çıkıyo
canım sen ne hissediyorsan o diğerleri hikaye:))
günaydın fıstıklar. bu hafta biter mi ya
günaydın canım biter biter hatta bakmışsın dokuz ay bitmiş:)
canım 4 hafta sonra gidiliyor
Ucuncuyu doğuran kizlar ikinci normal daha kolay mi oluyor...yani annem öyle diyor herşey tamam şimdiden doğumu dusunuyorum :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle diyorlar canım çevremdekiler hep öyle diyor hatta kızsa daha kolay doğarmış
canım keşke şu serumu evde alma imkanın olsa

sılam çok geçmiş olsun canım.. bir an önce toparlamanız dileğiyle....

şükret canım .. inşallah böyle devam edersin .. çok zor oluyor...

Cok şükür cnm uykuyuda azaltsaydım bi tembelleştimki ((

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler

Kızlar yanlış anlamayın ama şu kilo işini konuşmayın ne olur ben ilk hamile kalınca uzun süre bunalım oldum şişko hamile kaldım diye(( yeni yeni atlattım ömrümüzde kaç kere hamile kalıcaz zararlı şeylere bende karşıyım ama hamileyken nefsi kontrol etmek gerçekten zor bir durum canımızın istediğini de( bebeğe zararı olmayan) arada yiyelim değil mi:)) sizler kilo almayalım dedikçe be bunalıma giriyorum birde bazı hamileler dünyayı yer almaz bazıları az da yese alır bünye meselesi

çok geçmiş olsun arkadaşım..ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım 12.hafta sıralarında yıpratıcı bir süreç..

şikayet et canım biz seni dinleriz.. hepimizde var zaten .. rahat ol...

Aynen canım bünye meselesi bende kiloyu takmiyorum ilkinde verdiğimi hatta dahada zayifladigimi gorunce rahatım. ..keşke istahim açık olsa ama bulantilar ışte frenliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde aynı düşünceler kafamı kurcalıyor. benim boyumda uzun bide hamilelikten sonra o kilolar kalırsa naparım ben iri yarı bi kadın olurum.
normalde iştahımı kesince çabuk zayıflarım ama yok emzirecek diye yemekten de kısamayacaz. yinede kilolu olmak hiç istemiyorum balık etliyim zaten çok zayıflığı da sevmem .. olmadı spor falan eritecez artık :)

canım ben çok takıntılıydım çünkü hamile kalana kadar kilo derdim yoktu oğlumdan 8 kilo hatıra kaldı:)) am diyet yapmadım yapsam giderdi, birde dediğin gibi bulantım olup tiksinmem olup yiyememektense yemek daha iyi:)

Canım sen bana güven emzirirken patır patır gidiyor uykusuzluk harcadığın enerji o kadar çok oluyor ki ben normal yeseydim yine çok verirdim ama şıralı tahinler lokumlar yedim süt olsun diye oldu da ama bir daha yermiyim büyük konuşmuyum ama yemem:) doğumdan sonra, zaten gazı olursa bebeğin her şeyi yiyemiyorsun epey kısıtlanıyor yediklerin şimdi sizler bulantım var yiyemiyorum yazdıkça şükredip yiyorum akşama kadar normalim ama akşam 7 den sonra bulanmaya başlıyorum bende sabaha kadar

Bende de göğüs dolgunluğu dışında bişey yok canım bende panik oldum hatta ultrasonda önce tuvalete şıkışmıştım ilk gördüm dedim ne büyük bi kese ve bebek yok dedim boş gebelik mi yoksa doktor dedi o kadr sıkışıksın ki bebek kesesi aşağıda dedi baktım yavrum içerde çok şükür dedim ))

bende de tam tesi sabahtan başlıyor akşama kadar bulantı kovalıyor peşimi. 1 yarım kase çorbayla durdum.
sanırım zayıfladım elim yüzüm çöktü.
birde bende şey var kilo aldıkça yakışıyor ama istediğim kadar kilo alayım 1 kilo verince yüzüm çöküyor.
o yüzden topluca kilo verip sonra tekrar kilomu yerine gelince yüzüm çökmüyor.
sanırım süt olsun diye bende yerim . eğer normal doğum yaparsam belime kuşak sararım. annem ablalarıma yaptı yengeme yaptı 1 hafta içinde göbek möbek kalmıyor sıkılaşıyor

aynen canım ben de 61 le hamile kaldım boyumda 1.60.
kocam balık etli oldugum için 75'e kadar izin verdi.
Ama sanırım almam o kadar bizim genler biraz manyak..Halamlar topaç gibi ama hamileliklerinde resmen kilo vermişler. Kuzenlerde öyle.Ne zaman emzirmeyi bıraktık o zaman kilo aldık derler..
Ben o zaman ilkokula gidene kadar emziririm

:))) kız cok komigiz valla bu hamılelikte ilk cocugumda bişe hatırlamıyorum bu siteye bakardında yıne ama bukadarda korku olmamıştı kimysal boş mol gebelik derken zaten evhamdan stresten mahvokduk

Ben de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...

Günaydın güzel anneler :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım az kaldı geçecek bulantın ondan sonra iştahını tutana aşk olsun:)) inşallah normal olur kesinlikle normal doğum taraftarıyım bana asip olmadı oğlumda sıkıntı olunca son anda girdim sezaryene bunu inşallah normal istiyorum umarım nasip olur, sar canım karnını normal sonrası zararı yok ama sezaryende saramıyorsun benim dikiş yerim şişmişti
sen iyisin canım ben 69 la kaldım boyumda senle aynı, kocama fikrini sormuyorum o kendi dokuz aylık geöbeğine baksın bu arada ben oğlumda 58 le kaldım 76 oldum:))
benimde ablam kilolu normalde ama hamileyken almıyor emizirirken alıyor ben emzirirken veriyorum sütün ne kadar bol olursa kilo o kadar hızlı gidiyor

canım alah sana şifa versin neden böyle oldun acaba daha onceki gebeliklerin de böyle zor mu olmuştu, kaç gündür hastanedesin ins bir an önce cıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…