Günaydın kizlar hastanede 7inci günüm daha ne kadar kalicami bilmiyorum tabi
Serumu aldım kendime geldim dünden beri iyiyim şükür ne mide bulantısı nede halsizlik hic biseyim yok ama serum almadimmi hersey basa dönüyor ne zamana kadar serumla yasicam bilmiyorum
Canım bende iki gün önce gittim sata göre 7+6 olmalıydı ama 7+1 göründü ultrasonda boyu 1.11cm kalp atışı da dinledik gayet güzel dedi doktor 1 ay sonra gel dedi bana da ramazandan önce gitmeyi düşünüyorum 26-27si gibi.. Bi sorun yoksa snde öyle yap bence.. Gözünaydın bu arada kalp atısını görünce rahatlamışsındır ben gibi))
:)aynen rahatladın bide bende göğüs dolgunlugu bıde mıde ağrısı şikayetımden başka bile yoktu cok şükür ben keseden buyana korkuyorum boş gebelikten çünkü hamıle gibi değildim :))
geçer canım geçer inşallah keseni kalp atışını görürsün:)Merhaba güzel hamişler
Günler geçmek bilmiyor sanki :18:
Perşembe kısmetse erkenden Dr. Gidicem.geçen hafta gittiğimde ultrasonda keseyi görememiştik.
Bu bir hafta bana bir yıl gibi geçmek bilmiyo.
Ilk bebek olmasada ilk gibi heycan ve sevinç dolu içim.
3yaşında kızım bile kardeşim olcak deyip duruyo :) ama kız kardeş istiyor evcilik oynayacakmış :) yavruşum.
Göğüslerim acıyo artık yanlara bastırınca. Ayağa kalkıncada gözlerim kararıyo.
Bundan başka bi sıkıntı yok şimdilik. Çok şükür.
maşallah ne güzel canım Rabbim evladın olduğu için çok yormuyor seniSlm kızlar nasılsınız....
Gunler öle böle geçiyo ...
Cinsiyet ini bnde cok merak edıyorumm hemde cok.. Sabreetmk gerekıyo inş bi daha ki gidişimde belli olur .. Gercekten hep aklımda..
Bide kızlar hiç hamile gibi degilim arada bi kanamalarım oldu baska bişi yok... Hani usgde görmesem inanmıcam :))
tamam canım sağolBana drum çay kahve içme kuşburnu ve ıhlamur iç onların yerine demişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bazı gebeler adet görür bir araştır istersenKızlar dun gece kanama atlattim yine resmen adet oldum sabahı zor ettim doktora gittik herşey normal kalp atisida gizli çok korktum
canım oğlumda yandım şimdi üşüyorum bakalım sonuç ne olacak:)Kızlar ayakları çok üşüyenin kızı mı olur erkeği mi herkes bişey demiş forumlarda ama bizimkiler kızın olur diyor siz böyle bişey duydunuz mu:44::44::44:
:)) oğlanda yandım ben:) şimdi üşüyorum ama bakalım ne olacakGeçenlerde biri de üşüyorsan erkek ateş basıyorsa kız demişti...
bi kesin yöntem bulamadık
bende tutmadı canım oBnm kızımda çin takvimi tutturmustu bi çok srkadasımın ve yakınımnda aynı şekilde şimdi erkek diyo bakalım ..
Sizde bakın doldurdugunuz yasla hamile kaldıgınız ayın cakıtıgı yyer.. Bi kac hafta sonra bakalım dorumu yanlış mı
bende 12. haftada öğrenmiştim oğlumu kızlar daha geç gösteriyor 20 de önce nadir gösteren:) edepli oluyorlar:)11 Hafta mııı
çok erken öğrenmişsin ne güzelll.....
benim arkadaşımın kızı olucak kesinleşmesi 20.haftayı buldu
ben bekleyemem o kadarrr..
gerçi eşim daha meraklı benden..
maşallah canımBiz keseyi gorduk. Darisi kalp atislarini duymaya
canım sudan başka çaren yok ama birde gilaburu var araştır hamilelikte hiç sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor düşüğü engelliyorKızlar doktorum kan idrar tahlilimin sonuçları için aradı şimdi. Değerler iyi ama idrarda kristaller var. Kum döküyor olabilirsin bol su iç dedi. Ama mide bulantım çok şiddetli su hiç içemiyorum. Var mı bi öneriniz
hadi inşallah duyarsın canım iyi tatillerslmmmm kızlar
perşembe kalp atışlarını duymaya gidiyorum bebeğimin
cuma akşamıda tatile gidiyoruz umarım güzel haberler alırızda
musmutlu ailecek tatil yaparız...
canım sende araştır hamileyken adet görenler varben de bugün sabah bir kanama geçirdim neden oluyor ki acaba bu kanamalar doktor herşey yolunda görünüyor bir sorun yok bol bol dinlen dedi bugün sana da çok geçmiş olsun
Yaşasın dobişko hamişlik
canım siyah kuru erik süper oğlum kabız oluyordu ona çok kullanıyordum mutlaka her gün ye elinin altında olsun aklına düştükçe ye tadıda gzüel hem de yumuşacık, ben onunla rahatladımKızlar bu kabızlıga çözüm buldunuzmu??
maşallah bebişe iyi tatillerSelam kızlar bugün kan tahlil sonuclarimi göstermeye gittim dr herşey yolundaymus şükür vitamine devam dedi harici bişey yazmadi ikili teste kadar bebisi görmek yok bu arada bende memlekete kacicam bikaç güne: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ananas zararlı değil tam tersi tüp bebek tedavisi görenlere doktorları söylüyor tutunmayı kolaylaştırsın diye bir dilim ye yuvarlak yani tamamHergünmü yicez pki cnm fazlası zarar diolar ya nasıl tüketcez
ah canım Rabbim şifa versinDün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
hayırlı olsun14 ocak 2015 bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum allahın izniyle..allah herkese nasip etsin şimdiden heycan yaptım
canım içme bir günden bir şey olmazTatlı annelere bişi sorucam dün akşam ilaçlarımı içmeyi unuttum acaba şimdi içsem akşam tekrar içsem mi yoksa bugünü atlasam mı folbiol ve B vitamini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana bir an önce toparlan inşaallahCok tesekkur ederim hepinize inanin artık sabrimin son noktasindayim evde bıraktığım cocuklarimami yanayım esimin cektigi zorluklarami kendi cektiklerimemi bilemedim bildiğim tek sey birsn önce iyi olmak istedigim çaresizlik kadar zor birsey yok ...
Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin lütfen dua edin benim için :-(
canım hamilelikte olabiliyor doktoruna güven düzelmezse ilaç kullanırsın ilaç kullanan çokKızlar tahlillerimi aldım tsh düşük çıktı. Tsh3 tsh 4 normal değerde tsh düşük sınır 34 benim 27 cıkmış. Bide demir eksikliği var ferritin düşük. Kan ilacı verdi bulantın olabilir dedi. Bu tsh hamilelikte oynayabilirmiş bi ay sonra tekrarlayalım dedi tsh3 tsh4 iyi dedi. Düzelmesse düşük doz ilaç kullancan dedi. Varmı benim gibi bu durumu yaşayan?
:)) ne olacak doğumdan sonra hepsi gidecek bol bol emzirmeyle:)) benim ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti hem de tatlıları götürdüğüm halde:)yemesem daha çok gidermiş:)galiba ben çok şişko bir anne olacağım zaten fazla kilom vardı daha 7+4 ama karnım kocaman şişti. sabah uyanınca hiç bir şey yemek istemiyorum sonra bir an dünyayı yiyebilecek gibi hissediyorum ne olacak bu halimmmmm
canım bazen bana da oluyor korkma normalkızlar merhaba benimde bugün karnımda sızı vajinamda yanma var bugün adet günümdü acaba ondanmı fikri olan varmı
Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın annesi sağlıkla doğsun büyüsün inşaallahHanımlar hepinize merhaba.
Kısmetse ben de ocak annesi olmaya adayım. İzmirliyim, Antalya’da yaşıyorum, öğretmenim. 32 yaşındayım Sat 26 Nisan bdt 30 Ocak. Herşey sorunsuz giderse ilk çocuğum olacak. Son 2 senede 2 boş gebelik sonucu kürtaj, 2 düşük yaşadım. 3. kayıptan sonra yapılan testlerde pıhtılaşma problemim olduğu tespit edildi. 4. gebeliğimde Kan sulandırıcı iğne, crinone jel ve coraspin e rağmen 6. haftamda şubat ayında düşük yaptım. Yine iğne ve coraspin kullanıyorum. Bugün itibariyle 5+4 günlük hamileyim. Kötü tecrübelerim yüzünden 9. haftaya kadar doktora gitmemeyi düşünüyordum ama kendimi o kadar çok dinleyip strese sokuyorum ki bu cumartesi büyük ihtimalle gideceğiz.
Çift çizgiyi gördüğüm günden beri takip ediyorum bu konuyu, yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama eşim dışında kimse hamile olduğumu bilmiyor ve içimi dökmenin beni rahatlatacağını düşünüp yazmaya karar verdim. Umarım bu serüvenin sonuna kadar güzel haberler paylaşmak ve okumak için beraber oluruz.
hayırlı olsun canım korkma belirtiler bazen gidiyor bazen geliyor takılma belirtiye rahat olBen de Ocak 2015 annesi olucam kısmetse. 17 Nisan da 7 haftalık düşük yaptım. Adet görmeden hamile kalmışım. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta filan çok kasık ve bel sancım vardı. Şu anda hiç bişeyim yok. Öğleleri biraz bulantım oluyor sadece. Ilk gebeliğimde de hiç şikayetim olmamıştı. 5 haftalıktan sonra gelişmediği için düşük başladığını öğrenmiştik. Şimdi de belirtiler hafifledi diye ödüm kopuyor. 1 hafta sonra gidicem doktora. Folidoce ve bebe aspirini kullanıyorum. Bi kaç gündür biraz iş yaptım evde. Kötü birşey mi oldu acaba.... Offfff 😔
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende diyorum nerde bu hatun geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana daYaklaşık 10 gündür bulantıdan mahvoldum. Ekrana bakarken bile bulanıyo midem, hiç bişey okuyamıyorum. Yetmezmiş gibi 5 gündür de nur topu gibi kuyruk sokumu agrısı sahibi oldum. şikayet etmemeye çalışıyorum yine de şükrediyorum halime. Buradan da uzak kaldım biraz. Umarım herkes iyidir. Bu arada tevhidlere devam ediyoruz yaklaşık 30000 oldu. Katılmak isteyenler özelden msj atarsanız sevinirim. Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin.
canım sen ne hissediyorsan o diğerleri hikaye:))çin takvimi erkek diyor kızlar
bende bıçağa oturdum erkek oluyor oda
ama kız gibi geliyor sanki çirkinleşmeye başladım sivilceler çıkıyo
günaydın canım biter biter hatta bakmışsın dokuz ay bitmiş:)günaydın fıstıklar. bu hafta biter mi ya
canım 4 hafta sonra gidiliyorKızlar günaydın bugun 7+6 hesabına göre ama ultrasonda 7+4 çıktı boyu 1,29cm kalp artışı görüldü ama ısı vermek istemıyorum hersey yolunda dedi:)cok şükür.heyecandan bi sonrakı kontrolü sormamışım sizler kaçıncı haftanızda çağırdı 2 hafta sonramı gıtsem kızlar sizin kontrollerınız kaçıncı haftanızda
öyle diyorlar canım çevremdekiler hep öyle diyor hatta kızsa daha kolay doğarmışUcuncuyu doğuran kizlar ikinci normal daha kolay mi oluyor...yani annem öyle diyorherşey tamam şimdiden doğumu dusunuyorum :O
canım keşke şu serumu evde alma imkanın olsaGünaydın kizlar hastanede 7inci günüm daha ne kadar kalicami bilmiyorum tabi
Serumu aldım kendime geldim dünden beri iyiyim şükür ne mide bulantısı nede halsizlik hic biseyim yok ama serum almadimmi hersey basa dönüyor ne zamana kadar serumla yasicam bilmiyorum
Canım bende iki gün önce gittim sata göre 7+6 olmalıydı ama 7+1 göründü ultrasonda boyu 1.11cm kalp atışı da dinledik gayet güzel dedi doktor 1 ay sonra gel dedi bana da ramazandan önce gitmeyi düşünüyorum 26-27si gibi.. Bi sorun yoksa snde öyle yap bence.. Gözünaydın bu arada kalp atısını görünce rahatlamışsındır ben gibi))
şükret canım .. inşallah böyle devam edersin .. çok zor oluyor...
Yaklaşık 10 gündür bulantıdan mahvoldum. Ekrana bakarken bile bulanıyo midem, hiç bişey okuyamıyorum. Yetmezmiş gibi 5 gündür de nur topu gibi kuyruk sokumu agrısı sahibi oldum. şikayet etmemeye çalışıyorum yine de şükrediyorum halime. Buradan da uzak kaldım biraz. Umarım herkes iyidir. Bu arada tevhidlere devam ediyoruz yaklaşık 30000 oldu. Katılmak isteyenler özelden msj atarsanız sevinirim. Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin.
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler
Kızlar yanlış anlamayın ama şu kilo işini konuşmayın ne olur ben ilk hamile kalınca uzun süre bunalım oldum şişko hamile kaldım diye(( yeni yeni atlattım ömrümüzde kaç kere hamile kalıcaz zararlı şeylere bende karşıyım ama hamileyken nefsi kontrol etmek gerçekten zor bir durum canımızın istediğini de( bebeğe zararı olmayan) arada yiyelim değil mi:)) sizler kilo almayalım dedikçe be bunalıma giriyorum birde bazı hamileler dünyayı yer almaz bazıları az da yese alır bünye meselesi
Kızlar yanlış anlamayın ama şu kilo işini konuşmayın ne olur ben ilk hamile kalınca uzun süre bunalım oldum şişko hamile kaldım diye(( yeni yeni atlattım ömrümüzde kaç kere hamile kalıcaz zararlı şeylere bende karşıyım ama hamileyken nefsi kontrol etmek gerçekten zor bir durum canımızın istediğini de( bebeğe zararı olmayan) arada yiyelim değil mi:)) sizler kilo almayalım dedikçe be bunalıma giriyorum birde bazı hamileler dünyayı yer almaz bazıları az da yese alır bünye meselesi
canım ben çok takıntılıydım çünkü hamile kalana kadar kilo derdim yoktu oğlumdan 8 kilo hatıra kaldı:)) am diyet yapmadım yapsam giderdi, birde dediğin gibi bulantım olup tiksinmem olup yiyememektense yemek daha iyi:)Aynen canım bünye meselesi bende kiloyu takmiyorum ilkinde verdiğimi hatta dahada zayifladigimi gorunce rahatım. ..keşke istahim açık olsa ama bulantilar ışte frenliyor
benimde aynı düşünceler kafamı kurcalıyor. benim boyumda uzun bide hamilelikten sonra o kilolar kalırsa naparım ben iri yarı bi kadın olurum.
normalde iştahımı kesince çabuk zayıflarım ama yok emzirecek diye yemekten de kısamayacaz. yinede kilolu olmak hiç istemiyorum balık etliyim zaten çok zayıflığı da sevmem .. olmadı spor falan eritecez artık :)
:)aynen rahatladın bide bende göğüs dolgunlugu bıde mıde ağrısı şikayetımden başka bile yoktu cok şükür ben keseden buyana korkuyorum boş gebelikten çünkü hamıle gibi değildim :))
canım ben çok takıntılıydım çünkü hamile kalana kadar kilo derdim yoktu oğlumdan 8 kilo hatıra kaldı:)) am diyet yapmadım yapsam giderdi, birde dediğin gibi bulantım olup tiksinmem olup yiyememektense yemek daha iyi:)
Canım sen bana güven emzirirken patır patır gidiyor uykusuzluk harcadığın enerji o kadar çok oluyor kiben normal yeseydim yine çok verirdim ama şıralı tahinler lokumlar yedim süt olsun diye oldu da ama bir daha yermiyim büyük konuşmuyum ama yemem:) doğumdan sonra, zaten gazı olursa bebeğin her şeyi yiyemiyorsun epey kısıtlanıyor yediklerin şimdi sizler bulantım var yiyemiyorum yazdıkça şükredip yiyorum akşama kadar normalim ama akşam 7 den sonra bulanmaya başlıyorum bende sabaha kadar
Bende de göğüs dolgunluğu dışında bişey yok canım bende panik oldum hatta ultrasonda önce tuvalete şıkışmıştım ilk gördüm dedim ne büyük bi kese ve bebek yok dedim boş gebelik mi yoksa doktor dedi o kadr sıkışıksın ki bebek kesesi aşağıda dedi baktım yavrum içerde çok şükür dedim))
canım az kaldı geçecek bulantın ondan sonra iştahını tutana aşk olsun:)) inşallah normal olur kesinlikle normal doğum taraftarıyım bana asip olmadı oğlumda sıkıntı olunca son anda girdim sezaryene bunu inşallah normal istiyorum umarım nasip olur, sar canım karnını normal sonrası zararı yok ama sezaryende saramıyorsun benim dikiş yerim şişmiştibende de tam tesi sabahtan başlıyor akşama kadar bulantı kovalıyor peşimi. 1 yarım kase çorbayla durdum.
sanırım zayıfladım elim yüzüm çöktü.
birde bende şey var kilo aldıkça yakışıyor ama istediğim kadar kilo alayım 1 kilo verince yüzüm çöküyor.
o yüzden topluca kilo verip sonra tekrar kilomu yerine gelince yüzüm çökmüyor.
sanırım süt olsun diye bende yerim . eğer normal doğum yaparsam belime kuşak sararım. annem ablalarıma yaptı yengeme yaptı 1 hafta içinde göbek möbek kalmıyor sıkılaşıyor
sen iyisin canım ben 69 la kaldım
aynen canım ben de 61 le hamile kaldım boyumda 1.60.
kocam balık etli oldugum için 75'e kadar izin verdi.
Ama sanırım almam o kadar bizim genler biraz manyak..Halamlar topaç gibi ama hamileliklerinde resmen kilo vermişler. Kuzenlerde öyle.Ne zaman emzirmeyi bıraktık o zaman kilo aldık derler..
Ben o zaman ilkokula gidene kadar emziririm
dün öğleden sonra eve geldim o kadar kötü oldumki bulantilar basladi ardi ardina on defa ya yakin kustum ve cok halsiz kaldım sabah yine hastaneye geldim serum aldım yeni yeni geliyorum kendime artık psikolojim alt üst olmuş durumda((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?