2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir yöntem daha var uygulayıp uygulamamak size kalmış ama tutuyor genelde:)) sakın aman süt olur mu işte sonra wc ye dökülecek demeyin lavaboya döktüklerimizde aynı yere gidiyor:) yapıp yapmamak size kalmış linki ekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=519419

canım korkma şanslı kesimdensin hamileliğin rahat geçiyor evham yapma

günaydın canım

Günaydınn canımmm .. Ben ilk gebeliğimde 7 haftalık düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti ve hiç gebelik belirtisi yoktu.. Korkum ondan benim.. Acaba kötü giden bişeyler mi var yine haftaya gidicem kalp atışları için.. Allahım hayırlısını versin..:

Ben de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...

Bende de hiç belirti yok 6+1 benim ve tedirginim ( geçen hafta salı gittim Dr keseyi gördük 15 gün snr gel dedi daha 1 haftam var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen hafta çok bel ve kasık ağrım vardı... Bı hafta hiç bişey yok. Biz de keseyi gördük geçen hafta. Off banbaşka bi korku bu

ne varsa bu halalardan geçiyor bize. benimde kalça kısmı basenli ne kadar zayıflasam da orası sabit hep halalardan miras kaldı bu kalça :)
benimde boy 175 kilo 68 . herhalde 9 ayda 90 olurum :44:

MRB BEN de de kan pıhtılaşması var faktor 5 heterozigot, ben daha once hic dusuk kurtaj yasamadıım cünkü hastalığımı bildigim icin tedbir alma şansım oldu ve bu gebeliğimde 5. haftadan itibaren hibor iğne coraspin ve folbiol kullanmaya başladım, bence umutsuzluğa kapılma evet bizim işimiz biraz daha riskli ama anne olan da çok mesela benim ablam tamamen hastaydı pıhtılaşma geçirmişti daha once ona rağmen günde iki tane igne ile iki tane cocuk doğurdu gayet de saglıklılar darısı basımıza. ben de kalp atısını duydum 10 haziran da kontrole gitcem gebeliğin tüm belirtilerini halen yasıyorum ama icim bilinmezliklerle dolu ins hala sağlıklıdır bebeğim :)

:))) kız cok komigiz valla bu hamılelikte ilk cocugumda bişe hatırlamıyorum bu siteye bakardında yıne ama bukadarda korku olmamıştı kimysal boş mol gebelik derken zaten evhamdan stresten mahvokduk

Bana da arkadaşlar çok kızıyor buraya takılıyorum diye okuyup okuyup kuruyorsun diyolar gerçekten öyle şimdi de ense kalınlığını bekliyorum hep bi stres arkadaş bu nedir ya :))))

Güzeller ve minik fasulyelerr günaydınnn
günaydın canım sizede:)

Canım anlıyorum benimde oldu düşüğüm ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi stres yapma kendine bebişin etkilenmesin annesi Allah'ın izniyle iyidir bebeğin

inşallah canım ya.Bebişim sağlıklı olsunda gerisi umurum olmaz.

günaydın canım sizede:)

Canım anlıyorum benimde oldu düşüğüm ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi stres yapma kendine bebişin etkilenmesin annesi Allah'ın izniyle iyidir bebeğin

Bi de ben daha yeni düşük yaptım düşümdeb sonra adet görmeden hamile kalmışım... Çok şaşkınım yani.. Senin ilk bebeğin mi olacak

inşallah canım ya.Bebişim sağlıklı olsunda gerisi umurum olmaz.
aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Bi de ben daha yeni düşük yaptım düşümdeb sonra adet görmeden hamile kalmışım... Çok şaşkınım yani.. Senin ilk bebeğin mi olacak

canım kendi mi düştü kürtaj olmadın değil mi? Benim bir oğlum var canım 3 yaşında Allah bağışlasın, aralıkta boş gebelikten düşük yaşadım kürtaj olmadım kendi düştü 37 gün sürdü kanamam sonra işte nisanda gebe kaldım korunmadım düşük sonrası

yorumları okudum hiç sütü çöken bozulan yok. :) hepsi erkek çıkmış

Canı bundan öncekinde yapmıştım düşende çürümüştü:) zaten kız hissediyordum şimdi yaptım çürümedi ama ilk idrarla yapmadım doğru olur mu bilmem, ateş ölçme sayfasında yapanların ki hep tutmuştu:)

yaaa hemen yapıyorum ozaman tam da sıkışmıştım :))) ayyy biraz kötü bir deney ama Allahım sen günah yazma . yeni süt açayım o zaman . birazdan yazarım :)

ne varsa bu halalardan geçiyor bize. benimde kalça kısmı basenli ne kadar zayıflasam da orası sabit hep halalardan miras kaldı bu kalça :)
benimde boy 175 kilo 68 . herhalde 9 ayda 90 olurum :44:

sende boy var canım fazla göstermezsin sen

Kürtaj olmadım kalp atışlarını duymak için gidecektik kanamam başladı 7 gün sürdü. Sonrasında hamile kalmışım. Allah bağışlasın oğluşunu... Allah yenisine de sağlık sıhhat versin kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç yaşındasın

yaaa hemen yapıyorum ozaman tam da sıkışmıştım :))) ayyy biraz kötü bir deney ama Allahım sen günah yazma . yeni süt açayım o zaman . birazdan yazarım :)
:))) günah mı bilmem ama:) inşallah değildir bekliyorum sonucu, benim yine oğlum geliyor

canım korkma o zaman kürtaj sonrası korunma gerekiyor ama kendi düşünce gerekmiyor için rahatlasın artık, amin canım cümlemizinkini bağışlasın, 31 yaşındayım sen?

Ben de 30 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli.. Çok istiyoruz bu bebeği bakalım allahım hayırlısını versin.. Kucağıma almadan geçmeyecek korkularım.. Düşük çok kötü bir şey gerçekten insan kendini yetersiz gibi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…