canım korkma şanslı kesimdensin hamileliğin rahat geçiyor evham yapmaBen de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...
Günaydın güzel anneler :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım korkma şanslı kesimdensin hamileliğin rahat geçiyor evham yapma
günaydın canım
Ben de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...
aynen canım ben de 61 le hamile kaldım boyumda 1.60.
kocam balık etli oldugum için 75'e kadar izin verdi.
Ama sanırım almam o kadar bizim genler biraz manyak..Halamlar topaç gibi ama hamileliklerinde resmen kilo vermişler. Kuzenlerde öyle.Ne zaman emzirmeyi bıraktık o zaman kilo aldık derler..
Ben o zaman ilkokula gidene kadar emziririm
Hanımlar hepinize merhaba.
Kısmetse ben de ocak annesi olmaya adayım. İzmirliyim, Antalyada yaşıyorum, öğretmenim. 32 yaşındayım Sat 26 Nisan bdt 30 Ocak. Herşey sorunsuz giderse ilk çocuğum olacak. Son 2 senede 2 boş gebelik sonucu kürtaj, 2 düşük yaşadım. 3. kayıptan sonra yapılan testlerde pıhtılaşma problemim olduğu tespit edildi. 4. gebeliğimde Kan sulandırıcı iğne, crinone jel ve coraspin e rağmen 6. haftamda şubat ayında düşük yaptım. Yine iğne ve coraspin kullanıyorum. Bugün itibariyle 5+4 günlük hamileyim. Kötü tecrübelerim yüzünden 9. haftaya kadar doktora gitmemeyi düşünüyordum ama kendimi o kadar çok dinleyip strese sokuyorum ki bu cumartesi büyük ihtimalle gideceğiz.
Çift çizgiyi gördüğüm günden beri takip ediyorum bu konuyu, yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama eşim dışında kimse hamile olduğumu bilmiyor ve içimi dökmenin beni rahatlatacağını düşünüp yazmaya karar verdim. Umarım bu serüvenin sonuna kadar güzel haberler paylaşmak ve okumak için beraber oluruz.
:))) kız cok komigiz valla bu hamılelikte ilk cocugumda bişe hatırlamıyorum bu siteye bakardında yıne ama bukadarda korku olmamıştı kimysal boş mol gebelik derken zaten evhamdan stresten mahvokduk
günaydın canım sizede:)Güzeller ve minik fasulyelerr günaydınnn
Günaydınn canımmm .. Ben ilk gebeliğimde 7 haftalık düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti ve hiç gebelik belirtisi yoktu.. Korkum ondan benim.. Acaba kötü giden bişeyler mi var yinehaftaya gidicem kalp atışları için.. Allahım hayırlısını versin..:
canım az kaldı geçecek bulantın ondan sonra iştahını tutana aşk olsun:)) inşallah normal olur kesinlikle normal doğum taraftarıyım bana asip olmadı oğlumda sıkıntı olunca son anda girdim sezaryene bunu inşallah normal istiyorum umarım nasip olur, sar canım karnını normal sonrası zararı yok ama sezaryende saramıyorsun benim dikiş yerim şişmişti
sen iyisin canım ben 69 la kaldımboyumda senle aynı, kocama fikrini sormuyorum o kendi dokuz aylık geöbeğine baksın bu arada ben oğlumda 58 le kaldım 76 oldum:))
benimde ablam kilolu normalde ama hamileyken almıyoremizirirken alıyor ben emzirirken veriyorum sütün ne kadar bol olursa kilo o kadar hızlı gidiyor
günaydın canım sizede:)
Canım anlıyorum benimde oldu düşüğüm ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi stres yapma kendine bebişin etkilenmesin annesiAllah'ın izniyle iyidir bebeğin
aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlarinşallah canım ya.Bebişim sağlıklı olsunda gerisi umurum olmaz.
Bi de ben daha yeni düşük yaptım düşümdeb sonra adet görmeden hamile kalmışım... Çok şaşkınım yani.. Senin ilk bebeğin mi olacak
Kızlar bir yöntem daha var uygulayıp uygulamamak size kalmış ama tutuyor genelde:)) sakın aman süt olur mu işte sonra wc ye dökülecek demeyin lavaboya döktüklerimizde aynı yere gidiyor:) yapıp yapmamak size kalmış linki ekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=519419
yorumları okudum hiç sütü çöken bozulan yok. :) hepsi erkek çıkmış
Canı bundan öncekinde yapmıştım düşende çürümüştü:) zaten kız hissediyordum şimdi yaptım çürümediama ilk idrarla yapmadım doğru olur mu bilmem, ateş ölçme sayfasında yapanların ki hep tutmuştu:)
ne varsa bu halalardan geçiyor bize. benimde kalça kısmı basenli ne kadar zayıflasam da orası sabit hep halalardan miras kaldı bu kalça :)
benimde boy 175 kilo 68 . herhalde 9 ayda 90 olurum :44:
aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
canım kendi mi düştü kürtaj olmadın değil mi? Benim bir oğlum var canım 3 yaşında Allah bağışlasın, aralıkta boş gebelikten düşük yaşadım kürtaj olmadım kendi düştü 37 gün sürdü kanamam sonra işte nisanda gebe kaldım korunmadım düşük sonrası
:))) günah mı bilmem ama:) inşallah değildir bekliyorum sonucu, benim yine oğlum geliyoryaaa hemen yapıyorum ozaman tam da sıkışmıştım :))) ayyy biraz kötü bir deney ama Allahım sen günah yazma . yeni süt açayım o zaman . birazdan yazarım :)
Kürtaj olmadım kalp atışlarını duymak için gidecektik kanamam başladı 7 gün sürdü. Sonrasında hamile kalmışım. Allah bağışlasın oğluşunu... Allah yenisine de sağlık sıhhat versin kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç yaşındasın
:))) günah mı bilmem ama:) inşallah değildir bekliyorum sonucu, benim yine oğlum geliyor
canım korkma o zaman kürtaj sonrası korunma gerekiyor ama kendi düşünce gerekmiyor için rahatlasın artık, amin canım cümlemizinkini bağışlasın, 31 yaşındayım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?