2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çürüme dediğin nasıl olmuştu senin düşen bebeğinde. pek birşey olmadı canım ya sadece üstte çok az beyaz beyaz bişeyler oldu. ama kesik süt gibi olmadı :)
erkek mi olcak zaten öyle doğuyor içime herkes oğlun olcak diyo

canım neden yetersiz olalım onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş inan bizim elimizde değil düşecek bebeğe engel olamazsın yağa da batırsan bala da batırsan bu böyle o yüzden sakın kendini suçlama

canım aynen kesik süt gibi olmuştu, erkek o zaman seninki:)

Öyle tabi haklısın ama ilk anda insan çok çaresiz hissediyor kendini.. Allah böyle istedi demek ki ne yapalım..
Bu sütle yapılan doğru mu gerçekten yaa :)

hayırlısı olsun inşallah ya:)

Öyle tabi haklısın ama ilk anda insan çok çaresiz hissediyor kendini.. Allah böyle istedi demek ki ne yapalım..
Bu sütle yapılan doğru mu gerçekten yaa :)

tabi canım atlatmak uzun sürüyor ama bak artık bir bebeğin var o da sağlıklı olacak inşallah

Canım yanıladabilir test sonuçta dene istersen

Ooo bayağı olmuş... Ben cuma günü 6haftalık olucam kısmetse salı günü falan gidicez doktora kalp atışları için ama belki bir kaç gün geç gidebilirim riske atmak istemiyorum net duyulsun herşey..

tabi canım atlatmak uzun sürüyor ama bak artık bir bebeğin var o da sağlıklı olacak inşallah

Canım yanıladabilir test sonuçta dene istersen

İlk çocuğum erkek olsun başlarında bi abileri olsun dedim hep :) ama sanki kız gibi geliyor bana ... Hiç fark etmez allah neyi uygun görürse başımızın üstüne. Sağlıklı sıhhatli olsunda :) ama merak işte deniycem sanırım eve gidince 😉

aynen canım sağlıklı olsunlar tabi ki merak ediliyor illa kız ya da erkek isteğinden değil hitap ederken güzel oluyor:)

aynen canım sağlıklı olsunlar tabi ki merak ediliyor illa kız ya da erkek isteğinden değil hitap ederken güzel oluyor:)

Eşin oğlum diye seviyo şu anda. Eski türkçe de oğul kelimesin kız içinde erkek içinde kullanılırmış :) ikisine de gider diyo ama merak ediyorum gerçekten

Ooo bayağı olmuş... Ben cuma günü 6haftalık olucam kısmetse salı günü falan gidicez doktora kalp atışları için ama belki bir kaç gün geç gidebilirim riske atmak istemiyorum net duyulsun herşey..

ben karından baktırmıştım vajinalden bakılmasını tavsiye etmem 6+2 günlükken duydum kalbini ama idrarara sıkışık git ozaman daha ne çıkıyor

günaydın kızzlarrr her sabah normal uyanmak günümü normal geçirmek için dua ediyorum her sabah içtiğim bir sabah kahvem vardı nasıl keyif alırdım 1 aydır kahve içemiyorum zararlı belki ama çok özledim enerjik olmayı uykulu olmamayı her yedigimden lezzet almayı ve daha birçok şeyiiii..hamilelik hastalık gibi geliyor şuan ama geçici biliyorum içimizde hergün bir uzvu oluşan o muhteşem bebek için herşeye deger onun varlığı bir gün kucagıma alıcagım güne kadar..sabır Allahım tüm hamiş annelerine sabır 1ay sonra herşey normale dönücek inş..

Eşin oğlum diye seviyo şu anda. Eski türkçe de oğul kelimesin kız içinde erkek içinde kullanılırmış :) ikisine de gider diyo ama merak ediyorum gerçekten
:)) iyiymiş
yüzükte bendede kız çıktı ama benimkisi erkek içimden öyle geçiyor yinede rabbim bilir
canım sen ne hissediyorsan o çıkıyor ne güzel tahmin o

canım inşallah çabucak geçer sıkıntıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…