:))) günah mı bilmem ama:) inşallah değildir bekliyorum sonucu, benim yine oğlum geliyor
canım korkma o zaman kürtaj sonrası korunma gerekiyor ama kendi düşünce gerekmiyor için rahatlasın artık, amin canım cümlemizinkini bağışlasın, 31 yaşındayım sen?
Ben de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...
merak etme bende hala hiçbişiy yok hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman
canım neden yetersiz olalım onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş inan bizim elimizde değil düşecek bebeğe engel olamazsın yağa da batırsan bala da batırsan bu böyle o yüzden sakın kendini suçlamaBen de 30 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli.. Çok istiyoruz bu bebeği bakalım allahım hayırlısını versin.. Kucağıma almadan geçmeyecek korkularım.. Düşük çok kötü bir şey gerçekten insan kendini yetersiz gibi hissediyor
çürüme dediğin nasıl olmuştu senin düşen bebeğinde. pek birşey olmadı canım ya sadece üstte çok az beyaz beyaz bişeyler oldu. ama kesik süt gibi olmadı :)
erkek mi olcak zaten öyle doğuyor içime herkes oğlun olcak diyo
merak etme bende hala hiçbişiy yok hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman
canım neden yetersiz olalım onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş inan bizim elimizde değil düşecek bebeğe engel olamazsın yağa da batırsan bala da batırsan bu böyle o yüzden sakın kendini suçlama
canım aynen kesik süt gibi olmuştu, erkek o zaman seninki:)
geçer canım geçer inşallah keseni kalp atışını görürsün:)
maşallah ne güzel canım Rabbim evladın olduğu için çok yormuyor seni
tamam canım sağol
canım bazı gebeler adet görür bir araştır istersen
canım oğlumda yandım şimdi üşüyorum bakalım sonuç ne olacak:)
:)) oğlanda yandım ben:) şimdi üşüyorum ama bakalım ne olacak
bende tutmadı canım o
bende 12. haftada öğrenmiştim oğlumu kızlar daha geç gösteriyor 20 de önce nadir gösteren:) edepli oluyorlar:)
maşallah canım
canım sudan başka çaren yok ama birde gilaburu var araştır hamilelikte hiç sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor düşüğü engelliyor
hadi inşallah duyarsın canım iyi tatiller
canım sende araştır hamileyken adet görenler var
aynennn amannn kasmıyorum kendimi kastıkça şişiyor insan:)
canım siyah kuru erik süper oğlum kabız oluyordu ona çok kullanıyordum mutlaka her gün ye elinin altında olsun aklına düştükçe ye tadıda gzüel hem de yumuşacık, ben onunla rahatladım
maşallah bebişe iyi tatiller
canım ananas zararlı değil tam tersi tüp bebek tedavisi görenlere doktorları söylüyor tutunmayı kolaylaştırsın diye bir dilim ye yuvarlak yani tamam
ah canım Rabbim şifa versin
hayırlı olsun
canım içme bir günden bir şey olmaz
Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana bir an önce toparlan inşaallah
canım hamilelikte olabiliyor doktoruna güven düzelmezse ilaç kullanırsın ilaç kullanan çok
:)) ne olacak doğumdan sonra hepsi gidecek bol bol emzirmeyle:)) benim ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti hem de tatlıları götürdüğüm halde:)yemesem daha çok gidermiş:)
canım bazen bana da oluyor korkma normal
Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın annesi sağlıkla doğsun büyüsün inşaallah
hayırlı olsun canım korkma belirtiler bazen gidiyor bazen geliyor takılma belirtiye rahat ol
bende diyorum nerde bu hatun geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana da
canım sen ne hissediyorsan o diğerleri hikaye:))
günaydın canım biter biter hatta bakmışsın dokuz ay bitmiş:)
canım 4 hafta sonra gidiliyor
öyle diyorlar canım çevremdekiler hep öyle diyor hatta kızsa daha kolay doğarmış
canım keşke şu serumu evde alma imkanın olsa
Öyle tabi haklısın ama ilk anda insan çok çaresiz hissediyor kendini.. Allah böyle istedi demek ki ne yapalım..
Bu sütle yapılan doğru mu gerçekten yaa :)
GÜNAYDIN .....hamişlerr
Kaç haftalıksın canımmm
tabi canım atlatmak uzun sürüyor ama bak artık bir bebeğin var o da sağlıklı olacak inşallah
Canım yanıladabilir test sonuçtadene istersen
İlk çocuğum erkek olsun başlarında bi abileri olsun dedim hep :) ama sanki kız gibi geliyor bana ... Hiç fark etmez allah neyi uygun görürse başımızın üstüne. Sağlıklı sıhhatli olsunda :) ama merak işte deniycem sanırım eve gidince 😉
aynen canım sağlıklı olsunlar tabi ki merak ediliyor illa kız ya da erkek isteğinden değil hitap ederken güzel oluyor:)
Birde yüzükle yapılan varonu da yaptım kız çıktı sütde erkek, bıçak makasda erkek :)) tuz testi kaldı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=637868
Ooo bayağı olmuş... Ben cuma günü 6haftalık olucam kısmetse salı günü falan gidicez doktora kalp atışları için ama belki bir kaç gün geç gidebilirim riske atmak istemiyorum net duyulsun herşey..
:)) iyiymişEşin oğlum diye seviyo şu anda. Eski türkçe de oğul kelimesin kız içinde erkek içinde kullanılırmış :) ikisine de gider diyo ama merak ediyorum gerçekten
canım sen ne hissediyorsan o çıkıyor ne güzel tahmin oyüzükte bendede kız çıktı ama benimkisi erkek içimden öyle geçiyor yinede rabbim bilir
günaydın kızzlarrr her sabah normal uyanmak günümü normal geçirmek için dua ediyorum her sabah içtiğim bir sabah kahvem vardı nasıl keyif alırdım 1 aydır kahve içemiyorum zararlı belki ama çok özledim enerjik olmayı uykulu olmamayı her yedigimden lezzet almayı ve daha birçok şeyiiii..hamilelik hastalık gibi geliyor şuan ama geçici biliyorum içimizde hergün bir uzvu oluşan o muhteşem bebek için herşeye deger onun varlığı bir gün kucagıma alıcagım güne kadar..sabır Allahım tüm hamiş annelerine sabır 1ay sonra herşey normale dönücek inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?