yüzükte bendede kız çıktı ama benimkisi erkek içimden öyle geçiyor yinede rabbim bilir
Tuz testi nasıl bişi
ben bişeler yapmadım ama annemin ve benim rüyalarıma bakarsak kızım olacak,ben hamile oldugumu bilmeden önce okadar çok dua ettimki gecenin birinde lütfen allahım hamileysem bana yeşil renk göster ve kızmı erkekmi dedim,sanki hamile oldugumdan emincesine cinsiyetini bile dile getirdim ve o gece belki inanmıcaksınız ama toplanmış bir halıyı açtım yeşil desenleri vardı,birde komşumun 4 yaşındaki kızını gördüm,annemde beni bebekligimi görmüş,annemin kucagından çok temiz bi suya düşmüşüm sonra başka bir kız bebegi gelip beni sudan çıkarmış,evvelki gecede ben rüyamda makas gördüm,ayy çok yazdım ya afedersiniz,RABBİM ÖNCE SAGLIK VE İMAN VERSİN,
günaydın kızzlarrr her sabah normal uyanmak günümü normal geçirmek için dua ediyorum her sabah içtiğim bir sabah kahvem vardı nasıl keyif alırdım 1 aydır kahve içemiyorum zararlı belki ama çok özledim enerjik olmayı uykulu olmamayı her yedigimden lezzet almayı ve daha birçok şeyiiii..hamilelik hastalık gibi geliyor şuan ama geçici biliyorum içimizde hergün bir uzvu oluşan o muhteşem bebek için herşeye deger onun varlığı bir gün kucagıma alıcagım güne kadar..sabır Allahım tüm hamiş annelerine sabır 1ay sonra herşey normale dönücek inş..
aminnn canım,benim iki oglum var,bir kız bebiş hayali bile muhteşemHayırlısı olur inş rüyalarınız çok güzelmiş Rabbim önce sağlıklı sıhatli snr da içimizden geçen evlatları nasip etsin bize inş :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk çocuğum erkek olsun başlarında bi abileri olsun dedim hep :) ama sanki kız gibi geliyor bana ... Hiç fark etmez allah neyi uygun görürse başımızın üstüne. Sağlıklı sıhhatli olsunda :) ama merak işte deniycem sanırım eve gidince 😉
Bende ilk evlendigimde oglum olucak gibi gelirdi bende hep ilk oglan sonra kiz olsun isterdim abilik acisindan benimde abim var çünkü ama iki kizim oldu bakalim bu seferki ney
aminnn canım,benim iki oglum var,bir kız bebiş hayali bile muhteşem
Ben de aynı sebepten ilki erkek olsun istedim. Benimde iki abim var çok kol kanat olurlar bana... Ama allah ne verirse versin kabulüm.. Sağlık sıhhatli olsunda başka bişey istemiyorum canım..
Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138
evet canım normal hayırlı olsun :) bende 4+6 da gitmiştim 8,8 mmdi kesem doktorum güzel demişti
Ayy cnmm çok sağoll :) çok rahatladmm bebeği ne zaman görürüm :) sen ne zaman görmüştn
bebeği karından 6+0 da doktor gördü ölçtü ama ben göremedim tam kalbini de duymuştum :) şimdi 10. haftayı bekliyorum bi daha da gitmedim ama o bi haftada kese kocaman olmuştu gidince sen de görceksin kocaman oluveriyo sıpalar
canım senin haberin olmadan biri başına tuz serpiyor sen görmeden, serptikten sonra burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kızTuz testi nasıl bişi
hayırlısı olsun canım gönlündeki olsun inşaallahben bişeler yapmadım ama annemin ve benim rüyalarıma bakarsak kızım olacak,ben hamile oldugumu bilmeden önce okadar çok dua ettimki gecenin birinde lütfen allahım hamileysem bana yeşil renk göster ve kızmı erkekmi dedim,sanki hamile oldugumdan emincesine cinsiyetini bile dile getirdim ve o gece belki inanmıcaksınız ama toplanmış bir halıyı açtım yeşil desenleri vardı,birde komşumun 4 yaşındaki kızını gördüm,annemde beni bebekligimi görmüş,annemin kucagından çok temiz bi suya düşmüşüm sonra başka bir kız bebegi gelip beni sudan çıkarmış,evvelki gecede ben rüyamda makas gördüm,ayy çok yazdım ya afedersiniz,RABBİM ÖNCE SAGLIK VE İMAN VERSİN,
canım öyle deme düşük riskinde geçsin bulantında olmasın inşaallahdüşük riski veya kanamam olacağına midemin bulanmasını tercih ederdim
şu günleri bir an önce Allahın izniyle atlatmak isitiyorum
amin sağolherkese merhaba
yazamadım bayadır umarım hepiniz iyisinizdir listemizde baya kabarmış
Allah hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip etsin
Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138
canım senin haberin olmadan biri başına tuz serpiyor sen görmeden, serptikten sonra burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız
hayırlısı olsun canım gönlündeki olsun inşaallah
canım öyle deme düşük riskinde geçsin bulantında olmasın inşaallah
amin sağol
maşallah gayet güzel kese boyutun
aminnn canım,benim iki oglum var,bir kız bebiş hayali bile muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?