2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben bişeler yapmadım ama annemin ve benim rüyalarıma bakarsak kızım olacak,ben hamile oldugumu bilmeden önce okadar çok dua ettimki gecenin birinde lütfen allahım hamileysem bana yeşil renk göster ve kızmı erkekmi dedim,sanki hamile oldugumdan emincesine cinsiyetini bile dile getirdim ve o gece belki inanmıcaksınız ama toplanmış bir halıyı açtım yeşil desenleri vardı,birde komşumun 4 yaşındaki kızını gördüm,annemde beni bebekligimi görmüş,annemin kucagından çok temiz bi suya düşmüşüm sonra başka bir kız bebegi gelip beni sudan çıkarmış,evvelki gecede ben rüyamda makas gördüm,ayy çok yazdım ya afedersiniz,RABBİM ÖNCE SAGLIK VE İMAN VERSİN,

Hayırlısı olur inş rüyalarınız çok güzelmiş Rabbim önce sağlıklı sıhatli snr da içimizden geçen evlatları nasip etsin bize inş :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabır canım sabır benimde bugün bulantılarım azaldı
korkuyorum ama bu sefer niye azaldı diye
yarın bi olsada duysam şu kalbini içim rahatlasa

aminnn canım,benim iki oglum var,bir kız bebiş hayali bile muhteşem

Bende ilk evlendigimde oglum olucak gibi gelirdi bende hep ilk oglan sonra kiz olsun isterdim abilik acisindan benimde abim var çünkü ama iki kizim oldu bakalim bu seferki ney

Bende ilk evlendigimde oglum olucak gibi gelirdi bende hep ilk oglan sonra kiz olsun isterdim abilik acisindan benimde abim var çünkü ama iki kizim oldu bakalim bu seferki ney

Ben de aynı sebepten ilki erkek olsun istedim. Benimde iki abim var çok kol kanat olurlar bana... Ama allah ne verirse versin kabulüm.. Sağlık sıhhatli olsunda başka bişey istemiyorum canım..

Allah inşallah sağlıklı hayirli bisekilde nasip etsin cok güzel bir duygu kız cocuk benim icinde erkek bebek hayali çok guzel mavis mavis

düşük riski veya kanamam olacağına midemin bulanmasını tercih ederdim
şu günleri bir an önce Allahın izniyle atlatmak isitiyorum

Ben de aynı sebepten ilki erkek olsun istedim. Benimde iki abim var çok kol kanat olurlar bana... Ama allah ne verirse versin kabulüm.. Sağlık sıhhatli olsunda başka bişey istemiyorum canım..

Benimde iki abim var katiliyorum sana

herkese merhaba
yazamadım bayadır umarım hepiniz iyisinizdir listemizde baya kabarmış
Allah hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip etsin

Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:)

Ayy cnmm çok sağoll :) çok rahatladmm bebeği ne zaman görürüm :) sen ne zaman görmüştn

bebeği karından 6+0 da doktor gördü ölçtü ama ben göremedim tam kalbini de duymuştum :) şimdi 10. haftayı bekliyorum bi daha da gitmedim ama o bi haftada kese kocaman olmuştu gidince sen de görceksin kocaman oluveriyo sıpalar

İnşallah cnm 14 gün sonraya randevu verdi 7. Haftada yani geçmi haftaya gitsemmi :) tam bi hafta sonra çarşambaa

Tuz testi nasıl bişi
canım senin haberin olmadan biri başına tuz serpiyor sen görmeden, serptikten sonra burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız
hayırlısı olsun canım gönlündeki olsun inşaallah
düşük riski veya kanamam olacağına midemin bulanmasını tercih ederdim
şu günleri bir an önce Allahın izniyle atlatmak isitiyorum
canım öyle deme düşük riskinde geçsin bulantında olmasın inşaallah
herkese merhaba
yazamadım bayadır umarım hepiniz iyisinizdir listemizde baya kabarmış
Allah hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip etsin
amin sağol
Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138

maşallah gayet güzel kese boyutun

Tşk ederm çok mutlu oldmm Allah hepimize sağlıklı gebelik versin :)

Allah bağışlasın yavrularını:) Bende ısrarla erkek istiyorum :) sağlıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evlat diliyorum ama bakalım hayırlısı biz 4 kız kardeşiz ablamında 1 kızı var 5 olduk benim ilk cocuğum ama erkek olursa ballı kaymak olacak senin inş kızın olur her eve kızda erkekde şart :) Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…