2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah cnm 14 gün sonraya randevu verdi 7. Haftada yani geçmi haftaya gitsemmi :) tam bi hafta sonra çarşambaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence gitme doktor çağırdığında git hem bebeği görürsün hem kalbini rahat dinlersin bizim ufaklık 4 mm di gittiğimizde çok zor duyduk kalbini bebeği bulamadık çünkü köşeye saklanmış. eşim de fazla ultrasona girme taraftarı değil ondan ben 4 hafta beklicem yoksa 7. haftada tekrar giderdim :)

Tamam cnm öyleyse 14 gün sonra gideyim 18 ineee :) randevu alaymmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım karnından mı baktı alttan mı ?

iki gündür öldürmeyen ama süründüren bulantılarım tekrar başladı böyle olunca evde olmayı çok istiyorum işte olmak çok kötü. git diyolar ama dünde gittim öğlen dayanabildiğim kadar dayancam bugün

sebzelerde de karbonhidrat var, ben sabahları kahvaltıda müsli yiyorum artık içine extradan yulaf ve kuruyemiş atıyorum,, bazende ara öğün olarak yiyorum,,,
ilk üç ay kilo verenler oluyor bir sakıncası yok ayda 2 kg fazla ise , o zaman doktorlar müdaheşe edebiliyorlar,,
aldığın 1 kilo bence kilo değil şişkinliktir,,, yani paniğe kapılma,,,
dün okudum bazen sağlıklı yemek yemeğe başlayınca vücud ister istemez biraz kilo verebiliyor buda gayet normal,,

fakat 2. trimester başladığında kilo vermek, vücudun yağ yakması tehlikeli, çünkü yağ yakımında vücutta keton adında bir madde oluşuyor ve buda bebek için tehlikeli,,, onun için karbonhidratlar önemli,,,, birde yediğimiz faydalı besinler bebeğe gidiyor, meyve, kalsiyum, protein karbonhidrat,, baklagiller, faydalı yağlar,,yediğimiz hamur işinin veyahut baklavanın bebeğe bir faydası yok onlar bizim damak tadımız için,,,, tabiki de yemek istiyorsan yiyeceksin ama, bugün baklava yedim, meyve yerine demeyeceksin, meyveni de yiyeceksin,,,
birde vücud C vitamini depolamaz, yani hergün C vitamini olan meyve yada sebze tüketmemiz gerekiyor,,,,
birde sıvı almak çok önemli, günde 2,5 lt sıvı,,, çünkü ne kadar sağlıklı beslenirsen beslen bu dolaşım su yolu ile olmaktadır, ve ayrıca bizi olası enfeksiyonlarda ve şişkinlikden kurtarır,,,,
ben bunları what to expect in websitesinden okuyorum,,,,

karındandır canım benim karından görünmüştü 4+6 da . bebek de 6+0 da karından görünmüştü ben göremedim ama doktor buldu

Ben de gittiğimde 4+6 dedi doktor karnımdan baktım ama sanki ben bu kadar net görmedim :) 6+4 de gidicem haftaya çarşamba filan kalp atışları için. Çok korkuyorum...

ben karından baktırmıştım vajinalden bakılmasını tavsiye etmem 6+2 günlükken duydum kalbini ama idrarara sıkışık git ozaman daha ne çıkıyor

Evet sıkışık idrar da daha net oluyor dedi doktorumda.. Bu sefer öyle gidicem.. Bakalım inşallah görürüz miniğimi

Ben de gittiğimde 4+6 dedi doktor karnımdan baktım ama sanki ben bu kadar net görmedim :) 6+4 de gidicem haftaya çarşamba filan kalp atışları için. Çok korkuyorum...

ben sıkışık idrarla gitmiştim canım ondan da görünmüş olabilir bi dahakine sen de öle git bebeği görmeye sıkışık gitmedim ondan göremedim net

ben sıkışık idrarla gitmiştim canım ondan da görünmüş olabilir bi dahakine sen de öle git bebeği görmeye sıkışık gitmedim ondan göremedim net

Allahın nasıl bir hikmeti bu ... En yakınımızda ama göremiyoruz dokunamıyoruz ama çok seviyoruz... Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..

benim de kontrolüm 7h1 g yapıldı, iki hafta sonraya gün verdi,,, bu ayın10 da gidicem,,, sonra da 12. haftalıkken gel dedi,,,,

Allahın nasıl bir hikmeti bu ... En yakınımızda ama göremiyoruz dokunamıyoruz ama çok seviyoruz... Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..

aminnnnnn. harika bişey allah varlığını çok güzel gösteriyo görene. beniki haftadır gitmiyorum muhtemelen bebek 1,5 cm falan oldu 4 mmden nerelere geldi ve gittiğimde baya bebek olcak kolları bacakları herşeyi olmuş olcak sabırsızlıkla bekliyorum o günü

İş yerinee bi arkadaşım hamile 12 haftada 2 test yaptırdı ultrason görüntülerine baktım aynı bi bebek gibi kagası kolları belli.. Baktıkça gözlerin doldu.. Çok çok güzel duygu gerçekten..

İş yerinee bi arkadaşım hamile 12 haftada 2 test yaptırdı ultrason görüntülerine baktım aynı bi bebek gibi kagası kolları belli.. Baktıkça gözlerin doldu.. Çok çok güzel duygu gerçekten..

ben de netten bakıyorum hafta hafta ultrason resimlerine onlara bile duygulanıyorum kendi çocuğumda çıldırcam galiba doğsa da elime alsam sevsem koklasam doya doya

evet sıkışık idrar da daha net oluyor dedi doktorumda.. Bu sefer öyle gidicem.. Bakalım inşallah görürüz miniğimi

ben de gittiğimde 4+6 dedi doktor karnımdan baktım ama sanki ben bu kadar net görmedim :) 6+4 de gidicem haftaya çarşamba filan kalp atışları için. çok korkuyorum...

ben 4+4te öğrendim o gün kese olabilir kesin gebelik dendi
4+6 başka bi doktor kese var dedi
6+0 da bebeğimi yani kalbini gördüm nasıl attığını sesini de duydum vajinal baktı doktorum kalp atışları çok yavaştı yeni başlamış dedi 3mm di
çok farklı bi heyecandı mükemmel bi an cumartesi gideceğim kolları ve bacaklarını görecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…