Tşk ederm çok mutlu oldmm Allah hepimize sağlıklı gebelik versin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah cnm 14 gün sonraya randevu verdi 7. Haftada yani geçmi haftaya gitsemmi :) tam bi hafta sonra çarşambaa
bence gitme doktor çağırdığında git hem bebeği görürsün hem kalbini rahat dinlersin bizim ufaklık 4 mm di gittiğimizde çok zor duyduk kalbini bebeği bulamadık çünkü köşeye saklanmış. eşim de fazla ultrasona girme taraftarı değil ondan ben 4 hafta beklicem yoksa 7. haftada tekrar giderdim :)
Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138
canım senin haberin olmadan biri başına tuz serpiyor sen görmeden, serptikten sonra burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız
hayırlısı olsun canım gönlündeki olsun inşaallah
canım öyle deme düşük riskinde geçsin bulantında olmasın inşaallah
amin sağol
maşallah gayet güzel kese boyutun
Normal canim bende ayni gunlerde gitmiştim senin kese kadardi
Canım karnından mı baktı alttan mı ?
ben 1 kılo almıstım doktorum çok kızdı. yürüyüş verdi hemen. o dönem tatlı ve hamur işi çok yemıştim yasakladı. ben de bayadır yürüyorum ve hıç kılo almadım hatta verdım bıle. sadece sağlıklı ve faydalı şeylerle beslenıyorum. bende fazlasıyla kılo takıntılıyım.o yüzden baya dıkkat edıyorum yedıklerıme.
karbonhıdratın bu kadar önemlı oldugunu doktorum söylememıstı. ben normalde de bulgur, makarna çok yıyen bırı degılımdır. sadece kahvaltıda ekmek yerım baska da yemem. ama bol sebze ve proteınle beslenıyorum.bırde kalsıyum.iınsallah 3 hafta sonra gıttıgımde bebegın gelısımıde ıyı olur. kılo verınce bıraz tereddutte kadım çünkü. ama çevremdekıler yedıklerının sadece faydalı olmayan kısmını yakarsın dıyor gerısı kana karısırmıs. ınsallah öyledır.
karındandır canım benim karından görünmüştü 4+6 da . bebek de 6+0 da karından görünmüştü ben göremedim ama doktor buldu
ben karından baktırmıştım vajinalden bakılmasını tavsiye etmem 6+2 günlükken duydum kalbini ama idrarara sıkışık git ozaman daha ne çıkıyor
Ben de gittiğimde 4+6 dedi doktor karnımdan baktım ama sanki ben bu kadar net görmedim :) 6+4 de gidicem haftaya çarşamba filan kalp atışları için. Çok korkuyorum...
ben sıkışık idrarla gitmiştim canım ondan da görünmüş olabilir bi dahakine sen de öle git bebeği görmeye sıkışık gitmedim ondan göremedim net
Kızlar günaydın bugun 7+6 hesabına göre ama ultrasonda 7+4 çıktı boyu 1,29cm kalp artışı görüldü ama ısı vermek istemıyorum hersey yolunda dedi:)cok şükür.heyecandan bi sonrakı kontrolü sormamışım sizler kaçıncı haftanızda çağırdı 2 hafta sonramı gıtsem kızlar sizin kontrollerınız kaçıncı haftanızda
Allahın nasıl bir hikmeti bu ... En yakınımızda ama göremiyoruz dokunamıyoruz ama çok seviyoruz... Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin..
aminnnnnn. harika bişey allah varlığını çok güzel gösteriyo görene. beniki haftadır gitmiyorum muhtemelen bebek 1,5 cm falan oldu 4 mmden nerelere geldi ve gittiğimde baya bebek olcak kolları bacakları herşeyi olmuş olcak sabırsızlıkla bekliyorum o günü
İş yerinee bi arkadaşım hamile 12 haftada 2 test yaptırdı ultrason görüntülerine baktım aynı bi bebek gibi kagası kolları belli.. Baktıkça gözlerin doldu.. Çok çok güzel duygu gerçekten..
ben de netten bakıyorum hafta hafta ultrason resimlerine onlara bile duygulanıyorum kendi çocuğumda çıldırcam galiba doğsa da elime alsam sevsem koklasam doya doya
ben sıkışık idrarla gitmiştim canım ondan da görünmüş olabilir bi dahakine sen de öle git bebeği görmeye sıkışık gitmedim ondan göremedim net
evet sıkışık idrar da daha net oluyor dedi doktorumda.. Bu sefer öyle gidicem.. Bakalım inşallah görürüz miniğimi
ben de gittiğimde 4+6 dedi doktor karnımdan baktım ama sanki ben bu kadar net görmedim :) 6+4 de gidicem haftaya çarşamba filan kalp atışları için. çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?