2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar benim sat 14.04.2014 kaç haftalık oluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yumurtlamana bagli. Ultrasonda belli olur.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben dün öğlen kustum bugünde saat 1 gibi kustum . eşim bişeler hazırladı yedim ama şimdi içim tekrar kalktı su içeyim dedim iyice bulandırdı.

Bende bugün daha iyiyim 1 hafta ne yemek nede su içebiliyodum herşeyden midem kalkıyodu halsizlik baş dönmesi işe bile zor gidiyodum ama şükür bugün daha iyiyim anladığım kadarıyla bi günümüz diğer güne uymuyo Allah yardımcımız olsun ne diyelim

bende de var aynı paranoyaklık,,, ama inan hiç bir yararı yok, telaş yapmanın aksine zararı var,, eşim bazen çok kızıyor bana, dediği şey en iyi doktorlardan birine gidiyorsun, yemene, içmene çok dikkat ediyorsun, kendine de çok dikkat ediyorsun,, artık endişelenme, üzülme çünkü bebeği üzüyorsun,, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun diyor,,, haklı da,,, biz elimizden gelenin en iyisini yapalım,,, endişelenmenin bir yararı yok,,,

Kızlar 12 den berı bı halszlık kafamı kaldramıom kollarım bacaklarımm bi fenayım basım donuo... Szce normalmi😢

Arkadaşlar benim sat 14.04.2014 kaç haftalık oluyorum

Canım doktorlar son adet gününü baz alarak hesaplama yapıyorlar.. Tam olarak ne zaman döllenmenin olduğu bilinmediği için.. Benim de son adetim 16 Nisandı.. Şuan yedi haftalık olduk .. O zaman sende altı hafta 6 günlüksündür...Ama ultrasonda çıkacak zaten.. Hayırlı olsun

aynı paranoyaklık bende de var ilk gebeliğim ama şu dünkü kanama gelince ben de paranoyak oldum sonraki randevum haftaya perşembe

Eşimde aynı şeyleri söylüyor ama gelde bana anlat :)

Kızlar 12 den berı bı halszlık kafamı kaldramıom kollarım bacaklarımm bi fenayım basım donuo... Szce normalmi😢

bu hafta plesanta oluşuyor sanırsam, onun için aşırı bir yorgunluk olabiliyor, çünkü vücud extradan çalışıyor, vücud adapte olamıyor bu sürece,,,, ben iki gündür yatıyorum,,, ev çok berbat,, mutfak daha da berbat,, yemek yapamıyorum,,, turist ömer gibiyim evde,,, ama geçicek umarım,,,

Şu 13 hafta bi gelseydı rahatlıcaz gerckten bıde pınpırıklenıyoruzz oda stres yapıoo...

selam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledim yemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile

sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?

Bu tedaviyle anne olan çok insan var, biz de onlardan olacağız inşallah.

Şimdi nasılsın neden olmuş kanaman

valla bilmiyorum ki kanamadan sonra doktora gittim kese etrafında kanlanma yok her şey normal görünüyor dedi progestan verdi
1 tane de iğne oldum dün sabah
yalnız bugn internetten araştırmalarım sonucunda bazı cevaplara ulaştım implantasyon kanaması ilk 3 ay gebeliklerde görülebilir diyor
bir başka sitede ise büyüyen uterus yani rahim kılcal damarlara denk geliyor olabilir diyor

senin de mi var kanaman?

Kızlar bide bişey daha sorucam ben çalıştığım için yemekte dışardan söylüyoruz bu yüzden biraz endişelerim var acaba bebeğimize zararı olurmu diye bu konuda bilgisi olan var mı

5n1k'ya

Tatlım, bu topic sana uğurlu gelecek inşallah

Sakın bizi unutma ve arada uğra, hem özlüyoruz hem de aklımız ve dualarımız senle...

kan ilacını doktoruna sor bi bana vermedi zaten bulantın var iyice bulantı yapar dedi. 3.ayda verecek.
ben de öğlenleri uyuyorum. :)
aynen yemekten tiksindim kilo vermişim iştahım açılsınnnnn ve kusmak istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…