Arkadaşlar benim sat 14.04.2014 kaç haftalık oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
haydi bunu okuyan herkes bebişleri için 1 bardak su içsin şimdi
normalde sabahları bulantım olurdu daha çok ama dün gece yemekten sonra bütün gece bulandı hatta wc ye koşmak zorunda kaldım
neyse bebişlerimiz iyi olsun da..
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım...ben de kilolu hamile kalalardanım..evlendikten sonra 5 kg alınca fena oldu
ama 2 kilo verdim şimdi istemeden..Hedefim 10 kilo almak...
bence 50'li kiloda olan arkadaşlar hiç dert etmesinler çünkü nerdeyse benim hamile kaldığım kiloda doğurucaklar
Canim yumurtlamana bagli. Ultrasonda belli olur.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Benim asıl korkun şundan ben 17 nisan da düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti bebeğim 7 haftada düştü. Onda da hiç bir belirti yoktu. Şimdi bişey olmayınca korkuyorum kötü bi durum mu var acaba diye
bende de var aynı paranoyaklık,,, ama inan hiç bir yararı yok, telaş yapmanın aksine zararı var,, eşim bazen çok kızıyor bana, dediği şey en iyi doktorlardan birine gidiyorsun, yemene, içmene çok dikkat ediyorsun, kendine de çok dikkat ediyorsun,, artık endişelenme, üzülme çünkü bebeği üzüyorsun,, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun diyor,,, haklı da,,, biz elimizden gelenin en iyisini yapalım,,, endişelenmenin bir yararı yok,,,
bende de var aynı paranoyaklık,,, ama inan hiç bir yararı yok, telaş yapmanın aksine zararı var,, eşim bazen çok kızıyor bana, dediği şey en iyi doktorlardan birine gidiyorsun, yemene, içmene çok dikkat ediyorsun, kendine de çok dikkat ediyorsun,, artık endişelenme, üzülme çünkü bebeği üzüyorsun,, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun diyor,,, haklı da,,, biz elimizden gelenin en iyisini yapalım,,, endişelenmenin bir yararı yok,,,
aynı paranoyaklık bende de var ilk gebeliğim ama şu dünkü kanama gelince ben de paranoyak oldum sonraki randevum haftaya perşembe
Kızlar 12 den berı bı halszlık kafamı kaldramıom kollarım bacaklarımm bi fenayım basım donuo... Szce normalmi😢
Kızlar 12 den berı bı halszlık kafamı kaldramıom kollarım bacaklarımm bi fenayım basım donuo... Szce normalmi😢
bu hafta plesanta oluşuyor sanırsam, onun için aşırı bir yorgunluk olabiliyor, çünkü vücud extradan çalışıyor, vücud adapte olamıyor bu sürece,,,, ben iki gündür yatıyorum,,, ev çok berbat,, mutfak daha da berbat,, yemek yapamıyorum,,, turist ömer gibiyim evde,,, ama geçicek umarım,,,
Bu tedaviyle anne olan çok insan var, biz de onlardan olacağız inşallah.MRB BEN de de kan pıhtılaşması var faktor 5 heterozigot, ben daha once hic dusuk kurtaj yasamadıım cünkü hastalığımı bildigim icin tedbir alma şansım oldu ve bu gebeliğimde 5. haftadan itibaren hibor iğne coraspin ve folbiol kullanmaya başladım, bence umutsuzluğa kapılma evet bizim işimiz biraz daha riskli ama anne olan da çok mesela benim ablam tamamen hastaydı pıhtılaşma geçirmişti daha once ona rağmen günde iki tane igne ile iki tane cocuk doğurdu gayet de saglıklılar darısı basımıza. ben de kalp atısını duydum 10 haziran da kontrole gitcem gebeliğin tüm belirtilerini halen yasıyorum ama icim bilinmezliklerle dolu ins hala sağlıklıdır bebeğim :)
Şimdi nasılsın neden olmuş kanaman
selam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledimyemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile
sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?