2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tam günü gününe, çünkü o GS yad CRL ölçümlerinde ultrason makinası hesaplayıp yazıyor kaç hafta kaç günlük olduğunu ,,, üç güne kadar sapması normal görünüyor,,,,

merhaba arkadaşlarrr...
az önce 9. haftanın ultrason görüntülerine baktım,artık bizim sıpalar hareket edebiliyolarmış ya,çok duygulandım.haftaya cuma kontrolum var zaman geçmez artık:)))

Ben daha doktora gitmedim 15-20 güne kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Ama heyecanlıyım.

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım geçe hafta kalp atış sesini duyduk çok güzeldi:) kalp atış sayımız 168 çıktı sizlerin kaç çıktı sormuşmuydunuz?

tam günü gününe, çünkü o GS yad CRL ölçümlerinde ultrason makinası hesaplayıp yazıyor kaç hafta kaç günlük olduğunu ,,, üç güne kadar sapması normal görünüyor,,,,

Tşk ederm inşallah bebekte görünür :) boş gebelik olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
haydi bunu okuyan herkes bebişleri için 1 bardak su içsin şimdi
normalde sabahları bulantım olurdu daha çok ama dün gece yemekten sonra bütün gece bulandı hatta wc ye koşmak zorunda kaldım
neyse bebişlerimiz iyi olsun da..

okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım...ben de kilolu hamile kalalardanım..evlendikten sonra 5 kg alınca fena oldu
ama 2 kilo verdim şimdi istemeden..Hedefim 10 kilo almak...
bence 50'li kiloda olan arkadaşlar hiç dert etmesinler çünkü nerdeyse benim hamile kaldığım kiloda doğurucaklar

selam bende 5+3 oldum minicik kesemi görmüştüm geçen hafta yarın kontrolum var bakalım ne durumda..bende suyumu içtim sayende bu arada 57 kiloyum ama 1,60 bende duba olcam sanırım

Bana da arkadaşlar çok kızıyor buraya takılıyorum diye okuyup okuyup kuruyorsun diyolar gerçekten öyle şimdi de ense kalınlığını bekliyorum hep bi stres arkadaş bu nedir ya :))))

Ya doğmamış cocuğa stres yaşatıyor varya annelerimiz ultrason bilmezlermiş testi şunu bunu eskiden ondan uzamanın insanı daga saglıklı ruhsal acıdan

Midem ağrım yok arada şişlik oluyor bi de öğle saatlerinde biraz bulantım var.. O kadar herkes ayılıp bayılınca acaba ben de bi durum mu var diyorum 😒

Yok ya aslında biz normalizde işte burdakı arkd cok kötü gecırıyolar bünyeden bünyeye. Fark var Allah onlara yardım etsın

Yok ya aslında biz normalizde işte burdakı arkd cok kötü gecırıyolar bünyeden bünyeye. Fark var Allah onlara yardım etsın

Benim asıl korkun şundan ben 17 nisan da düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti bebeğim 7 haftada düştü. Onda da hiç bir belirti yoktu. Şimdi bişey olmayınca korkuyorum kötü bi durum mu var acaba diye

Bende kızımda cok aldım 21 kılo aldım 78 ile doguma gördum ama 1 senede 63 düştüm taki sütten kestim ondan buyana aldım kılolu hamıle kaldım 74 tüm ama 71 oldum şuan inş cok cok almam 80 gecmesem sorun yok

ben ilk hamileliğime 52 kiloyla hamile kalıp 83 ile doğuma girdim canım şimdi 61 kilo ile hamile kaldım.bu hamileliğimde patlamazsam iyidir.boyda 163

Korkma cnm ya inş bunda öyle olmaz benim ilk gebeligimdede sadece mıde yanması oldu ondada belirti yoktu inş bişey olmaz

Korkma cnm ya inş bunda öyle olmaz benim ilk gebeligimdede sadece mıde yanması oldu ondada belirti yoktu inş bişey olmaz

İnşallah haftaya gidip kalp atışlarını duyucaz kısmetse... Ondan sonra belki daha da rahatlarım ... Hem acemilik hem kötü tecrübe ne bileyim korkuyorum Allaha sığınıyorum yapacak bişey yok.. Kaç haftalıksın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…