Merhabalar 4+6 haftlk gebeyim bugn keseyi gördm 9 mm normalmi kızlar ? Hiç bilmyrm tecrübelerinizi beklyrm
:) Eki Görüntüle 1144138
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal canim bende ayni gunlerde gitmiştim senin kese kadardi
tam günü gününe, çünkü o GS yad CRL ölçümlerinde ultrason makinası hesaplayıp yazıyor kaç hafta kaç günlük olduğunu ,,, üç güne kadar sapması normal görünüyor,,,,
selam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
haydi bunu okuyan herkes bebişleri için 1 bardak su içsin şimdi
normalde sabahları bulantım olurdu daha çok ama dün gece yemekten sonra bütün gece bulandı hatta wc ye koşmak zorunda kaldım
neyse bebişlerimiz iyi olsun da..
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım...ben de kilolu hamile kalalardanım..evlendikten sonra 5 kg alınca fena oldu
ama 2 kilo verdim şimdi istemeden..Hedefim 10 kilo almak...
bence 50'li kiloda olan arkadaşlar hiç dert etmesinler çünkü nerdeyse benim hamile kaldığım kiloda doğurucaklar
Ben de hamile gibi değilim bugün tam 6 haftalık... Korkuyorum bişey var diye ...
Bana da arkadaşlar çok kızıyor buraya takılıyorum diye okuyup okuyup kuruyorsun diyolar gerçekten öyle şimdi de ense kalınlığını bekliyorum hep bi stres arkadaş bu nedir ya :))))
Korkma valla normalmişiz :))) mıde ağtın oluyomu yada karnın mıdene dogru şişmi bnm ölede
benim de kontrolüm 7h1 g yapıldı, iki hafta sonraya gün verdi,,, bu ayın10 da gidicem,,, sonra da 12. haftalıkken gel dedi,,,,
Midem ağrım yok arada şişlik oluyor bi de öğle saatlerinde biraz bulantım var.. O kadar herkes ayılıp bayılınca acaba ben de bi durum mu var diyorum 😒
Yok ya aslında biz normalizde işte burdakı arkd cok kötü gecırıyolar bünyeden bünyeye. Fark var Allah onlara yardım etsın
Bende kızımda cok aldım 21 kılo aldım 78 ile doguma gördum ama 1 senede 63 düştüm taki sütten kestim ondan buyana aldım kılolu hamıle kaldım 74 tüm ama 71 oldum şuan inş cok cok almam 80 gecmesem sorun yokselam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
normalde sabahları bulantım olurdu daha çok ama dün gece yemekten sonra bütün gece bulandı hatta wc ye koşmak zorunda kaldım
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım...ben de kilolu hamile kalalardanım..evlendikten sonra 5 kg alınca fena oldu
bence 50'li kiloda olan arkadaşlar hiç dert etmesinler çünkü nerdeyse benim hamile kaldığım kiloda doğurucaklar
ben ilk hamileliğime 52 kiloyla hamile kalıp 83 ile doğuma girdim canımselam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
Benim asıl korkun şundan ben 17 nisan da düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti bebeğim 7 haftada düştü. Onda da hiç bir belirti yoktu. Şimdi bişey olmayınca korkuyorum kötü bi durum mu var acaba diye
Korkma cnm ya inş bunda öyle olmaz benim ilk gebeligimdede sadece mıde yanması oldu ondada belirti yoktu inş bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?