burda yine sen yazmıştın glib canım suyun önemini okuduğumdan beri zorla şifa niyetine içiyorum..
normalde pek içmezdim ama şimdi aklıma geldikçe hep içiyorum
bu arada folik asite başladınız mı?doktor folik 1 verdi bana c.tesiden beri içiyorum
Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)
Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)
Sılam canım gönderdim kazene mesaj sana devretmesi için, inşallah hallolur bugün:)
kızlar ben folik plus kullanıyorum, ocak ayının sonunda başlamıştım nisanda hamilelik düşündüğümüz için..3 ay bir tane içtim,şimdi 3 tane ile devam ediyorum..başka bişey kullanmıyorum..abartmamak şartıyla çayımıda kahvemide içiyorum :)
Merhaba kızlar bende aranıza katıldım sanırsam :) benim son adet tarihim 5 nisandı. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu seferde kasık ağrılarından dolayı kan testi yaptırdım
. Adetin 28. Günü beta 21.62- progesteron 3.1 ,30. Günü beta 59.83 - progesteron 5.7 ,32. Günü beta 157.74 progesteron 7.5 . Artışlar nasıl kızlar yorumlayabilir misiniz? Birde bu progesteron değerinin kaç olması lazım pek bilgim yok. Doktorumla telefonda konuştum artışlar normal beta 600 ü geçtikten bir hafta sonra gel dedi ama ben çok korkuyorum yine kimyasal olur diye. İlk bebeğimiz olacak nasipse. Öpüyorum hepinizi
bende 1 saat sonra alıcam kan testi sonucunu karşılaştırmasını yaparız :)
Tarihlerimiz aynı mı canım seninle
SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan
Hiç sorma sılaaaa
Nasıl geççek bu aylar okadar heycanlıyım ki anlatamam
Rabbim hevesimizi kursagımızda bırakmasın :))
Kız zaman durdu sanki persembe gelmiyo
Bidaha randewu werme bana dakktırım dicem
Zaman gelmiyo bi türlü dicem
Bnde kızım olsun istiyorum ama rabbim ne kısmet görürse artık :))
Saglıklı olsun eliayagı saglıklı olsunda
Güneşli bir Muğla sabahından hepinize günaydın Ocak Ayı Anneleri. :)
Günaydın kizlar gece ruyamda tuvalete oturdum ve bi parca düştü altimdan sonra da kan gelmeye başladı sanki su akiyor esime bagirdim bebeğim düştü diye yanima geldi esim sok olmus bakıyordu bana cok etkilendim hala ruyanin etkisindeyimm şimdiye kadar hic düşük yasamadim.bu hamileligimi cok erken ogrendim o yüzden korkuyorum :26:
Esracim inşallah guzel sonuçlar alırsın kan tahlilinden
Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)
Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)
SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan
hayırlı olsun inş. rabbim sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin
bizim ilk olunca çenemizi kapalı tutamıyoruz allahın izniyle bişey olmaz inş.
Canm hgeldin aramıza
Giresunlumusun merak ettım
En iyisi boşwer söleme
Ya kız hemşeriyiz bak sen nerelisin :))canım eşim giresunlu bulancaklı yani :)
Merhaba arkadaşlarKısmetse ben de Ocak annesi olacağım:) sat 3 Nisan ...
Daha önceden bir düşük yaşadığım için korkudan konuya yaklaşamıyordum ama sonunda burdayım:) Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Merhaba arkadaşlarKısmetse ben de Ocak annesi olacağım:) sat 3 Nisan ...
Daha önceden bir düşük yaşadığım için korkudan konuya yaklaşamıyordum ama sonunda burdayım:) Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Ya kız hemşeriyiz bak sen nerelisin :))
Bullancak nicinden sordum zaten
Nerden buarada canım
Merhaba cnım hosgeldin
Bebişin hayırlı ugurlu olsun inş
Saglıklı bi ewladın olur sag salim kucgımıza alırız allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?