2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnş canım bnde öle dıydum canm ama bu ay hamiş kalıcagım aklıma bile gelmedi
Pkos um olunca
Ben de varim yarin doktora gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin canım bnm
Sendedemi pkos wardı aaaa
Bnde öleyım canm
Hatta ilk gebeliğim ilaç tedavisitle olmustı
Şükür bnda gerek kalmadı

Cinsiyetleri belli olsa isim arstırırz amma gardaslarrr günn geçmiyooo

ne guzel bebesin hic bekletmemis seni yoksa pko var diye her ay umitsiz ve stresli gecerdi kesin hamile kalamama korkusyla.
canim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim ilk ogluma ikincisinede ilk korunmayi biraktigim ayda hamile kaldim bu seferde korunmayi biraktigim ikinci ayda masallah benim bebislerde co yormadi anne babasini
ben diger hamileliklerimde folik asit diye biseyin oldugunu bile bilmiyordum ve icmedim o hapi o yuzden gec baslamaninsorun olcani sanmiyorum bu seferde nette ratgele gezerken okudumda aldim :))

ben de hep adet düzensizliği vardı geçen ay doktora gittim PKO dedi..araştırdım zor hamile kalınıyormuş..
eşimle korunmayalım o zaman dedik ve o ay geldi meleğimiz..
çok şükür...
valla gün geçmio keseyi c.tesi görücez zaman durdu...

Cinsiyetleri belli olsa isim arstırırz amma gardaslarrr günn geçmiyooo
hahay du bakalim kiz ne bu acele daha yeni ogrendik hamile oldugumuzu ben hala hamilelik durumuna alismadim keseyi gormeden de alisamam herhalde :)
merve bu hamileleik sana cok uzun gelicek anlasilan
bende cok merak ediyorum cinsiyetini hele insanin bide iki oglu olunca iyice merakta kaliyor inanin iki hamileligimdede su olsun demedim hatta ikincisinde yine oglum olsun istedim abi kardes arkadas gibi olsunlar diye rabbim de oyle nasip etti ama simdi deliler gibi kiz bebis askiyla yanip tutusuyorumm
olurda rabbim yine erkek evlat nasip ederse de hic uzulmem nasipte ne varsa o olur zaten onemli olan saglikli olsun

Aynen öle bnde cocuk düsünüyorum diyince korunma dedi doktorum 2 ay sonra :) geldi bebişim
:)))
Yoksa klomen baslıcaktım

hayirli olsun canim bebisin insallah yarinki sonuclarda iyi cikar.ben kac gundur oglen yapiyorum zaten kahvaltimi acikmiyorum cunki :)
kizlar biz simdiden bu saatlerde ayaktayiz karnimiz sissin sabahlariz kesin

Canım arkadaslarım bna müsade herkese iyi geceler öpüyorum sizleri
Bebişimin bebişlere selamı war

canım ne güzel seni hiç üzmemiş bebişlerin hemen gelmişler...
sağlıkla büyüsünler inşallah..
onları büyütmüşün ne güzel tecrubelisin..onlar biliyor mu kardeş geliceğini?

Canım arkadaslarım bna müsade herkese iyi geceler öpüyorum sizleri
Bebişimin bebişlere selamı war

iyi geceler canım ben de yatıyorum..
yarın işe gidicem bi de
artık son 1 ay izindeyken sizle sabahlarım

iyi geceler herkeseeee...

bakalim bu sefer kac kilo ile kapaticam hamileligi kilo alma konusunda harikayim 30 kiloya yakin kilo aliyorum hamileliklerimde

Hiç sorma sılaaaa

Nasıl geççek bu aylar okadar heycanlıyım ki anlatamam
Rabbim hevesimizi kursagımızda bırakmasın :))
Kız zaman durdu sanki persembe gelmiyo
Bidaha randewu werme bana dakktırım dicem
Zaman gelmiyo bi türlü dicem
Bnde kızım olsun istiyorum ama rabbim ne kısmet görürse artık :))
Saglıklı olsun eliayagı saglıklı olsunda

canım ne güzel seni hiç üzmemiş bebişlerin hemen gelmişler...
sağlıkla büyüsünler inşallah..
onları büyütmüşün ne güzel tecrubelisin..onlar biliyor mu kardeş geliceğini?

yok canim daha soylemedim kese fotografini alirsam soylicem :)bakalim ne tepki vercekler buyuk oglum istemiyor aslinda kardes cunki esyalarini paylasmak istemiyor hersey ona ait olsun istiyor pasam :))
iyi geceler kizlar bende cikiyorumm yarina gorusuruzz

iyi geceler kızlar. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. ocak 12 gibi beklenen doğum tarihi. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

gecicek canim aslinda her anin tadini cikarmak gerek cunki sonrada ne cabuk gecti diyor insan bu gunleri hatirlayinca :)
her gunumuz ozel ve degerli artik bizim dusunsenize icimizde bi cani olusmaya basliyor bizimle uyuyan bizimle yiyen bizimle nefes alan bi canli ve artik biz onunla bi butunuz oyyyy yerim yaaa minicik daha kalbi bile atmiyor yavrumunn
senin ilk bebismi olucak canim kizin yokmuydu yoksa sen degilmiydin kizi olan

iyi geceler kızlar. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. ocak 12 gibi beklenen doğum tarihi. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hosgeldin canim ne guzel cogaliyoruz insallah saglikla sihhatle aliriz bebislerimizi hepimiz :)
Şimdi kac kılosun kızz

himmm yarin bi tartilayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…