İnş canım bnde öle dıydum canm ama bu ay hamiş kalıcagım aklıma bile gelmediSlm :)
Ben folik asiti bir aydır içiyorum hamilelik oncesi içilmesi gerekiyor diye okumustum netten o zaman basladim iyikide baslamisim ayni ay hamile kaldım. Bebeğin beyin gelisimi icin cok onemliymis icmexenler mutlaka baslasin kizlar.
Mervecim tahmin etmiştim turkiyede biyerlerde olgunu olsun burdan kaynasariz inşallah
Hosgeldin canım bnmBen de varimyarin doktora gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sendedemi pkos wardı aaaaben de folik içicektim hamile kalmadan ama doktor PKO sun zor hamile kalırsın deyince tahmin etmedim ilk aydan hamile kalıcağımı
hatta PKO demese yaz sonu istiyorduk bebişi..o yüzden hamile kalınca başladım folike inşalah faydası olur..
siz ilk bebişinize evlendikten sonra hamile kalmıştınız?
burda hep beraber vakit daha kolay geçer
aynı şeyler yaşıyoruz ya rahatlıyorum okudukça..
ben de folik içicektim hamile kalmadan ama doktor PKO sun zor hamile kalırsın deyince tahmin etmedim ilk aydan hamile kalıcağımı
hatta PKO demese yaz sonu istiyorduk bebişi..o yüzden hamile kalınca başladım folike inşalah faydası olur..
siz ilk bebişinize evlendikten sonra hamile kalmıştınız?
burda hep beraber vakit daha kolay geçer
aynı şeyler yaşıyoruz ya rahatlıyorum okudukça..
İnş canım bnde öle dıydum canm ama bu ay hamiş kalıcagım aklıma bile gelmedi
Pkos um olunca
Hosgeldin canım bnm
Sendedemi pkos wardı aaaa
Bnde öleyım canm
Hatta ilk gebeliğim ilaç tedavisitle olmustı
Şükür bnda gerek kalmadı
hahay du bakalim kiz ne bu acele daha yeni ogrendik hamile oldugumuzu ben hala hamilelik durumuna alismadim keseyi gormeden de alisamam herhalde :)Cinsiyetleri belli olsa isim arstırırz amma gardaslarrr günn geçmiyooo
Ben 1bucuk yıldır evliyim benim sat 29 mart. İdrar tahlili ile öğrendim. Yarin doktora gfo kan tahlilleri fln yaptircaz .10 Da randevum .ac gitmem gerekiyormus(((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne guzel bebesin hic bekletmemis seni yoksa pko var diye her ay umitsiz ve stresli gecerdi kesin hamile kalamama korkusyla.
canim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim ilk ogluma ikincisinede ilk korunmayi biraktigim ayda hamile kaldim bu seferde korunmayi biraktigim ikinci ayda masallah benim bebislerde co yormadi anne babasini
ben diger hamileliklerimde folik asit diye biseyin oldugunu bile bilmiyordum ve icmedim o hapi o yuzden gec baslamaninsorun olcani sanmiyorum bu seferde nette ratgele gezerken okudumda aldim :))
Canım arkadaslarım bna müsade herkese iyi geceler öpüyorum sizleri
Bebişimin bebişlere selamı war
hahay du bakalim kiz ne bu acele daha yeni ogrendik hamile oldugumuzu ben hala hamilelik durumuna alismadim keseyi gormeden de alisamam herhalde :)
merve bu hamileleik sana cok uzun gelicek anlasilan
bende cok merak ediyorum cinsiyetini hele insanin bide iki oglu olunca iyice merakta kaliyor inanin iki hamileligimdede su olsun demedim hatta ikincisinde yine oglum olsun istedim abi kardes arkadas gibi olsunlar diye rabbim de oyle nasip etti ama simdi deliler gibi kiz bebis askiyla yanip tutusuyorumm
olurda rabbim yine erkek evlat nasip ederse de hic uzulmem nasipte ne varsa o olur zaten onemli olan saglikli olsun
canım ne güzel seni hiç üzmemiş bebişlerin hemen gelmişler...
sağlıkla büyüsünler inşallah..
onları büyütmüşün ne güzel tecrubelisin..onlar biliyor mu kardeş geliceğini?
bakalim bu sefer kac kilo ile kapaticam hamileligi kilo alma konusunda harikayim 30 kiloya yakin kilo aliyorum hamileliklerimde
Hiç sorma sılaaaa
Nasıl geççek bu aylar okadar heycanlıyım ki anlatamam
Rabbim hevesimizi kursagımızda bırakmasın :))
Kız zaman durdu sanki persembe gelmiyo
Bidaha randewu werme bana dakktırım dicem
Zaman gelmiyo bi türlü dicem
Bnde kızım olsun istiyorum ama rabbim ne kısmet görürse artık :))
Saglıklı olsun eliayagı saglıklı olsunda
hosgeldin canim ne guzel cogaliyoruz insallah saglikla sihhatle aliriz bebislerimizi hepimiz :)iyi geceler kızlar. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. ocak 12 gibi beklenen doğum tarihi. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Şimdi kac kılosun kızz
hosgeldin canim ne guzel cogaliyoruz insallah saglikla sihhatle aliriz bebislerimizi hepimiz :)
amin canım benim. inşallah.
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?