2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bndim kız bu ikinci olcak
iyi geceler kızlar. ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. ocak 12 gibi beklenen doğum tarihi. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canm hısgeldin

Günaydın kizlar gece ruyamda tuvalete oturdum ve bi parca düştü altimdan sonra da kan gelmeye başladı sanki su akiyor esime bagirdim bebeğim düştü diye yanima geldi esim sok olmus bakıyordu bana cok etkilendim hala ruyanin etkisindeyimm şimdiye kadar hic düşük yasamadim.bu hamileligimi cok erken ogrendim o yüzden korkuyorum :26:

Esracim inşallah guzel sonuçlar alırsın kan tahlilinden

Ogluslarimi hazirlicam simdi biri krese biri okula hala ruyanin etkisindeyimm (

Adet 4 gün geçti 1 haftadır test yapıyorum çift çizgi :) tahminimce 5 haftalık,Yarın sabah kan testine gidicem..inş bi sorun çıkmaz,heyecanlıyım :))
inşallah çıkmaz canım:) hayırlın olsun hamileliğin
Canım benimde göğüslerim dolgun, üşüyorum, başım dönüyor, mide hassasiyetim başladı hafiften
canim yapmasina bende yapicam tabloyu ama konu yetkilisine ulasamiyorum kazen e nasil ve nerden ulasacagimi bilmiyorum burdan bi arkadas konunun tabloyu yapicak kisiye devredilmesini gerektigini yazdi ama nasil

canim ozel mesaj atmayi da denedim ama gitmedi mesajim arkadasligim olmadigi icin teklif ettim cevap bekliyorum halledicez insallah en kisa zamanda yapicaz tablomuzu
Canım ben demiştim onu:)) sana özel mesaj attım görmedin heralde:) kazene ben mesaj atarım istersen listemde var senin adını söylerim sana devreder konuyu
benimde iştahım çok ne olacak sonum bilmem:) ilkinde16 kilo almıştım:)
Uyku hali ve halszlik
Üşüme aksamlar özellikle
Arada tansiyonm düşüyo gibi
Kasık ve belde agrı arada
Sancı oluyo birden
Sık idrara cıkıyorum
Kalp çarpıntısı
hemen hemen aynı belirtiler:)
Canım büyüyecek inşallah kese boyutunda gayet güzel
Canım kan en güzel sonucu verir idrar testine takılma
Yarın kan testi sonucunu alıcam kızlar,ama doktora gösteremicem-Azerbaycanda prosedürler çok farklı- şimdi benim sat 2 nisan,kan değerinin hangi aralıkta olması gerekiyo,fikir verebilecek varmıki :))
Canım o değişebiliyor kişiden kişiye
tabi su çok önemli canım bol bol içelim:) ama akıntımızın olması normal iyi bir şey rahmi enfeksiyona karşı korumak için salgılıyor vücut hamilelikte
bakalim bu sefer kac kilo ile kapaticam hamileligi kilo alma konusunda harikayim 30 kiloya yakin kilo aliyorum hamileliklerimde
canım düşünme kiloyu zayıf hamileler görünce insan bunalıma giriyor:) ama ne yapalım bazılar çok alıyor az yesede alıyor:)
kanı verdim,sonucu 4 gibi alcakmışız :) heyecanlıyım eheehe
inşallah sonucun güzel çıkar canım

Canım rüyan hayrolsun kötü düşünme, rüyada düşük yapmanın manası iyidir, feraha çıkacaksın demek

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Sıla özeline bakarmısın canım?

Sılam canım gönderdim kazene mesaj sana devretmesi için, inşallah hallolur bugün:)

Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)

Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)

Benim dışımda herkes uyudu sanırım
Ben 2.30 a kadar uyuyamadım bileydim burda oldugunu gelirdim bacım
Güneşli bir Muğla sabahından hepinize günaydın Ocak Ayı Anneleri. :)
Gunaydınn canımmm )
kanı verdim,sonucu 4 gibi alcakmışız :) heyecanlıyım eheehe
Hadi bakalım hayırlısı canım
Eger bebiş warsa kacıncı olcak inş ilk mi ??

Ogluslarimi hazirlicam simdi biri krese biri okula hala ruyanin etkisindeyimm (
Aaa canm takma kafanı
İyi ye hayra yoralım öle olsun bence :))
Herseyin hayırlısı canm bnm
Biraz bilinçaltı da var hni dusunuyoruz ya işte tutunsun kese yı görelim
Hwm ruyada kanı görduysen o ruya bozulur derler

günaydın ocak anneleri gece baya bi konuşma dönmüş
nasıl o kadar ayakta kalıyorsunuz ben en fazla 10 oldu mu gidiyorum

Ewet eflalim akımtımızn olması normal
Akıntı tahimden ne kadar hızlı cıkarsa okadar iyi :))) buda suyla mümkün dr um böle demişti bundan dolayı dediydimm
Sen nasılsın dün pek gözükmedin
Calışıyomusun

Bende sendenim canım:) 10 yine iyi ben dokuzda uyudum:) ama benim oğlum sabah beşte ayakta

Söyle tabi canım haklısın su çok önemli ve akıntı çıkmalı dışarı:) canım benim aktif olduğum iki konu daha var yetişemiyorum:) malum birde oğlum var 3 yaşında:) o yüzden çok aktif olamıyorum, akşamları hiç girmem zaten ben sabah girerim öğleden sonra bir bakarım tamam:) çalışmıyorum canım ev hanımıyım, sen çalışıyormusun?

Calışıyosan canm normaldır
Bizde bilmiyoz öle sohbet muhabbet derken :))
İşte oluyo kendımden bahsedeyım
Kızımı 10 da uyutuyorum
Eşimle cay keyfı yapıyorız
Namaz ı kılmamıssam namazımı kılıyorum
Azcık kuran okuyayım işte kk gıreyım
Su arkadasa cvp yazayım derkn :)))
Saat 8 den beride ayaktayımm
Ama gınduz kızmla ögle uykusunu beraber yapıyoruz

Yok canım bnm ew hnımıyım

Nerde oturuyosun canm
Bn istanbulda kayabası basaksehırdeyım
Bidene istanbullu bulamadım

maşallah kızının uykusu düzenli sanırım
tabi çalışıyor olunca sabah kalkmak baya sıkıntı oluyor
bide doktorum progestan diye bi ilaç verdi ilacı aldıktan sonrasını hatırlamıyorum

Nerde oturuyosun canm

günaydın güzel anne adayları benim hamileliğim daha net olmadığı için pek yazmıyorum bugün yine test yapıcam idrar testi..daha batım 9 mayısbuarada bende istanbuldayım..tuzlada oturuyorum:) işyerimde kartalda..

Nerde oturuyosun canm
yok istanbul da değilim canım:))
maşallah kızının uykusu düzenli sanırım
tabi çalışıyor olunca sabah kalkmak baya sıkıntı oluyor
bide doktorum progestan diye bi ilaç verdi ilacı aldıktan sonrasını hatırlamıyorum
oo ilaç uyku yapar zaten canım normal uyuman

günaydın canım, canım bence hamilesin adetine var ama ikinci çizgiyi görüyorsun bende 4 gün önceden başlamıştım yapmaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…