2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Biraz uyumuşum acıktıgımı hissettim kalktım bişi yedim sonrası vahim 😳 keşke yemeseydim hiç ölüyorum midemden. Sanki cok sey yemişim gibi oldu midem ağzımda hay allahım cok fena bi durum. 😳Dr bide kan ilacı başlattı o hepten halsizleştirdi beni mide bulantısıda yaptı ama mecbur içmek zorundayım.

Bana dr dün verdi ferro sanol duodenal halsizlik yaptı mide bulantısıda akşam yatmadan içebilirsin dedi bana cok rahatsız olursa bugun öyle yapcam

Ah ah aynı durumdayız. Nolacak bu halimiz allah yardımcımız olsun. Oğlum olmasa ben hiç kalkamicam ona yemek falan yedirmek için mecbur kalkıyorummm bi ona pişiriyorum yemek yada kayınvalidem yapio verio sagolsun.

güvendğin yerden ye canım.Salata yeme etleri biraz daha pişirt canım.

ben evden getiriyorum genelde dışardan hem güvenemiyorum hem de canım istemiyo kabus oluyo öğlenleri

Ah ah aynı durumdayız. Nolacak bu halimiz allah yardımcımız olsun. Oğlum olmasa ben hiç kalkamicam ona yemek falan yedirmek için mecbur kalkıyorummm bi ona pişiriyorum yemek yada kayınvalidem yapio verio sagolsun.

Bende aynıydım çocuklar olunca dinlenmek yok. Çok koşturuyom evde dışarda

Regl döneminde böyle kanamalar olurmuş regl dönemin mi canım ondan mı oldu acaba? Aman yat dinlen dikkat et.

Korkma dedi. Böyle şeyler normal miş. Yarın belli olcak herşey sabahtan randevum var. :26:

yarın bize mutlaka haber ver canım olur mu benim de vardı dün çok az bi kanamam ama bugün leke şeklinde az geliyor dün hapa başladım ben ama doktor usgden baktı ve bi sorun olmadığını söylemişti umarım senin de bi sorun yoktur

Hay Allhım!!!
Sıkıldım artık ya sabhtan beri işim bitmiyo.
3 senedir ewliyim bidefa su camasır sepetımı bos gormedim.. Yıka as utule katla bu ne yaaaaaaaaaaa
Ya arkadas bi gunde otur totonun ustune ...
Camasır bıtıyo yemek o bıtıyo bulasık o bıtıyo ew o bitiyo cocuk o bitıyo bastan sarr
Hangi birine yetişcem anlamadım gitti yazık ya bana.... Affffffffff
Kızlar k. Bakmayın gercekten bu aralar cok bunaldım sürekli bi iş iş iş
Bi dünya camasır ütüledim alll yine cıktı ütü işi... Cok daraldım cook
Havalarda kotu ıyıce psıkolojım bozuluyo
Ahhh anamın ewı babamın ocagu
Ne gusel calış gel...
Bu kadar aorumluluk yok ....
Ok mu vardı anlamıyorum ki rahatlık battı....

Tekrar kusura bakmayınn 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢

Bnde de iki defa oldu cnm 4+6 doktorda aynı şeyleri söyledi bana inşallah öyledir iğne ve progestan başladı 2 tane iğne oldm inşallah bi daha olmaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım karnından mı baktı alttan mı ?
canım bana mı dedin benim karından baktı 6+3 de kese göründü bebeği göremiyince vajinal baktı hemen bebeğide gördü
merhaba arkadaşlarrr...
az önce 9. haftanın ultrason görüntülerine baktım,artık bizim sıpalar hareket edebiliyolarmış ya,çok duygulandım.haftaya cuma kontrolum var zaman geçmez artık:)))
:)) evet hareket ediyorlar seğirmeler ondan:)
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım geçe hafta kalp atış sesini duyduk çok güzeldi:) kalp atış sayımız 168 çıktı sizlerin kaç çıktı sormuşmuydunuz?
hoş geldin hayırlı olsun ben sormadım:)
canım gece bulantısı da fena benim hep gece bulanıyor sabaha kadar uykum kaçıyor
benim iştahım sana geçsin canım bende de fazla var
salata yeme canım emin olamazsın sirkeli suda bekletiyorlar mı, etide iyi pişmiş iste bir şey olmaz
inşallah geçer canım bir an önce
:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
canım inşallah kötü tamam bir şey değildir içini ferah tut Allah'a emanet yavrularımız

bu aralar varolan duygularıma tercüman olmuşsun normalde severim ev işini temizliği ama hamile kaldım kalalı fenalık geldi sinir oluyorum işe

Benimde mide fena bugün erken başladı bulantım, birde karnımda değişik bir ağrı hayrolsun inşallah bebişim büyüdüğü içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…