Bana dr dün verdi ferro sanol duodenal halsizlik yaptı mide bulantısıda akşam yatmadan içebilirsin dedi bana cok rahatsız olursa bugun öyle yapcamselam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledimyemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile
sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?
bu hafta plesanta oluşuyor sanırsam, onun için aşırı bir yorgunluk olabiliyor, çünkü vücud extradan çalışıyor, vücud adapte olamıyor bu sürece,,,, ben iki gündür yatıyorum,,, ev çok berbat,, mutfak daha da berbat,, yemek yapamıyorum,,, turist ömer gibiyim evde,,, ama geçicek umarım,,,
Kızlar bide bişey daha sorucam ben çalıştığım için yemekte dışardan söylüyoruz bu yüzden biraz endişelerim var acaba bebeğimize zararı olurmu diye bu konuda bilgisi olan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bide bişey daha sorucam ben çalıştığım için yemekte dışardan söylüyoruz bu yüzden biraz endişelerim var acaba bebeğimize zararı olurmu diye bu konuda bilgisi olan var mı
düşük riski veya kanamam olacağına midemin bulanmasını tercih ederdim
şu günleri bir an önce Allahın izniyle atlatmak isitiyorum
:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
Ah ah aynı durumdayız. Nolacak bu halimiz allah yardımcımız olsun. Oğlum olmasa ben hiç kalkamicam ona yemek falan yedirmek için mecbur kalkıyorummm bi ona pişiriyorum yemek yada kayınvalidem yapio verio sagolsun.
allah yardımcın olsun doktora sordunmu tatlım:44:
:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
Ay canim ya dr ne dedi peki
canım devam ediyor mu hala kanaman?
Korkma dedi. Böyle şeyler normal miş. Yarın belli olcak herşey sabahtan randevum var. :26:
Korkma dedi. Böyle şeyler normal miş. Yarın belli olcak herşey sabahtan randevum var. :26:
valla bilmiyorum ki kanamadan sonra doktora gittim kese etrafında kanlanma yok her şey normal görünüyor dedi progestan verdi
1 tane de iğne oldum dün sabah
yalnız bugn internetten araştırmalarım sonucunda bazı cevaplara ulaştım implantasyon kanaması ilk 3 ay gebeliklerde görülebilir diyor
bir başka sitede ise büyüyen uterus yani rahim kılcal damarlara denk geliyor olabilir diyor
senin de mi var kanaman?
canım bana mı dedin benim karından baktı 6+3 de kese göründü bebeği göremiyince vajinal baktı hemen bebeğide gördüCanım karnından mı baktı alttan mı ?
:)) evet hareket ediyorlar seğirmeler ondan:)merhaba arkadaşlarrr...
az önce 9. haftanın ultrason görüntülerine baktım,artık bizim sıpalar hareket edebiliyolarmış ya,çok duygulandım.haftaya cuma kontrolum var zaman geçmez artık:)))
hoş geldin hayırlı olsun ben sormadım:)kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım geçe hafta kalp atış sesini duyduk çok güzeldi:) kalp atış sayımız 168 çıktı sizlerin kaç çıktı sormuşmuydunuz?
canım gece bulantısı da fena benim hep gece bulanıyor sabaha kadar uykum kaçıyorselam kızlarrrr.....zorla su içerken yazayım dedim size
haydi bunu okuyan herkes bebişleri için 1 bardak su içsin şimdi
normalde sabahları bulantım olurdu daha çok ama dün gece yemekten sonra bütün gece bulandı hatta wc ye koşmak zorunda kaldım
neyse bebişlerimiz iyi olsun da..
okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım...ben de kilolu hamile kalalardanım..evlendikten sonra 5 kg alınca fena oldu
ama 2 kilo verdim şimdi istemeden..Hedefim 10 kilo almak...
bence 50'li kiloda olan arkadaşlar hiç dert etmesinler çünkü nerdeyse benim hamile kaldığım kiloda doğurucaklar
benim iştahım sana geçsin canım bende de fazla varselam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledimyemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile
sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?
salata yeme canım emin olamazsın sirkeli suda bekletiyorlar mı, etide iyi pişmiş iste bir şey olmazKızlar bide bişey daha sorucam ben çalıştığım için yemekte dışardan söylüyoruz bu yüzden biraz endişelerim var acaba bebeğimize zararı olurmu diye bu konuda bilgisi olan var mı
inşallah geçer canım bir an önceBiraz uyumuşum acıktıgımı hissettim kalktım bişi yedim sonrası vahim 😳 keşke yemeseydim hiç ölüyorum midemden. Sanki cok sey yemişim gibi oldu midem ağzımda hay allahım cok fena bi durum. 😳Dr bide kan ilacı başlattı o hepten halsizleştirdi beni mide bulantısıda yaptı ama mecbur içmek zorundayım.
canım inşallah kötü tamam bir şey değildir içini ferah tut Allah'a emanet yavrularımız:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
Hay Allhım!!!
Sıkıldım artık ya sabhtan beri işim bitmiyo.
3 senedir ewliyim bidefa su camasır sepetımı bos gormedim.. Yıka as utule katla bu ne yaaaaaaaaaaa
Ya arkadas bi gunde otur totonun ustune ...
Camasır bıtıyo yemek o bıtıyo bulasık o bıtıyo ew o bitiyo cocuk o bitıyo bastan sarr
Hangi birine yetişcem anlamadım gitti yazık ya bana.... Affffffffff
Kızlar k. Bakmayın gercekten bu aralar cok bunaldım sürekli bi iş iş iş
Bi dünya camasır ütüledim alll yine cıktı ütü işi... Cok daraldım cook
Havalarda kotu ıyıce psıkolojım bozuluyo
Ahhh anamın ewı babamın ocagu
Ne gusel calış gel...
Bu kadar aorumluluk yok ....
Ok mu vardı anlamıyorum ki rahatlık battı....
Tekrar kusura bakmayınn 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?