2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim kan değerim sınırda olduğu için ilacı doktor verdi zaten demir, folik asit ve b12 içeriyo ilaç 5 gündür kullanıyorum dediğin gibi bulantılarımın artma sebebi ilaç o zaman çünkü daha önce bulantım yok denecek kadar azdı. katlanıcam artık çünkü bebeğin demir ,folik asit, vitamin ihtiyacı var. en azından bu kusmalar halsizlik ağrılar boşa değil böyle düşünmek kolaylaştırır işimizi inşallah.

ileriki aylarda yemeye doymazsın diyorlar o günleri bekleyelim

Aynen bnde sewerim normalde ama niyeyse bı aralar hiç bitmiyo
Aradım eşimi dedim böle böle canım birini dövesim var küfür edsim var bagıra cagıra tmm dedi bizimki söle ne söliceksen rahatla bomba gibisin dedi saydırdım iraz daha iyiyim

Ben de bi tane iğne oldum hapa devam ediyorum bnm halamın kızında ilk 3 ay kanama olmuş az az benimki gibi bu arada bu ilaç mide bulantısı yapıyor olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MERVE aynı ben bei anlatmışsın...kendimi gördüm sende valla benim çamaşır sepetim de 6 senedir bir defa bş kalmadı,yıka as,katla,ütüle,kısır döngü resmen .... bir de çalışıyorum eve gidiyorum bir dünya iş oluyor.... ben ne yapıyorum oğluşu babasına postalıyor uyuyorum ,bu hamilelik çok uykucu yaptı beni

iyiymiş bende mi saydırsam gerçi bu aralar mesafeliyim küsüm kendisine o konuşsada

Ben de evde iş yaomayayım ilk dönem diyorum ana dayanamıyorum sonra bebeğe zararı varmıdır diye
korkuyorum.. Kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor huna bi de annelik eklenince daha da zor olacak sanırım

Bana dr dün verdi ferro sanol duodenal halsizlik yaptı mide bulantısıda akşam yatmadan içebilirsin dedi bana cok rahatsız olursa bugun öyle yapcam

ben akşam içiyorum zaten içtikten sonra 1 saat bile dayanamadan uyuyorum. benim de bulantılarımın artması ilaçtan sanırım, 5 gündür kullanıyorum. bebiş için katlancaz

Bnm tansıyon yüksek çıkıyor dıye 10 tansıyon ölç kardıyolojıye git dedi o arada kafam ona gıdınce sormamışım 2 hafta sonra ozaman kardıyolojıye gıdıp gıdeyım

Canim hayirli olsun gormussun kalp atisini.hangi doktora gittin.kadin cocuk hastanesine mi gittin

Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die

sizin işiniz daha zor tabi ama evdekilerinde hali iç açıcı değil çünkü evde durdukça iş sana bakıyor yap beni diyor çocuk sana bakıyor bak bana diyor ama ben dinlenmek yatmak istiyorum bu ben değilim gerçekten evimin işini yapınca mutlu olurum terapi gibi gelir ama yok yok bu günlerde almıyım enerjim yok keyfim yok banane iştende diyemiyorum sabah yine süpürdüm belim ağrıdı

işleri biraz azaltmaya çalış, misal ben eskiden herşeyi ütülerdim ama artık sadece eşimin iş gömleklerini birde çarşafları onuda üstünkörü ütülüyorum,,,
çalışıyor musun? çalışıyorsan eğer ayda bir yardımcı tut eve,,,
çalışmıyorsan da bazı şeyleri eşinden rica et hafta sonları,,,
varsın evin biraz dağınık olsun, hiçbir şey senin sağlığından morelinden daha önemli değil,,,

Canım sana kalmış istemezsen bakmaz bende tam tersi görmezse alttan baksın ne olur dedim:)) bebeğimi görmeye çok ihtiyacım vardı çünkü o tarihe kadar gitmedim ki göreyim diye vajinal ultrasonun hiç zararı yok o yönden korkma ama istemezsen bakmaz dr

Cnm bosuna korkuosun alttan bakması sadece aletın basındakı kamerayı sokuo karnımızda gorebıleck boyutta degıl 10. Haftadan sonra karnımızdan gorur azıcık canın acıo ama bbgımızı goruoruz korkmaa annesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…