kan ilacını doktoruna sor bi bana vermedi zaten bulantın var iyice bulantı yapar dedi. 3.ayda verecek.
ben de öğlenleri uyuyorum. :)
aynen yemekten tiksindim kilo vermişimiştahım açılsınnnnn ve kusmak istemiyorummmmm
canım bana mı dedin benim karından baktı 6+3 de kese göründü bebeği göremiyince vajinal baktı hemen bebeğide gördü
:)) evet hareket ediyorlar seğirmeler ondan:)
hoş geldin hayırlı olsun ben sormadım:)
canım gece bulantısı da fena benim hep gece bulanıyor sabaha kadar uykum kaçıyor
benim iştahım sana geçsin canım bende de fazla var
salata yeme canım emin olamazsın sirkeli suda bekletiyorlar mı, etide iyi pişmiş iste bir şey olmaz
inşallah geçer canım bir an önce
canım inşallah kötü tamam bir şey değildir içini ferah tut Allah'a emanet yavrularımız
bu aralar varolan duygularıma tercüman olmuşsun normalde severim ev işini temizliği ama hamile kaldım kalalı fenalık geldi sinir oluyorum işe
Bnde de iki defa oldu cnm 4+6 doktorda aynı şeyleri söyledi bana inşallah öyledir iğne ve progestan başladı 2 tane iğne oldm inşallah bi daha olmaz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hay Allhım!!!
Sıkıldım artık ya sabhtan beri işim bitmiyo.
3 senedir ewliyim bidefa su camasır sepetımı bos gormedim.. Yıka as utule katla bu ne yaaaaaaaaaaa
Ya arkadas bi gunde otur totonun ustune ...
Camasır bıtıyo yemek o bıtıyo bulasık o bıtıyo ew o bitiyo cocuk o bitıyo bastan sarr
Hangi birine yetişcem anlamadım gitti yazık ya bana.... Affffffffff
Kızlar k. Bakmayın gercekten bu aralar cok bunaldım sürekli bi iş iş iş
Bi dünya camasır ütüledim alll yine cıktı ütü işi... Cok daraldım cook
Havalarda kotu ıyıce psıkolojım bozuluyo
Ahhh anamın ewı babamın ocagu
Ne gusel calış gel...
Bu kadar aorumluluk yok ....
Ok mu vardı anlamıyorum ki rahatlık battı....
Tekrar kusura bakmayınn 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢
Aynen bnde sewerim normalde ama niyeyse bı aralar hiç bitmiyo
Aradım eşimi dedim böle böle canım birini dövesim var küfür edsim var bagıra cagıra tmm dedi bizimki söle ne söliceksen rahatla bomba gibisin dedi saydırdım iraz daha iyiyim
canım bana mı dedin benim karından baktı 6+3 de kese göründü bebeği göremiyince vajinal baktı hemen bebeğide gördü
canım gece bulantısı da fena benim hep gece bulanıyor sabaha kadar uykum kaçıyor
salata yeme canım emin olamazsın sirkeli suda bekletiyorlar mı, etide iyi pişmiş iste bir şey olmaz
canım inşallah kötü tamam bir şey değildir içini ferah tut Allah'a emanet yavrularımız
bu aralar varolan duygularıma tercüman olmuşsun normalde severim ev işini temizliği ama hamile kaldım kalalı fenalık geldi sinir oluyorum işe
Bana dr dün verdi ferro sanol duodenal halsizlik yaptı mide bulantısıda akşam yatmadan içebilirsin dedi bana cok rahatsız olursa bugun öyle yapcam
Bnm tansıyon yüksek çıkıyor dıye 10 tansıyon ölç kardıyolojıye git dedi o arada kafam ona gıdınce sormamışım 2 hafta sonra ozaman kardıyolojıye gıdıp gıdeyım
Ben de evde iş yaomayayım ilk dönem diyorum ana dayanamıyorum sonra bebeğe zararı varmıdır diye
korkuyorum.. Kadın olmak zor çalışan kadın olmak daha zor huna bi de annelik eklenince daha da zor olacak sanırım
işleri biraz azaltmaya çalış, misal ben eskiden herşeyi ütülerdim ama artık sadece eşimin iş gömleklerini birde çarşafları onuda üstünkörü ütülüyorum,,,Hay Allhım!!!
Sıkıldım artık ya sabhtan beri işim bitmiyo.
3 senedir ewliyim bidefa su camasır sepetımı bos gormedim.. Yıka as utule katla bu ne yaaaaaaaaaaa
Ya arkadas bi gunde otur totonun ustune ...
Camasır bıtıyo yemek o bıtıyo bulasık o bıtıyo ew o bitiyo cocuk o bitıyo bastan sarr
Hangi birine yetişcem anlamadım gitti yazık ya bana.... Affffffffff
Kızlar k. Bakmayın gercekten bu aralar cok bunaldım sürekli bi iş iş iş
Bi dünya camasır ütüledim alll yine cıktı ütü işi... Cok daraldım cook
Havalarda kotu ıyıce psıkolojım bozuluyo
Ahhh anamın ewı babamın ocagu
Ne gusel calış gel...
Bu kadar aorumluluk yok ....
Ok mu vardı anlamıyorum ki rahatlık battı....
Tekrar kusura bakmayınn 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢
Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die
Kızlarrr yarın 7+6 olcm kalp atışını duyarmıyım kontrolum war😢😢
Allah'ın izniyle duyarsın annesi
Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die
Bebeğe zararı olmasın yerini bozmasın kuzumun :)
Kızlarrr yarın 7+6 olcm kalp atışını duyarmıyım kontrolum war😢😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?