:)) ne iyi doktormuş git canım duyarsın artık geç döllenme değilseAy ınsallh ctesı gıtcktım bgn drum hadı gel yarın dedi drum bnden sabırsız bn ondan😃😃😃
Bebeğe zararı olmasın yerini bozmasın kuzumun :)
güvendğin yerden ye canım.Salata yeme etleri biraz daha pişirt canım.
Korkum yok canım ondan bebeğe bişey olmasın derdim o :)
ben evden getiriyorum genelde dışardan hem güvenemiyorum hem de canım istemiyo kabus oluyo öğlenleri
büyük ihtimal ile duyarsın,,, pıt pıtlarını,,,,
mendil hazırla yanına ben ağlamıştım,,,,,,, bu gece geçmek bilmez şimdi,,, anlıyorum seni :)))
valla bilmiyorum ki kanamadan sonra doktora gittim kese etrafında kanlanma yok her şey normal görünüyor dedi progestan verdi
1 tane de iğne oldum dün sabah
yalnız bugn internetten araştırmalarım sonucunda bazı cevaplara ulaştım implantasyon kanaması ilk 3 ay gebeliklerde görülebilir diyor
bir başka sitede ise büyüyen uterus yani rahim kılcal damarlara denk geliyor olabilir diyor
senin de mi var kanaman?
Evet canım hemen aradım. Yarın sabahtan randevum vardı zaten. Heycanla bekliyodum. Şimdi karın ve bel ağrım başladı kayınvaldem geldi bende uzandım.
Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die
Ben geçen ay bi düşük yaptım.. Şu anda birşy yok çok şükür.. Dinlen bol bol
Kızlar geçen hafta sağlık ocağından çağırdılar beni tahlil falan yaptılar bugün sonuç için gittim değerlerim iyi çıkmış yalnızca Demir eksikliği varmış gynoferon verdi mide bulandırır dedi kullanan varmı..?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynn cnm ya ıkı bbk kaybından sonra bu sefer daha da heyecanlandım gecen sefer kamerayı acmıstım bn bu seferde sesi kaydetcem😃😃😃
bende aynı senin gibiyim ama ilk kalp atışını duyduktan sonra içim ferahladı, daha az endişelenmeye başladım eskiye göre,,, haber ver,,, ben başladım ağlamaya bir yandan özür diliyorum dr dan bir yandan ağlıyorum,,ben bide tek başıma gitmiştim,,,
Hay Allhım!!!
Sıkıldım artık ya sabhtan beri işim bitmiyo.
3 senedir ewliyim bidefa su camasır sepetımı bos gormedim.. Yıka as utule katla bu ne yaaaaaaaaaaa
Ya arkadas bi gunde otur totonun ustune ...
Camasır bıtıyo yemek o bıtıyo bulasık o bıtıyo ew o bitiyo cocuk o bitıyo bastan sarr
Hangi birine yetişcem anlamadım gitti yazık ya bana.... Affffffffff
Kızlar k. Bakmayın gercekten bu aralar cok bunaldım sürekli bi iş iş iş
Bi dünya camasır ütüledim alll yine cıktı ütü işi... Cok daraldım cook
Havalarda kotu ıyıce psıkolojım bozuluyo
Ahhh anamın ewı babamın ocagu
Ne gusel calış gel...
Bu kadar aorumluluk yok ....
Ok mu vardı anlamıyorum ki rahatlık battı....
Tekrar kusura bakmayınn 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢
Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.
Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?