2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay ınsallh ctesı gıtcktım bgn drum hadı gel yarın dedi drum bnden sabırsız bn ondan😃😃😃
:)) ne iyi doktormuş git canım duyarsın artık geç döllenme değilse
Bebeğe zararı olmasın yerini bozmasın kuzumun :)

canım ucundan azcık bakıyor çok girmiyor yani, sana kalmış dediğim gibi, oğlumda da vajinal bakıldı bunda da

ben evden getiriyorum genelde dışardan hem güvenemiyorum hem de canım istemiyo kabus oluyo öğlenleri

Bende güvenemiyorum ama mecburen alıyoruz evden uğraşamıyorum bulantım halsizlik fln iyice tembel oldum ztn zorlada çalışıyorum bklm nereye kdr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

büyük ihtimal ile duyarsın,,, pıt pıtlarını,,,,
mendil hazırla yanına ben ağlamıştım,,,,,,, bu gece geçmek bilmez şimdi,,, anlıyorum seni :)))

Aynn cnm ya ıkı bbk kaybından sonra bu sefer daha da heyecanlandım gecen sefer kamerayı acmıstım bn bu seferde sesi kaydetcem😃😃😃

Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.

Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.

Ben geçen ay bi düşük yaptım.. Şu anda birşy yok çok şükür.. Dinlen bol bol

Kızlar geçen hafta sağlık ocağından çağırdılar beni tahlil falan yaptılar bugün sonuç için gittim değerlerim iyi çıkmış yalnızca Demir eksikliği varmış gynoferon verdi mide bulandırır dedi kullanan varmı..?

Evet canım hemen aradım. Yarın sabahtan randevum vardı zaten. Heycanla bekliyodum. Şimdi karın ve bel ağrım başladı kayınvaldem geldi bende uzandım.

hayırlara vesile olsun inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum

Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die

tüp bebeklerin ilk muyanesininde vajinal ultrason yapıyorlar,, inan zararlı olsa o kadar emeği, parayı, zamanı, uğraşı boşuna riske etmezler,,,
zaten drlar önce karından yapıyorlar eğer göremezlerse vajinal ultrason yapıyorlar,,,,

Yazık ki kötü haber; Oğlak burcunda doğan çocuk, küçüklüğünde oldukça sık hastalanır. Kızamık, su çiçeği, kabakulak gibi hastalıkları sırayla geçirme ihtimalleri vardır. Ancak bu dönemi atlattıktan daha sonra hemen hemen hiç hastalanmaz ve çok sağlıklı olurlar.

Oğlak çocukları genelde sessiz, sakin, akıllı çocuklardır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Mama saatleri geciktiği zaman o sessiz çocuk bir anda çehre değiştirip, huysuzlaşabilir. Duygularını gözyaşlarıyla belli ederler. Eğer onları rutin bir düzene alıştırırsanız, uykunuzun sıkça bölünmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Bu burçta doğan çocuk, çekingen, içine kapalı, kolay kolay gülmeyen bir karaktere sahiptir. Zaten bu burçta doğanlar, çocukluk çağlarından itibaren olgunlaşırlar ve orta yaştan sonra da gençleşmeye başlarlar.

Zeki Oğlak çocuğunu oyalamak çok kolaydır. Renkli oyuncaklarla dolu bir oda onlar için yeterli olacaktır. Dakikalarca hiç sesi çıkmadan oynayabilirler. Küçük gülücüklerle etrafa mutluluk saçarlar. Söz dinleyen Oğlak çocuğu, anne-babasının sözünden çıkmamaya özen gösterir. İletişim konusunda herkese sevecen olmayan bu çocuklar, sevdikleri kişilere karşı açık ve güler yüzlü olurlar.

Biraz içine kapanık Oğlak çocukları bazen bir çocuk için fazla ciddi görünürler. Oynamaya, paylaşmaya, eğlenmeye teşvik edilirse, daha sosyal bireyler olurlar. Genelde kendisinden büyük çocuklarla oynamayı tercih ederler. Bu çocuğun hislerini anlamak, onu duyduğu güvensizlikten kurtarmak gerekir. Anne ve baba, ona sevgi, anlayış ve şefkat göstererek her problemiyle ilgilenirse çocuk değişebilir. Hislerini daha kolay açıklayabilir.

Hırsları inanılmazdır, daha küçük yaşta, gelecek ve kariyer planları yapmaya başlarlar. Oğlak çocuğu okumaya çok heveslidir. Yeni bir şey öğrenmekten zevk alırlar. Oldukça hırslı ve sabırlıdırlar. Bu yüzden de derslerine çok dikkat eder ve sabırla çalışır. Bu tutumuyla kendisinden daha zeki öğrencilerden daha da fazla başarılı olur. Yaşı büyüdükçe de daha planlı ve metodlu hareket etmeye başlar. Çünkü zamanı iyi kullanır.

Büyümeye fazla heveslidir. Ergenlik döneminde ikilemlere düşebilir ama bu dönemi atlatmaları zor olmayacaktır. Arkasına ailesinin desteğini alan Oğlaklar daha başarılı olurlar. İyi bir arkadaş grubu ve yeteneklerini gösterebilecek bir alanda yetiştirilirse, kendine olan güvenleri artar. Şımarmaya çok meyilli, özellikle kız Oğlaklar çok konuşkan olabilirler.

Oğlak burcu çocukları içe dönük ve çekingen olurlar. Kontrol altına almaya çalışıldıkça, evde gergin bir ortam yaratabilirler. Onlar büyüklerine karşı söz söylemektense surat asıp küsmeyi tercih ederler. Bu davranışları karşısındakileri bir süre sonra çileden çıkarabilir. Daha çok burunlarını kitaplara gömmeyi tercih ederler.

İnsanlarla sessiz, nazik bir ilişki kurmaya özen gösterirler. Konu ne olursa olsun sıkı bir destekleyicidirler. Sadıktırlar.

Sevgi ve saygıya dayalı geleneksel aile ortamını ararlar. Hassas bir dayanışma içinde hem kendilerine hem de ailelerine büyük saygı gösterilmesini isterler. Oğlak çocukları küçük yaşlardan itibaren aile kökenlerini araştırıp, ortaya çıkarmaya hatta görüşmedikleri akrabalarına bile ulaşmaya çabalayabilirler. Büyüdükten sonra aile toplantılarına ayrı bir önem verir bunu bir mirasın paylaşımı olarak görürler. Aynı zamanda aile kavramının büyüklüğüne ve devamına yürekten inanırlar.

Kardeşleriyle ilişkileri çok olumludur fakat şakalara tahammülleri yoktur. Gururlarıyla oynandığını zanneden bu çocukların hayatta her şeyin onların istediği gibi gitmeyeceğini öğrenmeleri biraz zaman alacaktır. Oğlak çocukları hayatta karşılarına çıkan her fırsatı değerlendirmek isterler. Zaten ebeveynler de onların eğitimine ayrı bir özen gösterirler. Oğlak çocuğunun babası çok dikkatli olmalı ve fazla sert davranmamalıdır. Zamanla aile içi problemler çözülecek ve ilişkiler daha iyi bir hal alacaktır. Bunun için ebeveynler hatalardan ders almalı ve anlayışlı davranmalıdır.

canım bulantı yaptığını duymuştum, beni de çağırıp duruyorlar ne olacaksa:)) kan vermem asla zaten dört tüp kan verdim sonuçlarımı gösteririm yeter

ayın 19 una randevumu aldım 10+4 olucaz inşallah:)) 12. haftayı beklemekten vazgeçtim

Aynn cnm ya ıkı bbk kaybından sonra bu sefer daha da heyecanlandım gecen sefer kamerayı acmıstım bn bu seferde sesi kaydetcem😃😃😃

bende aynı senin gibiyim ama ilk kalp atışını duyduktan sonra içim ferahladı, daha az endişelenmeye başladım eskiye göre,,, haber ver,,, ben başladım ağlamaya bir yandan özür diliyorum dr dan bir yandan ağlıyorum,,ben bide tek başıma gitmiştim,,,

Ay cnmm ya valla bbşler hayatımıza gırdıgınden berı annemın paranoyaklıgını anlayabılıorum annm devamlı kafasında kurardı bnde kızardım bnde şimdi aynısını yapıomm😃😃

Ben de kalp atışları için haftaya randevumu aldım. Bu cuma da tahlil sonuçlarım çıkıcak. Her şey güzel olsun inşallah herkes için.

canımm yalnız değilmişim ne güzel...
ben de o çamaşır sepetinden muzdaribim...beyazları renklisi bitmiyor valla hiç
neyse canımız sağolsun...ben çalıştığım içn daha pratiğe kaçıyorum havluları nevresimleri ütülemiyorum

oğlak olucak bizimkilerr
inşallah vaktinde sağlıklı doğarlar da..

Çocuk Kovalar:13:

Özgürlüğün Diğer Adı...

Küçük dahiler aynı zamanda çok afacandırlar.
Kova bebeklerinin saati saatine uymaz. Ruh halleri sıcak veya soğuk gibi değişim gösterebilir. Bu da ebeveynlerde şaşkınlığa sebep olabilir. Bir gece deliksiz uyuyorsa iki gece tüm aileyi seferber edecek kadar huysuz davranabilir. Kova çocuğunu belli bir düzen ve disiplinde yetiştirmek bir hayli zordur. Genel kurallar bu çocuklar için geçerli olmayabilir.

Anne-babaları onlara her şeyi sebep ve sonuçlarıyla anlatırlarsa, hoşlarına gitse de gitmese de anlayış gösterecek, yaşından beklenmeyen bir olgunlukla karşılayacaktır. Küçük yaşta elektronik eşyalara, bilgisayarlara merak sararlar. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışan, radyonun içini dışına çıkaran küçük Kova'ya kim kızabilir! Ailesi Kova çocuklarını çok iyi eğitmelidir. Onun hümanist yanlarını geliştirmesine izin vermeli. Kısıtlamaya çalışarak isyankar yanını ön plana çıkarmamalıdır.

Olgun, cömert ve yetenekli çocuklar olabilirler. Okulda arkadaşları arasında dikkat çekicidirler. Tuhaf bir çalışma programları vardır. Eğer öğretmen ya da ailesi, bu özgür çalışma programını kısıtlamaya ve baskı uygulamaya kalkarsa onlara kesinlikle meydan okuyacaklardır. Başkalarıyla iletişim kurmasını kolaylaştıracak, onu teşvik eden bir çevreye ihtiyaçları vardır. Takıntılı huyları olan bu çocuklar, sevdikleri bir şey için tüm parasını ve eşyasını verebilecek kadar cesurdur. Herkese aynı davranmadığı gibi başkalarından, özellikle anne-babalarından hep özverili olmalarını beklerler. Yaptıkları şımarıklığa göz yumacak, her istediğini ona alacak, her ağladığı zaman kucaklayacak bir ilişki isterler. Anne-babaya düşen görev, onun ısrarlı sevgi istismarına kanmayıp, paylaşmayı ve parayı nasıl kullanacağını öğretmek olmalı

aile hayatı

Geleneksel aile düzeninden farklı anlayışta ev hayatları olsun isterler.
Küçük yaştan itibaren bağımsız olduklarına inanırlar. Akıllarına gelen ve inandıkları konu üzerinde sonuna kadar mücadeleci bir tavır sergilerler. Aile, bir kısıtlama veya özgüvenini kırıcı bir tavır göstermişse, sivri dilli, içi dışında bir çocuk olur. Enerjik ve akıllı bu çocukların, ailenin desteğinin yanı sıra iyi bir eğitim de alması gerekir. Eğitim sürecini yüksek performansları sonucu başarıyla tamamlayabilirler. Yeterli ilgi, şefkat ve destek görmezlerse, gizli gizli bir güvensizlik oluşabilir. Arkadaş tavrıyla yaklaşan özgür bir ailede yetişen Kova çocukları büyüyünce çok başarılı olurlar.

Zamanlarının büyük bir bölümünü aile fertlerinden uzak, kendi başlarına geçirirler. Bazen üzüntülü görülebilirler. Kova çocukları için herkesin aynı şekilde düşünmediğini anlamak çok güçtür. Ne yapacağını bilmez, kimseyle konuşmaktan hoşlanmaz, hayatı kendi akışına bırakır, başkalarının fikirlerine hiç aldırış etmezler.

İlişkileri arkadaşçadır. Yeni yetişmekte olan bu çocuk içinin rahatlatılmasına ve samimiyete ihtiyaç duyar. Bağımsızlığını yeni kazanmaya başladığında güvenilir, destekleyici, onu eleştirmeyen, arkadaş bir anne-babaya ihtiyacı vardır. Genellikle gelişme çağları bu sayede sakin geçer

benim eşimde kova babasına benzeyecek anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…