- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Benim de bitiyor tekrar geliyor. Tam olarak bitmedi birtürlü. Tekrar kanaman olmaz inşallah
kızlar bu kasık ağrıları devamlı oluyor mu.tek taraflı benim ki daha cok batma şeklinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen.. Siz tecrubelisiniz..
Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen.. Siz tecrubelisiniz..
sagol canım bılgılendırmen ıçın. ben dedıgın gıbı herseyden yıyorum faydalı olan. ama benım tek korkum bu kılo vermenın devamının gelmesı. yuruyuse devam edersem verıcegımı de bılıyorum. ama dedıgın gıbı bıraz daha fazla karbonhıdrat tüketmelı o zaman. doktorumla da mutlaka konusucam bu konuyu bakalım neler soyluycek merak edıyorum.
içinde karbonhidrat olan sebzeler, patates, bezelye, kavun, ananas, (az yemek gerekiyor) muz, üzüm, ve kurutulmuş meyveler bunların içinde karbonhidrat oranı yüksek, portakal, greyfurt, orta oranda, elma, armut, çilek, orta oranın biraz altında karbonhidrat var,,
bende az ekmek yiyorum günde sadece bir dilim ama bulgur pilavı , müsli, kısır, yulaf ezmesi ve kısacası uzun sürede sindirilen kan şekerini uzun süre normal tutan karbonhidratlar tüketiyorum, ,
bence yürüyüşü doktorun verdiği ölçülerde devam ettir çünkü doğum ve hamilelik daha kolay oluyor ve sonrası da tabiki de,,
birde ben kegel hareketlerini yapıyorum oda doğumun kolay olmasını sağlıyormuş,,,
birde ikinci trimesterda günde sadece 300 kalori almamız gerekiyor extradan bu oran ikiz gebeliklerde veya çok zayıf yada çok kilolu hamile kalanlard biraz değişiyor ama çok değil,,,
kafanı şişirdiysem kusura bakma,
içinde karbonhidrat olan sebzeler, patates, bezelye, kavun, ananas, (az yemek gerekiyor) muz, üzüm, ve kurutulmuş meyveler bunların içinde karbonhidrat oranı yüksek, portakal, greyfurt, orta oranda, elma, armut, çilek, orta oranın biraz altında karbonhidrat var,,
bende az ekmek yiyorum günde sadece bir dilim ama bulgur pilavı , müsli, kısır, yulaf ezmesi ve kısacası uzun sürede sindirilen kan şekerini uzun süre normal tutan karbonhidratlar tüketiyorum, ,
bence yürüyüşü doktorun verdiği ölçülerde devam ettir çünkü doğum ve hamilelik daha kolay oluyor ve sonrası da tabiki de,,
birde ben kegel hareketlerini yapıyorum oda doğumun kolay olmasını sağlıyormuş,,,
birde ikinci trimesterda günde sadece 300 kalori almamız gerekiyor extradan bu oran ikiz gebeliklerde veya çok zayıf yada çok kilolu hamile kalanlard biraz değişiyor ama çok değil,,,
kafanı şişirdiysem kusura bakma,
300kalori emin misin canım.ölüm demek
Evt allahım korur inş benim7+4 bugun gördüm bebişi kalp atışında ama ısı vermek istemedı kalp atışının sesi için ana ben götüyorum dedi güveniyorum önce Allah'a sonra doktoruma
300kalori emin misin canım.ölüm demek
canım kegel egzersizlerini nasıl yapıyorsun? anlatır mısın?
ekstradan 300diyor canım tamam o zaman yanı günde ortalama 1200+300..o da 1kase makarna yada 2elma eder
bende extradan 300 kalori demiştim değil mi? yanlış anlaşılıyorsa eğer düzelteyim aman ...
sen günde 1200 kalori mi alıyorsun ??
yok canım şimdi tekrar okudum.ben cok dikkat etmiyorum inanılmaz mide kazıntım oluyor.çalışan olunca da cok dikkat edemiyorum.tek iyi birsey var ekmek yemiyorum ben yıllardır.abur cuburda sevmem.meyve sebze az miktarda büyük oranda protein alıyorum.öncelik et:)
Leble cim bi arkadasımızın kabızlık sorununa karsılık verdigim cvbima yorum yapmıssın ..
Karbonhidratlarla ilgili .....
Ewet yazdıkların doru bitanem... Vücüdümüzün karbonhidrat yag orotein vitamin alması extradan lazım ...
Bnm cevabım kabızlık sorunu ceken arkadasımızaydı genel konusmadım yanlış anlasılmasın ..
Demem o ki kabız olan bi hamişin o dönemde karbonhıdratı bol yiyeceklerden uzak durması gerektigiydi.....
:)
Canım hamile kadının yemek saati oek belli olmaZ...
Sık sık az az yemek doru bence.. Cunku kan dolasımı hızlanıyo enerji kaybediyoruz acıkmamız nırmal.. Gayet güsel beslenıyosun bebiş... Cevizi unutma
Ben de kalp atışları için haftaya randevumu aldım. Bu cuma da tahlil sonuçlarım çıkıcak. Her şey güzel olsun inşallah herkes için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?