Günaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum(
Canım alakasız olcak ama senin nickini her gördüğümde canım pringles istiyor yaaa poff:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hiç korkma illa bulantin veya başka bir belirti olcak diye birsey yok aksine çok sanslisin bak ben 8 gündür hastanedeyim cocuklarimdan esimden ayrı o kadar zor geliyor ki anlatamam bence sorunsuz hamilelik yaşayanlar cok sansli benim gibiler de şanssıztek öyle olsunn uyum sağladı heralde ondan sesi çıkmıoo ben aşılama yöntemi ile hamile kaldım korkuyorum hissetmeyince önceden arada bi ıstırır gibi olurda hah orda duruyo derdimm offf offf ....şimdi yeni kontrolumuz haftaya cuma gel tezkere gel:) iyidir inş kalbi canavar gibi atıyodur...
Canim ya kananan olmadigi surece hersey yolunda içini ferah tut :)benim geçen hafta cumartesi kontrolum vardı 6+3 günlüktü bebeğide gördüm kalp atışalrınıda dinledim burda sorun yok:)ammaaaa!!!! bende ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey kalmadı korkuyorum acabamı diye doktora gitsemmiki yerindemi die?
Vay yandı senin bebis ama görürüm ben seni bi dogsun kiyabilcekmisin şimdi böyle demesi kolay :)
Benim bünye alışıyor artık çok şükür.Git gide bebişle anlaşıyoruz. Despot anası olacağından huyuma gidiyor.Oğlak burcu şöyle böyle anlamam. Aslan bir anası olacak. Tutuveririm ensesinden o kadar.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erkenden uyandım.. Bi hapsırma burun akıntısı öksürk vs... Evvet galiba grip oldum.. Coook güsel oh ne diyeyim artık
Budaaa gelir buda geçer alısmalısın dayanmalısın
Haydddiiiii görüüşürüzz.. Kendime bi ıhlamur yapam bol limonlu içiverem gari
Canim sende benim gibi oldun demek benim 1 aydır bulantim halsizligim ve uyku halim vardı halada devam ediyor inşallah biran önce iyi oluruz ...merhaba anne adayları. uzun zamandır giremedim . nazar değdi galiba hiç bişeyim yoktu fakat yaklaşık 3haftadır kesintisiz mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bel ağrısı çekiyorum.çok zor geçmeye başladı. hamile olduğumu anlamaya başladım. bide sürekli uyuyorum öyle böyle değil. akşam 9da yatıp sabah 1de kalkıyorum.öğlen 3te bidha uykum geliyo 6da kalkıyorum saat 12 olmadan bidaha uykum geliyo. ne yapacağımı şaşırdım. doktorum çok normal ne zaman yatmak uyumak istersen uyu dedi. çok kilo almaktan korkuyorum ama afedersiniz kusmaktan kiloda almıyorum. bebeğim çok çektiriyo bana(((
Ahh canım anne ozlemini bebde çekiyorum ben almanyada annem türkiyede öyle zorki ve suan anneme öyle çok ihtiyacım varki yazmakla anlatamamKizlar bugun cok kotuyum. Isten geldim uyumusum, kalktim midem bi fena. Esim gelmis kendi kendine yemegini yemis oturuyo. Adamin cani cikti bana bakmaktan ama o da erkek nihayetinde ilgi istiyo evde yemek pisiremiyorum nerdeyse 4 haftadir. O hicbiseyden sikayet etmiyor ama ben cok uzuluyorum o yanima biseyler icin kostukca. Keske annem yanimda olsaydi diye dusunuyorum gozyaslarimi tutamiyorum. Bu kadar uzak bi yerde evli olmak zoruma gidiyor, su aralar anneme o kadar ihtiyacim var ki...
Günaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum(
Arkadaşlar bende sağlam bir kanama geçirdim bu sefer bebeğim gitti dedim doktoruna kostuk bebis aynen yerinde duruyor hatta hic sorun yok sinirlerim çok bozuldu eşime karsi tüm sorumluluğu alarak ve doktorumun yola cikma demesine rağmen çocuğum boyle düşecek diyerek 3 saat ötede Ankara ya gittim Tunali da bir doktora vardik ama alttan muayene etti ve kanamalarim girişte ki damar catlamalri imis düşmez bu bebek git insan icine gir kan gelirse burun kanamasi gibi düşün dedi kan ile bebegin alakasi yokmuş yatsanda dusecekse düşer zaten ama bu kanamalrla düşme z en geç 6. Ayda biter kanamalar dedi dünyalar benim oldu
Günaydın hamişler. Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz var mı önerebilceğiniz bi marka
ay cok sevındım canımm geçmiş olsun. Sen genede temkinli ol canım
Arkadaşlar bende sağlam bir kanama geçirdim bu sefer bebeğim gitti dedim doktoruna kostuk bebis aynen yerinde duruyor hatta hic sorun yok sinirlerim çok bozuldu eşime karsi tüm sorumluluğu alarak ve doktorumun yola cikma demesine rağmen çocuğum boyle düşecek diyerek 3 saat ötede Ankara ya gittim Tunali da bir doktora vardik ama alttan muayene etti ve kanamalarim girişte ki damar catlamalri imis düşmez bu bebek git insan icine gir kan gelirse burun kanamasi gibi düşün dedi kan ile bebegin alakasi yokmuş yatsanda dusecekse düşer zaten ama bu kanamalrla düşme z en geç 6. Ayda biter kanamalar dedi dünyalar benim oldu
Canim hiç korkma illa bulantin veya başka bir belirti olcak diye birsey yok aksine çok sanslisin bak ben 8 gündür hastanedeyim cocuklarimdan esimden ayrı o kadar zor geliyor ki anlatamam bence sorunsuz hamilelik yaşayanlar cok sansli benim gibiler de şanssız
Canim ya kananan olmadigi surece hersey yolunda içini ferah tut :)
Vay yandı senin bebis ama görürüm ben seni bi dogsun kiyabilcekmisin şimdi böyle demesi kolay :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)
Canim sende benim gibi oldun demek benim 1 aydır bulantim halsizligim ve uyku halim vardı halada devam ediyor inşallah biran önce iyi oluruz ...
Ahh canım anne ozlemini bebde çekiyorum ben almanyada annem türkiyede öyle zorki ve suan anneme öyle çok ihtiyacım varki yazmakla anlatamam
Sabah uyandim ki burun tıkalı, sesim hiç çıkmiyor. Oksuruk bogaz agrisi. Bugun ben nasil ders anlatacagim poff...bir de sag kasigim dun sabahtan yatana kadar krampli gibi kasilmisti. Sabah gecmis. Enerjimi de tamamen somuruyor benim sıpa. Allah hepimize kolaylik versin kizlar :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
evet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...
Vay be ne kaynanalar var :) maşallahevet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...
canım doktorların önerdiği marka solante pregna...
Eki Görüntüle 1145388
hamileler için özel besleyici ve gübeş kremi bundan alıcam bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?