2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım geçmiş olsun senin diğerleride böyle ağır mıydı

Canım alakasız olcak ama senin nickini her gördüğümde canım pringles istiyor yaaa poff:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)))) ya ben bu sıteye 2009 Aralık annesiyken kayıt oldum ona kızıma hamıleydım kayıt olurken yazdım yazdım isim kabul etmedı bende cips yiyordum onu yazdım kabul etti :)))

Günaydın hamişler. Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz var mı önerebilceğiniz bi marka

Yaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor ((

günaydın herhese bende mide bulantısı ile uyananlardanım artık dün gece kustum geldim oturdum hala kusasım çok vardı değişik ya aman ben kusmaya hazırım bebişler sağlıklı olsun yeter

Canim hiç korkma illa bulantin veya başka bir belirti olcak diye birsey yok aksine çok sanslisin bak ben 8 gündür hastanedeyim cocuklarimdan esimden ayrı o kadar zor geliyor ki anlatamam bence sorunsuz hamilelik yaşayanlar cok sansli benim gibiler de şanssız
Canim ya kananan olmadigi surece hersey yolunda içini ferah tut :)

Vay yandı senin bebis ama görürüm ben seni bi dogsun kiyabilcekmisin şimdi böyle demesi kolay :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)

Canim sende benim gibi oldun demek benim 1 aydır bulantim halsizligim ve uyku halim vardı halada devam ediyor inşallah biran önce iyi oluruz ...
Ahh canım anne ozlemini bebde çekiyorum ben almanyada annem türkiyede öyle zorki ve suan anneme öyle çok ihtiyacım varki yazmakla anlatamam

Arkadaşlar bende sağlam bir kanama geçirdim bu sefer bebeğim gitti dedim doktoruna kostuk bebis aynen yerinde duruyor hatta hic sorun yok sinirlerim çok bozuldu eşime karsi tüm sorumluluğu alarak ve doktorumun yola cikma demesine rağmen çocuğum boyle düşecek diyerek 3 saat ötede Ankara ya gittim Tunali da bir doktora vardik ama alttan muayene etti ve kanamalarim girişte ki damar catlamalri imis düşmez bu bebek git insan icine gir kan gelirse burun kanamasi gibi düşün dedi kan ile bebegin alakasi yokmuş yatsanda dusecekse düşer zaten ama bu kanamalrla düşme z en geç 6. Ayda biter kanamalar dedi dünyalar benim oldu

biri de bana keşke kahvaltı hazırlasa. çok midem kalkıyor ayağa kalkınca.
geçmiş olsun canım öbür bebeklerinde ne kadar sürmüştü acaba . tez elden bitsin bulantılar gelsin yemekler

ay cok sevındım canımm geçmiş olsun. Sen genede temkinli ol canım

Sabah uyandim ki burun tıkalı, sesim hiç çıkmiyor. Oksuruk bogaz agrisi. Bugun ben nasil ders anlatacagim poff...bir de sag kasigim dun sabahtan yatana kadar krampli gibi kasilmisti. Sabah gecmis. Enerjimi de tamamen somuruyor benim sıpa. Allah hepimize kolaylik versin kizlar :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Çok geçmiş olsun cnm sen gönlünü ferah tut olacak bebek her türlü oluyor. Sen gene dinlen bol bol Allah a dua et. O herşeyin en hayırlısını bize verir.

evet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...

Geçmiş olsun, bizim okul tatil havasına girdi bile, tek tük öğrenci geliyor, oturuyoruz bol bol, sizde dersler devam herhalde?

evet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...

kız sendemi hamişsin bendeeeeee kalp atışını duydunmu ne zaman duydun :26:

Vay be ne kaynanalar var :) maşallah
canım doktorların önerdiği marka solante pregna...
Eki Görüntüle 1145388
hamileler için özel besleyici ve gübeş kremi bundan alıcam bulursam

Ben de bu kremi duymuştum eczaneye sordum yok getiririz diyorlar bi denk gelip alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…