2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugun cok kotuyum. Isten geldim uyumusum, kalktim midem bi fena. Esim gelmis kendi kendine yemegini yemis oturuyo. Adamin cani cikti bana bakmaktan ama o da erkek nihayetinde ilgi istiyo evde yemek pisiremiyorum nerdeyse 4 haftadir. O hicbiseyden sikayet etmiyor ama ben cok uzuluyorum o yanima biseyler icin kostukca. Keske annem yanimda olsaydi diye dusunuyorum gozyaslarimi tutamiyorum. Bu kadar uzak bi yerde evli olmak zoruma gidiyor, su aralar anneme o kadar ihtiyacim var ki...

Cano sen nasıl bir hızla giriş yaptın aile hayatına böyle. :)) Sevindim adına canım Rabbim bebişine kocişine ve sana sağlıklı, hayırlı, mutluluk dolu uzun ömürler nasip etsin :)

Canım durdum durdum 30 yaşından sonra hızlı bir giriş yaptım. :)
Amin canım... çok teşekkür ederim.
Allah senin de gönlüne göre versin.

Haklısın canım.
Annelerimize en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar.
Üzülme eşin yanında sana yardımcı oluyor ne güzel. maşallah.
eşinle bir bütün olun. yakında annende gelir ziyaretine.

Canım durdum durdum 30 yaşından sonra hızlı bir giriş yaptım. :)
Amin canım... çok teşekkür ederim.
Allah senin de gönlüne göre versin.

Vallaha ya geçenlerde evlendiğin haberini aldım tesadüfen yazını görünce şaşırdım azıcık ama daha çok sevindim canım.

Çifte tebrik ederim seni hamişşş melekkkk :) :81::81::81:

Güzel dileğin için sağolasın canımmm :) Amin inşallah böyle şeyler hep nasip kısmet :)

Teşekkür ederim canım
Allah ne yazdıysa o oluyor... dediğin gibi her şey kısmet...

merhaba anne adayları. uzun zamandır giremedim . nazar değdi galiba hiç bişeyim yoktu fakat yaklaşık 3haftadır kesintisiz mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bel ağrısı çekiyorum.çok zor geçmeye başladı. hamile olduğumu anlamaya başladım. bide sürekli uyuyorum öyle böyle değil. akşam 9da yatıp sabah 1de kalkıyorum.öğlen 3te bidha uykum geliyo 6da kalkıyorum saat 12 olmadan bidaha uykum geliyo. ne yapacağımı şaşırdım. doktorum çok normal ne zaman yatmak uyumak istersen uyu dedi. çok kilo almaktan korkuyorum ama afedersiniz kusmaktan kiloda almıyorum. bebeğim çok çektiriyo bana (((

Beyaz ekmek pirinç makarna ......?????
Ok...

geçmiş olsun canım...
iyi olacaksındır AllaH'IN izni ile...
Bol bol uyu madem uykun geldikçe. sonra zaten düzelicektir.

Canım olagan şeyler. Bunlar....
Bbegin annecim burdayım ben diyo...
Rabbim sabır versin hamilelikteki sıkıntılar normal hsyattakıne benzemiyo
Ama geçicek canım .. Sabır inş
Bende kızımdasenin gibiydim
Artık kızcenöi olcak ne
Bilemem kuzum

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erkenden uyandım.. Bi hapsırma burun akıntısı öksürk vs... Evvet galiba grip oldum.. Coook güsel oh ne diyeyim artık
Budaaa gelir buda geçer alısmalısın dayanmalısın
Haydddiiiii görüüşürüzz.. Kendime bi ıhlamur yapam bol limonlu içiverem gari

arkadaşlar başka bu durumu yaşayan ve sağlıklı hamileliği devam eden var mı?.. lütfen bilgi verir misiniz?..

Benim doktorum illa tam 2 kat olması gerekmez demişti. 2 kata yakın ya da fazla olabilirmiş. Önemli olan artması, senin de 2 kata yakın artmış zaten. Haftasına göre değer sınırlar içindeyse endişe etme.

yok normal canım 2kat derken tam2kat değil.değerin normal tüp bebek sanırım.daha 3haftalık var yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler arkadaşlar.. endişeliyim biraz.. doktor da ameliyatda görüşemiyorum..

ohhhh sümüklü anne seni.
geçmiş olsun canım.

ohhhh sümüklü anne seni.
geçmiş olsun canım.

Benim bünye alışıyor artık çok şükür.Git gide bebişle anlaşıyoruz. Despot anası olacağından huyuma gidiyor. Oğlak burcu şöyle böyle anlamam. Aslan bir anası olacak. Tutuveririm ensesinden o kadar.

benim geçen hafta cumartesi kontrolum vardı 6+3 günlüktü bebeğide gördüm kalp atışalrınıda dinledim burda sorun yok:)ammaaaa!!!! bende ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey kalmadı korkuyorum acabamı diye doktora gitsemmiki yerindemi die?

Hiç korkma canım, ben de çok şükür bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Şanslı kesimdeniz, tadını çıkaralım:13:

Hiç korkma canım, ben de çok şükür bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Şanslı kesimdeniz, tadını çıkaralım:13:

tek öyle olsunn uyum sağladı heralde ondan sesi çıkmıoo ben aşılama yöntemi ile hamile kaldım korkuyorum hissetmeyince önceden arada bi ıstırır gibi olurda hah orda duruyo derdimm offf offf ....şimdi yeni kontrolumuz haftaya cuma gel tezkere gel:) iyidir inş kalbi canavar gibi atıyodur...

Günaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum (

Haklısın canım.
Annelerimize en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar.
Üzülme eşin yanında sana yardımcı oluyor ne güzel. maşallah.
eşinle bir bütün olun. yakında annende gelir ziyaretine.

Canim valla annemin gelmesi mumkun degil kizkardesim de yeni dogum yapti. O memleketimde yasadigi icin esiyle herkes yaninda. Halamlar annem kayinvaldesi filan. Ben burda gariban gibi hissettim dun. Kaynanam desen gezme tozma de ona gelip de benle ilgilenmesi biraz zor hanfendinin neyse bugun iyi hissediyorum dun hormonlarim costu sanirim abuk subuk herseye agliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…