Amin canım.hayırlı sağlıklı olsunlardaAllah bağışlasın yavrularını:) Bende ısrarla erkek istiyorum :) sağlıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evlat diliyorum ama bakalım hayırlısı biz 4 kız kardeşiz ablamında 1 kızı var 5 olduk benim ilk cocuğum ama erkek olursa ballı kaymak olacak senin inş kızın olur her eve kızda erkekde şart :) Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim dikkat et hareket etmemeye calis yat dinlen çok geçmiş olsun ...:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
Canim bendede kansızlık var demir hapi Icmem lazım ama bulantilar yüzünden icmiyorum doktor bulantilari arttiracagini söyledi.Biraz uyumuşum acıktıgımı hissettim kalktım bişi yedim sonrası vahim 😳 keşke yemeseydim hiç ölüyorum midemden. Sanki cok sey yemişim gibi oldu midem ağzımda hay allahım cok fena bi durum. 😳Dr bide kan ilacı başlattı o hepten halsizleştirdi beni mide bulantısıda yaptı ama mecbur içmek zorundayım.
Off bulantı mahvetti bizi ya ben 7 gündür hastanedeyim daha da ne kadar kalicam belli degil o hapi benim de icmem gerek ama bulanti yüzünden icemiyorum ..selam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledimyemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile
sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?
Kızlar bugün bulantı ve kusmadan helak oldum ... Ne zaman geçecek bu bulantı kaçıncı haftada.. Sıladan haber varmı bu arda
Ücretsiz olması iyi ama daha iyisi çok rahat oldu sıra beklemedim hemen aldılar az kişi olduğundan temizde :)
Canim dikkat et hareket etmemeye calis yat dinlen çok geçmiş olsun ...
Canim bendede kansızlık var demir hapi Icmem lazım ama bulantilar yüzünden icmiyorum doktor bulantilari arttiracagini söyledi.
Off bulantı mahvetti bizi ya ben 7 gündür hastanedeyim daha da ne kadar kalicam belli degil o hapi benim de icmem gerek ama bulanti yüzünden icemiyorum ..
Slm canım bi bulantı magduruda sensin dimi ben hala hastanedeyim idrarimdaki sıvı orani yeni duzene giriyor daha doktor ne zaman serum almadan bulantilar geçerse o zaman cikabilirsin diyor offf cok sıkıldım
Sıla ben oğlumda hiç bulantı yaşamadım ... Yerden yere çarptı beni bu bulantı .. Sanki arabadayım sürekli araba tutuyor baş mide allak bullak ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evt allahım korur inş benim7+4 bugun gördüm bebişi kalp atışında ama ısı vermek istemedı kalp atışının sesi için ana ben götüyorum dedi güveniyorum önce Allah'a sonra doktoruma
Hakkımızda hayırlısı olsun bebişin sım sıkı tutunmuştur sana inşallah :))
Isı vermek ne ya ilk kez duyuyorum ? Nasıl oluyor o. Ben 6+3 de gidicem doktora kalp atışı için erken biraz sanki..
Canim malesef ben diğer 2 hamileligimdede aynı şeyleri yasamistim bu üçüncü kez başıma geliyor yani cok kötü çaresiz kalmak elimden birsey gelmiyor az önce esim ve ogluslarim burdayi çocuklar benden uzaklasti sanki yada onlarin yaninda o kadar kustum ki o yüzden uzak duruyorlar benden bilmiyorum herseyi yanlış anlar oldum cok hassaslastim psikolojim alt üst oldu ..
Eğer çok kotuysen mutlaka serum almalısin idrar kontrolü yaptirmalisin bulantı deyip gecmeyelim hastanede olmasam bende bilmiyorum bu kadar ciddi olduğunu inşallah ilerde vay be ne cekmistik arkadaş bulantidan dicez :)
Eki Görüntüle 1144978 arkadaşlar sizce bebeğim nasıl şuan 8+2 günlük ilk gebeliğim olduğu için sormak istedim size ....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canın usg cihazının bebegi görmesi için yaydıgı ısı ve ısın kaynagı var .. Işınlarla bebwgini göreviliyorsun
Kalp atısını duymak için ileri düzüeyde ısı ve ışın vermesi gerekıyo ki sesleri duyabilesin
Ama bazi bilinçli drlar kalp atısını gösteriyo sese gerek yok cunku
Bebege zararlı
Bi kac sayfa önde arkadasımızın biri paylasmıs usg cıhazlarının bebege olan zararlarını okursun gülüm daha bilinçli olmak lazım ...
sebzelerde de karbonhidrat var, ben sabahları kahvaltıda müsli yiyorum artık içine extradan yulaf ve kuruyemiş atıyorum,, bazende ara öğün olarak yiyorum,,,
ilk üç ay kilo verenler oluyor bir sakıncası yok ayda 2 kg fazla ise , o zaman doktorlar müdaheşe edebiliyorlar,,
aldığın 1 kilo bence kilo değil şişkinliktir,,, yani paniğe kapılma,,,
dün okudum bazen sağlıklı yemek yemeğe başlayınca vücud ister istemez biraz kilo verebiliyor buda gayet normal,,
fakat 2. trimester başladığında kilo vermek, vücudun yağ yakması tehlikeli, çünkü yağ yakımında vücutta keton adında bir madde oluşuyor ve buda bebek için tehlikeli,,, onun için karbonhidratlar önemli,,,, birde yediğimiz faydalı besinler bebeğe gidiyor, meyve, kalsiyum, protein karbonhidrat,, baklagiller, faydalı yağlar,,yediğimiz hamur işinin veyahut baklavanın bebeğe bir faydası yok onlar bizim damak tadımız için,,,, tabiki de yemek istiyorsan yiyeceksin ama, bugün baklava yedim, meyve yerine demeyeceksin, meyveni de yiyeceksin,,,
birde vücud C vitamini depolamaz, yani hergün C vitamini olan meyve yada sebze tüketmemiz gerekiyor,,,,
birde sıvı almak çok önemli, günde 2,5 lt sıvı,,, çünkü ne kadar sağlıklı beslenirsen beslen bu dolaşım su yolu ile olmaktadır, ve ayrıca bizi olası enfeksiyonlarda ve şişkinlikden kurtarır,,,,
ben bunları what to expect in websitesinden okuyorum,,,,
Canim malesef ben diğer 2 hamileligimdede aynı şeyleri yasamistim bu üçüncü kez başıma geliyor yani cok kötü çaresiz kalmak elimden birsey gelmiyor az önce esim ve ogluslarim burdayi çocuklar benden uzaklasti sanki yada onlarin yaninda o kadar kustum ki o yüzden uzak duruyorlar benden bilmiyorum herseyi yanlış anlar oldum cok hassaslastim psikolojim alt üst oldu ..
Eğer çok kotuysen mutlaka serum almalısin idrar kontrolü yaptirmalisin bulantı deyip gecmeyelim hastanede olmasam bende bilmiyorum bu kadar ciddi olduğunu inşallah ilerde vay be ne cekmistik arkadaş bulantidan dicez :)
dünkü gibi değil canım sildikçe kahverengi gibi çok açık renk geliyor sadece
selam kızlar kahvaltıdan sonra uzanmıştım saat 12.30 gibi uyumuşum yarım saat kırkbeş dakika önce uyandım hala gözüm açık uyuyor gibiyim hep akşamları yorgunluk çökerdi ilk kez böyle oldu. bir haftadır da mide bulantılarım bunalttı bir şeyler yemekte çok zorlanıyorum. kasık ağrılarım 2 gündür azaldı gibi. ilk üç ay bitse isteyerek yemek yemeyi özledim çok özledimyemek yemek yemeye doymamak istiyorum şu an yemeyi bırak yiyeceklere bakamıyorum bile
sizlerde durum nasıl kızlar?
gyno ferro sanol kullanan var mı?
5n1k'ya
Tatlım, bu topic sana uğurlu gelecek inşallah
Sakın bizi unutma ve arada uğra, hem özlüyoruz hem de aklımız ve dualarımız senle...
Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?