2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canım.hayırlı sağlıklı olsunlarda

:2: çok fenayım ya biraz önce az da olsa kanamam oldu
Canim dikkat et hareket etmemeye calis yat dinlen çok geçmiş olsun ...
Canim bendede kansızlık var demir hapi Icmem lazım ama bulantilar yüzünden icmiyorum doktor bulantilari arttiracagini söyledi.
Off bulantı mahvetti bizi ya ben 7 gündür hastanedeyim daha da ne kadar kalicam belli degil o hapi benim de icmem gerek ama bulanti yüzünden icemiyorum ..
Kızlar bugün bulantı ve kusmadan helak oldum ... Ne zaman geçecek bu bulantı kaçıncı haftada.. Sıladan haber varmı bu arda

Slm canım bi bulantı magduruda sensin dimi ben hala hastanedeyim idrarimdaki sıvı orani yeni duzene giriyor daha doktor ne zaman serum almadan bulantilar geçerse o zaman cikabilirsin diyor offf cok sıkıldım

Ücretsiz olması iyi ama daha iyisi çok rahat oldu sıra beklemedim hemen aldılar az kişi olduğundan temizde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende yarın gidiyorum :)

Sıla ben oğlumda hiç bulantı yaşamadım ... Yerden yere çarptı beni bu bulantı .. Sanki arabadayım sürekli araba tutuyor baş mide allak bullak ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim malesef ben diğer 2 hamileligimdede aynı şeyleri yasamistim bu üçüncü kez başıma geliyor yani cok kötü çaresiz kalmak elimden birsey gelmiyor az önce esim ve ogluslarim burdayi çocuklar benden uzaklasti sanki yada onlarin yaninda o kadar kustum ki o yüzden uzak duruyorlar benden bilmiyorum herseyi yanlış anlar oldum cok hassaslastim psikolojim alt üst oldu ..
Eğer çok kotuysen mutlaka serum almalısin idrar kontrolü yaptirmalisin bulantı deyip gecmeyelim hastanede olmasam bende bilmiyorum bu kadar ciddi olduğunu inşallah ilerde vay be ne cekmistik arkadaş bulantidan dicez :)

Evt allahım korur inş benim7+4 bugun gördüm bebişi kalp atışında ama ısı vermek istemedı kalp atışının sesi için ana ben götüyorum dedi güveniyorum önce Allah'a sonra doktoruma

Isı vermek ne ya ilk kez duyuyorum ? Nasıl oluyor o. Ben 6+3 de gidicem doktora kalp atışı için erken biraz sanki..

Isı vermek ne ya ilk kez duyuyorum ? Nasıl oluyor o. Ben 6+3 de gidicem doktora kalp atışı için erken biraz sanki..

Canın usg cihazının bebegi görmesi için yaydıgı ısı ve ısın kaynagı var .. Işınlarla bebwgini göreviliyorsun
Kalp atısını duymak için ileri düzüeyde ısı ve ışın vermesi gerekıyo ki sesleri duyabilesin
Ama bazi bilinçli drlar kalp atısını gösteriyo sese gerek yok cunku
Bebege zararlı
Bi kac sayfa önde arkadasımızın biri paylasmıs usg cıhazlarının bebege olan zararlarını okursun gülüm daha bilinçli olmak lazım ...

Sılam canım cok geçmiş olsun bitanem
Ya inş geçer bu günlerinde
Alınganlık yapma canım ogluşların seni cok sewiyo küçükler daha korkmuslardır annesi sen iyi olmaya bak

Uzaklaşmazlar bitanem ... Şimdi hastanede yattığın için psikolojileri değişmiştir... Her şey yoluna girecek ... Serum bir kaç kez banada bağlandı .. Elden ayaktan kesildiğimde... O kadar değilim normalde o moda girdiğimde gidiyoruz hemen ..

arkadaşlar sizce bebeğim nasıl şuan 8+2 günlük ilk gebeliğim olduğu için sormak istedim size ....

merhabalar, ben inanılmaz rüyalar görüyorum.yatıyorum kalkıyorum tekrar rüya, tekrar rüya..
sizde de var mı bu durum?ayrıca hep kız bebiş görüyorum rüyalarımda. hep bizim eve gelmiş birilerinin bebişleri. kendi bebeğimi görmedim ama kucağıma alıyorum, öpüp kokluyorum, boynuma sarıldığını filan görüyorum.
yeni doğum yapan bi arkadaşımda hep erkek bebek görmüş rüyasında kızı oldu..
sağlık sıhhat versin rabbim, cinsiyet önemli değil ama merakta var tabii
kimisinin rüyaları tersine , kimisinin düzüne çıkar derler. benim nasıl çıkacak bakalım.

aynen benim doktor da gösterdi zorlanmayalım dedi

sagol canım bılgılendırmen ıçın. ben dedıgın gıbı herseyden yıyorum faydalı olan. ama benım tek korkum bu kılo vermenın devamının gelmesı. yuruyuse devam edersem verıcegımı de bılıyorum. ama dedıgın gıbı bıraz daha fazla karbonhıdrat tüketmelı o zaman. doktorumla da mutlaka konusucam bu konuyu bakalım neler soyluycek merak edıyorum.

Canım senin çocuklar kaç yaşlarındalar?

ben kullanıyorum canım gyno ferro sanol. demir eksikliği olduğu için hamile kalamadan kullanmaya başlamıştım hala devam

5n1k'ya

Tatlım, bu topic sana uğurlu gelecek inşallah

Sakın bizi unutma ve arada uğra, hem özlüyoruz hem de aklımız ve dualarımız senle...

Canım benim teşekkür ederim. Biz gözüm ekim topiğinde

Alttan bakmasın yaaa 😔 korkuyorum bi zararı olur die

Doktorlar zararının olmadığını söylüyor ama ben 1 hafta sonra tekrar gitmeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…