[
ben de en fazla 10 kilo almak istiyorum...umarım istem dışı çok almam..
gerçi her şeyin başı bebişin sağlığı..]
bana da bütün takvimler erkek diyor..eşim de bi güzelleştin sen diyor..önceden çirkin miydim acaba
ama 1 tane çok acıyan bi sivilcem çıktı
canım ne güzel yazmışın.ben de not almaya başlıyayım...
ben de en çok meyve yiyorum...kilo aldırıyor mu meyvee
aslında 24.haftaya kadar iyi gitmişin ne olduysa o hafta olmuş
canım nerdeyse kahkaha ile okudum
çok güzel anlatmışsın..
allah ömür boyu ayırmasın sizi..
canım çok duygulandım okurken...
allah bize de nasip etsin de ben korkuyorum spinal sezeryandan
sanki uyuşmucam acıcak gibi geliyor
gerçi arkadaşlarım kamyon geçse üstünden duymazsın diyorlar
ben de hep yiyordum ama tiksinti geldi ...
çok üzülüyorum ama hiç yiyesim gelmiyor
aynen canım benim eşim de bana zayıfladın diyor
ben de 2 kiloya yakın verdim...gerçi memnunum bu durumdan
seninle de aramızda bir gün varmışş..
zamanında gelir inşallah miniklerimiz..
Arkadaşlar sizleri çok takip edemiyorum, yapmış olduğunuz paylaşımları kaçırdığım içinde üzülüyorum valla ne yalan söyleyim, çalıştığım için hiç vaktim olmuyor...
Bende beslenme konusunda kafama takılanlar var, sizler nasıl besleniyorsunuz ? Doktorum bana bu ilk 3 ay için bol bol su içmen yeterlidir dedi, tuvalete gitmekten usandım artık öyle diyim, günde 2 litreyi geçmeye çalışıyorum...
Onun haricinde sabahları pekmez tahin yiyorum yerkende çok zorlanıyorum, birde günde mutlaka4-5tane kayısı yiyorum, kurutulmuş siyah üzümde yiyiorum gün içinde 10 tane kadar. Daha ne yapıyım söyleyin bana
halsizlik olmasa bende memnun olcam da ölü gibiyim evde sabahtan akşama kadar benim geç döllenme var sanırım canm 3 gün gerideyiz biz cumartesi eşimle gideceğiz kontrole hayırlısı olsun bakalım sağlıklı olsunlar inşallah
içinde karbonhidrat olan sebzeler, patates, bezelye, kavun, ananas, (az yemek gerekiyor) muz, üzüm, ve kurutulmuş meyveler bunların içinde karbonhidrat oranı yüksek, portakal, greyfurt, orta oranda, elma, armut, çilek, orta oranın biraz altında karbonhidrat var,,
bende az ekmek yiyorum günde sadece bir dilim ama bulgur pilavı , müsli, kısır, yulaf ezmesi ve kısacası uzun sürede sindirilen kan şekerini uzun süre normal tutan karbonhidratlar tüketiyorum, ,
bence yürüyüşü doktorun verdiği ölçülerde devam ettir çünkü doğum ve hamilelik daha kolay oluyor ve sonrası da tabiki de,,
birde ben kegel hareketlerini yapıyorum oda doğumun kolay olmasını sağlıyormuş,,,
birde ikinci trimesterda günde sadece 300 kalori almamız gerekiyor extradan bu oran ikiz gebeliklerde veya çok zayıf yada çok kilolu hamile kalanlard biraz değişiyor ama çok değil,,,
kafanı şişirdiysem kusura bakma,
Çok çok üzgünüm :2:
kızlar bu arada aklınızı karışıtırmak istemem ama;
hamilelikte çok çilek yersen bebğin bi tarafında çilek gibi kızarıklık olur diye duydum ve o yüzden çilek yiyemiyorum
batıl inancım yoktur hiç ama cesaret edemedim.çok istersem bi iki tane tadımlık yiyorum..
tecrubeli anneler çilek yemiş miydinizzzz
ablam özellikle yedi bebeğim akıllı olsun diye hiçbişiyde olmadı valla kilo kilo yiyordu maşallah yeğenimde akıllı bi çocuk bembeyazda yok öle bişiy
canım çok üzüldüm gerçekten..
Allah sabır versin..
ama bak ne güzel iki evladın varmış sana teselli olucak..
sarıl onlara sımsıkı..
Çok çok üzgünüm :2:
[
ben de en fazla 10 kilo almak istiyorum...umarım istem dışı çok almam..
gerçi her şeyin başı bebişin sağlığı..]
bana da bütün takvimler erkek diyor..eşim de bi güzelleştin sen diyor..önceden çirkin miydim acaba
ama 1 tane çok acıyan bi sivilcem çıktı
canım ne güzel yazmışın.ben de not almaya başlıyayım...
ben de en çok meyve yiyorum...kilo aldırıyor mu meyvee
aslında 24.haftaya kadar iyi gitmişin ne olduysa o hafta olmuş
canım nerdeyse kahkaha ile okudum
çok güzel anlatmışsın..
allah ömür boyu ayırmasın sizi..
canım çok duygulandım okurken...
allah bize de nasip etsin de ben korkuyorum spinal sezeryandan
sanki uyuşmucam acıcak gibi geliyor
gerçi arkadaşlarım kamyon geçse üstünden duymazsın diyorlar
ben de hep yiyordum ama tiksinti geldi ...
çok üzülüyorum ama hiç yiyesim gelmiyor
Cok üzüldüm canım gercekten hayrlı buymus demekkiÇok çok üzgünüm :2:
Bebişim bn kilo kilo yiyorum...kızlar bu arada aklınızı karışıtırmak istemem ama;
hamilelikte çok çilek yersen bebğin bi tarafında çilek gibi kızarıklık olur diye duydum ve o yüzden çilek yiyemiyorum
batıl inancım yoktur hiç ama cesaret edemedim.çok istersem bi iki tane tadımlık yiyorum..
tecrubeli anneler çilek yemiş miydinizzzz
biz de cumartesi gidicezz
çok heyecanlıyım aklıma geldikçe mutlu oluyorum
o halsizliği hiç sorma nerdeyse bi kat merdiven çıksam dinlenip ikinci katı öyle çıkıcam yaşlı nineler gibi oldum
Allahım iki evladıma uzun ömürler varsin
Erenime.
Cerenime.
Elden bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?