2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bana doktorum her gun mutluka 1 yumurta ( bunu asla atlamamalıymışım), 2 bardak süt, ceviz, fındık, badem ve bir öğun et bir öğün sebze yemeği verdi. sebze yemeğinin yanında yoğurt, et yemeğinin yanında ise mutlaka bol limonlu salata ve etin yanında süt ürünleri tüketmemem gerektiğini söyledi( demir emilimi için) . ekmek ise tam buğday ekmeği olmalıymış. bir de hafta da iki kere balık. ama ben ne yazık ki yiyemiyorum. yeme düşüncesi bile midemi bulundırmaya yetiyor. balık yerine geçebilecek gıdalar alıyorum. 3 ay bitiminde de balık hapı artık.

oooo ben kızımda bisürü yedim ama kızarıklık falan yok batıl inanç bunlar şekerim
canın istiyorsa ye :))

Selam güzel annişler.
biz geldik, hosgeldik.
kalp atisimizida duyduk.
dusuk riskimizde gecmis ve 7 haftalik oldugnu soyledi.

çok sivindim canım bende bugün duydum
duyan duymayan kalmasın :))

Çok çok üzgünüm :2:

Geçmiş olsun canım bende bi tane kaybetmiştim şimdi yine hamileyim
allah herşeyin hayırlısını versin bak ne güzel 2 evladın var allah onlara
uzun sağlıklı ömürler versin yine denersiniz yine olur biliyorum şimdi
ağlıyosundur ama ağlıyosanda içine atma ağla rahatla birkaç ay sonra
güzel haberlerle gel yine buraya...

Hayırlısıyla inş
ben normal istiyorum ama bazen korkuyorum işte çatlaklar için be zmn başladın yağlanmaya :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğrendiğimden beri her banyodan sonra 10 dk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilkinde asermistim kızımin göz kapaginda biraz kizariklik vardı 40 i çıkana kadar gecmisti onla alakali mi bilmem belkide başka bisey

Ben ilkinde asermistim kızımin göz kapaginda biraz kizariklik vardı 40 i çıkana kadar gecmisti onla alakali mi bilmem belkide başka bisey

Benimde oğlumda vardı aynısı. Zamanla geçti...

Kizlar merhaba. İcimde hep minik bi kiz cocugu var gibi hissediyorum belkide kendimle bebegimi karistiriyorum :49 kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum

bence de az ye çünkü çileğe çok fazla ilaç atıyorlar, çünkü hemen deforme olan bir meyve ve 15-20 dakika suda bekletşnce de eriyor,,

Kizlar ankara etimed hastanesine giden varmi nazil bir hastane acaba

kızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?

bu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...

İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...

kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?

off offf ne güzel ne mutlu sana.çokta kolay bir doğum olmuş. Darısı başımıza canımm
gel tezkere gellll . Allah ayırmasın ellerinizi canım.
Çok çok üzgünüm :2:

Allahım iki evladıma uzun ömürler varsin

Erenime.
Cerenime.

Elden bişey gelmiyor.
hayırlısı canım. Yavrularına seni bağışlamış
kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?
köy tavugu en guzeli. bir civciv 40 günde tavuk oluyor canım. birde hasta olmasınlar dıye devamlı ılac verıyorlar.. Ye ama cok degıl. Ama daha cok kırmızı et ye derım

kızlar benim zaten çatlaklarım var ama hamilelikte daha da artmasınlar diye ne kullansam ? badem yağı mı yoksa biooil diye bir şey duydum ? bana önerisi olan bir tatlışş var mı

ben geldim

sağol canım çok tüketmiyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…