Bazen dogumdan sınra oluyo bebişlerde ama 2 aya kalmadan geçiyo seninkide öle bişidirBen ilkinde asermistim kızımin göz kapaginda biraz kizariklik vardı 40 i çıkana kadar gecmisti onla alakali mi bilmem belkide başka bisey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızz sen minik misinKizlar merhaba. İcimde hep minik bi kiz cocugu var gibi hissediyorumbelkide kendimle bebegimi karistiriyorum :49 kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum
ayy inşallah hayırlısıyla sağ sağlim alırız kucağımıza :)
bu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...
İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...
Canim rabbim sizlerede nasip etsin insallah burda doğum hikayelerinizi paylasmak ben ikinci oglumda 2010 haziran anneleri topigindeydim öyle güzel arkadaşlıklar kurdukki orda bikac arkadasimi dogumunda hastaneden arayip tebrik etmiştim inşallah burda sizlerlede böyle güzel ve samimi arkadaşlıklar kurabiliriz.bu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...
İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...
Canim 2 kez hamilelik yasamis ve a dan z ye tum çatlak ürünlerini bilen biri olarak hiçbir krem çatlakları önlemeye fayda etmiyor kilo aldigin icin çatlakların önüne kremle gecmen imkansız. Ten yapısına göre de çok değişiyor bu durum eger cilt yapin musayitse catlamaya krem malesef fayda etmiyorkızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?
Ayy canim bende çok istiyorum bi kizim olsun inşallah rabbim herkese gonlundekini verir :)Kizlar merhaba. İcimde hep minik bi kiz cocugu var gibi hissediyorumbelkide kendimle bebegimi karistiriyorum :49 kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)Selam güzel annişler.
biz geldik, hosgeldik.
kalp atisimizida duyduk.
dusuk riskimizde gecmis ve 7 haftalik oldugnu soyledi.
Canim ben hamileligimde yedigim çileği normal zamanda bile yememisindir takılma böyle seylere canin ne istiyorsa ye doya doya afiyet seker olsun bebegine can olsun :)kızlar bu arada aklınızı karışıtırmak istemem ama;
hamilelikte çok çilek yersen bebğin bi tarafında çilek gibi kızarıklık olur diye duydum ve o yüzden çilek yiyemiyorum
batıl inancım yoktur hiç ama cesaret edemedim.çok istersem bi iki tane tadımlık yiyorum..
tecrubeli anneler çilek yemiş miydinizzzz
Offf en son duymak isticegim haber çok üzüldüm canım ya rabbim sabir versinÇok çok üzgünüm :2:
Maşallah canım gözün aydın inşallah hersey sonuna kadar sorunsuz gecer:)Ben geldim
duydum bebişimin güm gümleriniallahım sana şükürler olsun
duymayı bekleyen herkese de nasip etsin çok mutluyum çok
boyumuzda 1,25 cm olmuşhaftamıza görede boyumuz kesemiz
herşey normalmiş 3 hafta sonra gel dedi ikili test falan yaparız dedi bu kadar
gördüm onu minnacık tı çok güzel di ağlamak istiyorummmmmmm
Canim bebeğe birsey olduğunu anliyabilecegin tek sey kanama olmasıdır kanaman olmadığı surece korkma hamileligi kendine zehir etme tadını çıkar bu gunlerin niye kendine stres yapıyorsun anlamadım ..Bu arada yukarılarda bişi yazılmıştı ama biri alıntıladığı için tam konuya hakim olamadım bebeğe bişey olup olmadığı ecz aldığımız testle anlaşılır mı ben geçen hafta gittim Dr önümüzdeki haftaya rand var ama ben tedirginim gebelik testi işime yarar mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?
Kızlar kız bebek sol tarafta mı seğiriyordu.
Canim bebeğe birsey olduğunu anliyabilecegin tek sey kanama olmasıdır kanaman olmadığı surece korkma hamileligi kendine zehir etme tadını çıkar bu gunlerin niye kendine stres yapıyorsun anlamadım ..
kızlar benim zaten çatlaklarım var ama hamilelikte daha da artmasınlar diye ne kullansam ? badem yağı mı yoksa biooil diye bir şey duydum ? bana önerisi olan bir tatlışş var mı
Kızlar bugün doktora gittim.
Son âdet tarihim 14 nisan olduğu için 7 haftalık oldugumu ve kalp atisini da duyarım diye bu haftayi beklemistimm. Doktor 5 haftalık oldugumu söyledi.
Yürüyüş yapabileceğimi söyledi.
Sadece folik asit yazdı.
2 hafta sonra kalp atisi için tekrar çağırdı.
Canım kanamam olmadı ama hamilelikle ilgili belirtim de yok o yüzden tedirginim biraz mide bulantım yada aş erme yada ağrı falan hiç bişi yok aile hekimi kanaman olmasada gebelik sonlanabilir dedi cesaret edip Dr gidemiyorum salı Rand var onu bekliyorum işte(
canım aklımıza bunları getirmemeliyiz.
Yavrularımız Allah'a emanet...
güzel şeylerin olacağını düşünmelisin.
hem niye durup dururken böyle bir şey olsun ki?
Allah yazdıysa zaten bu bebek olacak.
Annem hamileyken cam bile silermiş, hatta 9 ay boyunca çalışmış.
ama Allah yazdı demek ki ve ben dünyaya geldim.
O yüzden olumsuz düşünmek yok.
Hamilelik hormonları kaygıya neden oluyor ama bunla başa çıkabiliriz.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Demek ki gec döllenme olmuş olsun 2 hafta sonra duyarsin inşallah kalp atışlarını :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide.
Canım kanamam olmadı ama hamilelikle ilgili belirtim de yok o yüzden tedirginim biraz mide bulantım yada aş erme yada ağrı falan hiç bişi yok aile hekimi kanaman olmasada gebelik sonlanabilir dedi cesaret edip Dr gidemiyorum salı Rand var onu bekliyorum işte(
Sılam ne listesi ben var mıyım listede özelden bişi yollamadım sana :))
Canim öyle sanslisinki hamileligin sorunsuz bir şekilde ilerledigi için suan senin yerinde olmayi çok isterdim. 1 aydır bulantilarla mücadele ediyorum son 8 gündür hastanedeyim bu bir ay icinde yasadiklarimin bir saatini bile yaşamak istemiyecegine eminim o yüzden böyle şeylere takılma hamileligin tadını cikarmaya bak gercekten cok sanslisin :)
kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?
Canim daha bebegin hareketini yada seyirmesini hissedemessin o segirme dedigin bağırsak hareketlerin :)
Bebegin kesesi solda ise kiz sagda ise erkek derler kontrolüne gidince sor doktoruna kese soldami sagdami diye.
Ben inanmıyorum gerçi bunlara ama sordum doktora yinede solda dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?