2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bnm dogum tam bi macera...
Nırmal dogum yaptım... Ramazanın 14. Günü persembe günü saat 11:42 de yattım hadtaneye suyum geldi zaten gunumde geçiyodu
Yatarken sancım yoktu ve sancınn nasıl bişi oldugunu bılmedıgınden rabbime Allhım çekicegum sancıları gunahlarıma kefaret say diye dua ettım
Nese aksama doru sancım basladı aman Allhım ama acılma yok.. Üniv hast. Dogum yaptım yanımda hep dogum yapacaklar bnm gıbıler işte
Bn bagırıyom cagırıyom sancı gelince
Sancı gıdınce tık uyuyorum
Dua okuyorum falan .. Sonra o psıkolojıyle rabbime allhım bak bu böle olmuyo gunahlarımı öbür tarafta cekerım sancımı azalt demişim hemşire sonradan anlattı
Eşime bagırıyomuşym
Bayramm Allh ceZanı versın ...
Ya millet ben sızlanıp sölendıkce gulmkten yerlere yatıyo
Neyse bnm sancı tawan ama 3 cm acılma var sabah saat 9:40 gıbı prof geldi suni sancı taktı abboww normal sancıdan beter...

1 saat sonra 6 cm acılmm oldu hemn doguma aldıkar.. Ikın ıkn ıkın bebegım dogmuş agzını falan yıkıyolar bn hala ıkınıyom adedersınız sancıdan şeyim uyuşmuş hıssetmedım bıle dogurdugumu
Hemşire geldi bn gözum kapalı üstüme bişi koydu yeşil örtünün içinde kapkaragözlü böle misket gıbı sacları okadar cokkı anlatamm dedım kızm az daha bekleseymıssın sacları ördürüp gelcekmissin ...
Dogumhanenın kapısında bnm annem babam ve eşim 22 saat boyunca bekledıker nerdeyse
Ramazanın 15.gunu cuma saat 10:40 ta bebişim oldu ...
Allhım okadar sancıymş agrıymış hepsi paaat gıttı
Bi bebek bu kadaemı gusel kokar ...
Üstumuzu gıyındık kızımda gıtdırdıler bni odama göturcekler hast bakıcı tekerlklı sandalyeye koydu bnı dedi alabilecekmısın bebegı dedım almazmıyım
Kapıdan bi cıktım annem babam eşim bni görünce aglıyolar... Ama nasıl..
Ya kızlar o anı hıc unutmam... Olurum üstümde yeşil otlar biter onlara bile anlatırım
O ayakları elleri arada bi esnıyodu tut o agzını ısır ısır ısr
Dahaa ne anlatayımmki sayfalar yetmez düşüncelerıne
Rabbim yasamayan herkese yasatsın

ayyyy canım süpersin çok güzel anlatmışsın maşallah kuzuna sana da, demek öbür tarafta çekerim sancımı koptum ya, ne güzel koku değil mi tarif edilemez

Senin ağrı eşiğin düşük o zaman benim gık çıkmadı birde normal doğuraydım bana da suni sancı verdiler benim sancı çıkıyor 100 lere geçiyor neyse ebeler bakıyor yüzüme bön bön ne oldu dedim sancın var mı dediler eeee vaaaar dedim niye bağırmıyorsun dediler niye bağırıyım mı dedim senin sancında bağırıyorlar ağrı eşiğin yüksek dediler o zaman öğrendim yüksemiş dedim ben bunu her ay yaşıyorum adet sancım böyle benim

Kızlar günaydın...dün çok kötüydüm biliyosunuz... Gece mahfoldum sabaha kadar istifra ettim... Şimdi biraz daha iyiyim ....bir kaç lokma yemek yiyebildim... Sizler nasılsınız?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlıyorum seni sılam hemde çok iyi...serumla iyi oluyorsun ama ne zaman vermeyi bıraktılar aynı yine ..neyse kal canım ne yapacaksın tabiki aklın evde çocuklarda anlıyorum seni..ilgilenecek tek eşinmi var yani onun ailesinden kimse yokmu yakında...zaten bir gerçegi burda ögrendim ben zor zamanda etrafta kimse kalmıyor nedense..Türkiye'de komşun bile bir çorbaymış yapıp getiriyor.Kendimizi motive edicez canım az kaldı inşallah Dualarım seninle Allah'aemanet ol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kıslar

Bana vitamin vermediler. Vitamini size verdilermi?

Birde tam kan ve idrar tahlillerinden başka bişey yapmak lazımmı?

hamdolsun canım, daha iyi olmana sevindim

canım siz böyle yazdıkça üzülüyorum yakın olsak yaparım yemeğinizi

Merhaba kıslar

Bana vitamin vermediler. Vitamini size verdilermi?

Birde tam kan ve idrar tahlillerinden başka bişey yapmak lazımmı?

sadece folik asit kullanıyorum vitamin üçüncü aydan sonra veriliyor, bazılarına erken verebiliyorlar eksikliğine göre, o tahliller yeterli

Son düzenleme:
Evet malesef zor durumda kimseyi goremiyorsun cevrende yine ne varsa eşinde var insanin hem iyi günümde hem kötü günümde hep esim var yanımda es yönünden cok sansliyim şükürler olsun cocuklarima cok iyi baba banada çok iyi es oldu her zaman rabbim ondan bin kere razi olsun ..
Ben ayniyim canim senin azda olsa iyi olmana sevindim.

İnşallah canim insallah

hoş geldin canım

Masallh sana
Wallhı bagıra cagıra catırr catır dogurttular bni
Ewet o koku tarıf edılmez
Ewe ilk geldim emzirdım
İnsan bebek emzirince bile ccok degısık oluyo
Ayyy anlatılmaz yasanır :)

sadece folik asit kullanıyorum vitamin üçüncü aydan sonra veriliyor, bazılarına erken verebiliyorlar eksikliğine göre, o tahliller yeterli

sağol canım ne bileyim diğer yerleride okuyorum vitamine başlamış herkes ben başlamadım endişelendim

Testler çok iii demişti demek onun için başlamamışler. Bende folik asit kullanıyorum.

hamdolsun canım, daha iyi olmana sevindim

canım siz böyle yazdıkça üzülüyorum yakın olsak yaparım yemeğinizi

Allah razı olsun düşünmen yeter..Benim o konuda eh işte pek sıkıntı yok ama ilk hamileligimde yine aynıydı kimse yoktu.Ama geçecek pozitif düşünelim.Burası Türkiye'den çok farklı yani ne bileyim öyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim nerdeyse 2 haftadan beti bulantılarım çok doğru düzgün ymk yiyemiyorum su içemiyorum hele yumurta süt fln hiç tek korkum bebeğim için bunlardan dolayı bebeğime zararı varmıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy çok tatlı... Allah bizlerinde kucaklarında nasibeylesin bebişlerini..

Masallh sana
Wallhı bagıra cagıra catırr catır dogurttular bni
Ewet o koku tarıf edılmez
Ewe ilk geldim emzirdım
İnsan bebek emzirince bile ccok degısık oluyo
Ayyy anlatılmaz yasanır :)
:)) ay beni de doğurtalardı çatır çatır sana da maşaallah onca saat çekmişsin sancını herkes dayanamaz ikincin kolay olur ama

evet emzirmek müthiş bir duygu göğsüm sızladı benim kuzum 19 ay ite kaka emdi benim zorumla, bir yaşında bırakmıştı 7 ay geceleri kalktım emzirdim uykusunda 19 a tamamlayabildim gönlüm de ki iki seneydi, ayy meme verince öğğğ derdi bir zoruma giderdi sıpa ben seni emzirmek için ameliyatlı halimle hastane yollarına düşüyordum diye üzülürdüm
sağol canım ne bileyim diğer yerleride okuyorum vitamine başlamış herkes ben başlamadım endişelendim

Testler çok iii demişti demek onun için başlamamışler. Bende folik asit kullanıyorum.

endişelenme canım

canım bilirim o duyguyu benimde oğlumda yemek yapanım yoktu başka şehirdeydik komşularım vardı ama bir gün yemek getiren olmadı( öyle üzülürdüm ki eşime derdim tencere tencere yemek olsa da seçip yesem ee yap derdi sanki bilmezmiş gibi kokudan tiksindiğimi şimdi hamdolsun hem kendim yapabiliyorum hem ailemizin yanındayız artık

canım bir şey olmaz ilk 3 ay bebek senin depolardan besleniyor 3 aydan sonra zaten bulantın bitecek o zaman önemli, şimdi mutlaka her gün ceviz badem ve yoğurt ye ben yoğurda tuz atınca yiyebiliyorum bulantımı kesiyor

Evet canım o konuda haklısın
Bnm gecen haftalarda kanamam oldu mesela iki gun ewde kalmk zorunda kalmıştım annemlere gıdemedım.. Burda komsu arkadaslarım yemegımı yaptılar kızıma baktıkar bn yattım sadece
Ewımı bıle temizledıler. Allh hepsınden razı olsun
Rabbim szlerede kolaylık versın inş
Canm ilk 3 ay cocuk sendn beslenıyo ac kalmn cocuga zarar vermez sen su yu bırakma ilk 3 ay için cok önmli bitanem
Zorlada olsa su iç

Ewet... Bnde zar zor 10 ay emzirdım
Yapmadgım etmedıgım şeler kalmadı..
Ama ilk sancı cok cektıgımden sütüm azalmıştı içerde kesilmiştı resmn cocugumda ilk lakır lakır ememeyınce sogudu bnden zar zor 10 ay işte

Canim hic merak etme bebegin ilk uc senin depondan faydalanıyor o yüzden de sen cok halsiz kalıyorsun inşallah biticek bulantilarimiz inşallah

Canim hic merak etme bebegin ilk uc senin depondan faydalanıyor o yüzden de sen cok halsiz kalıyorsun inşallah biticek bulantilarimiz inşallah

İnş CNm ya biter bunlar bitincede inş başka şeyler başlamaz hergünüm farklı farklı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…