2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Giremedim ne zamandir kizlar. Sayfalar carsaf carsaf okuyamayacagim. Bulantili serumdaki arkadaslar noldu gelismeler iyi mi onu merak ettim. Silam ozellikle sen canim hastanede misin hala acaba? Bu arada kizlar. 7+2 bitti bugun cok sukur. Giderek hamileligimi unutuyorum ters hareketle gelen kramp sanciyla kendime geliyorum ve yatmaya basliyorum :) onun disinda midem dolu dolu olmasina rgmen agzim hic bos durmuyo. Allahtan az az yiyorum. Bi de igne kullanan arkadaslara sorum olacak. Benim karin bildiginiz baya sis artik. Kasik bolgemle birlescek nerdeyse. Gazim yok eminim. Acaba diyorum bu igneler mi sisiriyor beni bu kadar

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım:)
İyi olanlarda var olmayanlarda :))
Ben iyiyim şükür.. Sen nasılsın??
Senin bebeginin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum...
Önceki gebeliğimde de adetim gecikir gecikmez başlamıştım. İğne yapıyorum diye çok da umutlanmıştım, bu sefer olacak diye. Kısmet değilmiş.

Canım sen bu hamileleiginden mi basediyısun;(
Öncekinden mi

İyi olanlarda var olmayanlarda :))
Ben iyiyim şükür.. Sen nasılsın??

Senin bebeginin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum...

Canım sen bu hamileleiginden mi basediyısun;(
Öncekinden mi

herkes biran önce iyi olsun,zaen az kaldı 3 ayımızın dolmasına:)

iyiyim canım şükür bir sıkıntım yok:)

Beeeen... Nerdeyse bu hamilelikte en co yasadıım şey bas agrısı... Dayanılmaz şekılde olursa dr mn önerdigi minosetten alıorum bi tane.. Malesed baska türlü geçmiyo üstüne uyku bide Aslında buda önmli bi konu.. Bnm kızm daha küçük suan bişi anlamıyo ama dogdugunda kızım 2.5 yasında olcak... Şimdiden ortamı eşit tutmak için nasıl bişiler yapailirim diye düşünüyorum... Dedigin gibi bencede eger seni anlayabilcek bi yastaysa bu yazdıkların gerçekten cok mantıklı ... Allah yardımcımız olsun.....[/QUOTE .!.:
Bendede süreklibir ağrı vardı ama bu hafta adet haftam arttı ağrı parol içtim 4 adet 8 haftama kadar içtiğim cokmu ictim acaba ama cok agrıyınca içtim.

Allah korusun canim benim icini rahat tut sen biliyosun bize hicbisey stres kadar zarar veremez. Iyi dusun iyi olsun.

Evde de hic sutyenle gezemiyorum boguluyorum sanki. Oyle yapayim ama en iyisi...

Kizlar kac gundur az cok bisiler yiyebiliyordum. Bugun esim tavuk sote yapti ölüyordum nerdeyse bulantidan. Sogan, biber, domates uclusune dayanamiyorum. Ben de artik biraz sakinlesince yarim yesil elma, 8-10tane kiraz, yarim muz yedim. Simdi daha iyi hissediyorum kendimi cok sukur. Ama yataktan cikamiyorum kokular vs mahvediyo. Halsizlik de var tabi. Su okul hayirlisiyla kapansaydi da ailemin yanina gitseydim artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anyepfistigi benim de goguslerim cok hassasti. Kolum degse yuregim agzima geliyordu. Ama bir iki gundur baya azaldi. Bugun de yok gibi bisi. Seninki de gecer umarim kisa zamanda.

Allah korusun canim benim icini rahat tut sen biliyosun bize hicbisey stres kadar zarar veremez. Iyi dusun iyi olsun.

Evde de hic sutyenle gezemiyorum boguluyorum sanki. Oyle yapayim ama en iyisi...

buyuk sutyen al ama kesin kullan yoksa sarkma oluyomus canim

şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi

şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi

Olmasin iste canim. Daha ne istiyorsun. Bulantinin varligi da siddeti de kisiden kisiye degisiyor. Sen bulantin olmadigi icin sukret bence, gariplik arama.

anormal oldugunu sanmıyorum. bende senın gıbıyım hatta bende dıger bahsettıklerınde yok.sadece aş erme var . acayıp tatlı istiyor canım.bırde balık yemıyorum ama onu daha once de sevmezdım artık hıç sevmıyorum. annemde de olmamış hiç genetik sanırım.

Canım benim de 7+4 ve karnım sis baya. Kabızlık yok. Yemem normal yemek düzeni ama gobegim 4 aylık gibi şiş.

Olmasin iste canim. Daha ne istiyorsun. Bulantinin varligi da siddeti de kisiden kisiye degisiyor. Sen bulantin olmadigi icin sukret bence, gariplik arama.

şükür cnm ama okadar gebelikle ilgili şeyler okuyorumki olamması sorun diyor bu sefer acabalarım oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…