İyi olanlarda var olmayanlarda :))iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım:)
Senin bebeginin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum...Bende ogluslarima söylemedim hala kardeşleri olacağını cinsiyeti belli olsun ondan sonra söylemeyi düşünüyorum o zamana kadar iyj olurum inşallah ogluslarimla bir kardeşleri icin alışveriş yapariz inşallah
Önceki gebeliğimde de adetim gecikir gecikmez başlamıştım. İğne yapıyorum diye çok da umutlanmıştım, bu sefer olacak diye. Kısmet değilmiş.
İyi olanlarda var olmayanlarda :))
Ben iyiyim şükür.. Sen nasılsın??
Senin bebeginin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum...
Canım sen bu hamileleiginden mi basediyısun;(
Öncekinden mi
Beeeen... Nerdeyse bu hamilelikte en co yasadıım şey bas agrısı... Dayanılmaz şekılde olursa dr mn önerdigi minosetten alıorum bi tane.. Malesed baska türlü geçmiyo üstüne uyku bide Aslında buda önmli bi konu.. Bnm kızm daha küçük suan bişi anlamıyo ama dogdugunda kızım 2.5 yasında olcak... Şimdiden ortamı eşit tutmak için nasıl bişiler yapailirim diye düşünüyorum... Dedigin gibi bencede eger seni anlayabilcek bi yastaysa bu yazdıkların gerçekten cok mantıklı ... Allah yardımcımız olsun.....[/QUOTE .!.:Bendede süreklibir ağrı vardı ama bu hafta adet haftam arttı ağrı parol içtim 4 adet 8 haftama kadar içtiğim cokmu ictim acaba ama cok agrıyınca içtim.
Öncekinden canım. Çok şükür şimdi her şey yolunda.Canım sen bu hamileleiginden mi basediyısun;(
Öncekinden mi
Eş durumu isteyemiyor mu?
Yok cnm asaleti tasdik olmadan isteyemiyor malesef. Kanunda ucu açık en az 1 yıl en çok 2 yıl diyo bu süre için. Kaldiki ben bide ms hastasiyim onuda biliyor müdürü ama dedigim gibi Allah vicdan sahibi etsin herkesi..
allah yardimciniz olsun ayni derdi bizde cektik gecen sene baska bi ile atandim 14 ayda geldim esimin yanina gerci bana yardimci oldular yilim dolunca hem asalet islemimi hem de tayin dilekcemi isleme koydular bi bucuk ay surdu tayinim de ama benim esim asker ondan da hizli oldu biraz. sizin de olur insallah biran once olur sizinde
B12 eksık olabilir ama kan testlerimde iyi çıktı degerler.Bencede düşmüştür düşmesin normal ama 9/6 san düşük olursada tehlikeli gebelikzehırlenmesi yapıyo yükselmesi daha twhlıkeli y14/9 geçerse idrarada protein atımı oluyo ve bebeğe kan akışı yavaşlıyor bıde gebelik zehırlenmesi yapıyo
Dualarımız seninle ve senin gıbı rahatsz olan arkadaslarımızla sıla.. Hastane ortamını ben hiç sevmiyorum.. Hastanede büyüğşüm küçkken. Nerdeyse 7 yasıma kadar.. Bilinçaltımda hastaneye gidersem daha cok hasta olcakmısım gibi geliyo... Cok zordakalmadıgım sürece gidemiyorum
Şimdi sen bide bi arkadas var hast yatıyosunuz böle bana bişi oluyo..
Allahım sabır versin yawrum bi an önce kuzularına ewine eşine kavus
Wallaa sende rahatla bende bi oh diyiim:)
Canım sütyensiz gezme biraz sıkı tutsun
Bnmde aynı özlelşikle adet dönemlerimde aman allahım azcık hareket ettımmi sanki üstünden bıcakla çiziyolar gibi cok acıyo
Acil şifalar
Beeeen... Nerdeyse bu hamilelikte en co yasadıım şey bas agrısı... Dayanılmaz şekılde olursa dr mn önerdigi minosetten alıorum bi tane.. Malesed baska türlü geçmiyo üstüne uyku bide
Aslında buda önmli bi konu.. Bnm kızm daha küçük suan bişi anlamıyo ama dogdugunda kızım 2.5 yasında olcak... Şimdiden ortamı eşit tutmak için nasıl bişiler yapailirim diye düşünüyorum...
Dedigin gibi bencede eger seni anlayabilcek bi yastaysa bu yazdıkların gerçekten cok mantıklı ...
Allah yardımcımız olsun.....
Sen kacinci haftadasin canim. İnsallah hepimiz bir an once duzeliriz çeken biliyor(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben cok guldum :))
Allah korusun canim benim icini rahat tut sen biliyosun bize hicbisey stres kadar zarar veremez. Iyi dusun iyi olsun.
Evde de hic sutyenle gezemiyorum boguluyorum sanki. Oyle yapayim ama en iyisi...
şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi
şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi
Giremedim ne zamandir kizlar. Sayfalar carsaf carsaf okuyamayacagim. Bulantili serumdaki arkadaslar noldu gelismeler iyi mi onu merak ettim. Silam ozellikle sen canim hastanede misin hala acaba? Bu arada kizlar. 7+2 bitti bugun cok sukur. Giderek hamileligimi unutuyorum ters hareketle gelen kramp sanciyla kendime geliyorum ve yatmaya basliyorum :) onun disinda midem dolu dolu olmasina rgmen agzim hic bos durmuyo. Allahtan az az yiyorum. Bi de igne kullanan arkadaslara sorum olacak. Benim karin bildiginiz baya sis artik. Kasik bolgemle birlescek nerdeyse. Gazim yok eminim. Acaba diyorum bu igneler mi sisiriyor beni bu kadar
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Olmasin iste canim. Daha ne istiyorsun. Bulantinin varligi da siddeti de kisiden kisiye degisiyor. Sen bulantin olmadigi icin sukret bence, gariplik arama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 5+5 im dünden beri cok fenayim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?