2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim cekicez artik mecbur canimiz mi tatli ne annecigimin 5 cocugu nasil dogurmus canimin ici:)

buyuk sutyen al ama kesin kullan yoksa sarkma oluyomus canim

Canim o da dogru bi de kendimize alisveris yapmaya baslamaliyiz. Bugun giydigim pantolonun beli beni oldurdu resmennn. Ben en az 4 ay normal kiyafetlerimizi giyeriz saniyodum. Alisveris bahanesi cikti kizlaaaar:)

slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????[/QUOT

60 kiloyum ama boyun 1.74. Acik kilo almam lazimmmm.

şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi

Yok cnm sen üzülme normal gayet benimde onceki iki gebeligimde hic bir şey yoktu bundada biraz oluyor sabahlari

Canım benim de 7+4 ve karnım sis baya. Kabızlık yok. Yemem normal yemek düzeni ama gobegim 4 aylık gibi şiş.

Ah aynen tam kilo veriyorum derken simdi yine gobisli bisey oldum. Gercek bebek gobegi ciksin gık demem ama boyle bos sislige sinir oluyorum. Nefes aldirmiyor vallahi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ya kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402083388800.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 47

Ya kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:

benimde aynen böyleydi ya ben resim yüklemesini beceremiyorum becersem gönderirim aynı böyle

Benim de yuvarlakti ama icindr embriyo gorundugunde sekli degismisti. Uzamaya basliyo. Bi arkadasimiz daha koymustu kk de. Sivribiberim diyordu bebegine. Gercekten de oyleydi. Seninkinden daha sivriydi yani.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende baktim simdi keseyi ilk gordugumuzde yusyuvarlakmis bi haftasonra bebegi gordugumuz ultrason kagidinda oval olmus kese enine uzamis :)

benimde aynen böyleydi ya ben resim yüklemesini beceremiyorum becersem gönderirim aynı böyle

Yaa.. Inşallah sorun degildir. Doktorum 'ben biraz pipirikliliyim ama sen stres yapma cok önemli degil, progestan baslayalm nolur nolmaz' dedi. Acaba beni panikletmemek için mi öyle dedi diye korktumda.. kalp atislaei flan gayet güzel çok şükür ama bakalim bi dahakine nasil olcak 6+2 burda 7.5mm kadar elma cekirdegim:sly:

Canim benim 6+5 teyken bak boyle uzamaya basladi. :) yuvarlakti normalde

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1402084041633.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59

kalbini duyduysan korkma cnm allahın izniyle sorun yoktur allaha emanet

kızlar bu dönem beyninin gelişme dönemiymiş bol bol omega 3 almak lazımmış ve kalsiyum

Canim benim 6+5 teyken bak boyle uzamaya basladi. :) yuvarlakti normalde

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Seninki yine daha kesemsi tatlim, inşallah bisi olmaz ya. Hep diyodum benim bebegim beni hic uzmedi, keseyi 4+1de karndan ultrasonda gordm, kan tahliline bile gerek kalmadi. 5+2de yine karindan kalp atışını duydum beni meraklandirmadi hiç poff buda sıkıntı olmaz umarım..

Evet canim ama uzuyo galiba oyle ya bozma moralini sen ohh masallah bebisine he. Baya erken gostermis kendini. Erkek mi geliyo ne :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar bu dönem beyninin gelişme dönemiymiş bol bol omega 3 almak lazımmış ve kalsiyum

Annem gunde 2 ceviz ve meyvede cilegi agir tut diyor bu konu icin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Annem gunde 2 ceviz ve meyvede cilegi agir tut diyor bu konu icin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende ceviz ve kefir içiyorum cnm kefirde çok faydalı süt ve süt ürünlerini içmezsek annenin kemiklerinden alıyormuş buda kadının dişlerini çürütüp ve kemik erimesine sebep oluyormuş

bende ceviz ve kefir içiyorum cnm kefirde çok faydalı süt ve süt ürünlerini içmezsek annenin kemiklerinden alıyormuş buda kadının dişlerini çürütüp ve kemik erimesine sebep oluyormuş

Ahh evet kefiri unuttum. Faydasi olmadigi bir sey yoktur herhalde. Ben ek gidaya gecince bile yogurt gibi bebise vermeyi dusunuyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…