Anyepfistigi benim de goguslerim cok hassasti. Kolum degse yuregim agzima geliyordu. Ama bir iki gundur baya azaldi. Bugun de yok gibi bisi. Seninki de gecer umarim kisa zamanda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buyuk sutyen al ama kesin kullan yoksa sarkma oluyomus canim
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????[/QUOT
60 kiloyum ama boyun 1.74. Acik kilo almam lazimmmm.
şu miğdem bulanıyo veya tiksintiden bahseden arkadaşlarımı okuyorum şaşıyorum bende neden yok gariplik bendemi acaba sağdece oturup kalkarken kasıklarım ağrıyor birde kabızım okadar benimki anarmolmi
Canım benim de 7+4 ve karnım sis baya. Kabızlık yok. Yemem normal yemek düzeni ama gobegim 4 aylık gibi şiş.
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????
Canim cekicez artik mecbur canimiz mi tatli ne annecigimin 5 cocugu nasil dogurmus canimin ici:)
Canim o da dogru bi de kendimize alisveris yapmaya baslamaliyiz. Bugun giydigim pantolonun beli beni oldurdu resmennn. Ben en az 4 ay normal kiyafetlerimizi giyeriz saniyodum. Alisveris bahanesi cikti kizlaaaar:)
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????[/QUOT
60 kiloyum ama boyun 1.74. Acik kilo almam lazimmmm.
Ben su spor tipte yarim yuzucu kullaniyorum. Sutyen gibi ama esit denge ve yumusak olunca cok rahat ettim canim. Yoksa sutyenli olmuyordu sutyensiz cok daha beterdi zaten.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Ya kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:
Ya kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:
benimde aynen böyleydi ya ben resim yüklemesini beceremiyorum becersem gönderirim aynı böyle
Önceki gebeliğimde de adetim gecikir gecikmez başlamıştım. İğne yapıyorum diye çok da umutlanmıştım, bu sefer olacak diye. Kısmet değilmiş.
Yaa.. Inşallah sorun degildir. Doktorum 'ben biraz pipirikliliyim ama sen stres yapma cok önemli degil, progestan baslayalm nolur nolmaz' dedi. Acaba beni panikletmemek için mi öyle dedi diye korktumda.. kalp atislaei flan gayet güzel çok şükür ama bakalim bi dahakine nasil olcak 6+2 burda 7.5mm kadar elma cekirdegim:sly:
Canim benim 6+5 teyken bak boyle uzamaya basladi. :) yuvarlakti normalde
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Seninki yine daha kesemsi tatlim, inşallah bisi olmaz ya. Hep diyodum benim bebegim beni hic uzmedi, keseyi 4+1de karndan ultrasonda gordm, kan tahliline bile gerek kalmadi. 5+2de yine karindan kalp atışını duydum beni meraklandirmadi hiç poff buda sıkıntı olmaz umarım..
kızlar bu dönem beyninin gelişme dönemiymiş bol bol omega 3 almak lazımmış ve kalsiyum
Annem gunde 2 ceviz ve meyvede cilegi agir tut diyor bu konu icin.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bende ceviz ve kefir içiyorum cnm kefirde çok faydalı süt ve süt ürünlerini içmezsek annenin kemiklerinden alıyormuş buda kadının dişlerini çürütüp ve kemik erimesine sebep oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?