2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bende aynı şekilde çok fazla rüya görüyorum. Önceden pek gormezdim
Demek hormonların etkisi

Tamam bende uc gun kalkmiycam yerimden yaticam paso insallah buyume agrisi olsunda bisi olmasin ona yeterki evet dun gittim dr kesemi gorduk 8.5 mm mis 4 hafta 6 gunluktur dedi kucuk daha dedi kasiklarim agiriyo dedim bisi demedi ilac ffelan vermedi folik asit disinda ucak yolculugumu sordum sakincasi yok dedi tmm dedim bende ole deyince rahatladim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Saol canim insallah lekem felan yok ona sukrediyorum kotu bisey olmasinda gerisi onemli degil buyusun bebegim agirsin yeterki ona bisi olmasinnn

Pozitif ve mutlu ol canım o ağrılarda bebeğin iyi olduğunun içerde harıl harıl çalıştığının kanıtı öyle düşün ben çok mutlu oluyodum annesine daha sıkı tutunuyo diye. Bi sorun olsa ultrasonda anlarlardı zaten ilaç verirlerdi demekki herşey yolunda allah korusun lekelenme falan olursa gidersin doktora. Kese boyutunda çok iyi 4+6 da benimkide 8.88 mm di doktor iyi demişti bi hafta kalp atışları için gittik kese belki 2 3 cm olmuştu bebek de göründü o görününce direk onu ölçtü doktor da rahat ol canım

Son düzenleme:

Saol canim evet bebegim haril haril calisiyodur iyidir o annesini birakmazz :) ona bisi olmasin agrisina kusmasina bas donmesine raziyim kesinlikleee yeterki o benimle kalsinn :)

Cok sevindim senin icin bebisini gordun yanii ayy ne guseeelll :) darisi bize insallahh tatlim saol

Merhaba nasilsiniz bebisler nasil hepiniz iyidir insallahh benim biraz sol kasikta agrim var onunda suclusu benim camasir selesini kaldirdim agrimaya basladi:26:

Merhaba nasilsiniz bebisler nasil hepiniz iyidir insallahh benim biraz sol kasikta agrim var onunda suclusu benim camasir selesini kaldirdim agrimaya basladi:26:

Canimm dikkat et kendine kaldirma bisey bende dun birazcik is yapmistim hemen agrim oldu uzandim sende uzat ayaklarini dinlen canim benim bebislerden degerli bisey yok dimi ama

Saol canim insallah lekem felan yok ona sukrediyorum kotu bisey olmasinda gerisi onemli degil buyusun bebegim agirsin yeterki ona bisi olmasinnn

Benimki de özellikle sol kasığımda agrı var leke fln yok bakalım pzrtsi gidicem kalp atışları için şimdi6+2günlük

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaaa bayağı uzakmisiz ama bu site sayesinde bir odada oturur gibiyiz:13:
Aynen canım :)

Aaa kim dusunuyormus olamaz öyle birsey ya sen yanlış anladın yada yazan arkadaş yanlis anlattı ...
Ben şimdiye kadar hep alttan oldum kontrollerimi doktorum erkek gobekten daha bebekler cok küçük olduğu için net anlasilmiyor hersey alttan bakıldığında bebegi daha net gorebiliyorsun.Ayrica benim her kontrolumde altimdan su alip kontrol ediyor doktorum.
Ben sağlık konusu olduğu zaman bu konularda rahat olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum doktorlar günde bizim gibi kac kisiyi kontrol ediyor sonucta ...

ben korkutelide mediyaşam hastanesine gidiyorum oya hanım var çok da memnun kaldım aslında yol sorun olmaz derseniz tavsiye ederim

Tam sopaliksiniz valla sonrada kara kara düşünün ağrım var diye bidaha çok dikkatli ol canım inşallah hemen gecer agrin ..

dmek bu aptal saptal rüyalar hormonlardanmış ha iyi bari sevindim
kızlar bu arada özele bayıldım 300-500 filan demişsiniz ben çok şaşırdım ben de özele gidiyorum ama astronomik rakam ödemedim hiç sadece muayene ücreti ödedim tek muayene ücretiyle iki defa gittim hatta ama kan testi cart curt istemediler ilk kan testimi hemogram filan devlette yaptırıp yanımda götürmüştüm ondan mı acaba

ah canım yaaaa bırak eşin yapsın benim eşim yapıyor her şeyi çamaşırlar birikti gerçi yine bizim çam. sepeti hiç boş kalmaz

cnm sen tahlilleri devlette yaptırdığından öyle. bende özel bi üniv. hastanesine gidiyorum muayene 35tl ama tahlillerimin bi çoğu olmasına rağmen eksik olan 4-5 tahlil için 180tl bayıldım. hatta bi arada d vitaminime baktırcam o da 50 tlymiş

Kotuye yormadim da konu bebekle ilgili oldu mu olup olup dirildim iste. Bakalim ucundan kurtarabilirsek haftasonunu guzel olacak

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Teşekkür ederim öyle yapıcam gidipte rahat rahat göreyim mercimeği riske atmadan :)
Öle ysparsın ccanm... Bebişe slm sölersin teyzelerınden
Canım inş cıkarsın hast. Güsel hanerlerini beklıyoruz.. Aynen daha şsim bulcaz
Erkk olursa bellide kız olursa bilmiyoz

Bugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..

Güsel hanerlerini beklemekteyimm
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim dikkat etmeye calisiyorum evet insallah sorunsuz gecer sali gunude 1 saatlik bir ucak yolculugu yapicam dr musade etti umarim bisi olmadan gider donerim

Dr musade ettıyse problem olmaz canım... Sen agır seni zorlıcak delerden uzak dur.. Tutunma asamasında bebiş daha
Hayır olsun canım.. Böle korkup kötü ruya gördügün zaman shadet getir tevhid cek
İhlas felak nas ayetel kursu falan oku rahatlarsın Allahın izniyke
Masallah Allah bagıslasın canım... Nerde oturuyosun nerde bu hast nasıl bi hast cok merak ettim...
Canm bnm bn 10 haftama girdim hala batmam oluyo bunlar olaga seyler.. Ama sen bole panik yaparsan bebegi strese sokarsın be arkadasım.. Sakın ol... Senin bebiş daha küçük bu haftalarda daha cok agrı oluyo
Agrılı sancılı kanaman olmadıkca bi problem yok ... Sadece kanamana dıkkat et... Kahverengi glan lekelenmen olursa dr basvur canım.. İnş bişi olmaz
Dr konusunda hakkısın..rabbm onların gözlerine oerde indirmiş ki dedgign gibib yüzlerce binlerce kişiyi görüyo normal bişi onlara..
Alttan muayene gerek kalmadıkca bn baktırmam ama beklerim karından baktırırm.. Ama mecbur kalıcam bi durum olursada yok bakamassınız demem
Selam tatlı annişlerr.... iii haftasonları
Sanada canıımm
Aile hekimi kam tahlillerini yapıyor mu ?
Yeesss baby
Yapıyo idrar tahlılı haric gebelik tahlılerinini hepsini yapıyo
Hosgeldinn yawru ceylanımm:
Korkacak bişi yokk gayett nırmall şeler yaıyosun
seni döferimm vuruum sana
ah canım yaaaa bırak eşin yapsın benim eşim yapıyor her şeyi çamaşırlar birikti gerçi yine bizim çam. sepeti hiç boş kalmaz

Bnmkide öle bi. Gün bos kalırsa resmın cekıp cerceve yaptırıp asıcam duwara sepetıı 9

burda öyle diyen biri yok sanırım canım ya.alttan bakınca bebek etkileniyor diyenler oldu ama tahrik olur gibi doktoru kasteden duymadım forumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…