- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
tatlım hormonlar tavan yaptığı için değişik bir sürü rüyalar göreceğiz,,, ben bir kaç tanesini okudum geçen gün yani dedim kadınlar uçuyor hamileliklerinde,,,,bende geçen gün gördüm tuhaf bir rüya, etkisinden kurtulamadım ama bunun hormıonlarının zıplamasından dolayı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor,,,, hafta sonu daha yeni başladı, üzme tatlı canını :)))
dr gittin sanırsam,, benimde ağrım çoktu hatta doktor dış gebelikden şüphelendi düşün ortada kese yok ben ağrım var diye kıvranıyorum,,,, ama daha sonra kese göründü, ama ağrılar hala devam hatta doktora karnım ağrıyor deyince eee kolay değil bebek büyütüyorsun dedi :))))
çalışıyor musun bilmiyorum ama yat dinlen,, 10-15 dakikadan fazla dolanma evşn içinde ben o dönemde örgü örmeyi öğrendim birde battaniye başladım misal,,, çünkü otur otur şişiyorsun ,,,,,
Saol canim insallah lekem felan yok ona sukrediyorum kotu bisey olmasinda gerisi onemli degil buyusun bebegim agirsin yeterki ona bisi olmasinnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Pozitif ve mutlu ol canım o ağrılarda bebeğin iyi olduğunun içerde harıl harıl çalıştığının kanıtı öyle düşün ben çok mutlu oluyodum annesine daha sıkı tutunuyo diye. Bi sorun olsa ultrasonda anlarlardı zaten ilaç verirlerdi demekki herşey yolunda allah korusun lekelenme falan olursa gidersin doktora
Pozitif ve mutlu ol canım o ağrılarda bebeğin iyi olduğunun içerde harıl harıl çalıştığının kanıtı öyle düşün ben çok mutlu oluyodum annesine daha sıkı tutunuyo diye. Bi sorun olsa ultrasonda anlarlardı zaten ilaç verirlerdi demekki herşey yolunda allah korusun lekelenme falan olursa gidersin doktora. Kese boyutunda çok iyi 4+6 da benimkide 8.88 mm di doktor iyi demişti bi hafta kalp atışları için gittik kese belki 2 3 cm olmuştu bebek de göründü o görününce direk onu ölçtü doktor da rahat ol canım
Merhaba nasilsiniz bebisler nasil hepiniz iyidir insallahh benim biraz sol kasikta agrim var onunda suclusu benim camasir selesini kaldirdim agrimaya basladi:26:
evetnerden bildin yoksa sende mi fethiyedesin, bu arada kızlar ben dayanamıycam minoset içicem bu dönemde içiliyor mu bu ilaç dokuz haftalığım su anda
Saol canim insallah lekem felan yok ona sukrediyorum kotu bisey olmasinda gerisi onemli degil buyusun bebegim agirsin yeterki ona bisi olmasinnn
Aynen canım :)Aaaaa bayağı uzakmisiz ama bu site sayesinde bir odada oturur gibiyiz:13:
kizlar bazi yorumlar cok sacma bu benim gorusum tabi cogunuz farkli dusunebilir ama doktor alttan bakinca sizin oranizdan etkileniyormu saniyorsunuz? nekadar sacma ya..o insanlar gunde kactane oyle goruyo..normal doktor nasil bogazina bakiyosa oda ayni o dusunceyle kontrol ediyor adi ustunde doktor bu! nasil bir zihniyet var bazilarnda benim aklimn ucndan bile gecmez ya oyle sey..ustelik zararli felanda degil tam tersi daha iyi gorunuyor hersey daha belirgin..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Minoset plus değil ama canım sadece minoset yazan içiliyor benim de migren ataklarım oldu 4 defa içmek zorunda kaldım doktorum içebilirsin demişti. Fethiyede esnaftan başka da hastane yok heralde yakın ilçelerde de yok öle aman aman bi hastane merkezde iyi doktorlar var ama çok uzak kalıyo fethiyeye
Cnm sen anteplimisin yoksa isimden öyle düşndümde
Merhaba nasilsiniz bebisler nasil hepiniz iyidir insallahh benim biraz sol kasikta agrim var onunda suclusu benim camasir selesini kaldirdim agrimaya basladi:26:
dmek bu aptal saptal rüyalar hormonlardanmış ha iyi bari sevindim
kızlar bu arada özele bayıldım 300-500 filan demişsiniz ben çok şaşırdım ben de özele gidiyorum ama astronomik rakam ödemedim hiç sadece muayene ücreti ödedim tek muayene ücretiyle iki defa gittim hatta ama kan testi cart curt istemediler ilk kan testimi hemogram filan devlette yaptırıp yanımda götürmüştüm ondan mı acaba
tatlım hormonlar tavan yaptığı için değişik bir sürü rüyalar göreceğiz,,, ben bir kaç tanesini okudum geçen gün yani dedim kadınlar uçuyor hamileliklerinde,,,,bende geçen gün gördüm tuhaf bir rüya, etkisinden kurtulamadım ama bunun hormıonlarının zıplamasından dolayı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor,,,, hafta sonu daha yeni başladı, üzme tatlı canını :)))
dr gittin sanırsam,, benimde ağrım çoktu hatta doktor dış gebelikden şüphelendi düşün ortada kese yok ben ağrım var diye kıvranıyorum,,,, ama daha sonra kese göründü, ama ağrılar hala devam hatta doktora karnım ağrıyor deyince eee kolay değil bebek büyütüyorsun dedi :))))
çalışıyor musun bilmiyorum ama yat dinlen,, 10-15 dakikadan fazla dolanma evşn içinde ben o dönemde örgü örmeyi öğrendim birde battaniye başladım misal,,, çünkü otur otur şişiyorsun ,,,,,
Öle ysparsın ccanm... Bebişe slm sölersin teyzelerındenTeşekkür ederim öyle yapıcam gidipte rahat rahat göreyim mercimeği riske atmadan :)
Canım inş cıkarsın hast. Güsel hanerlerini beklıyoruz.. Aynen daha şsim bulcazGünaydın canim bi sorunun yoksa cuma gitsende bisey farketmez :)
Günaydın canim geçmiş olsun :)
Günaydın canim maşallah senin hamileligin benimkine bakarak cok iyi geçiyor bana nazlı bir kiz sana sert bi erkek geliyor :)
Off su 3 ay dolsada öğrensek artık cinsiyetlerini daha isim bulmak var en zor işlerden biri :)
Canim Allah yardimcin olsun inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)
Güsel hanerlerini beklemekteyimmBugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr musade ettıyse problem olmaz canım... Sen agır seni zorlıcak delerden uzak dur.. Tutunma asamasında bebiş dahaCok tesekkur ederim cevabin icin canim dikkat etmeye calisiyorum evet insallah sorunsuz gecer sali gunude 1 saatlik bir ucak yolculugu yapicam dr musade etti umarim bisi olmadan gider donerim
Hayır olsun canım.. Böle korkup kötü ruya gördügün zaman shadet getir tevhid cekGunaydin kizlar. Su siralar uyku bolunmesi oyle cok yasiyorum ki. Isin kotusu her uyanisimda acikmis oluyorum. Midem bulana bulana yiyorum. Cok beter bir ruya gordum kimseye anlatmadim hayra ciksin dedim. Ama hickirarak aglarken esim uyandirdi. Yastigim sirilsiklam olmus. Sanirim bebisi etkiledi bi sanci basladi. Yeni yeni azaliyor simdi. Bulantim da var bas agrim da. Haftasonunu hic boyle duslememistim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Masallahhamıle oldugumu gecen ay ogrendım bebeıs daha 6+4 ozel ahsataneye gıdıyoruz daha sımdıden 300-400 verdık kan testı muane ucretı saglık taraması vs devlete gıdeyım dıyorum ozamanda makıneler ıyı degıl dıyorlar doktor yeterınce zaman ayırmıyor dıyorlar bebek saglıklı olsun herseye katlanıcaz tabıde ozel hastanelerın bukadar pahalı olması cok sacma zaten sıgortadan bızden aldıklarının 2 katınıda alıyorlar
Canm bnm bn 10 haftama girdim hala batmam oluyo bunlar olaga seyler.. Ama sen bole panik yaparsan bebegi strese sokarsın be arkadasım.. Sakın ol... Senin bebiş daha küçük bu haftalarda daha cok agrı oluyoKanamam yok ama aksamlari ozellikle iki tarafli siddetli batmalarim oluyoo lekem hic gelmedi sadece akintim cok dun ultrasyonda kesemizi gorduk bir sorun bir tehlike olsaydi gorebilirmiydi ? Ben korkuyorum suan cok bebegime bisi olmasin yaaa
Dr konusunda hakkısın..rabbm onların gözlerine oerde indirmiş ki dedgign gibib yüzlerce binlerce kişiyi görüyo normal bişi onlara..kizlar bazi yorumlar cok sacma bu benim gorusum tabi cogunuz farkli dusunebilir ama doktor alttan bakinca sizin oranizdan etkileniyormu saniyorsunuz? nekadar sacma ya..o insanlar gunde kactane oyle goruyo..normal doktor nasil bogazina bakiyosa oda ayni o dusunceyle kontrol ediyor adi ustunde doktor bu! nasil bir zihniyet var bazilarnda benim aklimn ucndan bile gecmez ya oyle sey..ustelik zararli felanda degil tam tersi daha iyi gorunuyor hersey daha belirgin..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Sanada canıımmSelam tatlı annişlerr.... iii haftasonları
Yeesss babyAile hekimi kam tahlillerini yapıyor mu ?
Hosgeldinn yawru ceylanımmMerhaba kızlr bende aranıza yeni katıldım 6hafta 2günlük benimkide
Pztesi dr a gidicem kalp atışları için ama benim rahimim arkaya doğru kıvrılmış dedi dr düzelmezse bebek beslenemezmiş
düzelirmi sizce ve sol kalçam cok agrıyo tedirginim kızlar yaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah canım yaaaa bırak eşin yapsın benim eşim yapıyor her şeyi çamaşırlar birikti gerçi yine bizim çam. sepeti hiç boş kalmaz
Aynen canım :)
Aaa kim dusunuyormus olamaz öyle birsey ya sen yanlış anladın yada yazan arkadaş yanlis anlattı ...
Ben şimdiye kadar hep alttan oldum kontrollerimi doktorum erkek gobekten daha bebekler cok küçük olduğu için net anlasilmiyor hersey alttan bakıldığında bebegi daha net gorebiliyorsun.Ayrica benim her kontrolumde altimdan su alip kontrol ediyor doktorum.
Ben sağlık konusu olduğu zaman bu konularda rahat olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum doktorlar günde bizim gibi kac kisiyi kontrol ediyor sonucta ...
ben korkutelide mediyaşam hastanesine gidiyorum oya hanım var çok da memnun kaldım aslında yol sorun olmaz derseniz tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?