2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeklerimiz için 70 bin tevhid okuyoruz... Herkesten destek beklıyoruz... Toplamında 70 bin olucak... Ne kadar okursak dusjeli arkadasımıza özel mesaj atalım... En son 30 binde kamıstık...
Hadi tevhide..(bebeklerimizi ve bizim için)

Sılam canım bi ara 40 yasın okuyoduk hercal arkadas bakuyodu neoldu canım bnmi kacırdım tamamlandımı o??? Bilgin varmı

bende okuyayım okudukça mı yazacağız yoksa şimdiden sayı mı belirtecez

Kızlar birsey sorucam ...
Epilasyonunuzu nasıl yapıyosunuz bikni bölgesine.. Ben sir agdayla yapıyorum ama en son yaptıgımda cok acıdı neden ki normalde alısıktırım.. Hani acımazdı ama... Acaba. Bi zararı olurmu ya ...
Kızımdada yaptım ama. Böle bi acı duymadım...

Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:

kızlar size beyaz peynir yemeyin diyen oldu mu acaba?????

arkadaşım taze peynir yeme diyor

çiğ sütten yapılmış olan hiç bir süt ürününü tüketmemek gerekiyor tatlım,,,yani pastörize süt ürünleri kullanmak gerekiyor,, ben kapalı kutulardan alıyorum,, pastörize olduğundan emin oluyorum böylelikle,,, doktorum da öyle söyledi zaten,,,
kesinlikle peynir yoğurt ve süt tüketmek gerekiyor hamilelilkde,,,, yeterli kalsiyum yoksa bebek bizim vücudumuzda ki olanı alıyor, eskiden derlermiş ya bir hamilelik bir diş diye,,, ondan ,,,

Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:

Canım kanaman düşük tehlıken yoksa herhangi bi zararı yok .... Hatta hamilelik döneminde cinsel ilşkinin faydası bile var...

canım düşük tehliken sıkıntın yoksa yasak değil doktorun da bu konuyla ilgili bişey demediyse yasak değildir size de tehlikeli durum olsa direk onu yasaklıyo çünkü atıyorum 3 ay ilişki yok diyo. benim bi tehlikem yoktu çok şükür bizimkide hiç o konulara girmedi bizde devam ettik eskisi gibi

Sılam canım bi ara 40 yasın okuyoduk hercal arkadas bakuyodu neoldu canım bnmi kacırdım tamamlandımı o??? Bilgin varmı

Canim ben hastaneye gireli hic bilmiyorum nasıl devam ediyor onlar hatta sen tevhidi yazinca aklima geldi şimdi onu bile unutmuşum

bence farzını kılman bile yeterli farz olan o çünkü ben ilk öğrendiğim anda sadece farzları kıldım sonuçta karın gücüyle yerden kalktığımız için bir şey olur diye korkmuştum

Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var

ben de bugün sordum geçen hafta yasaktı kanamam olmuştu bi miktar bugün sorduğumda 1 haftadır kanaman yokmuş ypabilirsin dedi

hımm anladım canım dikkat ederim..

evet hergün süt içiyorum peynir yumurta yiyorum

ben de bugün sordum geçen hafta yasaktı kanamam olmuştu bi miktar bugün sorduğumda 1 haftadır kanaman yokmuş ypabilirsin dedi

Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim

ben alabilrim 1 cüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…