evet büyüdü sanki alacam bugün evleneli 1 sene oldu zaten hepsi yepyeni evlenirken almıştım ama almam lazım
Kızlar bebeklerimiz için 70 bin tevhid okuyoruz... Herkesten destek beklıyoruz... Toplamında 70 bin olucak... Ne kadar okursak dusjeli arkadasımıza özel mesaj atalım... En son 30 binde kamıstık...
Hadi tevhide..(bebeklerimizi ve bizim için)
tam destekli al, ben sporcu sütyeni ile çok rahat ettim, veyahut hamilelik südyenleri varmış onlar da destekliymiş,,,,
bende okuyayım okudukça mı yazacağız yoksa şimdiden sayı mı belirtecez
kızlar size beyaz peynir yemeyin diyen oldu mu acaba?????
arkadaşım taze peynir yeme diyor
Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:
Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:
Sılam canım bi ara 40 yasın okuyoduk hercal arkadas bakuyodu neoldu canım bnmi kacırdım tamamlandımı o??? Bilgin varmı
ben transferden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorumki.rabbim affetsin abdest alıp farzını kılıyorum onuda çoğu zaman oturarak kılıyorum.yanlış biliyorum ama gerçekten bide çalıştğm için çok zorlandım herşeyde
canım düşük tehliken sıkıntın yoksa yasak değil doktorun da bu konuyla ilgili bişey demediyse yasak değildir size de tehlikeli durum olsa direk onu yasaklıyo çünkü atıyorum 3 ay ilişki yok diyo. benim bi tehlikem yoktu çok şükür bizimkide hiç o konulara girmedi bizde devam ettik eskisi gibi
Okudukca dusjeli arkadasa bildirelim canım .. Gün içinde ne kadar okuduysan mesela onu yazıcaksın
çiğ sütten yapılmış olan hiç bir süt ürününü tüketmemek gerekiyor tatlım,,,yani pastörize süt ürünleri kullanmak gerekiyor,, ben kapalı kutulardan alıyorum,, pastörize olduğundan emin oluyorum böylelikle,,, doktorum da öyle söyledi zaten,,,
kesinlikle peynir yoğurt ve süt tüketmek gerekiyor hamilelilkde,,,, yeterli kalsiyum yoksa bebek bizim vücudumuzda ki olanı alıyor, eskiden derlermiş ya bir hamilelik bir diş diye,,, ondan ,,,
ben de bugün sordum geçen hafta yasaktı kanamam olmuştu bi miktar bugün sorduğumda 1 haftadır kanaman yokmuş ypabilirsin dedi
Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?