- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim
Anladım canım olmadı hercal arkadasa ben özelden msj atıp bilgi alayım ona göre dewam edip tamalayalım duasınıda yapalım yarım kalmasın ...Canim ben hastaneye gireli hic bilmiyorum nasıl devam ediyor onlar hatta sen tevhidi yazinca aklima geldi şimdi onu bile unutmuşum
bence farzını kılman bile yeterli farz olan o çünkü ben ilk öğrendiğim anda sadece farzları kıldım sonuçta karın gücüyle yerden kalktığımız için bir şey olur diye korkmuştum
benim doktorum prezervatif kullanın dedi, sperm erken doğuma sebeb olabiliyormuş,,,
canım düşük tehliken sıkıntın yoksa yasak değil doktorun da bu konuyla ilgili bişey demediyse yasak değildir size de tehlikeli durum olsa direk onu yasaklıyo çünkü atıyorum 3 ay ilişki yok diyo. benim bi tehlikem yoktu çok şükür bizimkide hiç o konulara girmedi bizde devam ettik eskisi gibi
Canım kanaman düşük tehlıken yoksa herhangi bi zararı yok .... Hatta hamilelik döneminde cinsel ilşkinin faydası bile var...
Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim
Tabi ki benim doktorum cok onem veriyor mesela ona ilk 3 ayda 1 kilo alicaz daha sonra aylarda haftada 400 gr alicaz ve 10 en fazla 11 kiloyla gebeligi tamamlocaz dedi mesela ve her bayaninda farkli bu durumu benim pkom oldugu icin ve yaklasik 8 kilo verip gebe kaldigim icin bana uygun bir plan yapti mesela keske ankarada olsaydin hemencik benim doktoru arardim senin icin :) ama eminim istedigin gibi doktor bulcaksin sen de bebisinle seni iyi anlayan o yuzden hic uzme tatli canini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
Allahtan acil şifalar diliyorum canım bool bool dinlen...bnm kanamam olunca de um bana ilaç verince demiştiki ilaç kesin çözüm degil bol bol dinlenıceksın uzanır vazıyette olucaksın mecbur kalmadıkca ayagı kalkmıcaksın demişti
keşke senin gibi olsaydım ben çok istiyorum ama ya bebeğe bir şey olursa diye eşimi yaklaştırmıyorum doktor yapabilirsin dedi ama insan pimpirikleniyor işte
ben alabilrim 1 cüz
canim insallah bebeginew birsey olmaz icini ferah tut cok sabirli olmalisinn bu donem bol bol dinlen mecbur kalmadikca kalkma doktorunun dediklerini birebir uygula ve sorun yasadiginda hemen doktorunu ara dualarimiz seninle
Anladım canım olmadı hercal arkadasa ben özelden msj atıp bilgi alayım ona göre dewam edip tamalayalım duasınıda yapalım yarım kalmasın ...
Kızlar namaz konusu cok hassas bir konudur.. Namazın sünnetini hemen bırakmamalıyız... Öleki atalarımız yeri gelmiş savasta ile namazı tam kılmıslardır... Sünnet ve farz ile birlikte yani...
İlk aylarda düşük tehlikemiz yok ise yada bi raatsızlıgımız yok ise normal olarak lütfen sünnet ve farzları kılalım...
Eger rahatsızssak ve Allah korusun düşük tehlıkemız var... Namaza ayakta baslayıp oturarak dewam edebiliriz... Sünnet ve farz olucak beraber..
Ben ilk hamileligimde 6. Aydan sonra oturark kılöaya basladım çünkü karın kaslarım zorlanıyodu.. Ama tam kıldım...
Rapınzelim bunu sana özel yazmadım canım senin kanamanda olmustu ama aklında olsun bitanem ayakta tekbiri alırsın selam werene kadar oturarak dewam edebilirsin bitanem... Sonra farz için ayaga kalkıp baslayıp tekrar oturarak dewam edebilirisn
benim doktorum prezervatif kullanın dedi, sperm erken doğuma sebeb olabiliyormuş,,,
Tamam canım ğersembe gününe kadar katılamk isteyenleri liste yapıp cüzleri dagıtıcam ... Özellikle oersembe beraat kandili cunkü ibadetlerimizi yapar bismillah der baslarız
Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre )Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz
keşke senin gibi olsaydım ben çok istiyorum ama ya bebeğe bir şey olursa diye eşimi yaklaştırmıyorum doktor yapabilirsin dedi ama insan pimpirikleniyor işte
kızlar dun yazmıstım ya seffaf akıntım cok dıye dun test yaptım tek cızgı bugunde beyaz akıntım var cok fazla oyle koku falan yok ..sogan kuru yapıcamda yapsammı beklesemmı bılemedım napsam annecıkler:44:
Hmm söle bişi var canım eger idrar yolu enf varsa en azından bu sürecte ilişkiye girme diyebilir doktor cunku ilşkiden sonra afedersin cok yanman olabilir seni rahatsız eder buda iyileşme sürecini yawaslatırbende yüksek dozda idrar yolu enfeksiyonu var yanmam akıntım çoktu 1 hafta antibiyotik kullandım azaldı biraz bugün tekrar kültür vermeye gidecem ve utanıp sıkılsam da soracam çünkü iltihap düşük tehlikesini artıyor maalesef açıkçası eşim de bi atılım yok o sen iyi ol önemli değil diyor ama bende hormonlardan mıdır nedir
Sakın kür falan yapma bekle 1 haftafalan canım ya bebek varsa Allh korusun dusurursun..kızlar dun yazmıstım ya seffaf akıntım cok dıye dun test yaptım tek cızgı bugunde beyaz akıntım var cok fazla oyle koku falan yok ..sogan kuru yapıcamda yapsammı beklesemmı bılemedım napsam annecıkler:44:
Tmm canm listeye yazdım perşembe dagıtcsmbende alayım Cüz
Allahtan acil şifalardiliyorumBende öyle yapmaya caliscam. Geldim eve yatiyorm napayim artik. Kahverengi akintimda varAllaha emanet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız bende azdım mı ne töbe...Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre )Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz
sen doktorunla görüş bence o sana daha doğru bilgi verir :)
idrarda hemen çıkmayabilir bence kana baktır emin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?