2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim

keşke senin gibi olsaydım ben çok istiyorum ama ya bebeğe bir şey olursa diye eşimi yaklaştırmıyorum doktor yapabilirsin dedi ama insan pimpirikleniyor işte

Canim ben hastaneye gireli hic bilmiyorum nasıl devam ediyor onlar hatta sen tevhidi yazinca aklima geldi şimdi onu bile unutmuşum
Anladım canım olmadı hercal arkadasa ben özelden msj atıp bilgi alayım ona göre dewam edip tamalayalım duasınıda yapalım yarım kalmasın ...
bence farzını kılman bile yeterli farz olan o çünkü ben ilk öğrendiğim anda sadece farzları kıldım sonuçta karın gücüyle yerden kalktığımız için bir şey olur diye korkmuştum

Kızlar namaz konusu cok hassas bir konudur.. Namazın sünnetini hemen bırakmamalıyız... Öleki atalarımız yeri gelmiş savasta ile namazı tam kılmıslardır... Sünnet ve farz ile birlikte yani...
İlk aylarda düşük tehlikemiz yok ise yada bi raatsızlıgımız yok ise normal olarak lütfen sünnet ve farzları kılalım...
Eger rahatsızssak ve Allah korusun düşük tehlıkemız var... Namaza ayakta baslayıp oturarak dewam edebiliriz... Sünnet ve farz olucak beraber..
Ben ilk hamileligimde 6. Aydan sonra oturark kılöaya basladım çünkü karın kaslarım zorlanıyodu.. Ama tam kıldım...
Rapınzelim bunu sana özel yazmadım canım senin kanamanda olmustu ama aklında olsun bitanem ayakta tekbiri alırsın selam werene kadar oturarak dewam edebilirsin bitanem... Sonra farz için ayaga kalkıp baslayıp tekrar oturarak dewam edebilirisn

benim doktorum prezervatif kullanın dedi, sperm erken doğuma sebeb olabiliyormuş,,,

Canım kanaman düşük tehlıken yoksa herhangi bi zararı yok .... Hatta hamilelik döneminde cinsel ilşkinin faydası bile var...

bende yüksek dozda idrar yolu enfeksiyonu var yanmam akıntım çoktu 1 hafta antibiyotik kullandım azaldı biraz bugün tekrar kültür vermeye gidecem ve utanıp sıkılsam da soracam çünkü iltihap düşük tehlikesini artıyor maalesef açıkçası eşim de bi atılım yok o sen iyi ol önemli değil diyor ama bende hormonlardan mıdır nedir

kızlar dun yazmıstım ya seffaf akıntım cok dıye dun test yaptım tek cızgı bugunde beyaz akıntım var cok fazla oyle koku falan yok ..sogan kuru yapıcamda yapsammı beklesemmı bılemedım napsam annecıkler:44:

canım merhaba. kime gidiyorsun ankarada?

bende alayım Cüz

Bende öyle yapmaya caliscam. Geldim eve yatiyorm napayim artik. Kahverengi akintimda var Allaha emanet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keşke senin gibi olsaydım ben çok istiyorum ama ya bebeğe bir şey olursa diye eşimi yaklaştırmıyorum doktor yapabilirsin dedi ama insan pimpirikleniyor işte

Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre ) Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz

canim insallah bebeginew birsey olmaz icini ferah tut cok sabirli olmalisinn bu donem bol bol dinlen mecbur kalmadikca kalkma doktorunun dediklerini birebir uygula ve sorun yasadiginda hemen doktorunu ara dualarimiz seninle

Saol canim teşekkür ederim. Hayirlisiyla şu ilk 3 ayı atlatiriz inşallah hepimiz

canım ben bugün tama geri dönücem doktor bir sorun yok dedi hatta ilacı da bıraktıracaktı ama bari bitene kadar içeyim dedim o yüzden bugün farz ve sünnete geri dönücem şükürler olsun

benim doktorum prezervatif kullanın dedi, sperm erken doğuma sebeb olabiliyormuş,,,

ben de internette prezervatif dahil hamileyken herhangi bir kimyasal içeren madde kullanılmaması gerektiğini okumuştum

Tamam canım ğersembe gününe kadar katılamk isteyenleri liste yapıp cüzleri dagıtıcam ... Özellikle oersembe beraat kandili cunkü ibadetlerimizi yapar bismillah der baslarız

beni unutmayın nolur 1cüz mutlaka alayım zaten 15 kişi bile bulabilsek adam başı 2 cüz veririz Allahın izniyle

idrarda hemen çıkmayabilir bence kana baktır emin olursun

Hmm söle bişi var canım eger idrar yolu enf varsa en azından bu sürecte ilişkiye girme diyebilir doktor cunku ilşkiden sonra afedersin cok yanman olabilir seni rahatsız eder buda iyileşme sürecini yawaslatır
Enfeksiyon dagılabilir yani.. O yüsden sen bu durumu dedigin gibi muhakkak sor canım.. Akrabanda olsa sor .. Önmli seler bunlar utanılcak bişi yok.. Dr annem olsa sorarım sonucta saglık bi yerde
Sakın kür falan yapma bekle 1 haftafalan canım ya bebek varsa Allh korusun dusurursun..
bende alayım Cüz
Tmm canm listeye yazdım perşembe dagıtcsm
Bende öyle yapmaya caliscam. Geldim eve yatiyorm napayim artik. Kahverengi akintimda var Allaha emanet

Allahtan acil şifalardiliyorum dıkkat et canım
Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre ) Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz
Kız bende azdım mı ne töbe...
Bi ara kanamam olmustu ya dr yaskladı nese yasakkalkana kadar zor dayandık ikimizde walla tövbe kız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…