2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın :) evet progesteronmuş,diğerleride vitamin.. içimi ferahlattın çok sağol..

Ne demek canım rahat ol doktorlar hep temkinli olur sakın için kararmasın

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım. SAT 11.04.2014. ben hamileliğini biraz erken öğrenenlerdenim 2 mayısta 3 haftalıkken öğrendim :). Kısmetse tahmini doğum tarihi 16.01.2015 görünüyor. Beni de listeye ekler misiniz? Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı naip etsin.

Hoş geldin hayırlı olsun, amin

Gunaydin kizlar dra gidiyorum.....bakalim sonuc ne olcak birde yumurta aki akintim var adet belirtisimimi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Gökçe seninle satlar aynı,kan testi yaptırdıysan değerini bi yazarmısın canım karşılaştıralım ?

Canım ben 3 Mayıs'ta ilk kan testini yaptım 352 çıktı, bide bugün gidecem, öğleden sonra yazarım sanA, seninki kaçtı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar bende kısmetse 2015 ocak annesi olucam:)kan testi sonucumu dün aldım 5haftalık hamişim benide listeye eklerseniz sevinirim inş. hepimiz bebişlerimizzi saglıkla dünyaya getiririz..

günaydınlarrr
bende Allah nasip ederse 08.01.2015'te meleğimi kucağıma alıcam sat 02.04.2014
bana da yer var mı

günaydın arkadaşlar bende kısmetse 2015 ocak annesi olucam:)kan testi sonucumu dün aldım 5haftalık hamişim benide listeye eklerseniz sevinirim inş. hepimiz bebişlerimizzi saglıkla dünyaya getiririz..

Hoş geldin canım:) sılaya bilgilerini özelden mesaj at canım, yaş sat beklenen doğum tarihi kaçıncı bebek

günaydınlarrr
bende Allah nasip ederse 08.01.2015'te meleğimi kucağıma alıcam sat 02.04.2014
bana da yer var mı

Günaydın hoş geldin olmaz mı:) hayırlı olsun

günaydın kızlar
reflü, faranjit , bahat allerjisi derken şimdide boynum sırtım ve belimde kocaman alerji kabarcıkları çıktı çok kaşınıyor
biri bitiyor biri başlıyor
cumartesi doktorla görüştüğümde bi çare soracağım

geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…