- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊
Bugün tam 8 haftayı dolduruyorum. SAT 17 Nisan.
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası, inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cinsiyet konusuna gelince..
daha ortada cocuk yokken sizin erkek cocugunuz olcak ben biliyorum diyodu.simdi hamileyim erkek olcak alirsin insallah oglunu saglikli bi sekilde kucagina diyip duruyo..
uyuz oluyorum ya kizlar siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz..
allahin isine karisilirmi ya gucune gider allahin..cocuk benim cocugum neolursa kabulum allahim ne nasip ettiyse o yeterki saglikli olsun..
bazen cildirasim geliyo ya..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ben de bugün öğlen sizin evin ordaki burger kinge gittim eşimle hamile kaldığımdan beri yemiyodum hamburger ama canım istedi. geçen konuşmuştuk olmaz demişti yiyemezsin demişti. dün beni görmedi vardiyacıydı gece geç geldi işten o uyurken ben çıktım evden ben uyurken o geldi sabah da görmedi öğlen aradı özlemiş burger a götüreyim seni dedi hem göreyim dedi. gittik mayonezsiz yedim yanına da ayran aldım zararlı ama napayım istedim bu ara yemek yiyemiyorum zaten canım istemiyo ha bire karpuz kiraz iyi geldi bana da :) bu arada detarjanları bende kullanıyorum vallaher türlüsünü içim rahat etmiyo yıkamayınca psikopatlık var acık bende
Tatlim bende ankarada yasiyorum 6 haftalikken istanbula annemin yanina geldim ucakla mide bulantilarina dayanamayip anne yani gibi yok 😄 Allah in izniyle bisey olmaz ins hayirli yolculuklar olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım ben, banyoyu sirke ile temizliyorum ve pırl pırıl oluyor,,, çamaşır suyunuda sadece tuvalete döküyorum solumuyorum,,,,
böyle ağır temizlik ürünlerini kullanma eğer kullanıcaksan da o mekanın iyi havalnamasını sağla,,,
Git canım ya ne güzel ailenin yanında rahat rahat dinlenirsin hem.korkulacak bidurum olsa doktorun izin vermezdi.bende 8+5 im 😊 doktorum bana izin vermiyor mesela sürekli lekelenmem var çünkü. Sende yorma kendini ve sakın güvenlik kapılarındaki xray lerden geçme sakınnn mutlaka hamile olduğunu söyle kolaylık sağlasınlar
Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. ��
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası, inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
haklısın cnm geldim çok şükür anne gibi yok anne evi naz evi:)
Canim dikkat et maydanozdan olcani sanmıyorum ya geçen gun bende yedim limonlu ha on dk sonra çıkardım o yüzden zarari olmamış olabilir tabi bana :)
İnşallah bulantilar biter artik ben bugün yine fenalardayım
Sakin çamaşır suyu hic iyi değil birdaha asla yapma canım esine yaptir sen sakun ama sakin bidaha yapma yaw size iyi olmmak yaramıyor oturun poponuzun üstüne uğraşma tehlikeli işlerle ...
Evet verdim aldigim kiloları artık ala vere diyetisyen gibi oldum zaten dedim ya doğum yapalim zayiflariz yine hep beraber :)
canım sirke kötü kokmuyor mu ya birkere bana bulaşık mak. dök parlatır temiz olur dediler ama o bulaşıkları 3 kere daha yıkattım . sirkenin kokusu kalıyor gibi.
biliyorum zararlı ama
Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊
temizlik maddeleri değilde onlardan oluşan toksinler zararlı tatlım,,, solumamaya çalış,,, havalandırmayı iyi yap,,,
sirke biraz kokuyor ama geçiyor, sirke hem antibakteriyeldir hemde güzel temizler ama kokusundan rahatsız oluyorsan bilemem tatlım,,,
Merhabalar,
aşırı ağrı ve kanamanız yok ise lutfen psikolojik olarak da etkilemeyin kendinizi.
Benim doktorum ilk 3 ay tavsiye etmem dedi ama ben hali hazırda 3 uçak seyahatı ve ist-izmir arası araba ile seyahat etmiştim.
kanama olsılığında uçakta olmak daha çok gerginlik yaratır düşüncesi ile. ne yapacağını bilemezsin, korkarsın ve dr yok.
Dediğim gibi önemli ayrıntı kanamanızın olmaması. onun haricinde
beline bir yastık iste ayaklarını uzat ve rahatla...
sirkeyi idrar yolu enfeksiyonum olunca sirkeli suyla taharet alıyorum . haklısın antibakteriyel çok temizliyor
Herkese Merhabalar,
canım sende bendensin o zaman benimde cildim hassas kuru inşallah sende işe yarar kremler yağlartannemde yok annemin cildi çok güzel bem beyaz teni olmasına rağmen hiçbir cilt problemi yok, hatta cilt doktoru anneme cildin yaşından çok genç nasıl baktın dedi anneme hiç bir şey yapmadım dedi annemcilt doktoru bana ise cildin hassas doğum sonrası çatlakların oluşma ihtimali yüksek mutlaka önlemini al demişti yaklaşık 8-9 yıl önce gitmiştim doktora. inşallah dediğin gibi genetik olur annem gibi
canım kalktım bugün iş yaptım biraz ve inan keyfim yerine geldiCanim inşallah bir sorun olmucak merak etme dualarim seninle ...
Canim maşallah bebisine :)
Canim hastanedeki serumlar cok iyi geliyor ne bulantin nede halsizlik kalıyor serum alinca hic merak etme benin gibi evde bekleyen çocuğunda yok nasıl olsa yat dinlen serumlar çok uyku yapıyor bol bol uyucaksin inşallah ciktiginda hersey daha güzel olucak :)
Eflalim hepimiz ayniyiz canım hic üzülme benim evi bi görsen :))
Ilk zamanlar çok takiyordum şimdi alıştım sanırım evin durumuna aman diyorum bi iyi olayım 1 saatte tertemiz yaparım evimi.sagolsun esim elinden geleni yapıyor bir aydır ben evde hic birsey yapmadım bütün ev işleriyle cocuklarla esim ilgileniyor Allah bin kere razi olsun ondan bi kez daha anladım ki cok doğru bir evlilik yapmışım :)
Sende kv yönünden sanslisin esini boşver yapısı boyleyse değiştiremezsin canım ama tepkini belli et esine hatasını anlasin cok kızıyorum böyle eslere
canım bu duygusallık çok normal geçecek daha iyi olacağızkızlar bugünlerde psikolojim çok bozukzırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok annem olsaydı böyle mi olurdu bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne
ay sağol canım aminnn duanarabbim yardımcın olsun canım tansiyon düşüklüğü başa bela gerçekten baş ağrısı da yapıyor hem
Allah razı olsun canım senden valla 1 haftada kurtuldum kaşıntı acıma hissi neydi o yaa
tüm istediklerin kabul olur inşallah rabbim bebeklerimizi korusun
şimdiden kutlu olsunkızlar yarın doğum:101:günüm cuma günü de kalp atışını duymaya gidicez inşallah herşey yolundadır da bebişim bana en güzel doğum günü hediyesini verir kalbinin atışı
prolaktin yüksekliğide göğüsleri etkilerKizlar bisey sormak istoyorum ilk defa oluyo bu.reglimn 3. Gunundeyim gogus uclarm cok sizliyo.sanki birisi skıyo gibi yanio resmen.daha once hic boyle bisi yasamasm..acaba ustune gorms olablrmym.? Boyle bisey yasayan oldumu hic?
iyi bari canım et yemek serbestyok canım onla alakası yokmus tam tersı protein agırlıklı beslen dedi.Sanırım su olabilir... 2 gun fazla içemedim tam testten once
:)) ben yediğim halde halsizim sen hem yemiyorsun hem çalışıyorsun çok normal canım:)kızlar merhabaa
üşenmeden okudum 20 sayfa falan...
ne şikayetiniz varsa ben de sonuna kadar yaşıyorum....
hiçbir şey yiyemiyorum doğru düzgün sabahları öğürtü ile uyanıyorum
sonuç olarak çok halsizim her an bayılıcakmışım gibi geliyor...
çalışıyorum bi de..eve gidince kıyafetlerimi asıcak halim kalmıyor..
doğru düzgün temizlik de yapamıyorum içim hiç rahat değil...
eşimle gezmeye gitsek biraz yürüsem yorgun düşüyorum o yüzden yatıyorum hep...
şu 3.ayımızı doldursak hayırlısı ile...
tek tesellim usg fotosu ona bakınca çok mutlu oluyorum
maşallah kuzuyaMrb arkadaşlar dün gece fenalaştım ve Dr gittim o kdr kötüydüm ki tek bişey beni bu kadar iyi ve mutlu edebilirdi bebeğimin görüntüsü ve o minicik kalp atışları Allah kucağımızada almayı nasip etsin tam 8+2 günlük olmuşuz
canım siyah kuru eriği tek geçerim:) dün yedim 10 tane bugün rahatım:) birde dün mercimek çorbası içtim lebbe de yazmış bende mercimek içince rahatlarım hep:))yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et
:)) bir sen bir ben oburuz bu sayfadaoburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret
maşallah kuzuyaKizlar merhabaa bugun randevumz vardikesemiz buyumus kalbide pitir pitir atiyodu tahlil sonuclarimda cok iyiydi folik asite devam dedi. Benim heyecanimi ve panigimi gorunce isimiz var falan dedi tabikii 5 hafta sonra 2li test icin gidicez.
aayyy seninkinede maşallah canımCanım son durumlar bugün gittim doktora 8+3 olmuşuz çok şükür. Benim iki tane kesem vardı biri çok küçüktü iki hafta sonra nolacağı belli olmaz demişti doktorum. Bugün baktık o minnoşum hala öyle küçük kalmış gelişmemişhayırlısını dileyerek girmiştim hayırlısı buymuş napalım tek olsun sağlıklı olsun şimdi 9 temmuzda gidicem ikili tarama yapılacak inşallah ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
ilaçlarıma aynen devam edicem - crinio jel - estrofem - coraspirin -folbiol bulantımı söylediğimdede gaviscon şurup verdi onu içebilirsin dedi. Bende durumlar böyle canım. Bakalım hayırsıyla bi hissetsek bi kucağımıza alsaydık
canım her çıkarmada yine başladı diye düşünme negatif enerji yükleme iyi olacağım diye kendini telkin et beynine mesaj gönderme böyleKızlar çok fena bosalttim yine midemi yigildim kaldım koltuga elim ayagim tutmuyor yine halim kalmadı ilk defa dun kusmamistim ne kadar mutlu olmustum sanırım iyi oluyorum diye ama yine basa döndüm : ((
canım ilaca başlarsın muhtemelenKızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
canım günde bir kere içebilirsin ne zamandır canım istiyor eriniyorum bende yapayım bir türk kahvesi:)arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta
canım sabahta yazdım görmüyorsun sanırım iki hafta bekleme bir endokrin doktoruna gidip hemen ilaca başlaman lazım senin çok önemliBende de var .. Benim hamilelikten önce haşimatom vardı. Şindi de de tsh yüksek çıkmış. İki hafta sonra tekrar bakıcaz dedi doktor şimdilik ilaç kullanmıyorum. Canım çok sıkkın ama ..
canım benimde akşam başlıyor gece devam ediyor maalesefHerkesin sabah midesi bulanır bana noluyosa akşam oluyo kızlar. Gündüz herşeyi yiyen ben akşam yemeğini tiksine tiksine zorla yiyorum midem ayağa kalkarak. Gece olunca da bulantı yerini yanmaya bırakıyo ohh. Gündüzleri de yorgunluk ve kasık ağrısı. Yani hiç boş değilim:)
maşallah bebişe kv de amaaaan sakın takma çok ciddiyim kendi kendine küssün:)kizlar doktordan geliyorum simdi hersey yolunda bebisde saglikli allaha sukur kalbide atiyo pit pit☺️ esimle ilk kez gittik doktora burda birlikte
ondan once almanyadaydim soylemistim size:)
kaynanam surat yapti kizlar laf soktu esimle bana onu niye goturmemisiz..ilk randevumdu esimle birlikte yalniz gitmek istedim..
bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..
çok şükür canım sevindimBen memlekete geldim kızlar dr dün olan lekem için dinlen dedi yediğim maydonoz suçlu bulundu birdaha yimemm çok şükür herşey yolunda bulantim da 2 gündür (maşallah) hafifledi
maşallah bebişebugün sabahleyin kalktım, kavga ettim eşimle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten sonra oturdum ağladım, aslında çok stresliydim bugün doktora gideceğim için,,,,
neyse gittim doktora,, ve ultrasonda gördüm bebeğimi, birde tam bakarken bebek zıpladı poposunun üstünde resmen, ellerini kollarını hareket ettirdi... ben böyle aaa bu baya bebek olmuş,,,
ikili test için gün aldım randevu aldım,, bebeğimiz 2,68 cm olmuş,,,,
çok mutluyum, umarım herkesin böyle güzel doktor reandevuları olur :))))
içimde karateci bir eşşek sıpası var ,,,,,
:)) o zaman benimki erkek pıtır pıtır oynuyor:)Canim bu dönemde çok hassas oluyoruz bizler o yüzden eşlerin çok anlayışlı olması lazım tabi onlarda da bi sabır var zorlamamak lazım :)))
Masallah bebegine Sana birsey söyleyeyim mi senin oğlun olucak erkek çocukları anne karnında erken ve cok hareket ederler.
Kızlar eger bebeklerinizin 3 ayin öncesinde hissetmeye baslarsaniz %90 o bebek erkek :)))
2 oğlum var eminim bundan ikinci oğlumun cinsiyetini doktordan önce ben biliyordum :)
maşallah canım bebişinekıslaaar ben geldim,bebeğimi gördüm bugün:)yaa kocaman olmuşşşş:)))
normalde adete göre 9+3 üm ama 10+3 çıktı ultrasonda epey iyi beslemişsin dedi doktor:)
bide bacak bacak üüstüne atmış yaaa off aşık oldum bugünnn:))))
sakın yüz verme mesafeli saygılı ol canım herkes yerini bilsinnebilim kuzular ya bozuldum baya zaten hormonlarin etkisindeyim bide kv boyle yapinca sinirlerim iyice zipliyo tavana..bende soylerim dusuncemi hicbi lafimi esirgemem ama sonra iyi davranim diyorum yuz verincede boyle basima cikiyo pisman oluyorum sonra hic yuz veresim gelmiyo mesafeli olmak istiyorum oyle oluncada uzuluyorum ama kendisi boyle istiyo..diger turlu cok yuz buluyo..
:)) canım desin bunda bir şey yok benimkid e kız olsa diyor oğlum var çünkü bende anne sağlıklı olsun erkek olursa oğluma arkadaş olur diyorum sende hayırlısı olsun de geç:)cinsiyet konusuna gelince..
daha ortada cocuk yokken sizin erkek cocugunuz olcak ben biliyorum diyodu.simdi hamileyim erkek olcak alirsin insallah oglunu saglikli bi sekilde kucagina diyip duruyo..
uyuz oluyorum ya kizlar siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz..
allahin isine karisilirmi ya gucune gider allahin..cocuk benim cocugum neolursa kabulum allahim ne nasip ettiyse o yeterki saglikli olsun..
bazen cildirasim geliyo ya..
hayırlı olsun kafandan olumsuz düşünceleri at pozitif düşün her şey güzel olacakben de ocak annesiyim ama hiç inanmıyorum. çok mutsuzum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, ilk bebeğim çok erken doğdu. yine öyle bir riskim var ve bebeğimi hiç kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor. depresif bir haldeyim yanı. ne mutlu ne mutsuz.
yolk sac kesesi zamanla kaybolacak o kese ve bebeğin kordonu oluşacak canımbugun ultrasonda bi kese daha gorundu normal kesenin icinde cocuk bide ufacik kese vardi
doktor yogurtkesesimi ne dedi yanlis hatirlamiyosam heycandan dinleyemedim bile tamcok normal dedi
ama neoldugunu anliyamadim acikcasi kizlarufacik kese gibi
hayırlı olsun Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın sağsalim doğurup büyütmek nasip olsnHerkese Merhabalar,
canım ben bulaşık makinasında parlatıcı hiç kullanmadım hep sirke koyuyorum hiç kokmuyorcanım sirke kötü kokmuyor mu ya birkere bana bulaşık mak. dök parlatır temiz olur dediler ama o bulaşıkları 3 kere daha yıkattım . sirkenin kokusu kalıyor gibi.
biliyorum zararlı ama
Aramiza hos geldin☺☺ saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim meleklerimizi ins 😊 Ankarada hangi doktora gidiyorsun ogrenebilir miyim ?
canım siyah kuru eriği tek geçerim:) dün yedim 10 tane bugün rahatım:) birde dün mercimek çorbası içtim lebbe de yazmış bende mercimek içince rahatlarım hep:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?