2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
ben geçen ay progestan içtim hep. kan pıhtıcığı görmüştü doktorum. ama kaybolmuş çok şükür. progestanı bıraktım.
güzel düşünelim güzel olsun.

canım sen takma onu hiç moralini de bozma lütfen kvler siz mutlu olun yeter bilmem ne derler ama senin mutluluğunu kıskanırlar istemezler oğullarını kıskanırlar en iyisi bile bence böyle o yüzden hiç takma canını sıkma o ne derse desin ne yaparsa yapsın

bende valla migrosa gittikçe canım çekiyor 8 haftalıkken yemiştim sen yine masumlaştırmış ayran içmişsin vallahi ben kolasını da içmiştim sarımsaklı mayonezini de yemiştim :)) (bitirmeden)
aynen çamaşır suyunu hamilelikten önce daha çok kullanıyordum hatta kokusu çok hoşuma gidiyordu artık kokusu kötü geliyor ama mecbur kullanıyorum

haklısın cnm geldim çok şükür anne gibi yok anne evi naz evi:)

canım sirke kötü kokmuyor mu ya birkere bana bulaşık mak. dök parlatır temiz olur dediler ama o bulaşıkları 3 kere daha yıkattım . sirkenin kokusu kalıyor gibi.
biliyorum zararlı ama

söyledim cnm yardım ettiler geldim çok şükür şu tehlikeli dönemleri allahın izniyle atlatsak içimiz rahatlayacak hayırlısıyla inşallaahh

bende önceden düşük yaşadım tatlım, her doktora gitmek zulüm benim için, korka korka gidiyorum ama şükür ki hep iyi haberler aldım tatlım,,, umarım sende hep iyi haberler alırsın :)))bu ilk 13 hafta tuvalete çok gidiceğiz daha sonra rahim yukarı çıkacak ve sidik kesesine olan baskı azalıcak taki son 3 aya kadar, sonra yavaş bebek büyüdükçe gene aynı şekilde sidik kesesine baskı yapacak,,,,
bende de var miğde bulantısı ama bulantı ne kadar varsa bebek o kadar sıkı tutunuyormuş inanır mısın miğde bulantısı haplarından almıyorum,, bulansın ki herşeyin iyi iolduğunu bileyim diyorum,,,,
benim miyomum yok , ama burada olan bir kaç kişi var sanırsam,,,,
hoş geldin aramıza :))))

Son düzenleme:
haklısın cnm geldim çok şükür anne gibi yok anne evi naz evi:)

Ohh super 😊 gozun aydin bol bol dinlen😄 gercekten yok anne evi gibi hele ki bu zamanlarda ank ya geri donecegim gunu dusunmek bile istemiyorum suan😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy ne güzel vermişsin kilolarını inşallah bizde veririz . kilolu değilim ama 5 kiloluk yerim var sonra şişko olucam :)))
en fazla sınırm 12-15 kilonun üstüne çıkmamak . yoksa dombiş dombiş olurum.
bide ayaklarım 40 numara ben ayaktan ve bilekten de alıyorum artık eşimin ayakkabılarını giyerim son aylarda

canım sirke kötü kokmuyor mu ya birkere bana bulaşık mak. dök parlatır temiz olur dediler ama o bulaşıkları 3 kere daha yıkattım . sirkenin kokusu kalıyor gibi.
biliyorum zararlı ama

temizlik maddeleri değilde onlardan oluşan toksinler zararlı tatlım,,, solumamaya çalış,,, havalandırmayı iyi yap,,,
sirke biraz kokuyor ama geçiyor, sirke hem antibakteriyeldir hemde güzel temizler ama kokusundan rahatsız oluyorsan bilemem tatlım,,,

Aramiza hos geldin☺☺ saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim meleklerimizi ins 😊 Ankarada hangi doktora gidiyorsun ogrenebilir miyim ?

sirkeyi idrar yolu enfeksiyonum olunca sirkeli suyla taharet alıyorum . haklısın antibakteriyel çok temizliyor

kızlar saat 3 gibi ayran içmiştim, şimdi balık yesem sorun olur mu? hamile kaldıktan sonra zehirlenmekten çok korkar oldum:18:

teşekkür ederim geldim çok şükür aynen öyle yaptım belime yastık koydum ve uyudum insan ister istemez tedirgin oluyor ama annemi görmek iyi geldi..

sirkeyi idrar yolu enfeksiyonum olunca sirkeli suyla taharet alıyorum . haklısın antibakteriyel çok temizliyor

bende de antibiyotik kullanımı yüzünden mantar başlangıç olmuştum tatlım, doktorum son durulama suyunu sirke ile karıştır demişti ve ilaç kullanmadan mantar başlamadan bitti,,hazır banyoda sirke varken aaa banyoyuda temizleyeyim oldum,,, mis gibi de oldu ,,,,
bende kronik faranjit var temizlik ürünleri ve toz boğazımı tahriş yapıp faranjit oluyorum, faranjit de ateş yapıypr bende,,,
hamileyken de ateşlenmemek gerekiyor biliyorsun,,,,domino gibi aynı

Hosgeldn cnm. Ben progesteronu hem hap hem iğne seklinde kullanıyorum. Sebebi Kesemin olmasi gereken yerden daha aşağıda olmasi. Myom bnde de var ama 1 cm di.seninkinun yaninda lafi bile olmaz yani ama bu kadar progesterondan sonra en az 3e katlanacagini düşünüyorum

Son düzenleme:
canım sende bendensin o zaman benimde cildim hassas kuru inşallah sende işe yarar kremler yağlart
canım kalktım bugün iş yaptım biraz ve inan keyfim yerine geldi sorma canım eşim hep öyle oğlum da da öyleydi mizacı öyle odun azcık biliyorum beni çok düşünüyor ama bunu bana göstermesi önemli, tepkimi çok belli ettim ney yapıyorum ki diyor sorun da orda hiç bir şey yapmıyorsun ama oğlumla süper ilgilenir altını değişir uyutur yedirir bakar yani:) aylardır akşamları o uyutuyor ben uyutmuyorum artık:)
canım bu duygusallık çok normal geçecek daha iyi olacağız
ay sağol canım aminnn duana
kızlar yarın doğum :101:günüm cuma günü de kalp atışını duymaya gidicez inşallah herşey yolundadır da bebişim bana en güzel doğum günü hediyesini verir kalbinin atışı
şimdiden kutlu olsun
prolaktin yüksekliğide göğüsleri etkiler
yok canım onla alakası yokmus tam tersı protein agırlıklı beslen dedi.Sanırım su olabilir... 2 gun fazla içemedim tam testten once
iyi bari canım et yemek serbest sudandır o zaman
:)) ben yediğim halde halsizim sen hem yemiyorsun hem çalışıyorsun çok normal canım:)
maşallah kuzuya
yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et
canım siyah kuru eriği tek geçerim:) dün yedim 10 tane bugün rahatım:) birde dün mercimek çorbası içtim lebbe de yazmış bende mercimek içince rahatlarım hep:))
oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret
:)) bir sen bir ben oburuz bu sayfada afiyet olsun
Kizlar merhabaa bugun randevumz vardi kesemiz buyumus kalbide pitir pitir atiyodu tahlil sonuclarimda cok iyiydi folik asite devam dedi. Benim heyecanimi ve panigimi gorunce isimiz var falan dedi tabikii 5 hafta sonra 2li test icin gidicez.
maşallah kuzuya
aayyy seninkinede maşallah canım
Kızlar çok fena bosalttim yine midemi yigildim kaldım koltuga elim ayagim tutmuyor yine halim kalmadı ilk defa dun kusmamistim ne kadar mutlu olmustum sanırım iyi oluyorum diye ama yine basa döndüm : ((
canım her çıkarmada yine başladı diye düşünme negatif enerji yükleme iyi olacağım diye kendini telkin et beynine mesaj gönderme böyle
Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ilaca başlarsın muhtemelen
arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta
canım günde bir kere içebilirsin ne zamandır canım istiyor eriniyorum bende yapayım bir türk kahvesi:)
Bende de var .. Benim hamilelikten önce haşimatom vardı. Şindi de de tsh yüksek çıkmış. İki hafta sonra tekrar bakıcaz dedi doktor şimdilik ilaç kullanmıyorum. Canım çok sıkkın ama ..
canım sabahta yazdım görmüyorsun sanırım iki hafta bekleme bir endokrin doktoruna gidip hemen ilaca başlaman lazım senin çok önemli
canım benimde akşam başlıyor gece devam ediyor maalesef
maşallah bebişe kv de amaaaan sakın takma çok ciddiyim kendi kendine küssün:)
çok şükür canım sevindim
maşallah bebişe
:)) o zaman benimki erkek pıtır pıtır oynuyor:)
maşallah canım bebişine nasıl beslendin hemen tüyo istiyorum:)
sakın yüz verme mesafeli saygılı ol canım herkes yerini bilsin
:)) canım desin bunda bir şey yok benimkid e kız olsa diyor oğlum var çünkü bende anne sağlıklı olsun erkek olursa oğluma arkadaş olur diyorum sende hayırlısı olsun de geç:)
hayırlı olsun kafandan olumsuz düşünceleri at pozitif düşün her şey güzel olacak
yolk sac kesesi zamanla kaybolacak o kese ve bebeğin kordonu oluşacak canım
hayırlı olsun Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın sağsalim doğurup büyütmek nasip olsn
biliyorum zararlı ama
canım ben bulaşık makinasında parlatıcı hiç kullanmadım hep sirke koyuyorum hiç kokmuyor

Aramiza hos geldin☺☺ saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim meleklerimizi ins 😊 Ankarada hangi doktora gidiyorsun ogrenebilir miyim ?

Doç. Cemil Kaya'ya gidiyorum. Çok memnunum, ilgili bir doktor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım siyah kuru eriği tek geçerim:) dün yedim 10 tane bugün rahatım:) birde dün mercimek çorbası içtim lebbe de yazmış bende mercimek içince rahatlarım hep:))

evet bugün kesinlikle kuru erik almalıyım bende mercimek çorbası içince rahatladım hamdolsun ya çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…