Günaydın hamişler....Kandiliniz mübarek olsun
Aaah ah kizim olsun isteriim. Esim de oyle kizi olsun istiyor ama onun hislerine guvenirim. Erkek bu seferki diyor. Annemler de oyle diyor. Sekerli seyler yiyorum surekli. Kayinvalideme benzeyecek korkusu disinda kiz olsun isterim) bu arada vucut killanmasi bende cok kisa zamanda oluyor. Epilasyon yaptigim gun cikiyor. Keske onceden lazer olsaymisim. Dr icin de dogum ocin de rahat olurdu :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
Cnm şekerle pk alakası yok bncee bnm bı arkadasım ilk bbgınde delı gbıı pasta yas pasta yerdii oğlan oldu ikinci hamileliğinde tuzlu acılı yıodu bu sefer kız dedik yok oda oglan o biraz bücdun neye ihtiyacı warsa onu istioruzz bncee bilimsel açıklamasıda bu zaten 😃😃
Ayy agzindan bal damliyor. Kendimi kandirsam da pembe hissediyorum diyecegim :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara bebeğinle birlikte. beslenemedim diye üzülme bebek şuan bizdeki depolardan rahatlıkla besleniyo yemeyince kendimiz halsiz kalıyoruz ama aynen devam ediyo beslenmesine hayırlısıyla iyidir bebeğin takma kafana
şu ilk üç ayda göğüs acısı oluyor bazı hamilelerde göğüs acısı 3. aydan sonra azalıyor, ama bazılarında da aynı oranda gidiyor,,, yani bulantı gibi ne çıkarsa bahtına şeklinde,,,
düşük konularında hiç girme hayatım, düşük olduğunda kanaman ve ağrın da olabilir bazende hiç bir belirti vermeden bebeğin kalbi de durabilir,,,
evlerden uzak olsun,,,,
hamile olduğumu şimdiye kadar hiç unutmadım,, çünkü bu bebeği sanki bütün hayatım boyunca beklemişim gibi geliyor,,,
unutma ki tatlım her kadın her hamilelik farklıdır, bazen aynı kadının iki farklı hamileliği bile olabiliyor,,,
tek önemli şey stresden uzak durmak, kendini yormamak ve üzmemek,,, beslenmeydi,, dikkat etmekde onlar bir şekilde oluyor tatlım,,,
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
kız kopardın beni sabah sabah :) vücut kitle indeksine bak canım o indekse göre sağlıklı kilo alma oranını hesaplıolar benim 18 kiloya kadar alabileceğim çıktı ama inşallah almam tabi ben hayatımda 54ün üzerini görmedim hep 50 civarındaydım diyorum şimdi 15 kilo bile alsam 65 olcam kendimi çok merak ediyorum
ben ağlamıştım , sonra burnumu çeke çeke doktordan hem özür dilemiş hemde ağlamıştım,,, çok duygusal bir zamandı,,,
hatta dün görürken bile sesim çatallaşdı ama yok dedim her sefer de ağlanmaz :)
Kızlar karatay hoca şeker yüklemesinin çok zararlı olduğunu bebeğe zararı olduğunu ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyledi. 28 haftalık bi bayan da yaptırdığını ve iki üç gün bebeğinin hareketlerinin azaldığını söyledi. Çok korktum açıkcası karatay dikkat edin şekerden uzak dursunlar ve o yüklemeyi kesinlikle yaptırmayın bebek sakat bile doğar dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bunu yaptırmak zorunda mıyız? Ztn dikkat edersek yediklerimize şeker de çıkmaz. Hem şeker yüklüyorlar yüksek çıkınca da şekerden uzak durun diyorlar çok çelişkili. Biz baştan itibaren şekerden uzak dursak ve bu testi yaptırmasak olur mu ki?
Kızlar karatay hoca şeker yüklemesinin çok zararlı olduğunu bebeğe zararı olduğunu ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyledi. 28 haftalık bi bayan da yaptırdığını ve iki üç gün bebeğinin hareketlerinin azaldığını söyledi. Çok korktum açıkcası karatay dikkat edin şekerden uzak dursunlar ve o yüklemeyi kesinlikle yaptırmayın bebek sakat bile doğar dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bunu yaptırmak zorunda mıyız? Ztn dikkat edersek yediklerimize şeker de çıkmaz. Hem şeker yüklüyorlar yüksek çıkınca da şekerden uzak durun diyorlar çok çelişkili. Biz baştan itibaren şekerden uzak dursak ve bu testi yaptırmasak olur mu ki?
ben 67-68 kiloyum ama boyum 175 oyüzden ne zayıf ne kilolu duruyorum normalim ama keşke 65ile hamile kalsaydım . ben en fazla 68 -63 arası gidip geliyorum :)
ya benim bulantı falan herşey kesildi gayet iyiyim hiç bişeyim kalmadı. halsizliğimde gitti.
şimdi de bundan korkuyorum bişey mi oldu pat diye kesildi ya korku girdi içime . haftaya gidecem doktora :44:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?