korkma canım bişey olmuyo vakti geldi artık benim de hop diye gidiyo bişi oluyo geri geliyo kaç gündür zerre bulantım yoktu bugün gene oldu eve gidicem öğleden sonra ama belirtilerim ciddi şekilde azaldı benim de
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
Kzlar çok haldizim.. Yatıyorum .. Sizler nasılsınız?
canım çook sevindim senin adına ve çok duygulandım biran seni kendi yerime koydum gözyaşlarına boğuldum düşüncesi hayali bile çook güzel..Alllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..RABİM BU KANDİL GÜNÜ HÜRMETİNE BİZLEREDE YAŞATSIN BU DUYGULARI aminnnnnnnnnnn...
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
ben bugün ilk kez doktora gittim ama gittiğime gidecegime pişman oldum. Bebek 6 haftalıkmış ama ağlamaktan bebek falan göremedi gözüm. Medipol hastanesine gittim ve bir sürü araştırma yaparak gitmiştim. Doktor ne kadar olumsuz olabilecek şey varsa hepsini saydı döktü 5 dakıkada ve başka bir sey demeden tamam dedı.
Yok kanlanma varmış yok yeniden düşük olabilirmiş. Ben daha önceden rahim ameliyatı olmuştum o nedenle hamilelik sırasında rahim yırtılması bile olabilirmiş. Tamam ihtimalleri söylüyorsunuzda insan biraz yumuşatarak söyler. Saat dokuzdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.zaten ağlamaya yer arıyoruz.
Ben niye neşeli doktor bulamıyorum acaba hepsı mı boyle anlamadım.
ben bugün ilk kez doktora gittim ama gittiğime gidecegime pişman oldum. bebek 6 haftalıkmış ama ağlamaktan bebek falan göremedi gözüm. medipol hastanesine gittim ve bir sürü araştırma yaparak gitmiştim. doktor ne kadar olumsuz olabilecek şey varsa hepsini saydı döktü 5 dakıkada ve başka bir sey demeden tamam dedı.
yok kanlanma varmış yok yeniden düşük olabilirmiş. ben daha önceden rahim ameliyatı olmuştum o nedenle hamilelik sırasında rahim yırtılması bile olabilirmiş. tamam ihtimalleri söylüyorsunuzda insan biraz yumuşatarak söyler. saat dokuzdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.zaten ağlamaya yer arıyoruz.
ben niye neşeli doktor bulamıyorum acaba hepsı mı boyle anlamadım.
kızzz sende mi hamilesinhayırlı uğurlu olsun
kuzum doktorunu değiştirsene :44:
geçmiş olsun inşallah o kötü ihtimallerin hiçbiri olmaz herşey güzel olur sen içini ferah tutmaya çalış.
bugün trt de anne elimi tutsana programında doktor dedi ki: bebeğin fiziksel gelişimi hafta hafta konlanmıştır otomatik olarak gelişir. ama en önemli şey ruhsal gelişimi bunun için annenin mutlu morali yüksek olumlu düşünceler içide olması lazım annenin stres ve üzüntü yaşaması çocuğun fiziksel gelişimine zarar verebilir sinir sisteminin etki ettiği hastalıklara yakalanma ihtimali yüksek olur ilerde çocuğunuzun ömrü mutlu ve sağlıklı olsun istiyorsanız sakin olmaya olumlu düşünmeye çalışın çocuğunuz için dedi.
iyi dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. kaderin önüne geçilmiyor ne yazık ki.
sağol canım duaların ve iyi dileklerin için. inşallah sende nur topu gibi bir çocuk dünyayı getirirsin. benimde dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla. allahım sizlere sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.
anlıyorum canım seni inan. ama bir de şöyle düşün allah korusun eğer gebeliğimiz devam etseydi sorunlu bir şekilde ilerde çok daha kötü olurdu belki. Allah bize inşallah tekrar nasip edicek bu duyguyu. ben inanıyorum. sende inan. hem kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabiliyormuş.inşallah 3 -4 ay sonra tekrar güzel haberler veririz burda.içini ferah tut. burda da, benim tanıdığımda çok insan var düşük yapan ve sonra sağlıklı çocuklar dünyaya getiren. neden bizde bu insanlardan olmayalım ki.
Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evltlar nasip etsin inşallah bakara suresi 156 ayet
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).
Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız). derler.
çok iyiymiş bunu okumak sabır için ölüm durumunda düşükte fln okumak çok iyiymiş melekler Allah'a kulun sabretti innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne). dedi dermiş aklıma geldikce okuyorum bizim gibi bebeğini yakınlarını kaybedenlerde mutlaka okusun
Kızlar... Sabah dr a gittim..
Rahım agzında kanamm olmus.. İlşki yasak dedi.. Muhtemelen ilşki zorluyo dedi... Haftaya yine gitcem.. Ta 11 haftalık bebegim..
Kızlar asıl sey ole bi hareketlıydıkı eller ayaklar gözlerime inanamadım... Anlatamam neler hissettigimi... Bebegim iyi elhamdülillah....
Ya 11 haftalık şey öle nasıl hareket edebilir anlamadım....
Uzul agla yasini tut canim. Bir sonraki bebis icin de cok acele etme biraz dinlensin hem vucudun hem ruhun. Bebeginiz oluyor hic sorun yok mevlam gene verir. Tavsiyem dualara sigin cidden iyi geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?