2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

demek ki bitiyor böyle böyle. :)

Gunaydin kizlar bu lekelenmem nezaman bitecek cok canim sıkılıyorr korkuyorum heleki esim

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim ya rabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

canım çook sevindim senin adına ve çok duygulandım biran seni kendi yerime koydum gözyaşlarına boğuldum düşüncesi hayali bile çook güzel..Alllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..RABİM BU KANDİL GÜNÜ HÜRMETİNE BİZLEREDE YAŞATSIN BU DUYGULARI aminnnnnnnnnnn...

ben bugün ilk kez doktora gittim ama gittiğime gidecegime pişman oldum. bebek 6 haftalıkmış ama ağlamaktan bebek falan göremedi gözüm. medipol hastanesine gittim ve bir sürü araştırma yaparak gitmiştim. doktor ne kadar olumsuz olabilecek şey varsa hepsini saydı döktü 5 dakıkada ve başka bir sey demeden tamam dedı.
yok kanlanma varmış yok yeniden düşük olabilirmiş. ben daha önceden rahim ameliyatı olmuştum o nedenle hamilelik sırasında rahim yırtılması bile olabilirmiş. tamam ihtimalleri söylüyorsunuzda insan biraz yumuşatarak söyler. saat dokuzdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.zaten ağlamaya yer arıyoruz.
ben niye neşeli doktor bulamıyorum acaba hepsı mı boyle anlamadım.

gülnevacımmm canım arkadaşım ya deme öyle nolur üzme beni rabbim sana bin kat daha güzel yaşatsın bu duyguları aminnnnnnnnnnnnnnn duaların kabul olsun kandilin mübarek olsun

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

canım her şeye saygılıyız.dini de konuşuluyor cinsel ilişkiden de bahsediliyor bebekten de eşlerimizden de .
sen merhaba de diyeceğini söyle veya soracağını sor emin ol cevap veririz . her muhabbetin katılanı oluyor katılmayanı oluyor

kuzum doktorunu değiştirsene :44:

Tünaydın kızlarrr

benim de bu gün mide bulantım azaldı gibi ama pazartesi de öyleydi sonra 2 gün çok çektim..
inşallah bugünkü kalıcı olur

ya bazen işyerinde canım sıkılıyor da bebişler biz üzülüne etkileniyordur dimi
kendimi hep rahatlatmya çalılşıyorum ama bazen olmuyor işte

geçmiş olsun inşallah o kötü ihtimallerin hiçbiri olmaz herşey güzel olur sen içini ferah tutmaya çalış.
bugün trt de anne elimi tutsana programında doktor dedi ki: bebeğin fiziksel gelişimi hafta hafta konlanmıştır otomatik olarak gelişir. ama en önemli şey ruhsal gelişimi bunun için annenin mutlu morali yüksek olumlu düşünceler içide olması lazım annenin stres ve üzüntü yaşaması çocuğun fiziksel gelişimine zarar verebilir sinir sisteminin etki ettiği hastalıklara yakalanma ihtimali yüksek olur ilerde çocuğunuzun ömrü mutlu ve sağlıklı olsun istiyorsanız sakin olmaya olumlu düşünmeye çalışın çocuğunuz için dedi.

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

CÜZLERİN HEPSİ BİTİNCE NE KADAR SÜREDE OKUNCAGI BELLİ OLCAK !!!!! Siz yawastan baslayın

Kızlar... Sabah dr a gittim..
Rahım agzında kanamm olmus.. İlşki yasak dedi.. Muhtemelen ilşki zorluyo dedi... Haftaya yine gitcem.. Ta 11 haftalık bebegim..
Kızlar asıl sey ole bi hareketlıydıkı eller ayaklar gözlerime inanamadım... Anlatamam neler hissettigimi... Bebegim iyi elhamdülillah....
Ya 11 haftalık şey öle nasıl hareket edebilir anlamadım....

valla ben de farkındayım ama şoka uğradım doktorları biliyorsunuz.

Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evltlar nasip etsin inşallah bakara suresi 156 ayet

الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).

Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” derler.

çok iyiymiş bunu okumak sabır için ölüm durumunda düşükte fln okumak çok iyiymiş melekler Allah'a kulun sabretti innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne). dedi dermiş aklıma geldikce okuyorum bizim gibi bebeğini yakınlarını kaybedenlerde mutlaka okusun

Canım cok güsel paylasımlar olmus saol....
İnna lillahi ve inna ileyhi raciün .....

maaşallah canım
mucize gibiler işte....
senin 3 ayın dolmak üzere çok şükür...
darısı başımıza sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…