2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah tamamına erdirsin inşallah

artık 2015 qcak ayı annesi değilim ama ayrılamıyorum aranızdan hepinize çok teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için hepinizin kandili mübarek olsun Rabbinm tüm dualarınızı kabul etsin evlatlarınızı sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin evlat özlemiyle yananlara da hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah tamamına erdirsin inşallah

Saıl canım
Cümlemizin kini inş..
Rabbim sanada gönlüne göre verdın inş bitanem...;(
İnş senınde guzel haberlerını alıcaz buna inanıyorum ve duacıyım sana

Son düzenleyen: Moderatör:

11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah

Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine hepimizin evladini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin

Canım ben lazerliyim ama hamilelik hormonları değiştiriyor gerçekten de... Yani yaptırmış olsaydın da tüylerin çıkacaktı ama hamilelik sonrası kendiliğinden kayboluyorlarmış. Umarım öyle olur:))

D.günün kutlu olsun canım, inş bir dahaki sene doğumgünlerimizi böbrekleriniz ile kutlarız :)

Aynen hayatimda hic olmayan buyuklukte sivilcelerim olmaya basladi. Bir degil iki degil. Cirkin bisey oldum ben.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben de çok çirkinleştim aynada kendimi bir türlü güzel göremiyorum her yerim sivilce cildim çok yağlandı

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
hala dahil olmaya bilirsin biz bebeğimizden bahsediyoruz ama onun ruhani ihtiyaçlarını da gideriyoruz.
din bazı insanlar için ruhani bir ihtiyaçtır ihtiyacı olmayanlara elbet saygımız var yalnız aynı saygıyı sizlerden de bekleriz
aynen
gögüş agrısı bende cok yok hatta hiç yok
kanama olur ama ALLAH korusun
yok ben unutamıyorum hep dinamik olan ben oturan boğaya döndüm
en guzel hediye
Günaydın hamişler....Kandiliniz mübarek olsun
sagol canım senınde
Valla pembe isteyene pmbe mavi istyene mavi versinn mutluluklarımıza mugluluk katsınlar inşallh...
Amin allah eksiksiz noksansız versin

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim ya rabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
ahh bilirim o duyguyu
salla canım o kadını doktor zaten her hastasına yapmaz gerekli gördüğüne yapar canım.Korkma
tamamen katılıyorum canım
Gunaydin kizlar bu lekelenmem nezaman bitecek cok canim sıkılıyorr korkuyorum heleki esim
Sabır canım yorma kendini bu depot iğneyi konuş olmazsa haftada 2 ye cıkart canım. Bende risk yok ama hala devam edıyorum ben
Kzlar çok haldizim.. Yatıyorum .. Sizler nasılsınız?
isteyim ama uyur uyanık durumdayım
değiştir o doktoru canım dile kolay 9 ay daha yolun başındayız
yok canım ama sıkıldıgında ^ya kavle vela kuvvete illa billahil azim' de

hayırlı zamanda hayırlı olanı verecektır rabbım. BU gece Hayırlı bir gece canım. RABBİMizden gönlünden geçenleri hakkında hayırlı etmesini dile
seni yerim ki bennnn

canım şimdi içten bi şekilde dedim ve rahatladım sanki...
sağolasınn

arkadaşım ben de antalyada özele gidiyorum 15 tl muayene ücreti en sonda hemogram idrar ve hormon testlerinin hepsine 64 tl ödedim bu ne uçuk rakamlar ankaradaysanız lokman hekimi öneririm muayene 40 tl filan olması lazım

3.cüzü aldım bileeeeeeeeeeeee

arkadaşım sadece muayeneye 175 veriyor böyle rakamlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…