Kızlar... Sabah dr a gittim..
Rahım agzında kanamm olmus.. İlşki yasak dedi.. Muhtemelen ilşki zorluyo dedi... Haftaya yine gitcem.. Ta 11 haftalık bebegim..
Kızlar asıl sey ole bi hareketlıydıkı eller ayaklar gözlerime inanamadım... Anlatamam neler hissettigimi... Bebegim iyi elhamdülillah....
Ya 11 haftalık şey öle nasıl hareket edebilir anlamadım....
Allah tamamına erdirsin inşallah
Saıl canım
Cümlemizin kini inş..
Rabbim sanada gönlüne göre verdın inş bitanem...;(
İnş senınde guzel haberlerını alıcaz buna inanıyorum ve duacıyım sana
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Aaah ah kizim olsun isteriim. Esim de oyle kizi olsun istiyor ama onun hislerine guvenirim. Erkek bu seferki diyor. Annemler de oyle diyor. Sekerli seyler yiyorum surekli. Kayinvalideme benzeyecek korkusu disinda kiz olsun isterim) bu arada vucut killanmasi bende cok kisa zamanda oluyor. Epilasyon yaptigim gun cikiyor. Keske onceden lazer olsaymisim. Dr icin de dogum ocin de rahat olurdu :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
Saol cNım bnm...maşallah Allah nazarlardan saklasın
maşallah canım bayağa büyümüş
bana erkek gibi geldii
Aynen hayatimda hic olmayan buyuklukte sivilcelerim olmaya basladi. Bir degil iki degil. Cirkin bisey oldum ben.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
hala dahil olmaya bilirsin biz bebeğimizden bahsediyoruz ama onun ruhani ihtiyaçlarını da gideriyoruz.nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
aynendin bazı insanlar için ruhani bir ihtiyaçtır ihtiyacı olmayanlara elbet saygımız var yalnız aynı saygıyı sizlerden de bekleriz
gögüş agrısı bende cok yok hatta hiç yokGünaydınlar
Öncelikle tüm anne adaylarının kader arkadaşlarımın Kandili mübarek olsun
Bol bol dua edelim birbirimiz için
kızlar bi kaç sorum var tecrübeli annelere
1. Göğüs ağrısı hamilelik sonuna kadar sürecek mi?
2. Allah korusun düşük yapınca nasıl anlaşılır? Ağrı mı kanama mı :44:
3. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum sizde de oluyor mu?
en guzel hediyegünaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
sagol canım senındeGünaydın hamişler....Kandiliniz mübarek olsun
Amin allah eksiksiz noksansız versinValla pembe isteyene pmbe mavi istyene mavi versinn mutluluklarımıza mugluluk katsınlar inşallh...
ahh bilirim o duyguyukızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
salla canım o kadını doktor zaten her hastasına yapmaz gerekli gördüğüne yapar canım.KorkmaKızlar karatay hoca şeker yüklemesinin çok zararlı olduğunu bebeğe zararı olduğunu ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyledi. 28 haftalık bi bayan da yaptırdığını ve iki üç gün bebeğinin hareketlerinin azaldığını söyledi. Çok korktum açıkcası karatay dikkat edin şekerden uzak dursunlar ve o yüklemeyi kesinlikle yaptırmayın bebek sakat bile doğar dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bunu yaptırmak zorunda mıyız? Ztn dikkat edersek yediklerimize şeker de çıkmaz. Hem şeker yüklüyorlar yüksek çıkınca da şekerden uzak durun diyorlar çok çelişkili. Biz baştan itibaren şekerden uzak dursak ve bu testi yaptırmasak olur mu ki?
tamamen katılıyorum canımtatlım, normalde şeker yüklemesinde 50 gr glikoz verilir, buda 200 kaloriye denktir,,, bir kesme şekerin 20 kalori, bir dilim baklavanın 130 kalori olduğunu söyleyeyim yani 10 kesme şeker veya 1,5 dilim baklava da ki olan şeker veriliyor vücuduna,,,,
eğer 50gr glikoz yüklemesinden memnun kalmazlarsa ve şekerden şüphelinirse de 100 gr glikoz veriliyor,,,
şeker hastalığa gebeliğe bağlı olarak gelişebiliyor bazı durumlarda hemen diyete giriliyor ama diyetin yetersiz olduğu durumlarda insülin alınıyor...
ben korkuyorum şekerden onun için hamur işini ve tatlıyı kestim ben,, şimdiden,,tokluk şekerim iyi çıktı kan tahlilimde,,,
ama ben dikkat etsemde yaptıracağım şeker yüklemesini,,,,
bu bilgileri internetten araştırabilirsin veyahut doktoruna sor,,,
Sabır canım yorma kendini bu depot iğneyi konuş olmazsa haftada 2 ye cıkart canım. Bende risk yok ama hala devam edıyorum benGunaydin kizlar bu lekelenmem nezaman bitecek cok canim sıkılıyorr korkuyorum heleki esim
isteyim ama uyur uyanık durumdayımKzlar çok haldizim.. Yatıyorum .. Sizler nasılsınız?
değiştir o doktoru canım dile kolay 9 ay daha yolun başındayızben bugün ilk kez doktora gittim ama gittiğime gidecegime pişman oldum. bebek 6 haftalıkmış ama ağlamaktan bebek falan göremedi gözüm. medipol hastanesine gittim ve bir sürü araştırma yaparak gitmiştim. doktor ne kadar olumsuz olabilecek şey varsa hepsini saydı döktü 5 dakıkada ve başka bir sey demeden tamam dedı.
yok kanlanma varmış yok yeniden düşük olabilirmiş. ben daha önceden rahim ameliyatı olmuştum o nedenle hamilelik sırasında rahim yırtılması bile olabilirmiş. tamam ihtimalleri söylüyorsunuzda insan biraz yumuşatarak söyler. saat dokuzdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.zaten ağlamaya yer arıyoruz.
ben niye neşeli doktor bulamıyorum acaba hepsı mı boyle anlamadım.
yok canım ama sıkıldıgında ^ya kavle vela kuvvete illa billahil azim' deTünaydın kızlarrr
benim de bu gün mide bulantım azaldı gibi ama pazartesi de öyleydi sonra 2 gün çok çektim..
inşallah bugünkü kalıcı olur
ya bazen işyerinde canım sıkılıyor da bebişler biz üzülüne etkileniyordur dimi
kendimi hep rahatlatmya çalılşıyorum ama bazen olmuyor işte
hayırlı zamanda hayırlı olanı verecektır rabbım. BU gece Hayırlı bir gece canım. RABBİMizden gönlünden geçenleri hakkında hayırlı etmesini dileartık 2015 qcak ayı annesi değilim ama ayrılamıyorum aranızdan hepinize çok teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için hepinizin kandili mübarek olsun Rabbinm tüm dualarınızı kabul etsin evlatlarınızı sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin evlat özlemiyle yananlara da hayırlı evlatlar nasip etsin
seni yerim ki bennnnEki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Doç. Cemil Kaya'ya gidiyorum.
Gunaydin kiizlarbende hamileyim 7. Hafta bugun Sende mi
hala dahil olmaya bilirsin biz bebeğimizden bahsediyoruz ama onun ruhani ihtiyaçlarını da gideriyoruz.
aynen
gögüş agrısı bende cok yok hatta hiç yok
kanama olur ama ALLAH korusun
yok ben unutamıyorum hep dinamik olan ben oturan boğaya döndüm
en guzel hediye
sagol canım senınde
Amin allah eksiksiz noksansız versin
ahh bilirim o duyguyu
salla canım o kadını doktor zaten her hastasına yapmaz gerekli gördüğüne yapar canım.Korkma
tamamen katılıyorum canım
Sabır canım yorma kendini bu depot iğneyi konuş olmazsa haftada 2 ye cıkart canım. Bende risk yok ama hala devam edıyorum ben
isteyim ama uyur uyanık durumdayım
değiştir o doktoru canım dile kolay 9 ay daha yolun başındayız
yok canım ama sıkıldıgında ^ya kavle vela kuvvete illa billahil azim' de
hayırlı zamanda hayırlı olanı verecektır rabbım. BU gece Hayırlı bir gece canım. RABBİMizden gönlünden geçenleri hakkında hayırlı etmesini dile
seni yerim ki bennnn
hımmm ben Akaya gittim ilk hamile olduğumu bilmeden sağlık ocağında kan testi verdim çıkmadı bari dedim gideyim bakayım iltihaptan dolayı gecikti dedim bi gittim ki hamileyim muayene idrar kültür falan 260 tl verdim o da biraz beni sarstı her gittiğimde o kadar vermek bende devlete gittim
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Maşallah canım benimde yavrum nasipse seninki kadar ya şimdiden kendilerini sevdiriyorlar valla :) bu arada ikili testini yaptırdınmı ?
canım şimdi içten bi şekilde dedim ve rahatladım sanki...
sağolasınn
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
CÜZLERİN HEPSİ BİTİNCE NE KADAR SÜREDE OKUNCAGI BELLİ OLCAK !!!!! Siz yawastan baslayın
arkadaşım ben de antalyada özele gidiyorum 15 tl muayene ücreti en sonda hemogram idrar ve hormon testlerinin hepsine 64 tl ödedim bu ne uçuk rakamlar ankaradaysanız lokman hekimi öneririm muayene 40 tl filan olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?