valla ben de farkındayım ama şoka uğradım doktorları biliyorsunuz.
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
Misdely ya b hareketler acayıp sasırdım masallah yawruma bn kızızmda görmedim giç böle resmen hpo hop eller ayaklar inanamadım yahala dahil olmaya bilirsin biz bebeğimizden bahsediyoruz ama onun ruhani ihtiyaçlarını da gideriyoruz.
aynen
gögüş agrısı bende cok yok hatta hiç yok
kanama olur ama ALLAH korusun
yok ben unutamıyorum hep dinamik olan ben oturan boğaya döndüm
en guzel hediye
sagol canım senınde
Amin allah eksiksiz noksansız versin
ahh bilirim o duyguyu
salla canım o kadını doktor zaten her hastasına yapmaz gerekli gördüğüne yapar canım.Korkma
tamamen katılıyorum canım
Sabır canım yorma kendini bu depot iğneyi konuş olmazsa haftada 2 ye cıkart canım. Bende risk yok ama hala devam edıyorum ben
isteyim ama uyur uyanık durumdayım
değiştir o doktoru canım dile kolay 9 ay daha yolun başındayız
yok canım ama sıkıldıgında ^ya kavle vela kuvvete illa billahil azim' de
hayırlı zamanda hayırlı olanı verecektır rabbım. BU gece Hayırlı bir gece canım. RABBİMizden gönlünden geçenleri hakkında hayırlı etmesini dile
seni yerim ki bennnn
Haftaya inş tam 11 hadtalıgım 11 14 arasıyöıs haftaya gel hem bebege bakarız hem testi yaparız dedi canıımEki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
Maşallah canım benimde yavrum nasipse seninki kadar ya şimdiden kendilerini sevdiriyorlar valla :) bu arada ikili testini yaptırdınmı ?
3.cüzü aldım bileeeeeeeeeeeee
Allah kabul etsin şimdiden
canım cemil kayanın ücreti ne kadar tobbdaydı hatırladığım kadarıyla
demek ki bitiyor böyle böyle. :)
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
Prensesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yavrunla ve esinle girersin inşallah canım :)
Kandilimiz kutlu olsun kızlar Rabbim bizlere ve evlatlarimiza hayırlı ve sağlıkla dolu yillar geçirmeyi nasip etsin insallah. Bu gece dualarimizda topigimizdeki hamislerimizide unutmayalım lütfen müslüman in muslumana yaptigi dua kabul olurmus heleki bizler suan iki canliyiz inşallah bizim dualarimiz daha bi makbul :)
Kaos302 arkadasimiz fikrini yazmis ben kendisine özelden yazdım eminim ki oda kötü bir anlamda söylemek istememistir.konuyu uzatmadan hicbirsey olmamis gibi guzel paylaşımlarimiza devam hepinizi çok seviyorum :))
kuzum doktorunu değiştirsene :44:
ılk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
ınanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
ıste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz aminn ...
Tüm anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
ben tüp bebek annesiyim nasipse annesi olacağım hemde 2.kez denedim tüp bebeği.şimdi ben nasıl derim çocuk benim isteğimle oldu.rabbim nasip etmeseydi asla anne olamazdımIlk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
mrb arkadaşlar herkese hayırlı kandiller allah hepimizin yardımcısı olsun be şifa versin bide sıcaklar başladı işimiz gerçekten zor
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorlarda bi hoş olmuş artık valla sonra dövünce nie dövdüler diolar böylelerini iyice halledecen ders alsınlar die...
Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?