2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
valla ben de farkındayım ama şoka uğradım doktorları biliyorsunuz.

biliyorum valla benimde ilk gittiğim doktor öyle kötü davrandı ki kendimi suç işlemişim gibi hissettim hatta evlilik dışı hamile kalmışım gibi aşağılar şekilde davrandı yaaa sinirlerim çok bozuldu hatta bana dedi ki sen neden bu kadar tedirginsin dedi şiddetli ağrılarım var dedim olacak tabi hamilesin ağrıları istemiyorsan hamile kalmasaydın kaldıysan çekeceksin dedi kanama olur yada parça düşerse gel dedi uyuz yaaa bekarken de o doktora giderdim çok güler yüzlüydü evlendikten sonrada gittim iyiydi ama hamile olduğumu görünce kadın bambaşka biri oldu anlamadım kadın doktorlarda kıskançlık çekememezlik olur derler öylemi başka şey mi bilmem ama moralim bozulmuştu yaaa

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

Canım topic belki diyet havadan sudan veya ailevi konular moda olsa belki bu kadar din bahsi geçmezdi ama korkuyla duaya sığınıyoruz işte:) bebeklerimiz sağsalim doğsun diye kendimizi rahatlatmaya çalışıyoruz, ama onun dışında da çok güzel muhabbetler dönüyor ve dönecek de... Hele şu 3 ayımız dolsun o zaman bebek cicileri göbişlerimiz kilolarımız isimler konular gider de gider...

Hadi sen de katlı aramıza :)

Misdely ya b hareketler acayıp sasırdım masallah yawruma bn kızızmda görmedim giç böle resmen hpo hop eller ayaklar inanamadım ya

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

bebeği bize nasib eden rabbimize hamd edip dua ediyoruz.o dilemeseydi o bebek bizim olmayacaktı.istiyorsan hala dahil olmayabilirsin çünkü burada biz herzaman evlatlarımızla ilgili hamd ve senada bulunacağız rabbime..

Mrb arkadaşlar herkese hayırlı kandiller Allah hepimizin yardımcısı olsun be şifa versin bide sıcaklar başladı işimiz gerçekten zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Prensesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yavrunla ve esinle girersin inşallah canım :)

Kandilimiz kutlu olsun kızlar Rabbim bizlere ve evlatlarimiza hayırlı ve sağlıkla dolu yillar geçirmeyi nasip etsin insallah. Bu gece dualarimizda topigimizdeki hamislerimizide unutmayalım lütfen müslüman in muslumana yaptigi dua kabul olurmus heleki bizler suan iki canliyiz inşallah bizim dualarimiz daha bi makbul :)

Kaos302 arkadasimiz fikrini yazmis ben kendisine özelden yazdım eminim ki oda kötü bir anlamda söylemek istememistir.konuyu uzatmadan hicbirsey olmamis gibi guzel paylaşımlarimiza devam hepinizi çok seviyorum :))

Doğum günün kutlu olsun eşinle be bebeğinle sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler dilerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mervem benim damat kocaman olmus kiz maşallah aferin sana iyi bakiyon damada

Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)

Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :

Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...

Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

amin canım çok güzel bir dua olmuş yazan eline gönlüne sağlık okuyacak tüm arkadaşlarında dillerine sağlık
çok duygulandım ben bu duayı okuyunca

ben tüp bebek annesiyim nasipse annesi olacağım hemde 2.kez denedim tüp bebeği.şimdi ben nasıl derim çocuk benim isteğimle oldu.rabbim nasip etmeseydi asla anne olamazdım hamdolsun dünyalar benim şimdi...katılıyorum iyiki varsınız

mrb arkadaşlar herkese hayırlı kandiller allah hepimizin yardımcısı olsun be şifa versin bide sıcaklar başladı işimiz gerçekten zor

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o sıcaklar azcıkda bu tarafa gelsin gece titreyerek uyandım

Son düzenleme:

Çok güzel olmuş canım ağzına sağlık Bizlere de kelimesi kelimesine Amin demek düşer Rabbim hepimize hayırlı eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…