2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun. Gönülden amin dedik bebeğimle ☺️

teşekkür ederim hepinizin bebişine sağlıkkkk dua ederiz tabii

aminnn...sağlıklı sıhhatli imanlı evlat diliyoruz rabbimden.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...bugün dua etmek için kaçırılmayacak bir gün herkesin duasına amin..

Merhaba kızlar hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine hepimizin evladini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin

Amin canım sanada hayırlı kandiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5. Haftadan beri 3 kere kanama geçirdim bebisimin çok iyi olduğunu öğrendim simdi hafif lekekenmelerim var inşallah onlarda bitecek Rabbimin izniyle...bulunduğum yerde kanamali gebelik yasayan bir bayan vardi bebeğini 4.5 aylık olunca kaybetmiş olduğum yere cakildim simdi çok korkuyorum bugün öğrendim kaybettiğini sadece karnimi elime koyabildim çok korkuyorum inşallah Rabbim benden almz bebeğimi...

Aminn...ne güzel bugün ayrı bi güzel maneviyatiyla sardı bizi... Rabbim evlatlarimiza içinde de bizlere sağlık ve huzur versin

Rabbim sana bağışlasın bebeğini olumlu düşün annesi inşallah bişey olmayacak..

Benimde bulantılar gidip geliyor geçecekmi acaba ? Önceki halime göre daha iyi sayılırım

evet azalıyor sanırım . öğlen hafif bulandım şimdide az biş ey var tam geçti dedim nazar oldu sanırım.
sarımsaklı yoğurdu çok severdim kızartmaların üstüne bazı şeylerle ama şimdi çok tiksiniyorum birde balıktan. geçecek inş.

10.cüz ü alabilirim. ALLAH kabul etsin

arkadaşım sadece muayeneye 175 veriyor böyle rakamlar valla

yuhh yaaparan yoksa doktora gitme tedavi olma diyorlar resmen adama ben burada devlete gittim gittiğime gideceğime pişman oldum tuvaletler leş gibi hemşireler dr.lar bi garip bi daha da devlee gitmem dedim ankaraya geldiğimde zengin olmadığım için özele gidemeyeceğim sanırım

MERVECİM bebişine maşallahhhh
Oyyys cok tesekkür ederim canım... Tosunum büyüyo içerde
Mervem benim damat kocaman olmus kiz maşallah aferin sana iyi bakiyon damada
He kız alamanyalara iç güveysi göndercem ama bidene oglunu da bn alırım
AMİİİİİNN
Maşallah subhanallah... Ben de bugün 7. Haftamı bitirdim.. Ayy bugünlere bi gelseydik Allahın izni ile..
İNŞ CANIM Ogünlerde gelicek inş
10.cüz ü alabilirim. ALLAH kabul etsin
Tamam canım Allah kabul etsin

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Bnde anlamıyorum bu ne ucuk fiyatlar yahu anlamıyorum..
Onlar dr da bizimkiler degil mi.. Bnm gittigim hastanede cihazlar son sistem dr um desem masallah cok güsel ilgileniyo olumsuz bişi olursada ole cat pat konusmuyo
Buun mesela dr dedı kı sürekli kanaman oluyo mervecim dikkat ediceksin.. Ama bak bebegin ne güsel kıpır kıpır senden fazla tutunuyo hayata... Dikkat et kendine... Hakkında hayırlısını iste... Ben bişi olur veya olmaz diyemem.. Ama elmizden geleni yapıp bebişini korucaz dedi.. Aglıcaktım vallahı...
Hareketlerini izletti bana
Bn bu dr 30 lira veriyorum
Ssk sı olmayanda 40 veriyo... Yani gercekten oarası olmayanlar ne yapıcak ozaman dewlet hastanesinde küçük dagları ben yarattım edasında gezen dr hemsire demicem artık bu seviye bile düştü veznedarlar hostesler bile insanları nasıl azarlıyo..
Geçen ben bi üniv has aciline gittim... Suriywli bi kadın belki en fazla 20. Yasında bebegini kaybetmiş emnriyosu bozulmus kadınla dalga geçtiler gülüyolar kendi aralarında
Vallahi abartmıyorum dedim sizde bu ülkeye hizmet ediceksiniz he serefsizler dedim barkoduda attım cıktım ....
Allahım kımseyi kımseye muhtac etmesin...
Bence saglık sektörü kousunda cok eksiklerimiz var... 175 neki 200 leri 300 leri okuduk burda....
Rabbim kolaylık versin ne diyeyim bacım

Allahımıza binlerce kez şükürler olsun canım...

Canım merak ettim naptın sen doktor kontrolünde mide bulantını söyleyecektin umarım bir çözüm bulunmuştur.

vala önceki sayfalarda yazdıysanda bilmiyorum yetişemiyorum anacım ben sizin hızınıza

Ayy seninki tam bebiş olmuş maşallah:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Şekillendikçe insan daha da bağlanıyor.

Saol canım hepimizinkini inş canım aynen öle insan baglanıyoda baglanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…