Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Prensesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yavrunla ve esinle girersin inşallah canım :)
Kandilimiz kutlu olsun kızlar Rabbim bizlere ve evlatlarimiza hayırlı ve sağlıkla dolu yillar geçirmeyi nasip etsin insallah. Bu gece dualarimizda topigimizdeki hamislerimizide unutmayalım lütfen müslüman in muslumana yaptigi dua kabul olurmus heleki bizler suan iki canliyiz inşallah bizim dualarimiz daha bi makbul :)
Kaos302 arkadasimiz fikrini yazmis ben kendisine özelden yazdım eminim ki oda kötü bir anlamda söylemek istememistir.konuyu uzatmadan hicbirsey olmamis gibi guzel paylaşımlarimiza devam hepinizi çok seviyorum :))
Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Merhaba kızlar hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine hepimizin evladini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
5. Haftadan beri 3 kere kanama geçirdim bebisimin çok iyi olduğunu öğrendim simdi hafif lekekenmelerim var inşallah onlarda bitecek Rabbimin izniyle...bulunduğum yerde kanamali gebelik yasayan bir bayan vardi bebeğini 4.5 aylık olunca kaybetmiş olduğum yere cakildim simdi çok korkuyorum bugün öğrendim kaybettiğini sadece karnimi elime koyabildim çok korkuyorum inşallah Rabbim benden almz bebeğimi...
Benimde bulantılar gidip geliyor geçecekmi acaba ? Önceki halime göre daha iyi sayılırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 7+3 ümbenim kim olduğumu biliyosun demi nick değiştim Hüm ben
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
CÜZLERİN HEPSİ BİTİNCE NE KADAR SÜREDE OKUNCAGI BELLİ OLCAK !!!!! Siz yawastan baslayın
arkadaşım sadece muayeneye 175 veriyor böyle rakamlar valla
Oyyys cok tesekkür ederim canım... Tosunum büyüyo içerdeMERVECİM bebişine maşallahhhh
He kız alamanyalara iç güveysi göndercem ama bidene oglunu da bn alırımMervem benim damat kocaman olmus kiz maşallah aferin sana iyi bakiyon damada
AMİİİİİNNIlk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
İNŞ CANIM Ogünlerde gelicek inşMaşallah subhanallah... Ben de bugün 7. Haftamı bitirdim.. Ayy bugünlere bi gelseydik Allahın izni ile..
Tamam canım Allah kabul etsin10.cüz ü alabilirim. ALLAH kabul etsin
Silaa benle bebegimide kaydeder misin listeyeMervem benim damat kocaman olmus kiz maşallah aferin sana iyi bakiyon damada
Rabbim sana bağışlasın bebeğini olumlu düşün annesi inşallah bişey olmayacak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuhh yaaparan yoksa doktora gitme tedavi olma diyorlar resmen adama ben burada devlete gittim gittiğime gideceğime pişman oldum tuvaletler leş gibi hemşireler dr.lar bi garip bi daha da devlee gitmem dedim ankaraya geldiğimde zengin olmadığım için özele gidemeyeceğim sanırım
ben tüp bebek annesiyim nasipse annesi olacağım hemde 2.kez denedim tüp bebeği.şimdi ben nasıl derim çocuk benim isteğimle oldu.rabbim nasip etmeseydi asla anne olamazdımhamdolsun dünyalar benim şimdi...katılıyorum iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy seninki tam bebiş olmuş maşallah:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Şekillendikçe insan daha da bağlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?