kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
Haftaya inş tam 11 hadtalıgım 11 14 arasıyöıs haftaya gel hem bebege bakarız hem testi yaparız dedi canıım
O zaman aşağı yukarı aynı zaman annesi olacaz nasipse :) Cinsiyeti belli olurmu acaba bazılarınınki belli oluyomuş 11-12 haftalık olduğunda :)
5. Haftadan beri 3 kere kanama geçirdim bebisimin çok iyi olduğunu öğrendim simdi hafif lekekenmelerim var inşallah onlarda bitecek Rabbimin izniyle...bulunduğum yerde kanamali gebelik yasayan bir bayan vardi bebeğini 4.5 aylık olunca kaybetmiş olduğum yere cakildim simdi çok korkuyorum bugün öğrendim kaybettiğini sadece karnimi elime koyabildim çok korkuyorum inşallah Rabbim benden almz bebeğimi...
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet azalıyor sanırım . öğlen hafif bulandım şimdide az biş ey var tam geçti dedim nazar oldu sanırım.
sarımsaklı yoğurdu çok severdim kızartmaların üstüne bazı şeylerle ama şimdi çok tiksiniyorum birde balıktan. geçecek inş.
Bnde anlamıyorum bu ne ucuk fiyatlar yahu anlamıyorum..
Onlar dr da bizimkiler degil mi.. Bnm gittigim hastanede cihazlar son sistem dr um desem masallah cok güsel ilgileniyo olumsuz bişi olursada ole cat pat konusmuyo
Buun mesela dr dedı kı sürekli kanaman oluyo mervecim dikkat ediceksin.. Ama bak bebegin ne güsel kıpır kıpır senden fazla tutunuyo hayata... Dikkat et kendine... Hakkında hayırlısını iste... Ben bişi olur veya olmaz diyemem.. Ama elmizden geleni yapıp bebişini korucaz dedi.. Aglıcaktım vallahı...
Hareketlerini izletti bana
Bn bu dr 30 lira veriyorum
Ssk sı olmayanda 40 veriyo... Yani gercekten oarası olmayanlar ne yapıcak ozaman dewlet hastanesinde küçük dagları ben yarattım edasında gezen dr hemsire demicem artık bu seviye bile düştü veznedarlar hostesler bile insanları nasıl azarlıyo..
Geçen ben bi üniv has aciline gittim... Suriywli bi kadın belki en fazla 20. Yasında bebegini kaybetmiş emnriyosu bozulmus kadınla dalga geçtiler gülüyolar kendi aralarında
Vallahi abartmıyorum dedim sizde bu ülkeye hizmet ediceksiniz he serefsizler dedim barkoduda attım cıktım ....
Allahım kımseyi kımseye muhtac etmesin...
Bence saglık sektörü kousunda cok eksiklerimiz var... 175 neki 200 leri 300 leri okuduk burda....
Rabbim kolaylık versin ne diyeyim bacım
[Haftaya inş tam 11 hadtalıgım 11 14 arasıyöıs haftaya gel hem bebege bakarız hem testi yaparız dedi canıım
O zaman aşağı yukarı aynı zaman annesi olacaz nasipse :) Cinsiyeti belli olurmu acaba bazılarınınki belli oluyomuş 11-12 haftalık olduğunda :)
bazen eğer erkekse 12. haftada belli olabiliyormuş, biraz şans işi herhal,,,,
Canım ben lazerliyim ama hamilelik hormonları değiştiriyor gerçekten de... Yani yaptırmış olsaydın da tüylerin çıkacaktı ama hamilelik sonrası kendiliğinden kayboluyorlarmış. Umarım öyle olur:))
D.günün kutlu olsun canım, inş bir dahaki sene doğumgünlerimizi böbrekleriniz ile kutlarız :)
ben de çok çirkinleştim aynada kendimi bir türlü güzel göremiyorum her yerim sivilce cildim çok yağlandı
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
Allahımıza binlerce kez şükürler olsun canım...
Canım merak ettim naptın sen doktor kontrolünde mide bulantını söyleyecektin umarım bir çözüm bulunmuştur.
vala önceki sayfalarda yazdıysanda bilmiyorumyetişemiyorum anacım ben sizin hızınıza
Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Maşallah canım benimde yavrum nasipse seninki kadar ya şimdiden kendilerini sevdiriyorlar valla :) bu arada ikili testini yaptırdınmı ?
Canım bebişin ne güzel çıkmışmaşallah Allah nazarlardan saklasın inş. Ultrason ne kadar net çıkmış? Normal ultrason mu bu? Yoksa büyüyünce böyle mi çıkıyor? Ben bugün 7+5 im
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin sen hele birde hareketlerini gör 9 haftalık benim ki ama minicik ellerini kollarını nasıl oynatıyordu maşallah o daha bambaşka bir duygu çok şükür rabbime🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
kız kalp atışını duydum ya ölcektim heyecandan bulantıyı bile unuttum iyimi bulantımı düşünemiyorum bileya doktor bazı testler istemişti sonuçlar pozitif çıktı anlarmısın ya:26:
CMV IgG -202,4 pozitif
Anti Rubella Ig G-121 pozitif
[
bazen eğer erkekse 12. haftada belli olabiliyormuş, biraz şans işi herhal,,,,
O zaman nasip inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
Ben kalp ritmini duyamadım. Sadece gördüm. Sordum doktoruma duyabilirmiyim diye hayır olmaz ısı veriyor dedi duyma dedi anlamadımyatmamla kalkmam bir oldu sanki heyecandan hareketlerini görsem falan birşey diyemedim naptığımı bilemedim. 3 hafta sonra gel dedi ikili tarama yapalım dedi. O güne kadar bir kez daha gitsem diyorum en azından bir hafta sonra gitsem ama bu defada bir hafta arayla ultrason olacak hep zararlı olurmu meleğime bilemedim bir fikri olan varmı
Canım çok anlamıyorum malesef ama benim sonuçlarımı ekleyim normal demişlerdi herşey yolunda demişlerdi.
Eki Görüntüle 1154835
aynen canım sakınılan göze çöp batıyor bende diyorum az rahat olsun tabi sakınmamız gereken şeyler var ama abartıp hayatı zehir etmeyelimKizlar topigi okuyorum sunu gordum bazi arkadaslarimda. Hamileligi hastalik gibi goruyoruz sanki. Bence daha rahat olmaliyiz. Bebek icin de kendimiz icin de. Her seye takilirsak daha cok zarar. Yeme icme konusu ozellikle. Nescafe iciyorum haftada 2_3 kupaya dusurdum o ayri.her sabah ac karnina icerdim sigarayla eskiden. Iyi pismis Sucuk yiyorum. Disaridan kebap vs yiyecegimde yesilliksiz iyi pismek sartiyla yiyorum. Kapali ayran iciyorum. Pastorize urunler yemeye calisiyorum. O gun sutten cevizden tiksiniyorsam o gun yemiyorum. Ketcap mayonezi yiyorum.az olmak sartiyla maydonoz nane yiyorum. Ve daha pek cok sey var zararli diye konusulan ama yedigim ictigim. Dr yasaklamamis neden yemeyeyim ki? Masallah bebisim de saglikli gidiyor suan. Ama gecen seferkinde naptim? Onu yeme bunu yeme soyle otur boyle kalk... bebegimi parcami canimi kaybettim. Allah isterse, su dunyada yiyecek ekmegi varsa gelecek yavrularimiz. Elbette dikkat edecegiz ama cok abartirsak kendimizi farkinda olmadan yipratiriz. Rahat olun Allah hepimize kolay hamilelikler kolay dogumlar saglikli yavrular nasip etsin insallah. Herkes kendine iyi baksiin bebislere lazimiz
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ben yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım doktorlar illa yaptırın diyor çok önemli diyor ne için önemli bu bebekte down sendromu vs gibi bir sıkıntı var mı diye bakılan bir test ki doğruluk payı yüzde yüz değil asla, kaç kişiye bebeğin sakat deyip aldırtıyorlar, diyelim ki Allah korusun o rahatsızlık var bebeğimizde ne yapıcaklar bunun çaresi yok tedavisi yok kalan yedi ay bize işkence olacak her günümüz zehir olacak ve yanılma payı da çok yüksek, siz bilirsiniz tabi ama ben yaptırmamkızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi
doktoruna sor ama sürekli kullanılıyor bu ilaçKızlar bi sorum olacak hamile kalmadan önce tsh 6 çıkmıştı.hamilelikte 2,5 ve altında olsun istiyor doktorlar.oyüzden 25mg hap kullandım dün tekrar ölçüm yapıldı(2aydan sonra) 0,6 ya düşmüş.alt sınır 0,2 yazıyor.çokmu düşmüş sizce yoksa normalmi?cuma doktora göstereyim diyorum
tamam canım kendi hatimlerimi bitireyim bende alırım inşallah cüzSlm kızlAr iyi aksamlar...
Nasılsınız bakalım... Masallah geçmişi okuyamadım basım döndü
EFLALİM 41 yasini o zamn sende topluyoruz....
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz senin
Sılam.2. Cüz senin
Hatibulut.3. Cüz senin
Ecepelin4. Cüz senin
Hayroshayroshayroz.5. Cüz senin
Arkadaslar cüz almak ısteyen özelime lütfen yazın.. Cüzü oluyanlarda okudum dıye bılgı verırse..
LÜTFEN KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM.. Kuran okumasını bılmıyenler tevhıdı bıtırmeye ugrasalım..
Fazla vaktı olmayan yasini serifi bitirelim.. HEPİMİZİN DUAYA COK İHTIYACI VAR...
Temeli saglam atalım.....
La ilahe illallah 99 kere 100. Cüde La ilahe illallah muhammeden resulıllah diyip tamamlayalım... ( kelimei tevhid)
maşallah bebişe, bir hafta önde geride olabilir sorun yok sıkma canınıMerhabalar, bü gün kontolüm vardı çok şükür ki sorunsuz geçti, sağlıklıyız, tek kafama takılan ben 11 haftalık olduğumu idda ederken ultrason ölçümüne göre 10 haftalık çıktı.
Demir ilacı verdi, oroferon diye, sabah akşam içicem, kansız çıkmışım biraz.Bende durumlar böyle ya sizde ?
canım bol bol dinleneceksin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah sanaKızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle
:)) bende yok canımArkadaslar gobek deligi kizaran var mi diye sormustum ama kimse bisi dememisYoksa siz beni sevmediniz mi, araniza dahil etmiyo musunuz, benim minnak yavrumu istemiyo musunuz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım Allah yardımcın olsun herkesin bir imtihanı var benim eşim çok ilgilenmez beceremez yani ama kv görümcem çok iyiler onlar ilgilenir bir yer eksik olunca bir yer tamamlanıyor, benimde annem hiç sormaz kızım yapılacak işin var mı nasılsın diye hep öyleydi, daha bugün temizlik yaptım söyledim telefonda niye yaptın yardım edeyim demez hep biz onun işini yapalım ister neyse...Kızlar çoğunuz k.valide k.babadan dert yanmış. Benim sorunumsa öz babam. Hayatımın hiçbir döneminde elimden tutmadığı gibi şimdi de tutmuyor. Eşim görevde muhtaç kaldım ona. Annemi göndermiyor, aramız 15 dk. Burda gelip kalmıyor çocuk bakıcılığı mı yapıcakmış bu yaştan sora. Ben onlara gidemiyorum okula çok ters kalıyo. Olan anneme oldu. Çok üzülüyo, gelio yemeğimi yapıyo gizli gizli, ev işlerime yardım ediyo babam camiye gidince. Çünkü babam annemin bana yardım etmesini bile istemez. Düşmanı gibiyiz kardeşim de ben de. Ama bugüne kadar ne bi saygısızlık yaptık ne cevap verdik.. Şimdi hassas bi dönemdeyim çok ağırıma gidiyo yaptıkları. Midemin bulantısıyla bile dalga geçiyo numara yapıyosun diyo. Allah kimseye böyle baba vermesin. Gerçekten çok zor
canım ilişkiyi yasaklar drKızlar ben ne için girdigimi unuttum..
Ya cok afedersınızde eşimle beraber olduktan sonra kanamm oldu böle silince geldi...
Aranızda böle bişi yasayan varmı
Yarın dr umamı görunsem ...
canım okuyunca özelden mesaj at sana zahmeteflalim bende 1 yasin okuyabilirim Allah'ın izniyle
şimdi sayfalarca yazıştık ve içinden sadece dini muhabbetimi cımbızladınız bu muhabbete dahil olmak zorunda değilsiniz ki, biz burda bebeklerimizi, ağrımızı, yediğimizi, içtiğimiz,i temizliğimizi kısacası bebeğimizle ilgili olan her konuyu konuşuyoruz sizde içinden size cazip gelenle ilgili konuşursunuz olur biter, burda kimseye dayatma yoknedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
ilk üç ay olur sonra azalı genelde, düşüğü aklından çıkar Allah korusun düşük olunca zaten kanaman oluyor, hamile olduğumu çok olmasada bazen unutuyorum:)Günaydınlar
Öncelikle tüm anne adaylarının kader arkadaşlarımın Kandili mübarek olsun
Bol bol dua edelim birbirimiz için
kızlar bi kaç sorum var tecrübeli annelere
1. Göğüs ağrısı hamilelik sonuna kadar sürecek mi?
2. Allah korusun düşük yapınca nasıl anlaşılır? Ağrı mı kanama mı :44:
3. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum sizde de oluyor mu?
ay ay maşallah bebişlerine canımGünaydın güzel anneler dün doktora gittim kontrole bebişlerimiz kocaman olmuş maşallah 9.haftada çok güzel görünüyordu lar birisi 3 gün öndeymiş önde olan çok hareketli minnak kollarını ellerini çok güzel oynatıyordu maşallah 🙏🙏🙏 çok çok güzel bir duygu rabbime binlerce şükürler olsun bugünleri gösterdi yaşatıyor bizlere çok şükür ya Annelik duygusu bambaşka bir şey Allahım isteyen herkese nasip eder inş. 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
maşallah canımkızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
karatay hoca aştı artık gerçekten bazı şeyleri abartıyor ne sakat kalması o zaman Türkiye de ki bütün bebekler sakat olurdu Allah korusun çünkü bu testin yapılmadığı hamile yok, 50 gr şeker nedir normalde gün içinde zaten alıyoruz onu her gün olmasa da, oğlumda yaptırdım açlık 60 yükleme sonrası 102 çıktı sınırı geçmedi, ayrıca yüksek çıkınca uzak durun demiyorlar doktorlar zaten hamileyken şekeri az tüketin diyorlarKızlar karatay hoca şeker yüklemesinin çok zararlı olduğunu bebeğe zararı olduğunu ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyledi. 28 haftalık bi bayan da yaptırdığını ve iki üç gün bebeğinin hareketlerinin azaldığını söyledi. Çok korktum açıkcası karatay dikkat edin şekerden uzak dursunlar ve o yüklemeyi kesinlikle yaptırmayın bebek sakat bile doğar dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bunu yaptırmak zorunda mıyız? Ztn dikkat edersek yediklerimize şeker de çıkmaz. Hem şeker yüklüyorlar yüksek çıkınca da şekerden uzak durun diyorlar çok çelişkili. Biz baştan itibaren şekerden uzak dursak ve bu testi yaptırmasak olur mu ki?
sağol canım paylaşım içinkızlar berat kandiliniz kutlu olsun
Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde mübarek kabul edilen gecelerden biridir. Her yıl Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gece Berat gecesidir.
Berat gecesi, Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfuzdan dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Buna inzal denir. Kadir gecesinde ise Peygambere ilk kez ve parça parça indirilmeye başlanmıştır. Buna da Tenzil denir.
Aslı "Beraettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve beri olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.
İnsanların bir senelik hayat,ölüm ve rızıklarının gözden geçirildiği, Müslümanların af ve lütuflara nail olduğu, İbadet ve taatte bulunanların tevbe ve istiğfarda bulunanların cehennemden kurtuluş beratlarının verildiği mübarek bir gecedir.
Berat Kandilinin önemi hakkında bir Hadis-i Şerifte ise şöyle buyuruluyor;
Hz.Âişe vâlidemiz, Peygamber efendimizin Berât gecesinde, sabaha kadar ibâdet ettiğini görünce sordu:
- Yâ Resûlallah, Allahü teâlânın en sevgili kulusun! Buna rağmen niçin bu kadar kendini yoruyorsun?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Ey Âişe, ben şükredici kul olmıyayım mı? Ey Âişe, sen bu gecede, ne olduğunu bilir misin?
Âişe vâlidemiz tekrar sordu:
- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur.
Bu gecelere saygı göstermek, günâh işlememekle olur
ayyy canım sil kafandan olumsuzlukları hemeni gönlüne göre dr bulmak zor araştır iyice netten bakabilirsin yaşadığın şehirde dr yorumlarını okuben bugün ilk kez doktora gittim ama gittiğime gidecegime pişman oldum. bebek 6 haftalıkmış ama ağlamaktan bebek falan göremedi gözüm. medipol hastanesine gittim ve bir sürü araştırma yaparak gitmiştim. doktor ne kadar olumsuz olabilecek şey varsa hepsini saydı döktü 5 dakıkada ve başka bir sey demeden tamam dedı.
yok kanlanma varmış yok yeniden düşük olabilirmiş. ben daha önceden rahim ameliyatı olmuştum o nedenle hamilelik sırasında rahim yırtılması bile olabilirmiş. tamam ihtimalleri söylüyorsunuzda insan biraz yumuşatarak söyler. saat dokuzdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.zaten ağlamaya yer arıyoruz.
ben niye neşeli doktor bulamıyorum acaba hepsı mı boyle anlamadım.
artık yasak:) oyy maşallah canım eline kolunaKızlar... Sabah dr a gittim..
Rahım agzında kanamm olmus.. İlşki yasak dedi.. Muhtemelen ilşki zorluyo dedi... Haftaya yine gitcem.. Ta 11 haftalık bebegim..
Kızlar asıl sey ole bi hareketlıydıkı eller ayaklar gözlerime inanamadım... Anlatamam neler hissettigimi... Bebegim iyi elhamdülillah....
Ya 11 haftalık şey öle nasıl hareket edebilir anlamadım....
sağol canımAllah hepimizin gönlüne göre hayırlı evltlar nasip etsin inşallah bakara suresi 156 ayet
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).
Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” derler.
çok iyiymiş bunu okumak sabır için ölüm durumunda düşükte fln okumak çok iyiymiş melekler Allah'a kulun sabretti innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne). dedi dermiş aklıma geldikce okuyorum bizim gibi bebeğini yakınlarını kaybedenlerde mutlaka okusun
amin canım seninde tez vakitte göbeğinde bir bebiş olsun inşallah sonra doğsun kucağında uyusunartık 2015 qcak ayı annesi değilim ama ayrılamıyorum aranızdan hepinize çok teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için hepinizin kandili mübarek olsun Rabbinm tüm dualarınızı kabul etsin evlatlarınızı sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin evlat özlemiyle yananlara da hayırlı evlatlar nasip etsin
maşallah suphanallah koca adam olmuş:) erkek sanırımEki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
amin canımMerhaba kızlar hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine hepimizin evladini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
canım gözünle imayla kılabilirsinKandiliniz mubarek olsun kizlar yatak istiratim var namazimi nasil kilicam of cok uzuluyorum
yüreğine eline sağlık canım amiiiiiinnnnnnnnIlk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
canım olumsuz şeyleri düşünme lütfen bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana inşallah bak hep dua ediyoruz5. Haftadan beri 3 kere kanama geçirdim bebisimin çok iyi olduğunu öğrendim simdi hafif lekekenmelerim var inşallah onlarda bitecek Rabbimin izniyle...bulunduğum yerde kanamali gebelik yasayan bir bayan vardi bebeğini 4.5 aylık olunca kaybetmiş olduğum yere cakildim simdi çok korkuyorum bugün öğrendim kaybettiğini sadece karnimi elime koyabildim çok korkuyorum inşallah Rabbim benden almz bebeğimi...
Bnde anlamıyorum bu ne ucuk fiyatlar yahu anlamıyorum..
Onlar dr da bizimkiler degil mi.. Bnm gittigim hastanede cihazlar son sistem dr um desem masallah cok güsel ilgileniyo olumsuz bişi olursada ole cat pat konusmuyo
Buun mesela dr dedı kı sürekli kanaman oluyo mervecim dikkat ediceksin.. Ama bak bebegin ne güsel kıpır kıpır senden fazla tutunuyo hayata... Dikkat et kendine... Hakkında hayırlısını iste... Ben bişi olur veya olmaz diyemem.. Ama elmizden geleni yapıp bebişini korucaz dedi.. Aglıcaktım vallahı...
Hareketlerini izletti bana
Bn bu dr 30 lira veriyorum
Ssk sı olmayanda 40 veriyo... Yani gercekten oarası olmayanlar ne yapıcak ozaman dewlet hastanesinde küçük dagları ben yarattım edasında gezen dr hemsire demicem artık bu seviye bile düştü veznedarlar hostesler bile insanları nasıl azarlıyo..
Geçen ben bi üniv has aciline gittim... Suriywli bi kadın belki en fazla 20. Yasında bebegini kaybetmiş emnriyosu bozulmus kadınla dalga geçtiler gülüyolar kendi aralarında
Vallahi abartmıyorum dedim sizde bu ülkeye hizmet ediceksiniz he serefsizler dedim barkoduda attım cıktım ....
Allahım kımseyi kımseye muhtac etmesin...
Bence saglık sektörü kousunda cok eksiklerimiz var... 175 neki 200 leri 300 leri okuduk burda....
Rabbim kolaylık versin ne diyeyim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?