2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim ya rabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin sen hele birde hareketlerini gör 9 haftalık benim ki ama minicik ellerini kollarını nasıl oynatıyordu maşallah o daha bambaşka bir duygu çok şükür rabbime🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

tatlım, durduğu yerden çeşme gibi kanaması olan bebeğini sağlıklı dünyaya getiren insanlarda var, hiç bir şey yokken sebebsiz bebeğini kaybedenler de var,,,,
biraz sabır,,, sen üzülme,,, en büyük düşman stres,,, her şeye sebebiyet artık günümüzde,,,,
sen bebeğini düşün, kendine meşgale bul,,, böyle kötü şeyleri düşünme,,,

ay masallah yavruma kocaman olmus mervecim bu kadar erken bu kadar hareketli olduguna gore erkek olma ihtimali yuksek erkekler cabuk canlanir der buyuklerimiz bende gidince bebegim bu kadar mi olcak simdi annesinin essek arisi

Son düzenleme:

aynen canim senin gibiyim bende sarimsaga sogana bayilirdim simdi agzima koyamiyorum kizrtmayla falan cok severdim ama tik yok balik da bayilirdim onu istemiyorum hatta ben hicbi sey istemiyorum bi haftadir karpuz peynir domatesli peynirli ekmek arasi bide yogurda ekmek ufalayip onu yiyorum ki onlardan da sikilmak uzereyim

bende çok veriyorum, içim acıyor ama bebeğim için diyorum geçen tahlilerle muyaneye 1270 tl ödedim,,,,

Hadiii mecbur ugrascaz o zaman. Dogum icin diyodum. Karnimiz kocaman olunca nasil yapicaksak :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben de çok çirkinleştim aynada kendimi bir türlü güzel göremiyorum her yerim sivilce cildim çok yağlandı

Herkes oyleymis canim bu donemde. Sonradan guzellesiriz biz de :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ağzınıza sağlık. Ben de çok okumak isterdim ama hem yoğun çalışıyorum hem de çok yavaş okuyorum. Hamilelikte nasıl uyku yapıyor anlatamam eve gidince namazı zor kılıyorum allah günah yazmasın. Çok özendim sizlere şimdi..

kız kalp atışını duydum ya ölcektim heyecandan bulantıyı bile unuttum iyimi bulantımı düşünemiyorum bile ya doktor bazı testler istemişti sonuçlar pozitif çıktı anlarmısın ya:26:

CMV IgG -202,4 pozitif
Anti Rubella Ig G-121 pozitif

Silacim eline diline yüreğine sağlık. Tüm o güzel o dualarina amin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 hafta sonra muayenem var 9 haftalık olcaz bende görcemmi yani

Ben kalp ritmini duyamadım. Sadece gördüm. Sordum doktoruma duyabilirmiyim diye hayır olmaz ısı veriyor dedi duyma dedi anlamadım yatmamla kalkmam bir oldu sanki heyecandan hareketlerini görsem falan birşey diyemedim naptığımı bilemedim. 3 hafta sonra gel dedi ikili tarama yapalım dedi. O güne kadar bir kez daha gitsem diyorum en azından bir hafta sonra gitsem ama bu defada bir hafta arayla ultrason olacak hep zararlı olurmu meleğime bilemedim bir fikri olan varmı

Canım çok anlamıyorum malesef ama benim sonuçlarımı ekleyim normal demişlerdi herşey yolunda demişlerdi.

bak noldu biliyomusn eşimle gitmiştim.hocam kalp atışını duyabilirmiyiz dedi eşim tabi dedi gümbür gümbür maşallah odada inledi sesi.bende dedimki bebeğe zarar verirmiş yeter dedim eşime.hocada kim söylüyo bunları dedi bayada dinletti ..bende şaşırdım yani.başka yere git bencede bi görün bak..ultrasonda kalp atışıda zarar vermezmiş yani.

aynen canım sakınılan göze çöp batıyor bende diyorum az rahat olsun tabi sakınmamız gereken şeyler var ama abartıp hayatı zehir etmeyelim
kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi
ben yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım doktorlar illa yaptırın diyor çok önemli diyor ne için önemli bu bebekte down sendromu vs gibi bir sıkıntı var mı diye bakılan bir test ki doğruluk payı yüzde yüz değil asla, kaç kişiye bebeğin sakat deyip aldırtıyorlar, diyelim ki Allah korusun o rahatsızlık var bebeğimizde ne yapıcaklar bunun çaresi yok tedavisi yok kalan yedi ay bize işkence olacak her günümüz zehir olacak ve yanılma payı da çok yüksek, siz bilirsiniz tabi ama ben yaptırmam
doktoruna sor ama sürekli kullanılıyor bu ilaç
tamam canım kendi hatimlerimi bitireyim bende alırım inşallah cüz
maşallah bebişe, bir hafta önde geride olabilir sorun yok sıkma canını
canım bol bol dinleneceksin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah sana
:)) bende yok canım
canım Allah yardımcın olsun herkesin bir imtihanı var benim eşim çok ilgilenmez beceremez yani ama kv görümcem çok iyiler onlar ilgilenir bir yer eksik olunca bir yer tamamlanıyor, benimde annem hiç sormaz kızım yapılacak işin var mı nasılsın diye hep öyleydi, daha bugün temizlik yaptım söyledim telefonda niye yaptın yardım edeyim demez hep biz onun işini yapalım ister neyse...
Kızlar ben ne için girdigimi unuttum..
Ya cok afedersınızde eşimle beraber olduktan sonra kanamm oldu böle silince geldi...
Aranızda böle bişi yasayan varmı
Yarın dr umamı görunsem ...
canım ilişkiyi yasaklar dr
eflalim bende 1 yasin okuyabilirim Allah'ın izniyle
canım okuyunca özelden mesaj at sana zahmet
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
şimdi sayfalarca yazıştık ve içinden sadece dini muhabbetimi cımbızladınız bu muhabbete dahil olmak zorunda değilsiniz ki, biz burda bebeklerimizi, ağrımızı, yediğimizi, içtiğimiz,i temizliğimizi kısacası bebeğimizle ilgili olan her konuyu konuşuyoruz sizde içinden size cazip gelenle ilgili konuşursunuz olur biter, burda kimseye dayatma yok
ilk üç ay olur sonra azalı genelde, düşüğü aklından çıkar Allah korusun düşük olunca zaten kanaman oluyor, hamile olduğumu çok olmasada bazen unutuyorum:)
ay ay maşallah bebişlerine canım
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim ya rabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
maşallah canım
karatay hoca aştı artık gerçekten bazı şeyleri abartıyor ne sakat kalması o zaman Türkiye de ki bütün bebekler sakat olurdu Allah korusun çünkü bu testin yapılmadığı hamile yok, 50 gr şeker nedir normalde gün içinde zaten alıyoruz onu her gün olmasa da, oğlumda yaptırdım açlık 60 yükleme sonrası 102 çıktı sınırı geçmedi, ayrıca yüksek çıkınca uzak durun demiyorlar doktorlar zaten hamileyken şekeri az tüketin diyorlar
sağol canım paylaşım için
ayyy canım sil kafandan olumsuzlukları hemeni gönlüne göre dr bulmak zor araştır iyice netten bakabilirsin yaşadığın şehirde dr yorumlarını oku
artık yasak:) oyy maşallah canım eline koluna
sağol canım
amin canım seninde tez vakitte göbeğinde bir bebiş olsun inşallah sonra doğsun kucağında uyusun
maşallah suphanallah koca adam olmuş:) erkek sanırım
Merhaba kızlar hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine hepimizin evladini saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
amin canım
Kandiliniz mubarek olsun kizlar yatak istiratim var namazimi nasil kilicam of cok uzuluyorum
canım gözünle imayla kılabilirsin
yüreğine eline sağlık canım amiiiiiinnnnnnnn
canım olumsuz şeyleri düşünme lütfen bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana inşallah bak hep dua ediyoruz

ah ah canım ben şimdi devlete gidiyorum doktorum çok iyi tek sıkıntım hurra hastalar doluyor içeriye ama bak bizim insanımızda geçmişten kalan bir eziklik korku var ne haddine doktorun hemşiren veya diğer personelin beni azarlaması dalga geçmesi hele bir olsun hastaneyi yıkarım başlarına o düzen eskidenmiş öyle sindirmişler ki bu milleti doktora soru sormaya korkar olmuşlar, kimse hakkını yedirmesin kendini ezdirmesin, karşımızdakiler insan bizden farklı özel varlıklar değiller yani.
benim annemim başına gelmişti bir rahatsızlığı için gidiyor doktora dr da annem önce kilo ver şu haline bak diye azarlamış ayyy duyunca kan beynime sıçradı annem nasıl üzülmüş çıkmış bir şey demeden ben yanında değildim başka şehirdeydim ablam yanındaydı hemen şikayet dilekçesi yazın dedim yazdılar, sonra annemi arayıp teyit ettirdiler doktoru uyarmışlar annem çok kızmıştım niye cevap vermedin diye o kim oluyor rencide etmeye ne hakkı var!!

arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…