2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam herkese hayırlı kandiller dualarımız ibadetlerimiz kabul olsun inşallah.

Bugün temizlik yaptım ohhhh kendime geldim oturma odamın koltuklarını sildim camını sildim, iki banyoyu temizledim az ütü yaptım ama çoookk yoruldum yattım uyudum:)) maşallah bana

canım kızamıkçığa ve cmv virüsüne bağışıklığın var demek daha önce geçirmişsin demek iyi bir şey yani
Eki Görüntüle 1154853

Teyzeleri buna benim minnakım 7+4 günlüktük burada ama şimdi inşallah kocaman olmuşuzdur :)
maşallah canım

ahh canım çok üzüldüm ne desem şimdi boş yaşayan bilir Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana...

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

Arkadasim ismin gibi ruh halin de kaos icinde herade.dikkat ettiysen burda sadece bebeklerden konusulmuyor.ha ben sadece bebeklerden konusacagim dini konular bana gore degil diyorsan kendine bir topik acip senin dusuncendeki insanlarla muhabbet edebilirsin.

amin aynen öyle ben de burda özel bi hastaneye gidiyorum usg son sistem yarım saatte kan sonuçlarını alıyorsun randevu saatinde dr yanına giriyorsun muayene ücreti 15 tl hormon hemogram ve idrar tahliline 64 tl ödedim istediğim zaman da doktorumu arayabiliyorum

rabbim sabırlar versin inşallah.nerden anladınız ne kadarlıktınız sizi üzmezsem cevap verirmisinz

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inş.

ikili test konusunda duygularima tercuman olmussun aynen senin gibi dusunuyorum yaptirsam da yaptirmasam da sonuc degismicek sonucta bebegime kiyamam ustune o ihtimalle cocugu yer bitiririm stresten en iyisi hep iyi oldugunu dusunmek insallah oyledirde yavrularimiz

Masallah canim bebisine. kac cm ve ultrason fotosunu ekleyebilir misin?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)

Eklentiler

• $DSC_0380.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39

cok uzuldum canim allah sabir versin tez vakitte insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina

Cnm geçmiş olsun zor ama hayırlısı böyleymiş inşallah rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

canım kızamıkçığa ve cmv virüsüne bağışıklığın var demek daha önce geçirmişsin demek iyi bir şey yani

canım herkese bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun helal olsun doktorla görüştüm hamdolsun çok iyi dedi

Canım doktorun doğru söylemiş doppler ultrasonla bebeğin kalbinin üzerine tutup dinlettiklerinde çok ısı veriyormuş ve bebekler bundan rahatsız oluyorlarmış daha çok küçükler.benim doktorumda 6.haftada kısa dinletti 8.haftada dinletmedi iyi değil dedi.benim lekelenmelerim var oyüzden 2 haftada bir ultrasona giriyorum doktor normal ultrason aletlerinin hiçbir zararı yok dedi bende ona güvenerek giriyorum.

tevhidmi var bende 1000 tane alırım ne için okuyoruz ?

canım 70000 okuyacağız hepimizin bebekleri için okuyoruz dusjeli arkadasımız topluyordu ama bana devretti
öyle sayı belirtmiyoruz mesela bana özelden yazıyorsun bu gün 100 tane okudum diye
bende o gün kaç okuduysan o güne ekliyorum

Tamam canım tevhidleri sende topluyoruz
Allah razı olsun[/QUOTE]

önemli değil canım zaten her gün takip ediyorum toplarım da
sadece bittiğinde nasıl bağışlanacak onu tam bilmiyorum yardımcı olursunuz o gün geldiğinde

rabbim sabırlar versin inşallah.nerden anladınız ne kadarlıktınız sizi üzmezsem cevap verirmisinz

ben anlamadım ki birşey arkadaşım. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştuk, herşey çok iyi demişti doktorum. 2 hafta sonraya randevu verdi yani geçen pazartesi gününe. ultrasonda kalbi atmıyordu. doktor bir sorun var diyince ben anladım zaten hareket de etmiyordu kalbi atmıyordu. gelişimi günü gününe tamdı ve 24 saat içinde olmuş dedi doktor. sonra hastaneye yönlendirdi beni, başka bir doktor arkadaşına gönderdi. tekrar ultrasona girdim sonuç aynı. ertesi gün yani salı günü sabah 9 da hastaneye yatış yaptık, saat 16'ya kadar vajinal ve dil altı ilaçlarla kanama başlattılar, bebeğimi düşürdüler ve öyle kürtaja aldılar. çok zordu allahım kimseye yaşatmasın. 8+6 olmuştuk. nasip değilmiş. doktorum 15 günde bir böyle bir hastam oluyor dedi, ilk gebeliklerde bu oran %40 dedi. sağlıksız bir bebekse zaten yaşamıyormuş. Rabbim en iyisini bilir, o ne zaman ol derse o zaman olacak. daha vakti var demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…