Bu konuda arastırma yap derim canım
Herkes oyleymis canim bu donemde. Sonradan guzellesiriz biz de :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım 70000 okuyacağız hepimizin bebekleri için okuyoruz dusjeli arkadasımız topluyordu ama bana devretti
öyle sayı belirtmiyoruz mesela bana özelden yazıyorsun bu gün 100 tane okudum diye
bende o gün kaç okuduysan o güne ekliyorum
ben anlamadım ki birşey arkadaşım. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştuk, herşey çok iyi demişti doktorum. 2 hafta sonraya randevu verdi yani geçen pazartesi gününe. ultrasonda kalbi atmıyordu. doktor bir sorun var diyince ben anladım zaten hareket de etmiyordu kalbi atmıyordu. gelişimi günü gününe tamdı ve 24 saat içinde olmuş dedi doktor. sonra hastaneye yönlendirdi beni, başka bir doktor arkadaşına gönderdi. tekrar ultrasona girdim sonuç aynı. ertesi gün yani salı günü sabah 9 da hastaneye yatış yaptık, saat 16'ya kadar vajinal ve dil altı ilaçlarla kanama başlattılar, bebeğimi düşürdüler ve öyle kürtaja aldılar. çok zordu allahım kimseye yaşatmasın. 8+6 olmuştuk. nasip değilmiş. doktorum 15 günde bir böyle bir hastam oluyor dedi, ilk gebeliklerde bu oran %40 dedi. sağlıksız bir bebekse zaten yaşamıyormuş. Rabbim en iyisini bilir, o ne zaman ol derse o zaman olacak. daha vakti var demekki.
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş,sonradan olmasındansa ..
İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan.peki nasıl anladınız kontroldemi?mide bulantınızda vardı ..
kaç haftalıkken durmuş gelişimi?Allah sabır versin
valla o zaman 1000 okundu yaz bugün 1000 tane okurum başka okursam özelden yazarım inşallah
allah allaaaahhhh yaaa bu nasıl iş..rabbim sen büyüksün ya..çok zordur allah büyük sabır versin size gerçekten birşeyde diyemiyorum..inşallah sağlıklı güzel bi bebeğin olur en kısa zamanda aminnn
canım benim cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın, aslında bizler de doğuma kadar düşük riskiyle karşı karşıyayız sen de bize dua et ..
tamam canım 1000 yazdım
çok büyük para dönüyor demek ki bu hastane işinde cebinizden çıkan para eşimin aylık maaşından daha yüksek nerdeyse
Ney okuosunuz kxlar bn kacırmışımm😢😢
yazdığıma pişman oldum şimdi,,,, benim yaşım büyük olduğu ve daha önce düşüğüm olduğu için bu özel hastaneye gitmeye karar verdim,,,
canım kime inansak şaşırdım...benm hem tüp hem de takip yapan dr um 11.haftaya kadar dinletemem dedi.bak noldu biliyomusn eşimle gitmiştim.hocam kalp atışını duyabilirmiyiz dedi eşim tabi dedi gümbür gümbür maşallah odada inledi sesi.bende dedimki bebeğe zarar verirmiş yeter dedim eşime.hocada kim söylüyo bunları dedi bayada dinletti ..bende şaşırdım yani.başka yere git bencede bi görün bak..ultrasonda kalp atışıda zarar vermezmiş yani.
çok çok geçmiş olsun canım.şaşrdım ve üzüldüm.allahım hakkında en iyisini verecektir.arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kelime i tevhid.Ney okuosunuz kxlar bn kacırmışımm😢😢
kızlar kulak cinlaması yaşayan var mı benim gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?