2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

valla o zaman 1000 okundu yaz bugün 1000 tane okurum başka okursam özelden yazarım inşallah

allah allaaaahhhh yaaa bu nasıl iş..rabbim sen büyüksün ya..çok zordur allah büyük sabır versin size gerçekten birşeyde diyemiyorum..inşallah sağlıklı güzel bi bebeğin olur en kısa zamanda aminnn

canım benim cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın, aslında bizler de doğuma kadar düşük riskiyle karşı karşıyayız sen de bize dua et ..

Çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş,sonradan olmasındansa ..
İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan.peki nasıl anladınız kontroldemi?mide bulantınızda vardı ..
kaç haftalıkken durmuş gelişimi?Allah sabır versin

sağol canım. kontrole gittiğimde öğrendim, 24 saat içinde olmuş dedi, muhtemelen gece durmuş kalbi dedi. 8+6 da durmuş.

canım benim cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın, aslında bizler de doğuma kadar düşük riskiyle karşı karşıyayız sen de bize dua et ..

ben hep şöyle dua ettim. allahım sağlıklı hayırlı evlat olacaksa olsun, olmayacaksa bişey sebep olsun diye. allah sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah.

Kızlar bugün nazarla ilgili televizyonda bı hoca hamileler nazardan korkar her gün sabah felak nas okusunlar dedi sizde nazara inananlardansanız sökemk istedim inşllahallhım dıalarımızla kabul eder ... Nazarlardan korur bbgımızi....🙏🙏🙏

kızlar kulak cinlaması yaşayan var mı benim gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok büyük para dönüyor demek ki bu hastane işinde cebinizden çıkan para eşimin aylık maaşından daha yüksek nerdeyse

yazdığıma pişman oldum şimdi,,,, benim yaşım büyük olduğu ve daha önce düşüğüm olduğu için bu özel hastaneye gitmeye karar verdim,,,

canım Allah sabır versin.bugun cok mübarek bir gün hakkında hayırlı olanları dile rabbimizden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazdığıma pişman oldum şimdi,,,, benim yaşım büyük olduğu ve daha önce düşüğüm olduğu için bu özel hastaneye gitmeye karar verdim,,,

est. sakın yargıladım diye düşünmeee senin verdiğin paranın 7-8 katını verenler var biliyorum ben sadece yani bu 300-500 tl para alan hastanelerin benim gittiğim özel hastaneden ne farkı var onu merak ettim yani benim girdiğim usg cihazı da hdi görüntü veriyor benim dr.um doç değil ama fena de değil yani :)

Ya benim kocam niye bu kadar aceleci bilmiyorum ki. Herkese duyurmus kizlar daha 6+2 yiz. Milletin gozu zaten hep ustumuzde. Benim akrabalarim bile akraba degil akrep, basima kotu bisey gelince sevinen cinsten. Nazar yuzunden kinam oldugu gun hicbisey yokken hastanelik olan insanim. Korkuyorum cok. Bebegime bisey olursa bi de arkamdan icin icin gulenlerle ugrasirim Allah korusun... erken degil mi kizlar duyurmak icin.

canım kime inansak şaşırdım...benm hem tüp hem de takip yapan dr um 11.haftaya kadar dinletemem dedi.
zaten görüyoruz çok şükür yormayalım minişleri....
çok çok geçmiş olsun canım.şaşrdım ve üzüldüm.allahım hakkında en iyisini verecektir.
Ney okuosunuz kxlar bn kacırmışımm😢😢
kelime i tevhid.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…