2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kime inansak şaşırdım...benm hem tüp hem de takip yapan dr um 11.haftaya kadar dinletemem dedi.
zaten görüyoruz çok şükür yormayalım minişleri.....

aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:

öf çok duygulandım beee(
eline,yüreğine sağlık hayatım çok güzel olmuş,amin diyorum dualarına.
11. cüzüde ben alayım tatlım,ay ne iyi oluyor böyle yaa..
nne büyük bir mutluluk değil miii:))
gözün aydın canım,10. haftaya geldiğinde gördüğn manzara karşısında daha çok duygulanacaksın:)
Rabbim sabır versin,geçmiş olsun.tez vakitte sağlıklı bir hamileleik nasip etsin inşallah.
kızz maşallah yaaa,Rabbim iki yavruna da nazarlardan saklasın,siz anne babasına bağışlasın inşallah...
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

Bizi anneliğe layık görüp,hamileliği nasip eden Rabbimize dua etmemiz kadar normal başka ne olabilir ki?

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim bu mübarek gecede açtığımız elleri geri çevirmesin,dualarımızı kabul etsin inşallah...

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah..doktor kontrolün mü gelmişti yoksa vücudun belirti verdi mi? kanaman yada lekelenmen var mıydı?

aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:

hiç korkma canım.nasipte olan başa gelir.sağlıklı bebek allahın izniyle düşmez.
rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza.

hiç korkma canım.nasipte olan başa gelir.sağlıklı bebek allahın izniyle düşmez.
rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza.

hep hayırlısını istedik zaten haklısın rabbime emanet onlar sağol bitanem ben çıkıyorum hayırlı kandiller

Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım almayım ben benim karın beni 14.hatta16.haftaya kadar götürür gerisi Allah Kerim:)

yok canım almayım ben benim karın beni 14.hatta16.haftaya kadar götürür gerisi Allah Kerim:)

İlahi 😊😊😊

♥Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin, annesine babasına , ülkesine, dinine hayırlı evlatlar versin.Bebek isteyen kardeşlerimizede hayırlı, saglıklı bebekler versin inşallah. Dualarım hepinize bu gece Allah kabul etsin♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğruyu söylemek gerekirse ben İstanbul a gelinceye kadar özel hastanenin kapısının önünden dahi geçmedim ve hep devlet hastanesine gittim ve hiçbir şikayetim olmadı burada da gittim devlet hastanesine ama burada ki doktorlar( tabiki de hepsi değil) alışmışlar millete bağırmaya çağırmaya,,,,
birde ben direkt riskli gebelik doktoruna gidiyorum yani yaşım belki biraz küçük olsaydı veya önceden düşüğüm olmasaydı giderdim devlet hastanesine,,,
ama kendi şehrimde, izmir de olsaydım kesinlikle devlet hastanesine giderdim,,,

Oyyy yenilir bunlar masallaaah :)) buyumus epey. Ben daha 8+1 i bugun bitirdim. Gecen hafta pazartesi bakti en son. 16 haziranda randevum. Yani 8+5 olcam. Ellerini kollarını hareketini gorrbilir miyim cok mrraktayim:) bir de kalbinin pit put attigindan surekli emin olmak istiyorum. Keskee anlayacagimiz bir yolu olsa bunun. Hastanelere kosmamak icin zor tutuyorum kendimi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bu arada ben de 4 5 aylik gibi gobekliyim ama gazdan diyorlar iniyormus sonra

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

söylediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…