kelime i tevhid canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kime inansak şaşırdım...benm hem tüp hem de takip yapan dr um 11.haftaya kadar dinletemem dedi.
zaten görüyoruz çok şükür yormayalım minişleri.....
öf çok duygulandım beeeIlk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
11. cüzüde ben alayım tatlım,ay ne iyi oluyor böyle yaa..41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
nne büyük bir mutluluk değil miii:))kız kalp atışını duydum ya ölcektim heyecandan bulantıyı bile unuttum iyimi bulantımı düşünemiyorum bileya doktor bazı testler istemişti sonuçlar pozitif çıktı anlarmısın ya:26:
CMV IgG -202,4 pozitif
Anti Rubella Ig G-121 pozitif
Rabbim sabır versin,geçmiş olsun.tez vakitte sağlıklı bir hamileleik nasip etsin inşallah.arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızz maşallah yaaa,Rabbim iki yavruna da nazarlardan saklasın,siz anne babasına bağışlasın inşallah...Eki Görüntüle 1154656
11 haftalık bebegım
Zıp zıp hareketli tontiş bebişim
Masallh subhanallah
Eki Görüntüle 1154657
Bu 8+4 dü gıttıkce buyuyo yawrum ;(
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ne büyük bir mutluluk değil miii:))
gözün aydın canım,10. haftaya geldiğinde gördüğn manzara karşısında daha çok duygulanacaksın:)
aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:
hiç korkma canım.nasipte olan başa gelir.sağlıklı bebek allahın izniyle düşmez.
rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza.
ciddimi o zaman kesin bayılırım
Ne için ve be zmana kdr bnde okuyum cnmm
aynen her kafadan bi ses.ama duymak daha iyi geldi bana gerçi diğer arkadaşı duyunca korktum dşük yapmış ya hani.kalbi durmuş:26:
Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊
yok canım almayım ben benim karın beni 14.hatta16.haftaya kadar götürür gerisi Allah Kerim:)
est. sakın yargıladım diye düşünmeee senin verdiğin paranın 7-8 katını verenler var biliyorum ben sadece yani bu 300-500 tl para alan hastanelerin benim gittiğim özel hastaneden ne farkı var onu merak ettim yani benim girdiğim usg cihazı da hdi görüntü veriyor benim dr.um doç değil ama fena de değil yani :)
cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)
cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)
Ya benim kocam niye bu kadar aceleci bilmiyorum ki. Herkese duyurmus kizlar daha 6+2 yiz. Milletin gozu zaten hep ustumuzde. Benim akrabalarim bile akraba degil akrep, basima kotu bisey gelince sevinen cinsten. Nazar yuzunden kinam oldugu gun hicbisey yokken hastanelik olan insanim. Korkuyorum cok. Bebegime bisey olursa bi de arkamdan icin icin gulenlerle ugrasirim Allah korusun... erken degil mi kizlar duyurmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?